Κ57

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34887
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6298

Καλαμάρι κρίμα και φαινόσουν πιο έξυπνος σαν άνθρωπος. Είναι καλό να υποστηρίζεις την ομάδα σου είναι κακό να εθελοτυφλείς,δε.

Τα "εσωτερικά" όπως τα ονομάζεις της TRUST είναι στην συντριπτική πλειοψηφία περιπτώσεις co play και συνεργασιών. Πράγμα που δεν νομίζω ότι ισχύει για το παρεάκι σου. Οι διαθέσεις της παρέας σου για τον 57 φάνηκαν από την αρχή σχεδόν. Βάλατε λυτους και δεμένους να παίξουν για σας προκειμένου να έχετε πιο εύκολο έργο. Αλλά λογαριάζατε χωρίς τον ξενοδόχο. Αν δεν είχαμε και την αναξιόπιστη μέχρις εσχάτων διπλωματικά nsg θα είχατε φύγει από το χάρτη. Θα σας κυνηγάμε παντού, μέχρι να καθαρίσει το παιχνίδι από τη βρωμιά(όχι απαραίτητα τη δική σου αλλά περισσότερο της παρέας σου). Και αν δεν ξέρεις τι έχουν κάνει και πως δρουν ρώτα την παρέα σου. Σίγουρα θα είναι περήφανη για την έκπτωση αξιών και ηθικών φραγμών που παρουσιάζει.


Σιγουρα παντως δεν θα κρινεις το IQ μου εσυ ! Τι εκανε η ομαδα μου οπως λες απεναντι στην φυλη σου ? Να καθαρισεις λες απο την "βρωμια μας ".Μαλιστα. Εμεις τι πρεπει να πουμε οταν υπαρχει γραπτη διπλωματικη συμφωνια εξαρχης απο τον αρχηγο σου και σε ενα βραδυ επειδη γουσταρε σηκωσε σπαθια χωρις λογο και αιτια ? πως το βρισκεις αυτο εντιμο ? Επισης που ξερεις εσυ τι εχει γινει στην φυλη μας με τα εσωτερικα ? Ξερεις για ποιο λογο παρθηκαν χωρια ? Αλλα ξέχασα εσεις είστε εντιμοι καθαροι και τιμιοι στο παιχνιδι χαχαχαχ. Οταν σχολιαζε ο OLD REPAINER στα φορουμ της PRAXIS με τον ρουφιανο που ειχατε μεσα ηταν και αυτο μεσα στις εντιμες τακτικες σας? Αλλα αυτα θες να λες αυτα σε βολευουν . Εγω σου παρουσιαζω δεδομενα που εχουν συμβει σε αυτο τον κοσμο ενω εσυ μου παρουσιαζεις ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ . Οσο για το οτι θα ειχαμε φυγει απο τον χαρτη δεν το σχολιαζω . Εισαι σε μια ηπειρο μονος σου εξαρχης αν ησουν με αλλη φυλη στην ιδια ηπειρο εξαρχης θα ειχες εξαφανιστει . Εκ των χριστών προφήτες μπορουμε όλοι να γιίνουμε . Και κατι τελευταιο το οτι πολλοι παιχτες σας φυγανε για να πανε NSG δειχνει οτι δεν ειναι ετσι ακριβως ολα ωραια και καλα οπως μας τα λες εδω περα.
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
1. Ποτε σηκωθηκε επιθεση σε ενα βραδυ χωρις λογο;
2. Ποιος εγραφε πρωτος στα φορουμ φιλακια απο Ιουδα;
3. Ποιοι παικτες της TRUST εφυγαν για NSG;
 

DeletedUser6298

1. Ποτε σηκωθηκε επιθεση σε ενα βραδυ χωρις λογο;
2. Ποιος εγραφε πρωτος στα φορουμ φιλακια απο Ιουδα;
3. Ποιοι παικτες της TRUST εφυγαν για NSG;

Το ποιος εκανε επιθεση σε ενα βραδυ χωρις λογο ρωτα τον αρχηγο σου και θα μαθεις δεν ανεβαινει screen εδω γιατι δεν θελω να τον εκθεσω . Ξερει τι εχει γινει !! Επισης δεν θα κανω σαν παιδακι ποιος ανεβασε τι πρωτος εδω περα ! το παιχνιδι ειναι ετσι για να μπορεις να αποδειξεις το αντιθετο . το τι ανεβαινει εδω περα προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει. στα παραπανω ερωτηματα δεν απαντησε κανεις ωστοσο μαλλον δεν εχετε τι να πειτε.
 

Bazinga

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
105
Σταματηστε μωρε! Το ποσο καλα ή οχι ξερετε το παιχνιδι να το δειξετε στην αλλη καρτελα και οχι εδω . Σε καθε κοσμο τα ιδια στο εξτερναλ ποσα εσωτερικα ποσα εξωτερικα και αραδιαζετε ενα σωρο πριντ σκριν λες και μας νοιαζει . Αναθεμα αν ποτε τετοιες στιχομυθιες οδηγησαν πουθενα.
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Το ποιος εκανε επιθεση σε ενα βραδυ χωρις λογο ρωτα τον αρχηγο σου και θα μαθεις δεν ανεβαινει screen εδω γιατι δεν θελω να τον εκθεσω . Ξερει τι εχει γινει !! Επισης δεν θα κανω σαν παιδακι ποιος ανεβασε τι πρωτος εδω περα ! το παιχνιδι ειναι ετσι για να μπορεις να αποδειξεις το αντιθετο . το τι ανεβαινει εδω περα προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει. στα παραπανω ερωτηματα δεν απαντησε κανεις ωστοσο μαλλον δεν εχετε τι να πειτε.

Εγω ξερω οτι μπηκες παρανομα στην 55 και οταν σου ζητηθηκε να δωσεις το χωριο πισω αρνηθηκες(μιλαω ως φυλη). Το ιδιο θα επρατε οποιαδηποτε φυλη μαγκες. Κατι απο NSG φαση με τη διαφορα οτι αυτοι στρατολογησαν ολοκληρη φυλη στην 55. Οποτε δικαιολογημενα γιναν κοκκινοι. Δευτερον, δεν κανεις σαν παιδακι αλλα την σποντα για τον old μια χαρα την πεταξες, ξεχνατε οτι μια βδομαδα πριν ειχε προηγηθει κατι τετοιο απο τον narionas, εναν απο τους μεγαλυτερους λογαριασμους(τοτε) της φυλης.

Παρακατω τωρα, γνωριζεις οτι απο κει που ησασταν μια υπερσμμαχια μεινατε 3 φυλες. Οποιος αρνειται οτι υπηρξε υπερσυμμαχια εναντια της OMG απο την πρωτη μερα του κοσμου ειναι ψευτης. Εννοειται οτι μεσα σε τοσα εσωτερικα επεσαν και co-plays αλλα ΚΥΡΙΩΣ υπηρξαν κανιβαλισμοι με σκοπο να ωφεληθουν τα δυνατα χαρτια της PERU. Δεκτο, ειναι κι αυτο μια στρατηγικη αλλα μην προσπαθειτε να πεισετε για το αντιθετο.
 

DeletedUser6298

Βρε παπουτσομενε χταπόδι, αν δεν έκανες ωραίες... ενέργειες στον τότε αρχηγό σου, δεν θα ήσουν εδώ. Το ότι δουλεύεις καλά την γλώσσα σου(όπως και τα παπούτσια σου), λογικό είναι. Στον 54 που αναφέρεσαι ήμουν πίσω κατεπιλογην, όταν παίζω μέτωπο, παίζω σε σύγκριση με παπουτσομενους εξαιρετικά. Ξεχνάς πως ετρεχε όλη η φυλή να σου σώσει τα χωριά γιατί έβαλες παπούτσια και ήσουν τόσο άσχετος και εγωιστης που ζήτησες να σου τα σπάσουν κιολας να τα πάρεις έτοιμα. Ξεχνάς που μας παρακαλαγες να βγούμε μπροστά και σε γράφαμε όπως και τον "αρχηγό" μας. Τώρα είσαι από την πλευρά των χαμένων και δεν συγκρίνονται τα εσωτερικα που έχετε κάνει με τα δικά μας. Α ναι το ξέχασα κιόλας, αν εσύ πιστεύεις ότι με βλαπτεις με αυτά που λες κάνεις λάθος, με τους σωστους αντιπάλους σε άλλους κόσμους, θα παίζω μαζί και σε άλλους, εσύ όμως απεδειξες το τι εστι εσύ και τους ρουφ και γλυφτες δεν τους αγάπησε κανείς.


ΥΓ Όταν θα τρως την πυξίδα ή του "αρχηγού"(του γνωστου) την... σκονη θα με θυμηθείς, αλλά θα'ναι αργά πια. Την καλημέρα μου και να βάζεις προφυλαξεις, όσο και για α παπούτσια σου τόσο και τα πράγματα που κάνετε κάτω από το τραπέζι με τον "αρχηγό".

Καλημέρααααα

Εγω με αυτους που παιζω παρεα τωρα εχω παιξει και αντιπαλος και εχω φαει πολυ ξυλο . Ουτε βγαινω στα forum να το παιζω παιχταρας . Παιχταρας δεν ειμαι . Στον 54 ξεχασες που σε πηρα επιτηρηση και εγω αλλα και ο τοτε αρχηγος μας και δεν ειχες στρατο 20 χωρια ριμ ? Οταν σε ρωτησα μαλιστα μου ειχες απαντησει χαρακτηριστικα μα γιατι να βγαλω στρατο αν δεν χτισω τα χωρια πρωτα? Οταν βεβαια σου ζητηθηκε δε αμυνα να στακαρεις χωρια μπροστα(χαρακτηριστικο παραδειγμα Kastanakou) ελεγες θελω να ανεβω μετωπο να παρω χωριο και ειχες 20 ΧΩΡΙΑ ΡΙΜ. οποτε θα ερθεις εσυ ? και ξαναλεω εσυ ? να μιλησεις εδω περα? Προφανως και παρακαλεσα να ανεβειτε οταν ημασταν 2 λογαριασμοι μετωπο και εσεις παλευατε με τα βαρβαρα πισω. Ρουφ και γλυφτης δεν εγινα ποτε αρθουρακο . Κριμα που βλεπεις οτι θελω να σε βλαψω γιατι δεν ειχα τετοια προθεση απλα λιγο αυτογνωσια δεν βλαπτει .

Y.Γ.: Επισης αυτο με τα "φιλαρακια σου " να το κοιταξεις γιατι σε πηγαν εσωτερικο 3 κοσμους πριν http://prntscr.com/nbahxc
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6298

εσυ παιζεις με παρεα? ΓΛυφεις τους ισχυροτερους και καρφωνεις τους προηγουμενους "φιλους" σου


Το πως εγλυφες και γλυφεις ακομα απο αυτους που θελεις κατι δεν περιγραφεται. Εγω σε αντιθεση απο εσενα, ουτε ρουφ ουτε γλυφτης ημουν και ολες οι κινησεις μου αποδεικνυουν αυτο. Εσυ τραβα και φορα τις ****ες σου και τραβα να πλυνεις τα δοντια σου, εχεις πολυ δρομο ακομα.

Εδω στον 57 θα παρακολουθησουμε και παλι οτι το καλαμαρακι οταν τα βλεπει σκουρα θα αλλαξει στρατοπεδο, αναμενουμε την συνεχεια

ΥΓ για τον 54 δεν σε παιρνει να μιλας, εισαι πολυ κακος παιχτης και συναμα πολυ καλος γλυφτης για να μπορεις να μιλας και ειδηκα σε μενα
ΥΓ2 Ειμαι οπως εχω πει κακοπαιχτης, οποτε? Εσυ το παιζεις θυγμενος που σας ειπαμε την αληθεια οτι πηγατε εσωτερικο 2 φυλες σας. Κατσε στα αλογα σου τωρα και μην μιλας, κινδυνευεις

Που και ποτε αλλαξα στρατοπεδο ? Επειδη δεν παιζω με την TRUST ? Επειδη δεν ηξερε κανεις οτι θα λογκαρει ο GUSPOLIDIS και ο OLD REPAINER με δικια τους φυλη? Οταν λεγανε στον Ιούδα οτι θα μπουν να παιξουν μαζι μας και μαλιστα ο GUSPOLIDIS συγκεκριμενα ειχε συμπληρωσει την σχετικη φορμα για την στρατολογηση του στην PERU πριν ΑΝΟΙΞΕΙ ο κοσμος? Αυτα τα ξερεις? Να γλυψω τι παιχταρα μου ? Τους παιχτες που επαιξα ξυλο στον 52 ? Εγω οταν τρωω πυξιδα την τρωω αντρικα ουτε αλλαζω φυλες ουτε γινομαι ρουφιανος. Εκτιμω ολα οσα παιδια εχω παιξει μαζι τους οταν υπαρχει και σεβασμος απεναντι μου . Εσυ δεν ησουν και δεν εισαι ενας απο αυτους! Επισης για απαντησε μου ποιους φιλους "καρφωσα" ? Αυτοι που με βριζουνε σε κλησεις ? Ή αυτοι που στον 54 συμφωνησαν με ολα τα εσωτερικα και τωρα σας το παιζουν φιλοι ( Ενδεικτικα παραδειγματα εσωτερικων που ειχαν συμφωνησει σε ολα οι σημερινοι αρχηγοι σου π.χ ANYWAY-1, Darth Vader , Blackbirdjim,zooklefths). Και θα σου κανω την απλη ερωτηση . Εσεις που τοτε ειχατε συμφωνησει σε ολα και με το παραπανω επειδη θα φτιαχνατε λογαριασμους εσεις που τοτε πηρατε τοσα εσωτερικα ΕΣΕΙΣ ειστε τωρα αυτοι που θα σηκωσετε το δαχτυλο και θα μας πειτε οτι πηραμε εσωτερικα? Οτι το κανατε αυτο 3 κοσμους πριν και οτι το συνεχιζεται μεχρι και στον 57 δεν μετραει ? Τα ξεγραψατε? Οτι εσεις εχετε στρατολογησει παιχτες που κραζατε στον 54 και λεγατε εννοειται εσωτερικο αυτος εννοειται εσωτερικο ο αλλος δεν ειναι ΓΛΥΨΙΜΟ ? Για να μην αναφερω τι ειχαν ειπωθει στις κλησεις για τους συγκεκριμενους παιχτες τους οποιους τωρα τους εχετε εκει και τους το παιζεται και φιλοι . Οποτε ποιος γλυφει ?

Υ.Γ.1: Εγω δεν ενοχλησα κανεναν σας . Σας σεβομουν γιατι μερικα ατομα σας ειχα γνωρισει απο κοντα αλλα κουρασε να μας μιλατε για τιμιοτητα οταν τα στατιστικα σας λενε τα χειροτερα. Μην μας το παιζεται τιμιοι οταν τα εσωτερικα που παιρνατε στον 54 και τα κραζατε ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ.
Υ.Γ.2: Βαλε μου ενα printscreen ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αλλαξα στρατοπεδο .
Υ.Γ.3:Μερικους απο εσας πρεπει να τους παρουμε στους Ολυμπιακους Αγώνες έχετε κανει ρεκορ στις κωλοτουμπες.
 

Bazinga

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
105
Τον 57 τον έχει κλείσει ο ποτιδεα και δεν το έχετε πάρει χαμπαρι ακομα
 

DeletedUser6298

Βρε παπουτσομενε μαλάκιο, αυτα που λες γραψτα στην διοικηση, εγω ηρθα ως μελος το οποιο εχω παραμεινει. Μιλαω με προσωπικη επιθεση σε σενα και εσυ πας γυρω γυρω οπου σε συμφερει. ΣΟυ ξαναλεω εσυ εγλυφες παιχτες που ειναι απο πανω σου παντα, ειτε στον 54, ειτε στον 57 ειτε σε αλλον κοσμο για να εχεις την ευνοια της διοικησης. Οταν στον 54 εγω ακουγα την διοικηση που ΟΛΟΙ μου λεγανε να σας γραψω στα παλια μου υποδηματα, εγω σας ακουγα, εσυ με την πλευρα σου αλλα ελεγες στα αλλα μελη, αλλα ελεγες στα μελη της διοικησης και αλλα ελεγες στον τοτε αρχηγο μας. Το ιδιο εχεις παραμινει και τωρα, ασχετο και διπρωσπο πραγμα που το μονο που κανει ειναι να φοραει τα παπουτσια του και να κανει τον παιχταρα που στην ουσια το μονο που κανει ειναι καθαριζει τα υποδηματα των ανωτερων με σαλιο και γλωσσα. Το που αλλαζεις στρατοπεδα δεν ειναι αναγκαιο να ειναι η αλλαγη της φυλης. Παιζεις με την κλικα που σε συμφερει περισσοτερο και προσπαθεις να ανεβεις εις βαρος των αλλων συμπαιχτων. Κλασσικη περιπτωση "παιχταρα". Και μου μιλας εσυ για εσωτερικα που χωριο στον 54 δεν μπορουσες να παρεις και κλαιγοσουνα να σου βρουμε επιθετικα για την δικια σου την πατατα οσο στον αποκλεισμο τοσο και στα αλλα θεματα. Κατσε στα αλογα σου ψαρακι, δεν σε παιρνει να βγαινεις εναντιον μου, γιατι ουτε για τον 54 που το επαιζες διπλωματης σου βγηκε, ουτε τωρα στον 57 που παιζεις θυγμενη πλευρα.

Φιλακια αριστερο μαλακιο χαφ με παπουτσακια. Μαθε το παιχνιδι χωρις παπουτσια και τα ξαναλεμε. Ασχετε

Το προβλημα ξερεις ποιο ειναι οτι εγω μιλαω με γεγονοτα και εσυ μου λες ακυρα πραγματα χωρις καμια πραγματικα υποσταση. Δεν εχω αναγκη να γλυψω κανεναν . Στο ξαναειπα αλλα το μυαλουδακι σου ειναι κολλημενο, δεν ειμαι παιχταρας ουτε το παιζω . Εσυ λοιπον που τωρα με αποκαλεις ασχετο στον 54 με παρακαλαγες να παρω λογαριασμο στον ρωσικο να παιξω γιατι ολοι σου οι συμπαιχτες ηταν ανενεργοι . ΤΙ ΟΧΙ ? Αν σε ικανοποιει να με λες ασχετο , ασχετος ειμαι ! Θα σου χαλασω εγω χατηρι? Το να βγαινεις να με λες ασχετο ενω δεν βγηκα στο εξτερναλ να στο παιξω παιχταρας δειχνει το νοητικο επιπεδο σου . Σου λεω πολυ απλα πραγματα τα οποια μου θετεις και σου απανταω με επιχειρηματα . Σου λεω πραγματα τα οποια ισχυουν και εχουν γινει και εσυ τι κανεις? Στο 80% απο αυτα που μου γραφεις με αποκαλεις ασχετο . Κρυψου λοιπον πισω απο την "ασχετοσυνη" μου αφου δεν ξερεις τι να απαντησεις . Και κατι τελευταιο γιατι μαλλον δεν εχεις καλη μνημη απο οτι φαινεται .... Επειδη μιλας για "παπουτσακια" , "παπουτσια" και οτι αλλο θες για λυσε μου μια απορια . Οταν ειχα φαει μπαν στον 54 για το script ποιος μου το ειχε δωσει ? Εσυ νομιζω ε?! Πρεπει να ηταν αυτο με τα millisecond που ηταν και στα ρωσικα.

Γεια σου αρθουρε παιχταρα μου !!
 

DeletedUser6298

Βρε παπουτσομενε μαλάκιο, αυτα που λες γραψτα στην διοικηση, εγω ηρθα ως μελος το οποιο εχω παραμεινει. Μιλαω με προσωπικη επιθεση σε σενα και εσυ πας γυρω γυρω οπου σε συμφερει. ΣΟυ ξαναλεω εσυ εγλυφες παιχτες που ειναι απο πανω σου παντα, ειτε στον 54, ειτε στον 57 ειτε σε αλλον κοσμο για να εχεις την ευνοια της διοικησης. Οταν στον 54 εγω ακουγα την διοικηση που ΟΛΟΙ μου λεγανε να σας γραψω στα παλια μου υποδηματα, εγω σας ακουγα, εσυ με την πλευρα σου αλλα ελεγες στα αλλα μελη, αλλα ελεγες στα μελη της διοικησης και αλλα ελεγες στον τοτε αρχηγο μας. Το ιδιο εχεις παραμινει και τωρα, ασχετο και διπρωσπο πραγμα που το μονο που κανει ειναι να φοραει τα παπουτσια του και να κανει τον παιχταρα που στην ουσια το μονο που κανει ειναι καθαριζει τα υποδηματα των ανωτερων με σαλιο και γλωσσα. Το που αλλαζεις στρατοπεδα δεν ειναι αναγκαιο να ειναι η αλλαγη της φυλης. Παιζεις με την κλικα που σε συμφερει περισσοτερο και προσπαθεις να ανεβεις εις βαρος των αλλων συμπαιχτων. Κλασσικη περιπτωση "παιχταρα". Και μου μιλας εσυ για εσωτερικα που χωριο στον 54 δεν μπορουσες να παρεις και κλαιγοσουνα να σου βρουμε επιθετικα για την δικια σου την πατατα οσο στον αποκλεισμο τοσο και στα αλλα θεματα. Κατσε στα αλογα σου ψαρακι, δεν σε παιρνει να βγαινεις εναντιον μου, γιατι ουτε για τον 54 που το επαιζες διπλωματης σου βγηκε, ουτε τωρα στον 57 που παιζεις θυγμενη πλευρα.

Φιλακια αριστερο μαλακιο χαφ με παπουτσακια. Μαθε το παιχνιδι χωρις παπουτσια και τα ξαναλεμε. Ασχετε

Και κατι τελευταιο παιχταρα μου !! Για να δεις οτι εγω αυτα που λεω ισχυουν.
Λογαριασμος στο ριμ με 12 χωρια ειχε αυτες τις αμυνες βοηθεια http://prntscr.com/nbtol3 και οταν του ζητηθηκε να στακαρει απαντησε οτι δεν ειχε.Μαλιστα απο μονος σου μου ειχες πει να σε προειδοποιησω αν ειναι να πας εσωτερικο καθως ηξερες σε τι χαλι ηταν ο λογαριασμος σου. http://prntscr.com/nbto0n , http://prntscr.com/nbtsob , http://prntscr.com/nbtt2w . Συγγνωμη αρθουρε που στην ειπα κιολας και ειδικα εκει που μου λες δεν σε παιρνει να βγαινεις εναντιον μου γελασα πολυ να ξερεις !
 
Κορυφή