Η μάχη του πύργου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

Community Manager
Μέλος προσωπικού
InnoGames
Εγγραφή
24. Μάϊος 2011
Μηνύματα
1.090
Βαθμολογία αντίδρασης
204
Μακριά στον παγωμένο Βορρά, τρεις φατρίες βρίσκονται σε μια επική μάχη. Διασταυρώνουν τα ξίφη τους για αιώνες χωρίς να έχει ανακηρυχθεί καμία νικήτρια. Προκειμένου να βρουν λύση στο πρόβλημά τους, ζήτησαν τη βοήθεια των φυλών του Νότου για να βοηθήσουν στις μάχες τους και τους προσφέρουν ως αντάλλαγμα πλούσιες ανταμοιβές. Στο επίκεντρο αυτής της αιώνιας μάχης βρίσκεται ένας σκοτεινός πύργος με θέα το παγωμένο πεδίο της μάχης. Το ύψος και τα ισχυρά του τείχη τον καθιστούν όχι μόνο ένα αξιοσημείωτο μνημείο αλλά και ένα σημείο εξαιρετικής στρατηγικής σημασίας. Αυτό το εμβληματικό μνημείο έχει δώσει το όνομά του στην "Μάχη του Πύργου".Η Μάχη

Η μάχη θα ξεκινήσει στις 10 Δεκεμβρίου και θα λήξει στις 23 Δεκεμβρίου. Οι τρεις φατρίες θα αναμετρηθούν για την επικράτηση στον παγωμένο Βορρά: το τάγμα των χαυλιοδόντων (Κόκκινοι), το τάγμα των δέντρων (Πράσινοι) και το τάγμα του κύματος (Μπλε).

Με την έναρξη του event θα τοποθετηθείτε σε ένα τάγμα. Αυτά αποτελούνται από 40 παίκτες το καθένα (10 σε μικρούς κόσμους). Για τις επικείμενες μάχες, αυτοί θα είναι οι συμπολεμιστές σου.

Το event αποτελείται από αρκετές μάχες με την κάθε μία να διαρκεί 24 ώρες. Μετά από συνεχείς μάχες ο παγωμένος άνεμος θα αφήσει το σημάδι του και θα εξαναγκάσει σε υποχώρηση τα τάγματα, για να ανασυνταχθούν και να επιτεθούν ξανά.

Σε κάθε μάχη θα είστε αντιμέτωποι με τα άλλα δύο τάγματα και το καθένα θα μάχεται εναντίον των άλλων. Ως μισθοφόροι θα μάχεστε στο πλευρό αυτών που δίνουν την καλύτερη ανταμοιβή. Ενώ λοιπόν η φατρία που θα πολεμάτε γι' αυτήν θα αλλάζει σε κάθε μάχη, η παρέα σας δεν θα αλλάζει. Στην τελική είστε μισθοφόροι και όχι λεηλατητές! Αυτό όμως σημαίνει πως θα αντιμετωπίζετε και διαφορετικούς εχθρούς σε κάθε μάχη.

Αλλαγές για το 2018
Από εφέτος θα υπάρχει ένα νέο χαρακτηριστικό στο event. Σε κάθε τομέα θα υπάρχουν τα σύμβολά +/- με τα οποία μπορείτε να υποδηλώσετε σε ποιους τομείς επιτίθεστε/αμύνεστε ή προτίθεστε να επιτεθείτε/αμυνθείτε. Ο τομέας με τους περισσότερους παίκτες που έχουν υποδείξει μια επιθετική ή αμυντική ένδειξη θα επισημαίνεται για να σας υποδείξει πως αυτός ο τομέας είναι η κύρια προτεραιότητα της ομάδας σας.


Οι μονάδες
Με την έναρξη έχεις δέκα τάγματα υπό τις εντολές σου τα οποία και μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να επιτεθείς ή να αμυνθείς σε τομείς του πεδίου της μάχης. Ένας τομέας προσαρτάται σε μια φατρία εάν ένα από τα μέλη της φτάσει την αμυντική του τιμή στο μηδέν. Μόλις προσαρτηθεί, οι παίκτες μπορούν να αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν τάγματα για να υπερασπιστούν τον τομέα, που αυξάνει την αμυντική δύναμη και κάνει δυσκολότερη την ανακατάληψή του από τις άλλες φατρίες. Αναλόγως του τρόπου συμπεριφοράς του τάγματος, μπορεί να προσθέτει ή να αφαιρεί έναν έως τέσσερις πόντους από την αμυντική τιμή. Για την ενίσχυση των στρατευμάτων του, κάθε παίκτης λαμβάνει ένα επιπλέον τάγμα κάθε ώρα.


Σημαντικές Ανταμοιβές
Στο τέλος κάθε γύρου όλοι οι παίκτες της μάχης ανταμοίβονται με Δόξα, που καθορίζεται από τους τομείς που κατείχε η φατρία τους στο τέλος του γύρου και την επιμέρους θέση της ομάδας τους στην κατάταξη. Υπάρχουν και αποστολές που δίνουν επιπλέον Δόξα.

Η Δόξα χρησιμοποιείται στο κατάστημα του event για να ανταλλαχθεί για αντικείμενα, που θα βοηθήσουν το στρατό σου.Μετά τη λήξη του event το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό για 24 ώρες. Μετά και από αυτόν τον έξτρα χρόνο το κατάστημα θα κλείσει οριστικά και η Δόξα που δεν έχεις χρησιμοποιήσει θα χαθεί.


Ελπίζουμε να σου αρέσει το επανασχεδιασμένο event και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πεδίο της μάχης!

Μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλιά σας στο για event στο Θέμα Συζήτησης.


- Η Ομάδα του Tribal Wars
 

Uchiha Itachi

Team Leader
Μέλος προσωπικού
Εγγραφή
6. Νοεμ 2019
Μηνύματα
56
Βαθμολογία αντίδρασης
25
Η αλλαγή σε αυτη την έκδοση του event αφορά στην αγορά μισθοφόρων: με κάθε αγορά μισθοφόρων δεν θα γίνεται επαναφορά του χρόνου για την προσθήκη του επόμενου.

Το event θα λήξει στις 25 Δεκεμβρίου στις 14:00.

 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.