ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ boxeur

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser33818

Εσυ μαλλον πρεπει να εισαι πολυ γνωστος,στο τετραγωνο της γειτονιας σου.
stellagzpsi επειδη ημουν αρκετα κοντα με το στεπακο γιατι μπηκαμε μαζι απο τον 33 στον 35 δεν μου ειχε πει τιποτα οτι αυτος εσπασε την συμμαχια.Εσεις ως REC και FeralSpirits ακαδημια των REC σπασατε την συμμαχια σε ενα βραδυ και αρχισατε να μας βαρατε.Αυτα πες τα σε καποιον που δεν ξερει οχι σε εμενα.Ασχολησου με τον 55 να κανετε τα ιδια ρεζιλικια και ασε τον 35.Ολοι οσοι επαιξαν εκει ξερουν πως εκλεισε.
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Ποιο γνωστος απο εσενα σιγουρα ειμαι. εσενα δεν σε βλεπω στο χαρτη τον φυλετικων μαχων.
εσυ θεωρεις τον εαυτο σου οτι επαιξες στον 35?
λολ http://prntscr.com/lt2bse
για μαθε ποιος ηταν ο αρχηγος σου και μετα ελα μιλα μας καλυτερα μαν μου!!
και ο αρχηγος ηταν ο στεπακος ?
ο αρχηγος σου το ηξερε 2 μερες πριν μεσω σκαιπ και μαλιστα μιλησαμε και με τον o pappous απο κοντα και του το ειπα οτι θα χτυπηθουμε...μαθε να παιζεις το παιχνιδι πρωτα και μετα ελα να μας μιλησεις για τον 35 μετα απο 20 κοσμους.
 

DeletedUser33818

Με την φωτο σου με επιβεβαιωνεις.Σπασατε συμμαχια βραδυ και αρχισατε να παιρνετε χωρια ξημερώματα.Αν αυτο σε κανει καλυτερο παιχτη απο εμενα μακαρι να μεινω νουμπας για παντα.Ειστε σαν τους ΣΟΛ που βρζουν ολοι ευτυχως το καλο με εσας ειναι οτι χαθηκατε.Περιμενουμε το ιδιο και για ΣΟΛ.
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Ποσες πυξιδες μετρας?

θα φας ακομα μια σε λιγο καιρο

τικ τακ
 

DeletedUser33818

2 λεξεις σε χαρακτηριζουν.Γλυψιμο και πρεμ.Καλα το πας
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
2 λεξεις σε χαραχτηριζουν και εσενα
ασχετος και κομπλεξικος
χαχαχαχα
 

kalogria

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
77
Πέραν του ότι οι boxer εκτός 2-3 λόγαριασμων είναι άσχετοι ,αυτό που έκανε πρέπει να γίνετε .
Καλησπερα
 
Βαθμολογία αντίδρασης
17
Ripply,
επειδή δεν υπάρχει κόσμος που να μην έχεις δει πυξίδα, εγώ για το καλό σου θα σου δώσω μια συμβουλή, γιατί και γω έχω φάει αρκετές φορές.
Μην βγαίνεις και εξιστορείς γεγονότα, γιατί απλά οι φυλετικές μάχες είναι παιχνίδι και στα παιχνίδια, μόνο οι συμμετέχοντες ανταλλάσουν εμπειρίες, κάνουν συζητήσεις κλπ. Όταν δεν συμμετέχεις γιατί έφαγες πυξίδα το πρώτο 10 ήμερο ή έστω στο μήνα, και μετά βγαίνεις να πεις την άποψη σου, μοιάζεις σαν αυτούς που επειδή παίζουν πάγκο μια ζωή στα ομαδικά, αποφασίζουν κάποια στιγμή να γίνουν προπονητές γιατί νομίζουν ότι έστω και από τον πάγκο απέκτησαν συμμετοχή και εμπειρία.
Μπές σε κόσμο, τρίψε τους στη μούρη τους πόντους και τις κατακτήσεις σου και μετά κανείς δεν θα σου μιλάει εδώ. Οπότε μίλα με ταπεινότητα, όσο και αν θεωρείς ότι έχεις αδικηθεί, διότι η ζωή και το παιχνίδι, δεν είναι δίκαιο και άδικο, είναι διαφορετικές μη ταυτόσημες έννοιες.
Όλοι εδώ μέσα, περισσότερες φορές έχουν δει την πυξίδα, παρά τη Νίκη και δεν βγαίνουν να μιλάνε με υπερηφάνεια, εκτός από μερικούς που νομίζουν ότι αναγνώριση σημαίνει φυλετικές μάχες.
 

DeletedUser33818

Επειδη θα συμφωνησω εν μερη μαζι σου σε καποια πραγματα που λες θα σου απαντησω στο ιδιο υφος της αποτυπωσης των σκεψεων σου.Εγω οτι λεω ειναι μεχρι την στιγμη που παιζω εγω.Για τον 33 τον 35 κλπ ημουν και εγω εκει και μπορω να πω οσα εχω δει και ακουσει απο τα ατομα που παιζαμε μαζι,τιποτα παραπανω.Στον 53 που ηταν σχετικα ενας δυσκολος κοσμος για την φυλη μου,επιβιωσαμε και εν τελη κλεισαμε τον κοσμο μαζι με την Ε.Β.Κραταω χαμηλο προφιλ σε ατομα που το αξιζουν,τα παλικαρια που το παιζουν καποιοι με πρεμ κτλπ κτλπ δεν εχουν τον σεβασμο μου και θα τους τα χωνω οπου τους βρω.Ατομα οπως ο chessknight,stepakos,Darkling ακομα και ο gkriatsiani που καποιοι τον βριζουν εχουν τον σεβασμο μου.Γιατι ο καθενας τους μου εμαθε και κατι και κερδισαν τον σεβασμο.Τυποι οπως Μπλακο ντα βιντσι και σου πω μου πεις ειναι αυτοματα στο καδο.Αυτη η μικρη "ανταπαντηση"απο μερους μου.
 

Lannister1988

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
194
Ενημερωτικά ο Μπλάκο μάθαινει σε άτομα πράγματα και πολλά μάλιστα απλά πρέπει να έχεις τα @@@ να παραδεχτείς ότι δεν ξέρεις κάτι και να σου δείξουν, βασικά δεν έχω γνωρίσει παίχτη που να του πει κάποιος δεν ξέρει κάτι και να μην έχουν δείξει απλά οι περισσότεροι ντρέπονται να παραδεχτούν ότι δεν ξέρουν και αυτό τους αφήνει στάσιμος στο παιχνίδι...
Εκτως αν έχεις απαιτήσεις φίλε μου να σου δείξουν ενώ σε έχουν αντίπαλο.
Αυτά από έναν που δεν τον άφησε στην ακαδημία ούτε για πρεμ μην τρέχεις και με πεις και σολάκι χαχαχαχ...

Τον γκρατσιανι που είπες και αυτός ξοδεύει ένα σωρό Πρεμ στο Σταρτ απ οπότε αυτοανερεθηκες στο σκεπτικό σου.
 

Ash Ketchum

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
29
Paradise πόσο χρονών είσαι εσύ πσυχούλα μου;
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή