Event Ο ταξιδιώτης έμπορος

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
merchant_banner_600_75_px.jpg

Αγαπητοί παίκτες,

ο ταξιδιώτης έμπορος Μίδας επέστρεψε και χρειάζεται τη βοήθειά σας! Αποστολή σας να τον προστατεύσετε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του έτσι ώστε να φτάσει ασφαλής στον προορισμό του.
Ο Μίδας θα ξεκινήσει το ταξίδι του στις 16 Μαΐου στις 14:00, θα είναι καθ' οδόν για 4 ημέρες και θα φτάσει στον προορισμό του στις 20 Μαΐου στις 14:00.


Βελτιώσεις
  • Προστέθηκε το πλήκτρο "Εγκατέλειψε!" στην οθόνη μάχης, το οποίο επιτρέπει τον άμεσο τερματισμό μιας μάχης. Η αποφυγή της μάχης θεωρείται ως ήττα, συμπεριλαμβανομένων όλων των αρνητικών συνεπειών.
  • Προστέθηκε μία υπόδειξη η οποία και ενημερώνει για την αδυναμία εύρεσης νέων σεντουκιών όταν όλες οι θέσεις είναι πλήρεις.
  • Προστέθηκε σε διάφορα σημεία της οθόνης του event η πληροφορία πως οι μισθοφόροι κερδίζουν εμπειρία μόνο από τις πρώτες 20 μάχες της μέρας.
  • Οι ανταμοιβές των υψηλότερων βαθμίδων θα αποκτώνται πιο εύκολα (ελαττώθηκε η απαιτούμενη απόσταση).
  • Εάν δεν συλλεχθούν οι ανταμοιβές των οροσήμων κατά τη διάρκεια του event, θα αποδοθούν αυτόματα με τη λήξη του.
Νικώντας τους επιδρομείς
Κατά τη διάρκεια του event πρέπει να υπερασπιστείτε τον έμπορο Μίδα μαζί με τους μισθοφόρους σας, από τις ομάδες των ληστών που θέλουν το εμπόρευμά του. Καθένας έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.
Οι επιδρομείς που έχεις να αντιμετωπίσεις επιλέγονται τυχαία από τις διαθέσιμες εχθρικές μονάδες και έχουν διαφορετικές αμυντικές και επιθετικές τιμές. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά τους μισθοφόρους σας για να νικήσετε τους επιδρομείς.

merchant_units_450px.png

Η μάχη διεξάγεται σε γύρους. Στο κάτω μέρος της οθόνης της μάχης επισημαίνεται η μονάδα που θα επιτεθεί στη συνέχεια. Μόλις μία μονάδα επιτίθεται σε κάποια άλλη, η αμυντική της ισχύς θα μειωθεί κατά μία τυχαία τιμή μεταξύ της επιτιθέμενης ισχύς. Όταν η αμυντική τιμή φτάσει στο μηδέν, η μονάδα βγαίνει εκτός μάχης. Μην ανησυχείτε όμως αν οι μισθοφόροι σας βγουν εκτός μάχης. Θα είναι ξανά διαθέσιμοι για την επόμενη μάχη.
Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει μια μπάρα που εμφανίζει τη σειρά με την οποία θα επιτεθούν οι μονάδες. Η ενεργή μονάδα επισημαίνεται με ένα μεγαλύτερο εικονίδιο. Για να επιτεθείτε σε μια μονάδα, απλά πατήστε πάνω της. Ένα βέλος υποδεικνύει τη μονάδα που δέχθηκε επίθεση και ένας αριθμός τη ζημιά που προκλήθηκε. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επίσπευσης των γραφικών των μαχών, στο κάτω μέρος της οθόνης της μάχης.

Μετά από συνεχείς νίκες, οι μισθοφόροι σας θα κερδίζουν εμπειρία και θα γίνονται δυνατότεροι. Οι αμυντικές και επιθετικές τους ικανότητες θα βελτιωθούν, ταυτόχρονα όμως θα βελτιώνονται και οι αντίστοιχες ικανότητες των επιδρομέων και θα είναι πιο δύσκολο να ηττηθούν. Μην ξεχνάτε πως οι μισθοφόροι αποκτούν εμπειρία μόνο από τις πρώτες 20 μάχες ανά ημέρα. Όλα τα σεντούκια όμως συνεχίζουν να δίνουν εμπειρία στους μισθοφόρους σας.


trump2_turnorder.png

Ανοίγοντας Σεντούκια
Μόλις ηττηθούν όλοι οι επιδρομείς, θα ανταμειφθείτε με ένα Σεντούκι, το οποίο μπορεί να περιέχει διάφορα αντικείμενα. Για να δείτε τι μπορεί να περιέχει, πρέπει απλά να πατήσετε πάνω του. Το άνοιγμα του Σεντουκιού χρειάζεται χρόνο και μπορείτε να έχετε έως τρία ταυτόχρονα. Γι' αυτό βεβαιωθείτε πως θα τα ανοίγετε τακτικά! Κάθε Σεντούκι περιλαμβάνει και εμπειρία για τους Μισθοφόρους σας.

trump2_merchantroad.png

Ο Μίδας θα σας ανταμείψει με πρόσθετες ανταμοιβές όσο πλησιάζετε προς το τέλος της διαδρομής. Μπορείτε να δείτε αυτές τις ανταμοιβές στην κορυφή. Έχετε στα υπόψιν πως μόνο οι επιτυχημένες μάχες σας φέρνουν πιο κοντά στο τέλος της διαδρομής! Εάν χάσετε μια μάχη θα υπαναχωρήσετε και θα χάσετε κάποια από την απόσταση που είχατε ήδη διανύσει.
Ελπίζουμε να σας αρέσει το επανασχεδιασμένο μας event και να απολαύσετε το ταξίδι του Μίδα!

Μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλιά σας στο για event στο Θέμα Συζήτησης.


- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή