μάθημα από τούς μεγαλύτερους

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser13738
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser29954

Καλημέρα,

Βγαίνετε στο εξτέρναλ με τοξικό ύφος και κάνετε παράπονα στην διαχείριση για ''άδικα'' bans δίνοντας ελάχιστη επιχειρηματολογία ενώ αναφέρεστε στο community. Απο την στιγμή που κάνετε τέτοιου είδους κατηγορία θα πρέπει να τεκμηριώνετε... εκτός και αν θέλετε απλά να βγάλετε άχτι και όχι να περάσετε κάποιο μήνυμα. Γιατί εγώ να πιστέψω ότι τα bans είναι άδικα; Εδώ υπάρχουν τόσοι παίχτες που παραβαίνουν τους κανόνες και δεν έχουν φάει ban, θα είναι άδικα αυτά τα λίγα που πέφτουν; Τι είναι αυτό το δράμα; Οποιοσδήποτε παίχτης όσο χρόνο και να παίζει σε ένα κόσμο, εφόσον παραβεί συνειδητά κανόνες έστω και για 1 δευτερόλεπτο τότε είναι άξιος για ban.
Τώρα όσον αφορά την ώθηση aka boosting, δεν έχω διαβάσει τους κανόνες ακριβώς. Προφανώς για να πέφτουν bans φαντάζομαι ότι κάποια πράγματα δεν επίτρεπονται. Εντωμεταξύ η διαχείριση είναι και κατά του co-playing, το οποίο όμως υφίσταται μέχρι σήμερα γιατί δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Για την ώθηση όμως μπορεί να κάνει... Αυτό που θα πρότεινα εγώ στην διαχείριση είναι τα bans για ώθηση να πέφτουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς, καθώς είναι οφθαλμοφανέστατο ποιός ωθείται και ποιός όχι (οι boosted του ελληνικού community είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, δεν είναι δύσκολο να τους εντοπίσεις). Διότι προς υποστήριξη τους, εκπονούν μεγάλη προσπάθεια και εργασία για το παιχνίδι και να τους αφήνεις να φτάσουν ή να πλησιάσουν στην πηγή χωρίς να πιούν νερό είναι λίγο δόλιο.

#ban_all_cheaters
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Ash Ketchum

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
29
iliasjame7 ΑΝΟΗΣΙΑ ειναι οταν κανεις κατι και δεν εχεις καταλαβει την συνεπειες, οταν κανεις κατι και ξερεις οτι ειναι παρανομο τοτε ειναι κουτοπονηρια.
Εγω δεν ειμαι Σολ αλλα ειμαι σνομπ σε νουμπια που τον παιζουν παικτες τυπου ΜΑΟ


Δεν διαφωνούμε σε κάτι, πες το όπως θες:ανοησία, κουτοπονηριά, αφέλεια..
Στην τελική δεν έχει σημασία. Πάντως εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν άδικα μόνιμα μπαν. Μπαν στα οποία η ΟΔ έκανε λάθος και αλλαξε την απόφαση της υπάρχουν αλλα ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, αν παίζεις με δικούς σου κανόνες, πρέπει μετά να υποστείς τις συνέπειες,οποιες κι αν είναι αυτές.
 
Βαθμολογία αντίδρασης
17
ΠΥΞΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΔΑΑΑΑΑΑ ΝΙΚΟΛΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗ. ΧΑΟΧΟΑΟΧΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧΟΑΟΧΑΟΧΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧΑ
ΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥΡΓΟ
 

axilleas5

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
5
Τραβάτε στους κόσμους σας να παίξετε και αφήστε τα πληκτρολόγια το κάνατε εδώ μέσα λάουντζ καφέ.
 

DeletedUser33649

Καλήμερα,
Επειδή σε αυτήν την φυλή ΜΑΟ έπαιξε και ο λογαριασμός μου.Και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι αυτά γενικά που άκουσα εχθές με τα παιδιά που μίλησα με άφησαν άφωνο ένα μπορώ να πω με σιγουριά πλέον. Ότι πολύ απλά κάποιοι μπήκαν στην ΟΔ μόνο και μόνο για να κάνουν τον χαβαλέ τους και όχι να πάνε το παιχνίδι ένα σκαλί πιο πάνω .ΚΑΙ επειδή ο λογαριασμός παύει να υπάρχει πλέον στο GR σας, μπορώ να πω με πολύ σιγουριά ότι όλα έγιναν βάση σχεδίου και ^#^$%ικου κιόλας .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις επιλογές της διαχείρισης στο ΠΟΙΟΥΣ έβαλε να "διοικήσουν" το παιχνίδι και να παίρνουν αποφάσεις .Ανθρώπους που έτρωγαν το ένα ΜΠΑΝ πίσω από το άλλο και ανθρώπους που ντράπηκαν και άλλαξαν λογαριασμό για να μπουν στην διαχείριση για να μην τους κράξει η κοινότητα .Ανθρώπους που έφεραν τα **** στην Ελλάδα και τα πλάσαραν δεξιά και αριστερά και μετά τους έκαναν αιτήσεις και έφευγαν από το παιχνίδι....ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ λοιπόν και μείνετε με αυτούς γιατί αυτοί θα μείνουν μόνο στο τέλος..Το να τρώει ο ΣΤΑΤΙΣΣ μπάν για παράνομο λογισμικό αυτό ξεπερνάει και το ανέκδοτο με τον ΤΟΤΟ ρε ΟΔ...
Μερικοί λογαριασμοί όπως και ο δικός μου και το έχω πει και στο παρελθόν έχουν φάει σωστά ΜΠΑΝ για παράνομο λογισμικό, το να τρώνε όμως λογαριασμοί για αυτόν τον λόγο για κάτι που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτό ξεπερνάει τα πάντα στον Ελληνικό κομμουνιστικό σέρβερ σας. Γιατί έφαγα μπάν;;;Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες .μα θέλω να ξέρω .Παράνομο λογισμικό καλνύχτα σας. αυτές οι απαντήσεις είναι που δίνετε..Μπάν βγήκαν μπάν έπεσαν από όλες τις μεριές σε όλους τους κόσμους...ΟΣΟ για το ΩΘΗΣΗ λογαριασμού καλύτερα μην σχολιάσω άλλο...

Και για να κλείσουμε το θέατρο σας θα πω και κάτι τελευταίο.
ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ Π-Ο-Τ-Ε ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΟΥ.
Μην ξεφτιλίζεστε και φτυστε την καραμέλα γιατί καταντάει αηδία πλέον..
έχετε να λέτε οι ΜΑΟ έπαιζε με παράνομα λογισμικά-χρήμα-πλάτες διαχείρισης(ότι πληρώθηκε κιόλας στην περίπτωση Ταραχη και ακόμα μπάν Global κιόλας δεν έχουμε δει να πέφτουν..)τόσο πολύ φοβηθήκατε τους γέροντες του Βορρά;;;

Εσύ παιχταρά στην διαχείριση κοίτα να είσαι αντικειμενικός γιατί έχεις γίνει ΘΕΑΤΡΟ μεγάλο.

4 μέρες με ευθεία βολή στην διαχείριση και ήδη αυτή έχει τραβήξει καλώδιο .Για αυτήν την τρομερή διαχείριση μιλάμε και που θέλει να πάει το παιχνίδι ένα σκαλί πάνω αλλά το ρίχνει 30 κάτω.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Ρίξε μπάν αντικειμενικέ τύπε που μπήκες για να βοηθήσεις..

Η οργάνωση ΜΑΟsis έχει συσταθεί και θα την βρείτε απέναντι σας.

ΜΑΟ και στον UK κουφάλες!!! <3
Οι γέροντες τρελάθηκαν!!! <3
 

DeletedUser33851

δε μιλαω γιατι φοβαμαι μη με κυνηγησει η οργανωση maosis........
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
φιλε μοτσαρτ, αφου εισαι καλος παικτης οπως μας λες, γιατι δεν εκλεισες κοσμους τοτε που δεν υπηρχε το ανταλλακτηριο?

αντε με σας τους ασχετους μας κουρασατε πηρατε 2 κοσμους με μπανς και αγκαλιες και τωρα εχετε και απαιτηση απο πανω..

φοβηθηκατε και πατησατε αμεσως διαγραφαρες, λαγοι επρεπε να λεγεστε οχι μαο, μαοκλαψ αντε γεια σας.
 

Lannister1988

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
194
Ρε Χρήστο πέρα από την πλάκα τώρα ωραία τα είπες αλλά τα λες μόνο πλευρά.

Εσύ έφαγες μπάν όπως είπες και δίκαια για παράνομο λογισμικό, Ταραχη και σνιπερς ψάχνουμε κόσμους που δεν έφαγαν μπάν και να κρεμασουν τις φυλές τους, όλος τυχαίος από τότε που έκανε μεταγραφή τον Ταραχη η Μαομαο είδε άσπρη μέρα και άρχισαν να την βλέπουν λίγο σοβαρά.
Αντέ βγες και πες μας τώρα ότι ήταν τυχαίο γεγονός που ξεκινώντας οι κατασυρροη παράνομοι γίνετε υπολογισιμη δύναμη.

Ρε φίλε το είπα και σε άλλο ποστ στον 37 η Μαομαο δεν μπορούσε να κόψει τρένο ούτε με Vale, ξαφνικά τα κολλήματα σας μας έβγαζαν τα μάτια για να κόψουμε.

Στον 37 να φανταστείς ήθελαν τον namaikaiegw να τον πάνε εσωτερικό γιατί στο πλάνο στον σπυριδι δεν πήραμε πάνω από 5 χωριά σαν λογαριασμός Χαχαχχαχα.
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
Οι φυλες με καρυδια οταν τρωνε μπαν δικαια ή αδικα συνεχιζουν (βλεπε κ42) ολα τα αλλα ειναι ασχετα και δικαιολογιες.

Οι μεγαλες φυλες δειχνουν το μεταλλο τους στα δυσκολα, οχι σε κοσμους που ειναι ολα υπερ τους.

Το να παρατας το παιχνιδι ειναι το μονο ευκολο, ολα τα αλλα θελουν αντοχη και πεισμα.

υγ. Οταν στον κ49 ο Ταραχη κολλαγε καθε επιθεση του απο 1-10 μς και σας λεγαμε οτι ειστε ξεφτυλες που τον εχετε στην φυλη σας μας το παιζατε Κινεζοι. Οποτε καλα να παθετε κυριοι της Μαο γιατι εκτος απο ασχετοι ειστε και υποκριτες.
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Να πατε UK θα σας βρουμε και εκει πυξιδομουρηδες .
 

DeletedUser33703

Φίλοι της ΜαοΜαο γιατί παρουσιάζεται τον εαυτό σας ως οι αδικημένοι του παιχνιδιού ;
Φάγατε 4 Μπαν σε ένα κόσμο και κάτι τρέχει στα γύφτικα ;
Είστε αστείοι
Στη SOL οι λογαριασμοί που έφαγαν Μπαν θα είχαν τα χωριά τους σε λιγότερο από 5 μέρες .
Είστε πολύ μικροί τελικά για σύγκριση , χάσατε κόσμο 2vs1 με boxuer και με sit
Και αυτό λέει πολλά ...

Σας πονάει όμως που η SOL παίζει νόμιμα και οποτε θέλετε μπορούμε να σας το αποδείξουμε από κοντά και εσείς για να μας φτάσετε βάζετε botακια .

Το σκεπτικό σας ξέρω πολύ καλά ποιο είναι γιατί έχω μιλήσει με άτομα από εσάς
"Ααα ο dark tornado μου κόλλησε στα 20ms , έχει botακια , για να μπορέσω να τον κόψω θα βάλω και εγώ "
Είστε τόσο μέτριοι που δεν μπορείτε να παίξετε στα ίσα .
Στον κ33 είχα αντιπάλους που μου κολλούσαν στα 5 και στα 10 ms με botακια και εγώ τους έκοβα με το χέρι , μπορεί να έχασα χωριά αλλά στο τέλος δικαιώθηκα

Εκτός αν θες να μου πεις ότι δεν έχετε λογισμικά και ότι ο Ταραχή που κολλάει όλες του τις επιθέσεις σε λιγότερο από 20μσ είναι διαβήτης, η ο Στατης ξαφνικά εκεί που δεν έβρισκε δευτερόλεπτο , κολλάει σε 3-10ms max .
Η ότι ο Snaipers παίζει νομιμα .

Είστε λίγοι και αυτό φάνηκε , καλή επιτυχία στον Αγγλικό , όσοι δεν μπορούν να καλυτερεύσουν την Ελληνική κοινότητα την κάνουν με ελαφρά .
Εμείς τα καταφέραμε και φέραμε την κάθαρση .
Καθαρίσαμε όλους τους botακιδες , αγκαλίτσες ,κοτοπουλαδες που τους αρέσει να κλείνουν κόσμους .
Τα τελευταία 5 χρόνια στο παιχνίδι αυτοί που έβγαιναν και το έπαιζαν κάποιοι στο παιχνίδι τώρα κρύβονται .

Και θα μιλήσω για tourloubouki,Fumal,diko και για πολλούς άλλους .

Τα φιλιά μου
Να είσαι ο ήλιος και πάντα θα σε βλέπουν
 

DeletedUser33011

Καλήμερα,
Επειδή σε αυτήν την φυλή ΜΑΟ έπαιξε και ο λογαριασμός μου.Και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι αυτά γενικά που άκουσα εχθές με τα παιδιά που μίλησα με άφησαν άφωνο ένα μπορώ να πω με σιγουριά πλέον. Ότι πολύ απλά κάποιοι μπήκαν στην ΟΔ μόνο και μόνο για να κάνουν τον χαβαλέ τους και όχι να πάνε το παιχνίδι ένα σκαλί πιο πάνω .ΚΑΙ επειδή ο λογαριασμός παύει να υπάρχει πλέον στο GR σας, μπορώ να πω με πολύ σιγουριά ότι όλα έγιναν βάση σχεδίου και ^#^$%ικου κιόλας .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις επιλογές της διαχείρισης στο ΠΟΙΟΥΣ έβαλε να "διοικήσουν" το παιχνίδι και να παίρνουν αποφάσεις .Ανθρώπους που έτρωγαν το ένα ΜΠΑΝ πίσω από το άλλο και ανθρώπους που ντράπηκαν και άλλαξαν λογαριασμό για να μπουν στην διαχείριση για να μην τους κράξει η κοινότητα .Ανθρώπους που έφεραν τα **** στην Ελλάδα και τα πλάσαραν δεξιά και αριστερά και μετά τους έκαναν αιτήσεις και έφευγαν από το παιχνίδι....ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ λοιπόν και μείνετε με αυτούς γιατί αυτοί θα μείνουν μόνο στο τέλος..Το να τρώει ο ΣΤΑΤΙΣΣ μπάν για παράνομο λογισμικό αυτό ξεπερνάει και το ανέκδοτο με τον ΤΟΤΟ ρε ΟΔ...
Μερικοί λογαριασμοί όπως και ο δικός μου και το έχω πει και στο παρελθόν έχουν φάει σωστά ΜΠΑΝ για παράνομο λογισμικό, το να τρώνε όμως λογαριασμοί για αυτόν τον λόγο για κάτι που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτό ξεπερνάει τα πάντα στον Ελληνικό κομμουνιστικό σέρβερ σας. Γιατί έφαγα μπάν;;;Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες .μα θέλω να ξέρω .Παράνομο λογισμικό καλνύχτα σας. αυτές οι απαντήσεις είναι που δίνετε..Μπάν βγήκαν μπάν έπεσαν από όλες τις μεριές σε όλους τους κόσμους...ΟΣΟ για το ΩΘΗΣΗ λογαριασμού καλύτερα μην σχολιάσω άλλο...

Και για να κλείσουμε το θέατρο σας θα πω και κάτι τελευταίο.
ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ Π-Ο-Τ-Ε ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΟΥ.
Μην ξεφτιλίζεστε και φτυστε την καραμέλα γιατί καταντάει αηδία πλέον..
έχετε να λέτε οι ΜΑΟ έπαιζε με παράνομα λογισμικά-χρήμα-πλάτες διαχείρισης(ότι πληρώθηκε κιόλας στην περίπτωση Ταραχη και ακόμα μπάν Global κιόλας δεν έχουμε δει να πέφτουν..)τόσο πολύ φοβηθήκατε τους γέροντες του Βορρά;;;

Εσύ παιχταρά στην διαχείριση κοίτα να είσαι αντικειμενικός γιατί έχεις γίνει ΘΕΑΤΡΟ μεγάλο.

4 μέρες με ευθεία βολή στην διαχείριση και ήδη αυτή έχει τραβήξει καλώδιο .Για αυτήν την τρομερή διαχείριση μιλάμε και που θέλει να πάει το παιχνίδι ένα σκαλί πάνω αλλά το ρίχνει 30 κάτω.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Ρίξε μπάν αντικειμενικέ τύπε που μπήκες για να βοηθήσεις..

Η οργάνωση ΜΑΟsis έχει συσταθεί και θα την βρείτε απέναντι σας.

ΜΑΟ και στον UK κουφάλες!!! <3
Οι γέροντες τρελάθηκαν!!! <3

Έκλαψα, πως μπορώ να σε παρακινήσω να γράψεις παραπάνω?
 

DeletedUser35556

δεν υπαρχει φυλη που μπορει να παιξει την σολ στα ισια και αυτο το ξερουν και οι πετρες....ειμαι υπερηφανος που εστω και σε εναν τελευταιο κοσμο εχω την τιμη να παιξω με την καλυτερη φυλη του gr!

Να είσαι ο ήλιος και πάντα θα σε βλέπουν!!
Μονο Sub Idem Sol!

υγ:κοιταξτε πρωτα τι εχετε κανει εσεις για το παιχνιδι και αφηστε την καραμελιτσα του στυλ "η σολ κατεστρεψε το παιχνιδι κ.α κ.α!!!
εσεις καταστρεψατε το γκαμε αρχιζοντας με τα γνωστα(ξερετε ποια ειναι η γνωστη φορμουλα των εσωτερικων....εεεε σορρυ της επιτυχιας ηθελα να γραψω)
η να ξεχασω καποιες "****ες" που ειχαν μερικοι? ειστε αστειοι να μιλατε για τετοια ενω τα εχετε κανει πρωτοι!
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Η βασίλισσα μόλις ενημερώθηκε ότι η ΜΑΟ ΜΑΟ θα παίξουν U.K.




0KlLrvx86Tl7vMQAO2uv_1.jpg
 

DeletedUser20337

καλα ολα τα αλλα, αλλα οτι η sol ειναι η καλυτερη φυλη του server!!! ελεος
η cxc δε παιζεται απο κανενα
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή