Ανακοίνωση Οχυρά

Συζήτηση στο forum 'Ανακοινωσεις Παιχνιδιου' που ξεκίνησε από το μέλος noesis, στις 28. Φεβ 2019.

Μοιραστείτε τη σελίδα

Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις
 1. noesis

  noesis Community Manager Μέλος Διαχείρισης InnoGames

  Εγγραφή:
  24. Μαϊ 2011
  Μηνύματα:
  1.044
  Likes:
  158
  Αγαπητοί παίκτες,

  Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε την νέα δυνατότητα των Φυλετικών Μαχών: τα Οχυρά! Μαζί με τη φυλή σας θα μπορείτε να συγκεντρώνετε πόρους για να κατασκευάσετε τα επιβλητικά χωριά που θα σας βοηθήσουν να συντρίψετε τους αντιπάλους σας!

  Αυτή η ανακοίνωση δεν είναι παρά μια επισκόπηση της δυνατότητας, καθώς η αναλυτική επεξήγησή τους υπάρχει στην βοήθεια του παιχνιδιού.

  Τα οχυρά θα μπουν στο παιχνίδι με τον κ58 (εδώ οι ρυθμίσεις του), οι προεγγραφές του οποίου θα ανοίξουν την Παρασκευή 1η Μαρτίου!

  Τι είναι τα Οχυρά
  [​IMG]

  Τα οχυρά μπορούν να κατασκευαστούν στον χάρτη του κόσμου από την κάθε φυλή. Θα βοηθήσουν τη φυλή να επεκταθεί και να συντρίψει τους αντιπάλους της. Ενώ η κατασκευή τους είναι ιδιαίτερα ακριβή, παρέχουν στη φυλή διαφορετικά πλεονεκτήματα και μπορούν να αναβαθμιστούν για ακόμη περισσότερα οφέλη.

  Αν και τα οχυρά δεν μπορούν να κατακτηθούν, μπορούν να καταστραφούν από πολιορκητικά όπλα, και εάν δεν ανοικοδομηθούν εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος θα αφαιρεθούν οριστικά από τον χάρτη.
  Τα Οχυρά διαθέτουν όλα τα απαραίτητα κτήρια και σε αντίθεση με τα κανονικά χωριά, θα αναβαθμίζονται μαζί με αυτά. Ενώ οι μονάδες που θα στρατολογούνται στα οχυρά δεν θα διαφέρουν από τα κανονικά χωριά, στα οχυρά θα υπάρχει ένα σύστημα που ονομάζεται "Γενναιότητα", παρόμοιο με το ηθικό. Εάν ένα οχυρό επιτεθεί σε ένα μεγαλύτερο εχθρικό οχυρό, ο στρατός του θα έχει θετικό bonus, ενώ εάν επιτεθεί σε μικρότερο εχθρικό οχυρό θα έχει αρνητικό bonus.

  Πως κατασκευάζεται ένα Οχυρό
  [​IMG]

  Κάθε δούκας θα έχει την επιλογή να κατασκευάσει ένα οχυρό από την νέα οθόνη του παιχνιδιού. Μόλις επιλεγεί η τοποθεσία και ξεκινήσει η κατασκευή, τα μέλη της φυλής πρέπει να στείλουν στο οχυρό τους απαραίτητους πόρους μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έτσι ώστε ο Δούκας να ξεκινήσει την κατασκευή. Εάν η κατασκευή δεν ξεκινήσει μέσα στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, όλοι οι πόροι που στάλθηκαν θα χαθούν και το οχυρό θα διαγραφεί από τον χάρτη.
  Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή το οχυρό θα είναι ορατό στον χάρτη και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ενώ το οχυρό ανήκει στη φυλή, μόνο οι βαρώνοι και οι δούκες έχουν πλήρη πρόσβαση και μπορούν να ελέγξουν τις μονάδες που στρατολογούνται.

  Τι οφέλη προσφέρει
  [​IMG]

  Εκτός από την δυνατότητα να φιλοξενεί περισσότερες μονάδες και να στρατολογεί με διπλάσια ταχύτητα από ένα κανονικό χωριό, ένα οχυρό παρέχει και άλλα οφέλη. Για κάθε επίπεδο του οχυρού η τρέχουσα ενεργή δεξιότητα της φυλής θα αυξάνεται κατά 10%. Επίσης, αν αποφασίσετε να επιτεθείτε σε ένα εχθρικό οχυρό και καταφέρετε να το κατεδαφίσετε κατά ένα ή περισσότερα επίπεδα, όλα τα μέλη της φυλής θα πάρουν νομίσματα και στο οχυρό θα προστεθεί ένα προσωρινό bonus στρατολόγησης.


  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην βοήθεια του παιχνιδιού.

  Σας περιμένουμε στον κ58 για να δοκιμάσετε τα οχυρά και να μας πείτε τις εντυπώσεις σας, στο Θέμα Συζήτησης.


  - Η Ομάδα του Tribal Wars
   
Κατάσταση Θέματος:
Δεν επιτρέπονται άλλες απαντήσεις