Ανακοίνωση Νέο σενάριο κλεισίματος: Διαφωτισμός

Συζήτηση στο forum 'Ανακοινωσεις Παιχνιδιου' που ξεκίνησε από το μέλος noesis, στις 13. Ιουν 2019.

Μοιραστείτε τη σελίδα

Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις
 1. noesis

  noesis Community Manager Μέλος Διαχείρισης InnoGames

  Εγγραφή:
  24. Μαϊ 2011
  Μηνύματα:
  1.044
  Likes:
  158
  Αγαπητοί παίκτες,

  Με χαρά σας ανακοινώνουμε το νέο σενάριο κλεισίματος του παιχνιδιού, “Διαφωτισμός”, το οποίο θα υπάρχει στον κ60 που θα ανοίξει τον Ιούλιο! Οι ρυθμίσεις του κόσμου θα ανακοινωθούν πριν το άνοιγμά του.

  Σε αυτό το σενάριο, εσείς και η φυλή σας πρέπει να κατακτήσετε και να προστατέψετε τα νέα χωριά με Πανεπιστήμιο προκειμένου να αναβαθμίσετε το κτήριο του Πανεπιστημίου στο μέγιστο επίπεδο. Η πρώτη φυλή του κόσμου που θα αναβαθμίσει το Πανεπιστήμιο στο τελευταίο του επίπεδο, θα περάσει στην εποχή του Διαφωτισμού!

  Σε αυτή την ανακοίνωση θα γίνει μια συνοπτική επισκόπηση του νέου σεναρίου κλεισίματος και των πιο σημαντικών λεπτομερειών του.
  Σύντομα θα προστεθεί και αναλυτική περιγραφή στην βοήθεια του παιχνιδιού.


  Χωριά με Πανεπιστήμιο

  Αμέσως μετά την είσοδο στον κόσμο, θα εντοπίσετε στον χάρτη τα χωριά με Πανεπιστήμιο και μπορείτε να ξεκινήσετε τον σχεδιασμό της κατάκτησής τους. Τα χωριά θα προστατεύονται από επιθέσεις στην αρχή του παιχνιδιού και θα υπάρξει ενημέρωση εντός του παιχνιδιού προτού αυτή αρθεί, προκειμένου να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Η αναβάθμιση του Πανεπιστημίου απαιτεί αρκετούς πόρους, τους οποίους και θα πρέπει να συγκεντρώσετε ως φυλή. Μπορείτε επίσης να κατεδαφίσετε το επίπεδο ενός εχθρικού Πανεπιστημίου, είτε κατακτώντας το χωριό είτε γκρεμίζοντάς το κτήριο με καταπέλτες.

  Η πρώτη φυλή που θα αναβαθμίσει ένα Πανεπιστήμιο στο μέγιστο επίπεδο, θα ανακηρυχθεί αυτόματα νικήτρια του κόσμου!

  [​IMG]


  Έφτασε η ώρα να ετοιμαστείτε για τη μάχη και να διασφαλίσετε τη γνώση! Μόνο η πιο ισχυρή φυλή θα μπορέσει να υπερασπιστεί τη γνώση και να οδηγηθεί στον Διαφωτισμό.


  Σας περιμένουμε στον κ60 για να δοκιμάσετε το νέο σενάριο κλεισίματος και να μας πείτε τις εντυπώσεις σας, στο Θέμα Συζήτησης.


  - Η Ομάδα του Tribal Wars
   
Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις