Αναβάθμιση Έκδοση 8.150

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Έκδοση 8.150

Αγαπητοί παίκτες,

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η αναβάθμιση στην έκδοση 8.150. Όπως πάντα, οι κόσμοι δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.
Σε αυτή την αναβάθμιση μεταξύ άλλων, θα υπάρξουν αλλαγές αναφορικά με το κλείσιμο ενός κόσμου, την αυτόματη απόδοση των βραβείων και των επιτευγμάτων κλεισίματος στους παίκτες.

Αλλαγές και βελτιώσεις


Αλλαγές της διαδικασίας κλεισίματος ενός κόσμου
Με την αναβάθμιση στην έκδοση 8.150 και όταν τα κριτήρια για το κλείσιμο ενός κόσμου εκπληρώνονται, οι φυλές θα κλειδώνουν και η κατάταξη θα σταματά να ενημερώνεται. Η νικήτρια φυλή αλλά και οι 3 πρώτοι παίκτες της κατάταξης του κόσμου, θα παίρνουν αυτόματα πόντους premium καθώς και τα αντίστοιχα επιτεύγματα. Προκειμένου να γίνει αυτή η αλλαγή, η κατάσταση ειρήνης στους κόσμους με κυριαρχία θα αφαιρεθεί από τα κριτήρια για το κλείσιμο ενός κόσμου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όσοι κόσμοι είναι σε κατάσταση ειρήνης με την εφαρμογή της αναβάθμισης θα κλείσουν άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να περάσουν οι 7 μέρες που διαρκεί τώρα η κατάσταση ειρήνης.
Αυτή η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τους HP και τους speed μιας και είναι ειδικοί κόσμοι με διαφορετικά κριτήρια.

Βελτιώσεις κειμένων αποστολών
Επαναδιατυπώθηκαν αρκετά κείμενα αποστολών προκειμένου να είναι πιο ξεκάθαρος ο στόχος τους αλλά και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου αυτός να επιτευχθεί.

Υπόδειξη Βοηθού Λεηλασιών
Μιας οι νέοι παίκτες αντιμετώπιζαν πρόβλημα στον εντοπισμό του εικονιδίου του Βοηθού Λεηλασιών, πλέον θα επισημαίνεται με ένα φωτεινό πλαίσιο και μία υπόδειξη.

Feedback

Εάν έχετε προτάσεις/παρατηρήσεις επί των αλλαγών, μπορείτε να τις διατυπώσετε στο Θέμα Συζήτησης.


- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή