Καφενείο

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34601
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Αυτούς τους παίκτες που τώρα τρως εσωτερικά, (και ήξερες απο την αρχή οτι θα τους φας...άσε τις «ευκαιρίες», δεν λέω σίγουρα μπορει να προκύψουν και εξαιρέσεις, αλλα ο κανόνας ειναι οτι δεν μπορούν να ακολουθήσουν) αν τους άφηνες να παίξουν μόνοι τους αντί να τους στρατολογήσεις στην τέταρτη Πέμπτη φυλή μποξέρ, αναγκαστικά θα έπιαναν μια δικιά τους φυλή και θα έπαιζαν το παιχνίδι στο ρυθμό και στο επίλεκτο τους. Θα ΕΠΑΙΖΑΝ, θα πέρναγαν το χρόνο τους, θα διασκέδαζαν, μέχρι φυσικά να πάνε πυξίδα, όχι απο συμπαίκτες τους όμως. Παίζοντας μέχρι την πυξίδα.

Αυτό ακριβώς, μπράβο.
 

DeletedUser

Τα ίδια και στον κάζουαλ 4, ο μίσος κόσμος μποξέρ και ο άλλος μισός αναγκαστικά με τη μορφή υπερσυμμαχίας για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην πίεση, έλεος ρε παιδιά, αφήστε να γίνει λίγο παιχνίδι.

Η μποξέρ βέβαια είναι ένα μόνο παράδειγμα, σε προηγούμενους κόσμους έχουμε δει κι άλλες υπερφυλές και υπερσυμμαχίες, κάποιες εκ των οποίων:

Κ51 -> Drink
K52 -> PERU-SMS-Praxis
K53 -> Βουβουζελες-Αστέρια vs Λαγοί
Κ57 -> PERU-SMS-Praxis
K58 -> Boxeur vs BoB

Είναι σαν να φτιάξεις μια ομάδα στο ποδόσφαιρο με τον Ροναλντίνιο, τον Ρονάλντο, τον Μέσι, κλπ και να την βάλεις να παίξει με τη Δόξα Δράμας. Έχεις σίγουρη νίκη, αλλά ποια η ουσία? Αν δε γίνει καλύτερο μοίρασμα, δε θα γίνει και καλό παιχνίδι. Στο τέλος χάνουμε όλοι.

Καλό ξημέρωμα :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Αν και κάνουμε μέγα λάθος που γράφουμε, εμείς οι μποξερ εδώ, γιατί η γραμμή της φυλης και συγκεκριμένα του LETSAKMAR είναι να μην ασχολούμαστε με τις "φάρμες" μας γιατί μας υποτιμά σαν παίκτες και σαν φυλή , θα γράψω δυο πραγματάκια γιατί έχετε ξεφύγει και θα του πω τα γνωστά :
-δεν είμαι εγώ ,δεν την ξερω την κοπελα ,
-Εσυ εισαι (θα μου πει) εχεις το ιδιο τατουαζ στο χερι οπως στο αβαταρ ,
(ενταξει θα πω)
-πολλοι εχουν το ιδιο τατουαζ
(και αλλα τετοια ,τρεχα γυρεύε ) .

Πρώτα από όλα κανείς δεν στρατολογητε αν ο ίδιος δεν το θέλει .Θέλεις να παίξεις ήσυχα στους ρυθμούς σου και να φας πυξίδα? Μην μπαίνεις στην μποξέρ, είναι απλο.Η Μποξερ έχει συγκεκριμένη τακτική ανάπτυξης και αναλογία επιθετικών ,αμυντικών ,ρυθμό πλάνων ,αποστολή αμυνών .Ακόμα και αυτοί που θέλουν να παίξουν λιγότερο τους προτείνεται να βρουν cp εντος φυλής και να κανουν ενώσεις ή να παίξουν ριμ κάνοντας αμυντικά χωριά ,σωστά όμως αμυντικά χωριά με στρατώνα 25 και στάβλο και συνεχη στρατολόγηση και αποστολή αμυνών .Αν θες να λογγαρεις μια φορά την ήμερα και να εχεις στρατώνα 11 και κόβεις νομίσματα για να πάρεις κανένα βάρβαρο ,εεε συγνώμη δεν γίνεται γιατί βλάπτεις τους υπολοίπους,οι οποίοι δεν έχουν να παλέψουν μονο με τους αντιπάλους αλλαααααααααααααα κυριως με την τσεπη των αντιπάλων ,που έριξαν άπειρο πριμιουμ και είχαν αμυνες από μια ολόκληρη ήπειρο (την δικη σας ΟΡ) που εσεις φροντίσατε να κλεισετε πριν από ολους με στρατολογησεις και Ακαδημιες ,επίσης σε κάποια φαση , είδαμε επτά βοβ συν τρεις OP .Ελατε ρε νουμπακια τωρα, δεν σας βρηκε "Το ολοι εναντίον Μποξερ "και αρχισατε την κλαψα .

Δεν μπορω την κλαψα ...αν δεν εχετε οργανωση εσεις δεν φταιμε εμεις που εχουμε.Και ολα αυτα γιατι μπροστα αλλα και πισω απο ολους μας ειναι ο LETSAKMAR που τρεχει και οργανώνει την φυλη παίρνει επιτηρήσεις ,έχει γενική εικόνα της φυλής και του χάρτη.


ΥΓ Τον Τερρα Νοβα τον επαιξα στο κ15 και οχι μονο εχανε τον κοσμο αλλα ως δια μαγειας (ότι ακούγεται είναι φήμες, εγώ δεν ξέρω τίποτα ) έχασε και την φυλη του και απο δουκας εγινε συμμαχικη φυλη με ενα και μοναδικο μελος ,τον ευατο του.Τωρα θελει να κανει διπλωματικα κολπα και αλλες ιστοριες για αγριους, αντι να σέβεται .Εδω ειμαι και παιζω μωρε αλλα σας βαριεμαι και καθε μερα λεω να τα παρατησω .
 
Τελευταία επεξεργασία:

Lannister1988

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
194
http://prntscr.com/ntybzl

και μια εβδομαδα πριν βγει το σκριν σοτ στο τετραγωνο ηταν ολα κοκκινα αντε γιατι θα μας τρελανετε ενωσατε ολο το χαρτη εναντιων μας σκασατε και ενα σωρο χρηματα και επειδη δεν σας βγηκε κανετε τους ξενερωμενους.

ναι ρε φιλε θα στρατολογω οποιος μου ζηταει στρατολογιση και θα εχω στο μυαλο μου να τον φαω αλλα αφου πρωτα δεν κανει αυτα που ζηταω και αυτο ισχυει για ολα τα μελη της φυλης ειτε φιλοι ειτε κλικες ειτε οπως θες πες και αυτα στα λεει ενα ατομο που πηγε εσωτερικο οχι για κρεμασμα σε πλανο και ανενεργος που ειναι σοβαρατοτα παραπτωματα στις φυλετικες και ειναι προσωπικος φιλος με λετσακμαρ.
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Χαχα ναι είναι επικίνδυνες οι επιτηρήσεις...

Ωραία τα λες, αλλά ακόμα δεν έχεις καταλάβει ποιό είναι το θέμα, ή επίτηδες κάνεις τον τυφλό και προσπαθείς να κρύψεις την βρωμιά που κρύβεται πίσω απο αυτο που κάνετε. Το θέμα είναι οτι όλο αυτό το σύστημα που περιγράφεις εσείς το αντιμετωπίζεται κακόβουλα και το εκμεταλλεύεστε. Αυτούς τους παίκτες που τώρα τρως εσωτερικά, (και ήξερες απο την αρχή οτι θα τους φας...άσε τις «ευκαιρίες», δεν λέω σίγουρα μπορει να προκύψουν και εξαιρέσεις, αλλα ο κανόνας ειναι οτι δεν μπορούν να ακολουθήσουν) αν τους άφηνες να παίξουν μόνοι τους αντί να τους στρατολογήσεις στην τέταρτη Πέμπτη φυλή μποξέρ, αναγκαστικά θα έπιαναν μια δικιά τους φυλή και θα έπαιζαν το παιχνίδι στο ρυθμό και στο επίλεκτο τους. Θα ΕΠΑΙΖΑΝ, θα πέρναγαν το χρόνο τους, θα διασκέδαζαν, μέχρι φυσικά να πάνε πυξίδα, όχι απο συμπαίκτες τους όμως. Παίζοντας μέχρι την πυξίδα.

Έτσι κύριοι χαλάτε τον σέρβερ και το παιχνίδι. Αντί να υπάρχουν διάφορες φυλές να μπορούν να τραβήξουν το δικό τους μονοπάτι και να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις, μπαίνετε με 4 φυλές μποξερ (και 2 σουτερς φυτευτές, Αλλα ας μείνουμε στις μποξερ)...πες τις 2 τις κάνατε μετα για να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα μπομπ. Οπότε μένουμε στις 2 μποξερ. 2 40αδες με καλό για τα δεδομένα του κόσμου υλικό, απο την πρώτη μέρα, σε 2 ηπείρους. Αναγκαστικά απο την πρώτη μέρα χαράζετε την διπλωματία του κόσμου και τον χωρίζετε σε 2 στρατόπεδα. Ε όχι, εγώ σε αυτόν τον σέρβερ δεν ξαναπαίζω. Εγώ μπήκα με την παρέα μου να παίξουμε για τον χαβαλέ μας το παιχνίδι και αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε τον τροπο παιχνιδιού μας για να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα ******ιοζιλίκια. Λογικό με τόσα λεφτά που μπαίνουν στο παιχνίδι να ασπρίζουν τα μαλλιά ορισμένων για να κλείσουν τον κόσμο (κλασσικό φαινόμενο στους τελευταίους) αλλά το να κάνεις τα πάντα για να τον κλείσεις όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται πραγματικά με ξεπερνάει...αυτοί που πληρώνουν γιατι πληρώνουν; Δεν έχουν όρεξη να παίξουν το παιχνίδι; Και επειδη καταλαβαίνω τις προθέσεις και τις ανησυχίες σας, και επειδη δεν κάνετε τίποτα παράνομο, αυτο το mindset άλλωστε το προωθεί η εταιρία πλέον, δεν θέλω και δεν μπορώ να σας διώξω απο τον σέρβερ, απλά δεν θα ξαναμπώ εγώ στην διαδικασία. Πραγματικά ούτε καν με τιμάει να παίζω αντίπαλός σας στον συγκεκριμένο κόσμο. Έχω δει φυλές και φυλές για να συγκινηθώ στον 58. Κάθε φορά τελειώνει ένας κόσμος αφήνουμε το παιχνίδι και λέμε δεν θα ξανασχοληθούμε, δεν θα ξανακαούμε, δεν θα ξαναχάσουμε τον ύπνο και τον χρόνο μας. Τελικά αναπολούμε τους παλιούς καλούς καιρούς, τις καλές παρέες, τους ωραίους κόσμους, ίσως μας δελεάζει η πρόσκληση ενός φίλου. Και τελικά μπαίνουμε στα ίδια σκατά και καταλήγουμε να θυμόμαστε γιατί το αφήσαμε, και μετανιώνουμε την ώρα και τη στιγμή που μπήκαμε. Πραγματικά το μόνο που μας κρατάει στις φυλετικές πλέον είναι οι παρέες. Λίγο οι ίντριγκες αυτές εδω που κάνουμε στο εξτερναλ και ingame Αλλα κυρίως τα άτομα που γνωρίζουμε και οι μαλακίες που λέμε στο σκαιπ.

Και για να απαντήσω, ναι ζηλεύω, ζηλεύω που δεν έχω το στομάχι σας να κάνω αυτά που εσείς θεωρείτε «στρατηγική» που πρέπει να την θαυμάζουμε και να τη ζηλεύουμε.

Αυτό το μήνυμα είναι ελπίζω το τελευταίο που θα γράψω στο εξτερναλ του 58. Οτι εχω να πω το έχω πει, το ίδιο και εσείς. Λυπάμαι που σας εγκαταλείπω απο το εξτέρναλ Αλλα δεν θέλω να έχω έγνοια του τι λέγεται και γι αυτό και δεν θα το κοιτάω πλέον. Αν θέλει κάποιος άλλος απο τη φυλή μου να αναλάβει τη θέση μου ως υπεύθυνος εξτερναλ και να εκπροσωπήσει τη φυλή καλώς :p

Καλή συνέχεια απο μένα, στο παιχνίδι και στις ζωές σας, ιδίως σε
community manager elisisi,
tornado που αποδείχτηκε αρκετά ξηγημένο άτομο
Και αρχιμύστη dtoxic για τα ονόματα χωριών (θα τον μάθουμε τι θα πει Κρανίδι)

δεν ξερω αν αξιζει να απαντησω καν για πραγματα που καιε ανθρωπος που παιζει αυτο το παιχνιδι καποια χρονια θα επρεπε να το εχει καταλαβει ηδη.

Τ κομιουνιτι δεν το χαλαει κανεις ειναι ηδη κατεστραμενο εδω και καιρο.αυτη την καραμελα κατι τυποι σαν εσας χαλανε τον σερβερ την ακουω πριν καν ξεκινησω να παιζω καμενα αυτο το παιχνιδι και να μπαινω σε κλησεις.το παιχνιδι του απο μονο εχει χαλασει η ισως οπως μου αρεσει να λεω εχει προσαρμοστει πανω στα μπποτακια που λεγανε σε παλιοτερους κοσμους ενσωματονοντας τα μεσσα στο παιχνιδι(βλεπε αυτοματη αποστολη τρενων,ετικετα και ερχονται κιαλλα στο μελλον μαντευω) και σε αυξανομενη αξια των χρηματων που ριχνεις

Ολο αυτο φυσικα για να μην κλεισει σαν σερβερ και για να κρατησει αυξανομενα εσοδα με λιγοτερους ενεργους παικτες

Στο δια ταυτα τωωωρα γιατι αυτα τα παραπανω ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε και δεν μας φτανουν 4 σελιδες να λεμε

Οσο αφορα τις 4-5 μποξερ δεν ειναι κατιι προτογνωρο απο κανεναν οσο και αν διαφωωνεις η διαφωνω καιι εγω
Επειδη ποτε δεν εχω πει ψεματα στον κ58 τουλαχιστον σε αντιπαλο μεχρι στιγμης ουτε σε σκαιπ ουτε εδω αν θελεις δινεις μια σημασια σε αυτο που γραφω

την διιπλωματια την χαραξε η μπομπ με προπαγανδα και κυκλικα ειτε σε εσας ειτε σε εμας κατεθυθνοντας μας στην κ54 για να μην βρεθουμε σε μια κατασταση 3β1 παλι (μπομπ αναμεσα μας και στις 2 ηπειρους και κοκκινες την 54-55 ηπειρο)

η σοοτερς ποτε δεν ηταν φυτευτη φυλη σαρεσει δεν σου αρεσει δεν ειχαμε καμια συμετοχη εκτος απο το να παρουμε καποιες αμυνες μεχρι και που αποφασισανε σαν ταγαροι ο ντεριικ με τον γκρατσιανι να κανουν πλανο στις ακαδημιες τους μονο και μονο επειδη δεν ειχαν τι να νομπλαρουν,καπου εκει λοιπον εμπλακηκαμε με επιτηρησεις-στρατολογησεις σε οτι απεμεινε και οτι υπαρχει και τωρα στο χαρτη

καμια επιροη στην διπλωματια τους ουτε λειτουργουσανε υπο της εντολες του λετσακμαρ.αν ο γκρατσιανι ειχε γραψει στις ανακοιινωσεις του οτι λειτουργουνε σαν ακαδημια μας ηταν προφανως δικο του θεμα επειδη δεν μπορουσε να ασχοληθει.οποιος ξερει λιγο τον γκρατσιανι δεν χρειαζετε να πω παραπανω για την βαρυτητα στα λεγομενα του και φανηκε και στις πραξεις αφου τα παρατησε με συνοπτικες διαδικασιες ενω ολοι οι παικτες του τον ψαχνανε για αμυνες

Υ.Γ Λοιπον ασχετοι λιγο σας εμεινε διασκεδαστε το γγιατι το καλο παρεακι του τερα νοβα σε λιγο σπαει ΤΙΚΤΑΚ ΤΙΚΤΑΚ
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Αντε να στειλεις καμια Σαρωση τωρα γιατι μεχρι για εκει εισαι και κρατα την ανάσα σου γιατι η βουτια θα ειναι μεγαλη ...που ηθελες και κοσμο .
 

DeletedUser35410

Οκ, μονο αν μου υποσχεθεις οτι ''δεν θα ξανα παιξεις τον τερρα νοβα'', δεν με ενθουσιασε και πολυ...
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Πηγαινε να παιξεις με τις κουκλες σου τωρα ,κουρασες .
 

DeletedUser1166

Μέχρι πριν αρκετούς κόσμους και τουλάχιστον ένα χρόνο θαύμαζα παίκτες και ικανότητες που είχαν αρκετοί παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή στην boxeur όμως μετά από όλα αυτά που έχω δει στον κόσμο έχω αναθεωρήσει τόσο πολύ, όχι τίποτα άλλο αλλά σταματήστε να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας, δεν σας τιμάνε όλα αυτά τα μηνύματα που γράφεται εδώ, κάντε το παιχνίδι σας και εδώ είμαστε, ακόμα υπάρχει αρκετός δρόμος, καλές μάχες να έχουμε και καλή διασκέδαση ή τουλάχιστον το λίγο από την διασκέδαση που έχει μείνει πλέον έτσι όπως έχουν καταντήσει η φυλετικές
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Καθε χρονο και χειροτερα ,τα γνωστα

Δικο σου γιατι απο οτι θυμαμαι τους ξερεις .
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Το να αναθεωρήσεις εσύ nemedaki που ήσουν φυτευτός ρουφιάνος και από Σουτερς ένα βράδυ βρεθηκες στην απέναντη όχθη, μας προκαλεί τρανταχτά γέλια αλλά πιο πολύ γελάμε που με τρόπο μαγικό ένα μέρος τον χωρίο σου έγιναν γκρι και μαζί σου άλλοι πέντε ,έξι λογαριασμοί , δικοί σου ,άλλων ,ποιος ξερει ? Κάποιο πρέπει να ήταν και δικό σου .
.Γιατί όπως λέει μια παροιμία .Τον ρουφιάνο πρέπει να τον πατάς και να τον δείχνεις .και εμείς και σε δείξαμε και σε πατάμε ,έτσι ΔΙΚΑΖΕΙ η BΟΧΕUR

ΤΙΚ ΤΑΚ (Ντροπή των Πανκηδων)
 

DeletedUser1166

Αχ ρε συ Αγγελική, πόσο εύκολα βγάζεις συμπεράσματα, και αυθαίρετα μάλιστα.
όσοι ήταν στους γκρατς και μετέπειτα σουτερς γνωρίζουν την συμμετοχή μου και την βοήθεια μου στης φυλές.
δεν φταίω εγώ που ο ντερικ με αυτά που έκανε με έδιωξε από εκεί και μπήκα σε μια φυλή που είμαστε μια παρέα.
όσο για το μπαν ο λόγος δεν ήταν ο δεύτερος λογαριασμός αλλά ένα bug που υπάρχει σε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας και με την χρήση του vpn και ενος host έχω τζάμπα ίντερνετ

Ρε τους σκαριμπας τους ξέρω και προσωπικά

για πάμε λίγο ΤΙΚ ΤΑΚ χαχαχα
 

DeletedUser35045

Έχω την εντύπωση πως η μποξέρ θα κάνει δύσκολο καλοκαίρι.
 

liberta21

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
134
Τα ίδια και στον κάζουαλ 4, ο μίσος κόσμος μποξέρ και ο άλλος μισός αναγκαστικά με τη μορφή υπερσυμμαχίας για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην πίεση, έλεος ρε παιδιά, αφήστε να γίνει λίγο παιχνίδι.

Η μποξέρ βέβαια είναι ένα μόνο παράδειγμα, σε προηγούμενους κόσμους έχουμε δει κι άλλες υπερφυλές και υπερσυμμαχίες, κάποιες εκ των οποίων:

Κ51 -> Drink
K52 -> PERU-SMS-Praxis
K53 -> Βουβουζελες-Αστέρια vs Λαγοί
Κ57 -> PERU-SMS-Praxis
K58 -> Boxeur vs BoB

Είναι σαν να φτιάξεις μια ομάδα στο ποδόσφαιρο με τον Ροναλντίνιο, τον Ρονάλντο, τον Μέσι, κλπ και να την βάλεις να παίξει με τη Δόξα Δράμας. Έχεις σίγουρη νίκη, αλλά ποια η ουσία? Αν δε γίνει καλύτερο μοίρασμα, δε θα γίνει και καλό παιχνίδι. Στο τέλος χάνουμε όλοι.

Καλό ξημέρωμα :)

Η ντρινκ δεν ειναι πριμειντ φυλη. η ντρινκ μπηκε στον 51 και επαιξε απεναντι σε 2 πριμειντ. Μην παραχαραζεις την ιστορια
 

DeletedUser

Δεν είπα ότι ήταν premade, απλά ότι είχε ένα κάρο ακαδημίες :D
 

DeletedUser

Προσωπικά, πάντως, θα μου άρεσε να δω κόσμους με 10-15 ανταγωνιστικές φυλές των 40-50 ατόμων και όχι αυτό που συμβαίνει τώρα με έναν κόσμο ολόκληρο να χωρίζεται σε 2-3 υπερφυλές-υπερσυμμαχίες με τα γνωστά αποτελέσματα.

Όπως λέει και ο ποιητής:

"Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις".

Νομίζω πως καμία φορά στην προσπάθεια μας να φτάσουμε εύκολα στην νίκη (Ιθάκη), χάνουμε όλη την ουσία του παιχνιδιού (ο δρόμος), που είναι η στρατηγική (όχι δεν είναι στρατηγική το να φτιάχνεις φεικ λογαριασμούς για να την πατήσουν οι ανυποψίαστοι) και η παρέα (όχι δεν είναι ωραίο να βρίσκεσαι σε μια ομάδα με 300 παίκτες και να ξέρεις μόνο τους 20). Έχω παίξει κι εγώ ως μέλος υπερφυλών και αυτό το συμπέρασμα έβγαλα.

Θα με ενδιέφερε να διαβάσω και τις δικές σας απόψεις επί του θέματος. Την καλησπέρα μου σε όλους.
 

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
Καλησπερα,θεωρω οτι κάθε κόσμος έχει την ιδιαιτεροτητά του,για παράδειγμα στον κ56 η ΣΟΛ δεν έκανε καμία συμμαχία και ενώ ήταν υπερφυλή βάσει υλικού δεν έγινε υπερφυλή βάσει αριθμού μελών.

Στον κ51 η drink-ghost-zen ήταν υπερφυλή παικτικά γιατί είχε εμένα αλλά και βάσει μελών λόγω πριμειντ συμμαχίας 2 άλλων πριμέιντ φυλών. Αν δεν είχε γίνει αυτό όλα θα ήταν διαφορετικά.

Επίσης το να έχεις πολλά μέλη στη φυλή σου μπορεί να σου δίνει μάζα αλλά είναι πιο δύσκολο να τα κουμαντάρεις δηλαδή έχει και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Συμπερασματικά θεωρώ οτι οι συνθήκες του κάθε κόσμου και οι αρχηγοί των φυλών καθορίζουν τη δημιουργία η οχι μιας υπερσυμμαχίας.

ΥΓ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, H DRINK ΣΤΟΝ 51 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΣΥΜΜΑΧΙΑ :p
ΥΓ1 Σορρυ που είμαι εκτος θέματος απο κ58 ΜΤΚ δεν γράφει και κανένας στο εξτέρναλ
ΥΓ2. Πήρε τίτλο η λίβερπουλ, μήπως ήρθε και η ώρα της Drink? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 

DeletedUser6298

Προσωπικά, πάντως, θα μου άρεσε να δω κόσμους με 10-15 ανταγωνιστικές φυλές των 40-50 ατόμων και όχι αυτό που συμβαίνει τώρα με έναν κόσμο ολόκληρο να χωρίζεται σε 2-3 υπερφυλές-υπερσυμμαχίες με τα γνωστά αποτελέσματα.

Όπως λέει και ο ποιητής:

"Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις".

Νομίζω πως καμία φορά στην προσπάθεια μας να φτάσουμε εύκολα στην νίκη (Ιθάκη), χάνουμε όλη την ουσία του παιχνιδιού (ο δρόμος), που είναι η στρατηγική (όχι δεν είναι στρατηγική το να φτιάχνεις φεικ λογαριασμούς για να την πατήσουν οι ανυποψίαστοι) και η παρέα (όχι δεν είναι ωραίο να βρίσκεσαι σε μια ομάδα με 300 παίκτες και να ξέρεις μόνο τους 20). Έχω παίξει κι εγώ ως μέλος υπερφυλών και αυτό το συμπέρασμα έβγαλα.

Θα με ενδιέφερε να διαβάσω και τις δικές σας απόψεις επί του θέματος. Την καλησπέρα μου σε όλους.
Α κατσε δλδ, δεν ηταν βαρβαρα αυτα τελικα? Παιχτες ητανε?

Μην λετε πολλα για SMASH γιατι Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ θα σας παει μεχρι το ριμ σε ολους τους κοσμους !! ΠΥΞΙΔΙΑΡΗΔΕΣ
 

DeletedUser

calamari-800x800.jpg


Ένα καλαμάρι λεμονάτο για τον βασιλιά Artur!
 
Κορυφή