Συζήτηση Νέο σενάριο κλεισίματος: Διαφωτισμός

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Θέμα συζήτησης για το νέο σενάριο κλεισίματος, Διαφωτισμός.
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Σε όλους τους servers πλην τριών, θα υπάρχουν τέσσερα τέτοια χωριά σε συγκεκριμένες συντεταγμένες. Από πλευράς ηθικού και εμπιστοσύνης θα είναι ακριβώς ίδια με όλα τα υπόλοιπα χωριά. Δεν θα έχουν όμως τα ίδια κτήρια. Το μοναδικό κτήριο που θα μπορεί να αναβαθμιστεί είναι αυτό του πανεπιστημίου και η αναβάθμιση του κάθε επιπέδου απαιτεί υπερβολικούς πόρους (κάτι παραπλήσιο με τα οχυρά δηλαδή). Τείχος δεν θα υπάρχει και δεν θα μπορεί καν να αναβαθμιστεί. Μείωση χρόνου με premium δεν θα υπάρχει. Και υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που τα επηρεάζουν/δεν έχουν καμία επίδραση, πχ σημαίες, ενισχύσεις, αλλαγή/απομάκρυνση από τη φυλή του παίκτη που έχει το χωριό στην κατοχή του, διάλυση φυλής, ποιοι μπορούν να στείλουν άμυνες/πόρους, κλπ.
Ουσιαστικά μιλάμε για έναν κουμπαρά πόρων, που πρέπει να φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού για να μην γκρεμιστεί το κτήριο του πανεπιστημίου με καταπέλτες και να μην κατακτηθεί από άλλη φυλή.

Οπότε δεν θα έλεγα πως κερδίζει ο καλύτερος χτίστης. Ίσα ίσα πιστεύω πως οι κατεπέλτες θα έχουν την τιμητική τους σ' αυτόν τον κόσμο.
Όσο δε για το αν μπορούν να κατακτηθούν και τα τέσσερα χωριά από τον ίδιο παίκτη ή/και από παίκτες της ίδιας φυλής, ναι σαφώς και γίνεται. Αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πως αξίζει να γίνει. Αφενός γιατί είναι υπερβολικοί οι πόροι που χρειάζονται για να αναβαθμιστεί το πανεπιστήμιο στο επίπεδο 30 και αφετέρου είναι κομματάκι δύσκολο να προστατευθούν τέσσερα χωριά με μηδέν τείχος από την ίδια φυλή, αντί ενός χωριού. Αλλά είναι στην κρίση της κάθε φυλής πώς ακριβώς θέλει να παίξει.
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Για το τείχος είπα πως δεν θα μπορεί να αναβαθμιστεί. Δεν θα έχουν τείχος αυτά τα χωριά.
Οι ρυθμίσεις δεν θα ανακοινωθούν τώρα, αλλά πριν το άνοιγμα του κόσμου. Αν υπάρχουν εκκλησίες στον κ60, τα χωριά με πανεπιστήμια θα επηρεάζονται από αυτές όπως και όλα τα υπόλοιπα χωριά του κόσμου. Κοινώς θα πρέπει να είναι θρήσκα για να μάχονται τα στρατεύματά τους με το 100% της δύναμής τους.
 
Κορυφή