Αναβάθμιση Έκδοση 8.168

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Αναβάθμιση στην έκδοση 8.168


Αγαπητοί παίκτες,

Την Τρίτη 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί αναβάθμιση του παιχνιδιού. Ως συνήθως κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης δεν θα είναι δυνατή η σύνδεση στο παιχνίδι.

Αλλαγές και βελτιώσεις


Τροποποίηση Κανονισμού 4.8
Τροποποιείται ο Κανονισμός §4.8 που αφορά την επιτήρηση. Το νέο κείμενο είναι:
"Κατά τη διάρκεια της Επιτήρησης, ο κύριος χρήστης του λογαριασμού είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την επιλογή του επιτηρητή και θεωρείται πως ο επιτηρητής ενεργεί με τη σύμφωνη γνώμη του. Αυτό ισχύει για όλες τις αλλαγές που έγιναν στον (ή από τον) λογαριασμό, καθ' όλη τη διάρκεια της επιτήρησης. Μεμονωμένη ή συνεχόμενη κατάχρηση μιας επιτήρησης μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό όλων των εμπλεκόμενων λογαριασμών. Παραμένει στην διακριτική ευχέρεια της Ομάδας Διαχείρισης η κατά περίπτωση επιβολή ποινών."

Συνεισφορά στο οχυρό
Στην οθόνη του οχυρού υπάρχουν πληροφορίες για την ποσότητα των πόρων που έστειλε ο κάθε παίκτης. Στην επισκόπηση αυτή μπορούν να εφαρμοστούν φίλτρα για την συνολική ποσότητα ή για τις τελευταίες 7 ημέρες.
ds_8168_stronghold.png


Επιλογές στα φίλτρα αναφορών
Στις αναφορές μάχες προστέθηκαν οι επιλογές ή - και.
ds_8168_AND_OR.png


Συνολική επισκόπηση μονάδων
Στην οθόνη επισκόπησης μονάδων προστέθηκε ακόμη μία σειρά με το άθροισμα όλων των μονάδων. Εκεί περιλαμβάνονται οι μονάδες που βρίσκονται στο χωριό, οι μονάδες που βρίσκονται εκτός χωριού, οι μονάδες του παίκτη που υποστηρίζουν το χωριό και υποστηρίξεις τρίτων παικτών.
ds_8168_totaltroops.png


Προσθήκη στην επισκόπηση ρυθμίσεων
Στις ρυθμίσεις του κάθε κόσμου προστέθηκε η πληροφορία για τις επιθέσεις σε μέλη της φυλής.

Ορόσημα του Ταξιδιώτη Εμπόρου
Εάν δεν συλλεχθούν οι ανταμοιβές του κάθε ορόσημου από τον παίκτη κατά τη διάρκεια του event του Ταξιδιώτη Έμπορου, οι ανταμοιβές θα συλλεχθούν και θα αποδοθούν αυτόματα μετά το τέλος του event.

Feedback

Εάν έχετε προτάσεις/παρατηρήσεις επί των αλλαγών, μπορείτε να τις διατυπώσετε στο Θέμα Συζήτησης.


- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή