Καφενείο

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34601
  • Ημερομηνία έναρξης

Lannister1988

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
194
Πολύ ύπουλο κόλπο να πάρουμε στην ομάδα μας τα παιδιά που ειχαν σιχαθεί απο κει με τον ντερικ και τους μποξερ και μας ζήτησαν να μπούνε. Αντί να πάνε εσωτερικά μπήκαν να παίξουν φυλετικές με μια παρέα που θα τους αντιμετώπιζε σαν συμπαίκτες και όχι σαν πιόνια. Και μάλιστα προτίμησαν να παίξουν κόντρα στη φυλή που είχε το πάνω χέρι. Αυτό λέει πολλά για τα παιδιά αυτά. Δεν χρησιμοποιήσαμε κάποιο ύπουλο διπλωματικό κόλπο για να τους στρατολογήσουμε, απλά ήθελαν να αλλάξουν στρατόπεδο και ας πήγαιναν πυξίδα αργότερα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Αγορινα σου ειχα πει στην αρχη του κοσμου μην εμπλακης στον πολεμο με bob γιατι θα σε επερνε και εσενα μαζι της η bob... εκανα κανα λαθος? μολις επεσε η bob τελειωσατε και εσεις... Σου ελεγα κατσε ουδετερος και παιξε το παιχνιδι σου στην ηπειρο σου δεν ακουσες.
Πιστευες οτι σε ψευτοτραμπουκιζω γιατι φοβομουν και ειπες να επιλεξεις το σχεδιακι ολοι μαζι και η μποξερ στην μεση να την φαμε... ποιος την εφαγε οεο?

Ενταξει για να πω την αληθεια και καποιοι απο μποξερ που γραφουν και εδω εριστικα πλεον τα ειχαν δει λιγο μπαστουνια, αλλα ελεγα ευκολα ή δυσκολα ο κοσμος θα γραψει μποξερ και πιστευα οτι θα καναμε επικη νικη... αλλα ρε φιλε ουτε ευκολα δεν ηταν αυτο σπασατε ολα τα ρεκορ.... και θα τελειωσω λεγοντας μηπως αν δεν κανατε το **** ολοι μαζι και η μποξερ στην μεση μηπως να ηταν διαφορετικα τα πραγματα και γινοταν ο κοσμος ανταγωνιστικος?

https://prnt.sc/nlujhu
Εγω αυτο εβλεπα μετα το πλανο σε χαρο για να μην πεις οτι δεν ηταν ετσι τα πραγματα
 

DeletedUser34601

Για τον ίδιο ντερικ μιλάμε; Είχαμε τόσα χωρια να νομπλάρουμε, (τα ίδια που νόμπλαρε και αυτός δηλαδή) και θα χτυπάγαμε ντέρικ; Όλες οι άμυνες των σουτερς ήταν πάνω στον ντέρικ και με άμυνες απο μποξέρ που δεν είχατε κανέναν να σας χτυπήσει. Ντερικ και αρκοπελος δεν είχανε άμυνες μου λες; Και οχι απο μποξερ; Οτι το παίξαμε ιδανικά δεν μπορω να το πω, δεν είχαμε και τη δυναμική σαν υλικό να κάνουμε όλα όσα θέλαμε. Σε κάθε πλάνο προσπαθούσαμε να αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα γινόταν το υλικό που είχαμε. Και ώπου μας έβγαλε αυτό. Μέχρι την περίοδο που μπήκαν οι μεγάλοι ρουφ τα πλάνα είχαν πάντα επιτυχία. Δεν λέω οτι θα τα είχαμε ριμάξει όλα σίγουρα αν δεν υπήρχαν αυτοί οι ρουφ αλλα μη γελιόμαστε, παίζατε πλάνα με ανοιχτο διαμοιρασμό απο όλους τους παίκτες μας και τον ρουφ στην ηγεσία μας. Ναι οκ μεγάλη η γκάφα μας, αλλά άσε το τι έχουμε και τι δεν έχουμε απο το παιχνίδι να το κρίνατε όταν θα παίζαμε με ίσες ευκαιρίες. Σίγουρα δεν είχαμε την δυνατότητα να κρίνουμε αξιόπιστα ή μη τα 2 παιδιά, όταν την φυλη την έπαιζαν 3 όλα κι όλα. Τα παιδιά αναγκάστηκαν να παίξουν με ότι είχαν, απλά αυτό που είχαν τελικά ήταν 2 ρουφ. Τα παιδιά έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν, έκαναν οτι μπορούσαν για την φυλή, είδαν ένα φως στο βάθος του τούνελ και πιάστηκαν απο αυτό, Οχι για το δικό τους συμφέρον, για να μην απογοητεύσουν τα παικτακια της φυλης. Αντί να τους αφήσετε να παίξουν τίμια μέχρι το τέλος, εκμεταλλευτήκατε την μειονεκτική τους θέση για να καταφέρετε τι;

Βρε ντερικ κουβα εσύ τι μιλάς, ειχες σηκώσει να πούμε όλες τις άμυνες απο σουτερς και ταυτόχρονα νομπλαρες αυτούς που είχαν άμυνες σε εσένα. Τέτοιο σκουπίδι λογαριασμό δεν έχω ξανασυναντήσει σε κόσμο.
-Κράτησες την 54;
-Ναι την κράτησες
-Σε τιμά ο τρόπος που την κράτησες; Τι εντύπωση άφησες στον 58 σε όποιον είχε την τύχει να σε δει και να σε καμαρώσει; Οι ίδιοι σου οι συμπαίκτες βρε τραχανά βγαίνουν και σε κοροϊδεύουν. Η συμβολή σου στο κλείσιμο του κόσμου ήταν πραγματικά μηδενική.

Ελισίσι σε είχα και για εξυπνούλα.
1ον. Είπα οτι ο ντερικ δεν ειναι απειλή. Δεν σημαίνει οτι εννοώ οτι ήταν εύκολος στόχος. Ήταν ενας λογαριασμός που είχε σηκώσει όλες τις άμυνες της φυλης και μάζευε τα εσωτερικά. Μυαλό να παίξει σωστά δεν είχε και φάνηκε απο τη μια φορά που μου σήκωσε 6 επιθετικά στη 1 ώρα σε αδειο μου χωριο και τα πήρε όλα στο χέρι χωρις να κάνουμε καν απώλειες. Βρε άνθρωπε πας που πας να κανεις μια βουτιά σε ενεργό λογαριασμό εκτός πλάνου, τι σηκώνεις και όλα σου τα επιθετικά μαζί. 3 μέρες γελούσαμε με τη φουκαριά σου. Οπότε με ένα απλό παράδειγμα ελπίζω να έκανα κατανοητό πως μπορείς να μην θεωρείς ενα λογαριασμό απειλή, Αλλα ταυτόχρονα να μην είναι εύκολος στόχος.

2ον. Το οτι εσείς χτυπουσατε bp και prop δεν σημαίνει οτι ο ντέρικ δεν είχε υποστήριξη. Διόρθωσέ με αν κανω λάθος γιατι ειμαι και λίγο νουμπακος Αλλα νομίζω για να χτυπήσετε προπ και βπ χρησιμοποιούσατε επιθετικές μονάδες. Τι σημαίνει αυτο; Οτι οι αμυντικές μονάδες πολυ εύκολα ήταν δεσμευμένες σε ντερικ, αρκοπελος, άντε και κάποια χωρια του ντιτοξικ. Είχατε ανάγκη απο άμυνες για να παίξετε τους προπ; Πες μου κανα ανέκδοτο τέτοιο να γελάσω.
 

DeletedUser34601

Τελοσπαντων δεν θα βρει κανεις το δίκιο του, οτι έγινε έγινε, όλοι καταλάβαμε πράγματα απο τον κ58. Οριστικό αντίο απο μένα απο το καρκινοεξτερναλ..ίσως σε κάποιον άλλο κόσμο
 

Derrick Rose

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
7
Πλευρά 1:
Παίκτες: Derrick Rose
Πλευρά 2:
Φυλές: A-A.P, A-A.Ρ, B.P., B.P.2, Α-A.P

Timeframe: Για πάντα



Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 54
Πλευρά 2: 7
Διαφορά: 47

chart



διασκεδαστικε σανκς αντιο με πυξιδα ηταν δικαιο κ εγινε πραξη
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Μια χαρά είναι ο Μελετης σαν παίκτης όταν χρειαστεί αν δεν χρειάζεται πάει για μπάσκετ για ποτό για καφέ δεν σκάει γενικά για τίποτα. Το κρου μου ο Τέρρα που είναι?Να στείλω υπογλωσσια με τους εμπορους μου ή δεν τον πρόλαβα?
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
ειτε ετσι ειτε αλλιως με οποιοδηποτε τροπο η μποξερ θα εκλεινε το κοσμο το μεγαλο κατορθωμα ειναι οτι τον εκλεισε χωρις να χρειαστει ν καει κανεις απο την μποξερ

παρτε το χαμπαρι
 

liberta21

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
134
Μια σύντομη τοποθέτηση από εμένα και αφού πρώτα μίλησαν τα κατακάθια των ΦΜ(Μποξέρ και μη).

ΟΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ.
Ίσως δεν ήταν η κατάλληλη συγκυρία, ίσως δεν είχαν οριμάσει οι συνθήκες(που λέει και το Κόμμα), ίσως βρήκατε μία φυλή διψασμένη για ρεβανς, ίσως δεν αξιοποιήσατε καλά τις δυνατότητες σας, ίσως όντας εριστικοί επιλέξατε να μπείτε στην ήπειρο της μποξέρ.
ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ.

Για εμένα ο 58 δεν αποτελεί κριτήριο για το παικτικό επίπεδο κανενός(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).
Χάρηκα που έπαιξα παρέα με άτομα όπως ο cannibaltor, o xrhstos.la που πάντα έβαζε το φυλετικό συμφέρον πάνω από το ατομικό , ο elvisara που τον κατατάσσω στους mvp αυτού του κόσμου.Το να γράψω άλλα 5-10 ακκ που είχαν πραγματική συνεισφορά στη φυλή, για το θεαθήναι θα μου ήταν εξαιρετικά εύκολο αλλά προτιμώ να αναφέρω μερικούς από τους δικούς μου αφανείς mvp που μπορεί να μην αφιέρωσαν χρόνο και χρήμα για τα ακκ τους όπως άλλοι, αλλά ποτέ δεν απουσίαζαν και ποτέ δεν έγιναν βαρίδια.
Χάρηκα που έπαιξα απέναντι στον Αργύρη έστω και υπό αυτές τις συνθήκες.
Σε καμία περίπτωση δεν χάρηκα που έπαιξα στην ίδια φυλή με μερικά βαρίδια(ξέρουν ποιοι πραγματικά είναι) που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη και συνεχίζουν μέχρι τώρα.
Για τον Λετσακμάρ πολλοί λένε πολλά, από αυτά που έχω καταλάβει μιας και ο κ58 δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, είναι ότι σαν αρχηγός αν μη τι άλλο ασχολείται μέχρι και με το τελευταίο μέλος της φυλής του. Αν μπορούσα με μερικές λέξεις να τον χαρακτηρίσω αυτές θα ήταν οι εξής: Δίκαιος-Αυταρχικός-Τύραννος. Ωστόσο μερικοί άνθρωποι ως γνωστών θέλουν μαστίγιο για να λειτουργήσουν σε ένα σύνολο και ο Λετσακμαρ καλώς ή κακώς μπορεί και ενσαρκώνει αυτόν τον ρόλο τέλεια για τις ανάγκες ενός κόσμου με τέτοιο επίπεδο.

ΖΟΥΜΕ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ...
ΌΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΡΌΒΑΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ...
ΚΑΙ ΌΤΙ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ...

Υ.Γ Ελπίζω τα λόγια μου να μην πικράνουν κάποιους και να τα δουν ως συμβουλές αυτοβελτίωσης.
Υ.Γ2 Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσω να υπάρχω και αύριο στα ρουμ της μποξερ και δεν θα με καρατομήσουν οι αυταρχικές μορφές εξουσίας και αυτοί που της υπηρετούν.
Υ.Γ3 ΜΟΝΟ ΑΕΚ

aek1435866963.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
a6c7d586339366830cfb2a2108a598f5.jpg


Χαιρετίσματα από το Λευκό πρόβατο,του λείπεται .

Μοσχαναθρεμενο το είχατε .Ρωτάω τον Τερρα Νοβα τι τρώει συνήθως το ζωντανό για να μην του λείψει τίποτα και δεν μου απαντάει ,περίεργο αυτός ήταν λαλίστατος σε όλη την διάρκεια του κοσμου.Μηπως δεν είχε αυτός την επιμέλεια της σίτισης του?Υπάρχει κανένας άλλος υπεύθυνος ή το κλείσατε το "μαγαζι"?
 

DeletedUser1166

Ρε σεις σοβαρά τώρα δε ντρέπεστε ούτε λίγο; Φυτέψετε έναν ρουφιάνο στο απέναντι στρατόπεδο τον βάλατε να το παίζει εχθρός σας έκανε πλάνα και όλα έφευγαν σε στακαρισμένα χωριά και τώρα μας την λέτε κιόλας; Ωραίες τακτικές ρε τσακάλια o_O.
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
μιλαει ο παιχτης που μολις εφυγε απο την BOX2 το επομενο πρωι βαρεσε συμπαιχτη :p :p
 

DeletedUser1166

Για ποιόν μιλάς? αν εννοείς τον aekra2134 μόνος του μου έδωσε το χωριό επειδή στιγμή δεν τον άφησα μόνο του, όπως και όσοι ήταν στην τότε shooters και grats, εγώ και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν το τι έκανα και το τι δεν έκανα, όπως και αν βοηθούσα τότε που ήμουν σε εσάς, δεν φταίω εγώ που εσείς με της κινήσεις σας κάνατε ότι μπορούσατε για να με διώξετε. Τα λέμε στον κ61 ;)
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Ρε σεις σοβαρά τώρα δε ντρέπεστε ούτε λίγο; Φυτέψετε έναν ρουφιάνο στο απέναντι στρατόπεδο τον βάλατε να το παίζει εχθρός σας έκανε πλάνα και όλα έφευγαν σε στακαρισμένα χωριά και τώρα μας την λέτε κιόλας; Ωραίες τακτικές ρε τσακάλια o_O.


Για πες μου φιλε μου απο ποτε ειναι κακο και αθεμιτο να παιζει μια φυλη με ρουφιανους?

Αληθεια ας μου απαντησει καποιος το κλεισιμο με τους τιτανες θα γινει 50-50 η θα εχει καποια απο τις 2 φυλες παραπανω μελη ,γιατι για να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι ο δυνατος σε αυτη την ανερχομενη υπερδυναμη που πατε να κατασκευασετε
 

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
Λίγα λόγια και απο εμένα για τον κ58 που ειχα courtside seat που λένε και στο χωριό μου,δηλαδή κωδικούς απο μεγάλο λογαριασμό αλλα χωρίς να μπαίνω και να ασχολούμαι,απλα να παρατησω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Boxeur, η καλύτερη φυλή του 58,premade με τη μεγαλύτερη πλειονότητα των μελών της και κυρίως των σημαντικών μελών της να προέρχεται απο τα φυτώρεια της φυλής ΖΕΝ, τη θρυλική FAPEL του 53.

Β.Ο.Β. άσχετοι με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους :eek:

O.P. μέτριοι που ορισμένες συνθήκες(τα αναλύσατε και πιο πάνω) δεν τους άφησε να δείξουν το ποτεντσιαλ τους που λενε στο χωριο του Derrick Rose :D

PROP οταν δεν ακούς τον ζεν αυτα παθαίνεις.. δεν πειράζει ο how to eliminate παραμένει φιλος

Derrick Rose M.V.P. Μπήκε στην ήπειρο που έπρεπε,έκανε οτι έπρεπε, φλεξάρει στατιστικα τωρα :rolleyes:

LaCasaDeFapel ο αναμενόμενος λακασα, έκπληξη το οτι δεν έπεσε η αποδοσή του με την προσθήκη του λιμπερτα

LETSAKMAR διοικητικά αριστος,παικτικά αρκετά καλός, τον πονάει που δεν υποτάσσομαι σαν τα άλλα πρόβατα(οχι το μαυρο και το λευκό υπάρχουν και αλλα στο κοσμο :p:p:p) .Περιμένω με μεγάλη προσοχή να δω αν θα πάρει πάλι πρωτιά σε απώλειες και κατάταξη. http://prntscr.com/o805jg το αφηνω αυτο εδω να υπαρχει ;)

Klaus Mikaelson το προφίλ του μιλάει απο μόνο του δεν χρειαζεται να πω πολλά...

Συνοπτικά μεγάλη διαφορά επιπέδου μεταξύ μποξέρ και λοιπών φυλών και αυτό κυρίως λόγω της προσθήκης απο τη φυλή μου στον 53.

Τώρα όσον αφορά το ποστ του λιμπερτά απο πάνω,ντροπή της ΆΕΚ, δηθεν εξεγερμένε και οχι προσκυνημενε, θα σου άξιζε να σου φωνάζουν το παραφρασμένο σύνθημα

''ΕΕΕΕ ΩΩΩΩ ΚΑΙ ΛΕΤΣΑΚΜΑΡ ΕΓΛΕΙΨΑ ΓΙΑ 2 ΡΟΥΜ''

Τέτοια τούμπα ούτε στην Θεσσαλονίκη δεν είδα.

ΥΓ. Καλό καλοκαίρι σε όλους,NO HATE

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

http://prntscr.com/o80cah

;)
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Τι γράφετε σοβαρά για αυτόν τον κόσμο? Εκτός από την αρχή που έριξαν δύο μισθούς ανώτερου υπαλλήλου η ΒοΒ για να χτίσουν και να επιβιώσουν ένα μήνα όλα τα άλλα ήταν :ρίχνω 2 επιθετικα και τέσσερεις άριστους.Βαρεθηκα την ζωή μου λόγο ανυπαρξιας εχθρών τσακώθηκα με τους περισσότερους στην φυλή εναλλάξ για να ανεβάσω λίγο την ανδρεναλινη μου. Φωτεινη εξερεση το χθεσινό παραλληρημα του Τέρρα Νόβα στο διαφυλετικο φορουμ που γέλασαν και τα τείχη των χωριών μας.Ραντεβου ξύλο κτλ αναβιώνοντας βιντεοκασέτες εποχής Ψάλτη.Μονο για αυτό το χθεσινό πανηγύρι άξιζε να παίζεις στο κ58 . Τέτοια να έχουμε να περνάμε καλά.Θελανε και πρόβατα τα γατάκια ,ρε άσχετοι για να είσαι τσοπάνης θέλει μυαλό μπεεεε εεεεε
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Αγωνιστικος χαιρετισμους απο το προβατο . Παραλια ,φρεσκο χορταρι ,free wifi και ελευθερια.Ζωαρααααα

41108584550_854fe892f7_b.jpg
 

DeletedUser1166

Έχει γίνει πολύ χοντρούλη πάντως με όλα αυτά, μην το ταιζετε τόσο ρεεε
 

DeletedUser1166

Χαχαχαχαχα κάποιος πονάει μάλλον για να μιλάει έτσι, α και που είσαι ποτέ μου δεν έχω πει πως είμαι καλός παίκτης, ή τουλάχιστον ότι είναι να δείξω το δείχνω in game ;)
 
Κορυφή