Κατάντησε αηδία πλέον

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser35197
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser29954

ο κάνονας πρέπει να ισχύσει για όλους είτε πήραν 1 χωρίο η 100.
Και εδώ έρχεται η πραγματικότητα. Εμένα μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι μπανς επέρχονται μόνο σε κραυγαλέες περιπτώσεις, γεγονός άδικο και ενθαρρυντικό σε παίκτες να ωθηθούν λίγο και να τις σκαπουλάρουν. Δεν χρειάζεται να συγκριθεί αν ένας παίκτης ωθείται με 100 μήλα και ένας άλλος με 10, ας είμαστε ρεαλιστές, μια ματιά στο προφίλ κάποιου αρκεί για να ελεγχθεί αν ωθείται σε ενοχλητικό επίπεδο και αυτό εν συναρτήσει των δικών του κατακτήσεων, έτσι; Η πλειονότητα των πόντων του από που προέρχεται; Προέρχεται από έτοιμα εσωτερικά; Προέρχεται από χαμηλά εσωτερικά που τα ανεβάζει έπειτα; Το prem είναι δωρεάν ή πληρωμένο; Προέρχεται από αντρικό gameplay/skill; (Τελειώς διαφορετικό να έχεις 100 χωριά εκ των οποίων τα 20 είναι εσωτερικά με το να έχεις 10 χωριά εκ των οποίων τα 5 είναι εσωτερικά, το δεύτερο το θεωρώ αρκετά μεγαλύτερη ώθηση αφού είναι early game).Λοιπόν, τουλάχιστον να πέφτουν μπανς σε αυτούς που ωθούνται αρκετά και δεν έχουν την παραμικρή τσίπα να το κρύψουν. Δηλαδή αν δεν φάνε μπαν αυτοί, ποιοί θα φάνε; έτσι; Να μου πεις όμως μετά, παίζει και το prem μπαλίτσα, έτσι; Τέλος πάντων, τι α κάεινς στην τελική να κάειτς να σκάεις; Let me make this clear, ούτε καν.

Καλημέρες...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Ναι ναι ναι... πάντως ο αγαπητός Don Jim το τερμάτισε εντελώς... πηρε την ώθηση που χρειάζεται πιστεύω... περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις...

Ποσα χωρια ειχε ο kiler aoe ο μεγας παιχτουρης; σκούπα ολα απο Don Jim...
 

DeletedUser32716

Μαρεσει ετσι οπως τα λες, Killer aoe ο μεγας παιχτουρης . ετσι ειναι

Την επομενη φορα θα σε ρωτησω πριν βαλω coplay και τι θες να κανουμε με τα χωρια του

να τα παρω? ποσα να παρω? ή να τα μοιρασω ολα στην φυλη , ή να τα μοιρασουμε στους εχθρους ?

Βλεπεις ειμαι προσεχτικος μαζι σου, μην ζοριστεις πολυ , κανεις καμια αιτηση στον εαυτο σου και φας κανενα μπαν :p
χαχαχαχα
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Αναμεσα σε χίλιους...
Παλι εσενα θα διάλεγα.

Τι εννοώ;
Οτι δεν παιζεις με co-play φιλε μου.
Αλλα και αυτο ακομα απαγορεύεται σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς. Οσο για αίτηση, οχι δεν εκανα ακομα. Ισως κανω αύριο.

Πάντως προτιμώ εσενα που εισαι αμπαλος παρα τον αοε μεσα στα ποδια μας χαχαχαχαχαχαχαχα
Οποτε καλα να περάσουμε :p
 

DeletedUser34647

ο πρωτος παικτης της φυλης σε επιθετικες απωλειες!
ο πρωτος παικτης της φυλης ως υποστηριξη φυλης!
ο παικτης που εχασε χωρια μονο απο συμπαικτη του 4 το πρωι ενω τον ειχε φιλο!
ειναι ρουφιανος!
 

DeletedUser35948

Αυτο δεν σημαινει κατι ρουφιανε. Στις 4 το πρωι μετα απο 2 μερες που σε ψαχναν ολοι μπηκες τους διεγραψες απο φιλους εβγαλες διαμοιρασμους και εδωσες τα χωρια, ετσι λενε οι φημες. Επεισεις ακουστηκε οτι εισουν απο την αρχη ρουφιανος γιατι σε πηγανε εσωτερικο στον 53 αλλα και εκει σου αξιζε. Τωρα το οτι στον 58 παιζεις με παιχτες τον γατων μονο δειχνει οτι εισαι ρουφιανος τον γατον δεν χρειαζετε να βγαινεις και στο εξωτερικο να ξευτιλιζεσαι φιλε. Τοσους κοσμους που ρουφιανεψες ακομα να το μαθεις αυτο?

Πυξιδα και στον 58 απο Μποξερ ομως, για παραδειγματισμο.
 

DeletedUser34647

δεν σημαινει κατι για καποιον που εχει μαθει να τρωει εσωτερικα και οταν δεν μπορει να φαει καποιον τον ονομαζει ρουφιανο!
για να λες οτι δεν σημαινει κατι σε αυτον που ειναι πρωτος στης δυο απο της τρεις κατηγοριες της φυλης πρεπει να εχει iq ........
ο ρουφιανος αυτος μπορει να εχει κανει και τα περισοτερα κοψιματα αλλα και αυτο δεν λεει κατι
καθε πρωι που μου στελνατε μηνυματα να κοψω αριστους και το εκανα δεν λεει κατι
οτι εστελνα τα επιθετικα 30 ωρες μακρια δεν λεει κατι
δεν θα βαλω τα μηνυματα γιατι και αυτο δεν θα λεει κατι
εγω γραφω με στοιχεια και εσεις με αερολογιες
ειστε τοσο κολλημενη που δεν με αφηνατε να παρω χωρια!
με βαλατε στην λιστα με τα εσωτερικα γιατι δεν μιλουσα στο σκυπε και γιατι ειπα την γνωμη μου για την περιοχη που ημουν !
η γνωμη αυτη δεν ηταν ιδια με την δικη σας και ετσι εγινα ρουφιανος!!
οτι λεω το ξερετε οτι ειναι η αληθεια και τα εχω ολα σε μηνυματα!
οποτε για να μην γινετε περισοτερο ρομπα αφηστε το εδω

αν ειχατε αλλους 2,3 τετοιους ρουφιανους με τετοια στατιστικα θα κλεινατε τον κοσμο δεν θα χρειαζοταν να φατε απο 15 εσωτερικα ο καθενας σας

Paul Von Lettow-Vorbeck ποιος εισαι στο παιχνιδι?
 

DeletedUser35948

δεν σημαινει κατι για καποιον που εχει μαθει να τρωει εσωτερικα και οταν δεν μπορει να φαει καποιον τον ονομαζει ρουφιανο!
για να λες οτι δεν σημαινει κατι σε αυτον που ειναι πρωτος στης δυο απο της τρεις κατηγοριες της φυλης πρεπει να εχει iq ........
ο ρουφιανος αυτος μπορει να εχει κανει και τα περισοτερα κοψιματα αλλα και αυτο δεν λεει κατι

Δεν ξερω γιατι μιλας για το iq μου, οτι εγραψα ειναι αληθεια η δεν ειναι? Βγηκες απο την φυλη σου το πρωι τους διεγραψες ολους και εδωσες τα χωρια σου στους αντιπαλους? Αμα δεν ησουν ρουφιανος και ειχες απλα σπαστει μπορουσες να δωσεις τα χωρια σου στη φυλη, απλα εισαι λιγο κομπλεξικος και θελεις σημασια ισως. Τωρα το οτι παιζεις με ολους τους γατους στον 58 δειχνει φυσικα τη ρουφιανος εισαι.

Αυτο ειναι βασικα, πες το παραπονο σου αλλα μην ξεφευγουμε απο την αληθεια, εισαι ενας μικρος παικτης γενικα ειδα τα στατς σου , απο οτι φενετε ειχες καποια βεντετα και πηγες να ρουφιανεψεις, το αν ειχες η οχι καποιο προβλημα με την φυλη σου εμενα οπως ειπα και πριν δεν μου λεει κατι, εισαι ρουφιανος.
 

DeletedUser34647

Paul Von Lettow-Vorbeck, απαντησε μου ποιος εισαι στο παιχνιδι?
φοβασε να πεις ποιος εισαι?
θα σου και για το iq σου και για οτι αλλο θελεις να μαθεις!
αλλα θα ακουσεις την αληθεια οπως ειναι και οχι οπως σου την εχουν πει!
η θελεις εσυ να την λες οπως σε βολευει!
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Φιλε βολαρα, οποιο παραπονο και να εχεις ακριβως οπως σου ειπε ο παραπανο δεν κρεμαζεις κανενα παικτη της φυλης,
Δεν φταινε αυτοι να τους χαλασεις το παιχνιδι, επειδη ακριβως ΕΣΥ εχεις προβλημα ειτε με την ηγεσια ειτε με τον αρχηγο σου.

Εγω σε ενα κοσμο που ειχα το ιδιο πραγμα απλα μοιρασα τα χωρια στην ΦΥΛΗ.

στους εχθρους θελωντας και να μην εισαι θα θεωρηθεις ρουφιανος και θα ξεφτιλιζεις το ονομα σου οπως ακριβως γινεται τωρα...
εδωσες δικαιωματα θα τα ακουσεις θες δεν θες ετσι ειναι...αν εισουν κυριως ας τα δινες στα παιδια και ας μην εδινες πχ στον ιουδας
 

DeletedUser34647

χαχα αγαπητε μου ομηρε με εκανες και γελασα! πρωι πρω!!!
θελεις και τα γραφεις η σου ξεφευγουν γιατι ακομα δεν ξυπνησες καλα!
μην γραφετε αλλο γινεστε μονοι σας ρεζιλι!
σε φιλη με ιουδα,elisonw8, και σια κανενας δεν μπορει να δωσει τα χωρια του οπου θελει ( εχω μηνυματα που μπορω να τα βαλω αν θελεις)
http://prntscr.com/n249hq
χαχα εδω δειτε εχει 26 χωρια τα 22 ειναι εσωτερικα και αυτα που δεν ειναι σε καποια φυλη ειναι ολα απο την συμμαχια 3 βαρβαρα και μονο 2 απο εχθρο!!!!!!!! 2 απο τα 22 τρελααααα
ο επομενος
http://prntscr.com/n24b10
36 χωρια τα 22 απο κανιβαλισμους 7 βαρβαρα αχ ομηρε!!!!!! αχ ομηρε!!!!!
εγω ο ρουφιανος για την φυλη μου σκοτωσα τους περισοτερους εχθρους! εχασα τον περισοτερο στρατο για να βοηθησω τους συμπαικτες μου!
εστειλα αμυνες σε συμπαικτη μου που την προηγουμενη μερα μου πηρε χωριο 4 το πρωι ενω τον ειχα στους φιλους (απο τοτε διεγραψα ολους τους φιλους και ολους τους διαμοιρασμους αφησα μονο τον αρχηγο)
http://prntscr.com/n24dn0
Paul Von Lettow-Vorbeck βλεπεις φιλε μου που βγενεις και λες οτι κουταμαρες θελεις η οτι σου εχουν πει!!!!!!!!!!!!!!!
μετα απο ολα αυτα εγω ειμαι ρουφιανος! γιατι τους ελεγα τα πραγματα οπως ειναι και η γνωμη μου ηταν διαφορετικη απο την δικη τους!
τολμησα να πω την γνωμη μου και με εβαλαν στην λιστα των εσωτερικων
(δεν μπορουσαν να με φανε ομως οποτε με εβαζαν να στελνω 30 ωρες τα επιθετικα μου για να περνουν χωρια)

η αληθεια πονα!!!!!!

παμε και σε σενα αγαπητε ομηρε που το παιζεις ο καλος της παρεας! ο ηθικος!!
με ολους σας εχω παιξει και μαζι και αντιπαλος σε πολλους κοσμους! αρα παντα για τους μισους ειμαι καλος για τους αλλους μισους ειμαι ρουφιανος
κλεισαμε μαζι τον τον 53 και γιατι στον 58 τωρα παιζουμε αντιπαλη εδωσες εντολη να μας διωξουν απο την φυλη σε κλειστο κοσμο για να μην ειμαστε εκει στο τελος!
http://prntscr.com/n24ikz
εσυ που τωρα εδω το παιζεις ο ηθικος και κανεις μαθηματα ηθικης!!!!

εγω ειμαι ρουφιανος! εσεις τι ειστε?
 
Βαθμολογία αντίδρασης
17
ο Αντώνιος ΔΕΝ είναι ρουφιάνος. Απλά θέλει να συνεχίσει να παίζει και όχι να φαει πυξίδα επειδή η φυλη του αδιαφορεί και δεν νοιάστηκε ποτέ για το βόρειο μέτωπο.

Όλα όσα λέει είναι αλήθεια και τα συζητούσαμε. Συχνά, συζητούσαμε για το τι θα απογινουμε εδω πανω αφου η φυλη δεν ακούει κανεναν και νοιάζονται μονο για τους αριστοκρατες τους.
Το ίδιο θα επραττα και γω στη θέση του με τη διαφορά ότι δεν ήθελα να αναιρεσω αυτά που έχω πει για τους γάτους, αλλά ούτε και θα με δέχονταν ποτέ.

Αν τα λεφτά και ο χρόνος που έχετε δώσει ειναι αφοσιωμένα σε έναν ανύπαρκτο ή ατομικό σκοπό, τότε πρέπει να αναιρεσετε. Διότι στην Περού δεν υπάρχει συλλογικότητα, υπάρχει το εγώ.
 

DeletedUser35948

Απλά θέλει να συνεχίσει να παίζει και όχι να φαει πυξίδα επειδή η φυλη του αδιαφορεί και δεν νοιάστηκε ποτέ για το βόρειο μέτωπο.
.

Ευχαριστω τον φιλο κολοκοτρωνη που ειπε την αληθεια. Ο Αντωνιος ηθελε να παιζει και οχι να φαει πυξιδα γιαυτο ρουφιανεψε. Τωρα η δικαιολογια της ρουφιανιας δεν αναιρει την ρουφιανια. Εγω αυτο ειπα απο την αρχη, γιαυτο και ειπα οτι δεν σημαινει κατι ο λογος. Και ο Snipers δεν ηθελε να παει πυξιδα γιαυτο ρουφιανεψε, και ο hot sauce το ιδιο. Καταλαβενω οτι ειναι φιλος σου και τωρα θα μπεις να γραψεις κατι αλλο για να το δικαιολογησεις αλλα η αληθεια ειναι οπως την ειπες ο Αντωνιος ειδε οτι θα εχανε στην Περου και ρουφιανεψε.

Η δικαιολογια της ρουφιανιας λοιπον δεν αναιρει την ρουφιανια, ο Αντωνιος ειναι ρουφιανος οτι και να γραψει και σε αυτο συμφωνει κατα τα λεγομενα του και ο κολοκοτρωνης.
 

DeletedUser35859

Δε κατάλαβα ρε παίδες. Επειδή θέλατε να τον πάτε εσωτερικο δηλαδή έπρεπε να σας ανοίξει και τα πόδια; Που τα έχετε δει αυτά; Και πολύ ευγενικός είναι αποτι βλεπω
 

DeletedUser35948

Δε κατάλαβα ρε παίδες. Επειδή θέλατε να τον πάτε εσωτερικο δηλαδή έπρεπε να σας ανοίξει και τα πόδια; Που τα έχετε δει αυτά; Και πολύ ευγενικός είναι αποτι βλεπω

Ναι δεν καταλαβες απο οτι φενετε. Κανενας δεν ειπε οτι θα πηγαινε για εσωτερικο ο παικτης εκεινος, μονος σου το φανταστηκες (και πεταγετε και το fanboy να κανει λαικ σε κατι που το φανταστικες , κατι που δεν στεκι καν τοσο γελοιος ο λαβ). Πολυ ευγενικος θα ειναι τι θα ειναι. Θα ρουφιανευει και μετα θα βριζει? Οπως ειπαμε η δικαιολογια δεν αναιρει την ρουφιανια.
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Κατσε κλαψε και τραβα με πυξιδα, οπως ειχες πει σε παλαιοτερο ποστ, περιμενω.
ΥΓ: Σε ποιο λογαριασμο εισαι ο 4ος κοπλειερ;
 

DeletedUser35948

Κατσε κλαψε και τραβα με πυξιδα, οπως ειχες πει σε παλαιοτερο ποστ, περιμενω.
ΥΓ: Σε ποιο λογαριασμο εισαι ο 4ος κοπλειερ;

Δεν εχεις κατι να πεις γιατι εκανες λαικ σε κατι που δεν ισχυει και κανεις προσωπικη επιθεση για να αποφυγεις να απαντησης. Τραγικοτατος fanboy. Κατα τα αλλα αμα ηξερες ποιος ειμαι θα ηξερες οτι οταν παιζω,παιζω μονος.Εσυ που παιζεις 4ος κοπλειερ ειναι η ερωτηση...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή