Ο άκμονας του Μισθοφόρου Βασιλιά

Συζήτηση στο forum 'Events' που ξεκίνησε από το μέλος noesis, στις 6. Απρ 2019.

Μοιραστείτε τη σελίδα

Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις
 1. noesis

  noesis Community Manager Μέλος Διαχείρισης InnoGames

  Εγγραφή:
  24. Μαϊ 2011
  Μηνύματα:
  1.003
  Likes:
  154
  Οι ανιχνευτές ανακάλυψαν έναν μεγάλο περίεργο άκμονα. Τα περίτεχνα χαρακτικά του δείχνουν πως ανήκει στον Μισθοφόρο Βασιλιά που εγκατέλειψε τους άνυδρους τόπους του πριν πολλούς αιώνες.

  Εάν οι εκτιμήσεις των σιδηρουργών σου είναι σωστές, μπορεί να αντέξει ακραίες θερμοκρασίες και να παράξει ανίκητα αντικείμενα. Συγκεντρώστε υλικά κατασκευής για να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές του!

  [​IMG]

  Αγαπητοί παίκτες,

  Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας event "Ο άκμονας του Μισθοφόρου Βασιλιά". Σε αυτό το event θα πρέπει να συλλέξετε και να συνδυάσετε μέταλλα για να δημιουργήσετε αντικείμενα. Προκειμένου όμως να γίνει πιο ενδιαφέρον το event, δεν θα γνωρίζετε ποιος συνδυασμός υλικών δίνει ποιο αντικείμενο!

  Για την καλύτερη εποπτεία των δημιουργιών, υπάρχει ένας Κατάλογος συνταγών, στον οποίο θα αποθηκεύονται αυτόματα όλες οι συνταγές που ανακαλύψατε κατά τη διάρκεια του event. Περισσότερες πληροφορίες για το event υπάρχουν παρακάτω:  Υλικά
  Η βασική παραγωγή αυτού του event, είναι 7 διαφορετικά υλικά:
  • Μόλυβδος
  • Κασσίτερος
  • Χαλκός
  • Χάλυβας
  • Ορείχαλκος
  • Ασήμι
  • Χρυσός

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Ο μόλυβδος, ο Κασσίτερος, ο Χαλκός και ο Χάλυβας είναι κοινά υλικά, ενώ ο Ορείχαλκος, το Ασήμι και ο Χρυσός βρίσκονται πιο δύσκολα.
  Υπάρχουν αρκετοί τρόπου να πάρετε κάποια από αυτά τα υλικά, αλλά ο βασικός τρόπος είναι εκτελώντας μία τουλάχιστον από τις ακόλουθες ενέργειες:
  • Στρατολόγηση μονάδων
  • Κατασκευή ή αναβάθμιση κτηρίων
  • Τύπωση νομισμάτων
  • Αποδοχή προσφορών αγοράς
  • Επίθεση
  • Άμυνα
  [​IMG]

  Κάθε ενέργεια έχει μια πιθανότητα να δώσει ένα δωρεάν, τυχαίο υλικό. Με αυτόν τρον τρόπο μπορείτε να πάρετε έως και 8 υλικά τη μέρα.
  Στην οθόνη του event υπάρχει μια επισκόπηση των δωρεάν υλικών που ήδη έχετε πάρει.
  Επιπλέον τρόπο να πάρετε υλικά είναι να ολοκληρώστε τις αποστολές του event και να συμμετάσχετε στην ημερήσια κατάταξη.


  Ο Άκμονας
  Για να δημιουργήσετε ένα υλικό, απλά τοποθετήστε 3 υλικά στον άκμονα. Το αντικείμενο που δημιουργήσατε θα τοποθετηθεί στον κατάλογο και η συνταγή του στον κατάλογο συνταγών. Έχετε στα υπόψιν πως κάθε συνταγή δημιουργεί ένα αντικείμενο. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν ορισμένα αντικείμενα που μπορούν να δημιουργηθούν με περισσότερες από μία συνταγές.
  Επίσης, κάθε παίκτης έχει διαφορετικές συνταγές! Αλλά σε όλες τις συνταγές, τα πιο σπάνια υλικά (Ορείχαλκος, Ασήμι και Χρυσός) δίνουν πιο πολύτιμα αντικείμενα.
  Από τον κατάλογο των συνταγών θα μπορείτε να βρείτε τα υλικά που χρειάζεται μία συγκεκριμένη συνταγή και εφόσον διαθέτετε όλα τα υλικά, μπορείτε να δημιουργήσετε απευθείας το αντικείμενο μέσα από τον κατάλογο των συνταγών.


  Πληροφορίες Event
  Το event θα ξεκινήσει στις 10 Απριλίου 2019 στις 14:00 και θα διαρκέσει έως τις 24 Απριλίου 2019 στις 14:00. Σημειώστε πως ενδεχομένως να χρειαστούν κάποια λεπτά έως ότου εμφανιστεί το event σε κάθε παίκτη.

  Μόλις λήξει το event, οι συνταγές και τα υλικά που δεν χρησιμοποιήθηκαν θα αφαιρεθούν. Δεν θα είναι ξανά διαθέσιμα όταν τρέξει ξανά μελλοντικά το event. Όλα τα αντικείμενα που δημιουργήσατε κατά τη διάρκεια του event και δεν τα χρησιμοποιήσατε, θα παραμείνουν στον κατάλογο.

  Δείτε το βίντεο που έχουμε ετοιμάσει για το event:


  *** Οι υπότιτλοι θα είναι διαθέσιμοι τις επόμενες ημέρες.

  Ελπίζουμε να σας αρέσει το ολοκαίνουριο event μας! Θα θέλαμε την άποψή σας και τυχόν παρατηρήσεις για βελτιώσεις του, τις οποίες και μπορείτε να υποβάλετε στο Θέμα Συζήτησης.


  - Η Ομάδα του Tribal Wars
   
Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις