Τίτλοι τέλους Κ53 - Ε.Β.

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
Καλησπέρα σε όλους, όπως όλα δείχνουν ο κόσμος 53 οδεύει προς το τέλος του και έτσι για πρώτη φορά θα μιλήσω για τα τεκταινόμενα αυτού του κόσμου,

Ήταν αρχές του καλοκαιριού οταν μια μεγάλη παρέα που γνωριστήκαμε στο κόσμο51 οπου και ηττηθήκαμε αποφασίσαμε να λογκάρουμε στο κόσμο 53.Αρχικά ενταχθήκαμε στη φυλή Μανιασμένες Βουβουζέλες αλλά στη συνέχεια λόγω κάποιων περιστατικών η φυλή άλλαξε ηγεσία και τα πράγματα έλαβαν το δρόμο τους.

Ο κόσμος 53 είχε ένα μέτριο παικτικά επίπεδο, η Ε.Β. είχε κάποιες αρκετά καλές μονάδες αλλά γενικά η υπόθεση φάνηκε οτι θα ξεκαθαρίσει όταν η διοίκηση της Ε.Β. έβαλε τα πράγματα στη σειρά.Θα ήθελα κατα σειρά να πω ευχαριστώ στα μέλη της διοίκησης, αρχικά απο τον κοπλει που κράτησε το λογαριασμό όλο το καλοκαίρι:

Ζlatan Ibrahimovic(Δικαστής-Zen Master)
Dapper Don(Theotsak21-Spell)
Assasin of Death
Zacro-murder
Wass Up
CyFitilas96

αλλά και σε άτομα που βοήθησαν τα μέγιστα οργανωτικά(Tribal Troubles) , παικτικά(O Τουριστας, vandoros7,Ηοmbre,Liberta21) αλλά και σε όλους τους τομείς.

Η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη και δεν συνεχίζω γιατί σίγουρα θα αδικηθουν κάποιοι.Το σημαντικότερο για μένα είναι οτι πολλές διαφορετικές παρέες και άτομα μεμονωμένα που βρεθήκαμε κάναμε ένα αξιόλογο σύνολο,περάσαμε καλά και καταφέραμε να κερδίσουμε, δείχνοντας η παρέα που ξεκίνησε απο τον κ51 είχε μέλλον και αρκετά ακόμα να δείξει στο παιχνίδι.

Απεναντί μας βρέθηκαν ουσιαστικά 2 φυλές,οι R-V και οι Bravos. Οι R-V προσωπικά πιστεύω οτι είχαν καλύτερο υλικό αλλα με τα καλά πλάνα μας μπορέσαμε εναν εναν τους μεγάλους λογαριασμούς τους να τους ''βγάζουμε απο τη μέση'' και ποντάραμε στη κακή συνεργασία των συμμάχων μας γεγονός που μας διευκόλυνε.
Με χαροποιεί ιδιαίτερα οτι οι Bravos που απο όσο ξέρω δεν ηταν pre-made φυλή, μπήκε στο κόσμο 56, έτσι φτιάχνονται οι παρέες και χτίζονται οι φυλές..

Σε περισσότερες λεπτομέρειες για το καθαρά παικτικό κομμάτι του κόσμου 53 δεν θα μπω,μπορείτε να αναλύσετε απο κάτω τα σημεία του κόσμου 53 που σας έκαναν περισσότεροι εντύπωση κόσμια και με σεβασμό προς τον αντίπαλο. Για όσους θέλουν να πουν για ΣΟΛ,ΜΑΟ,OUT,DND και δεν ξερω και εγώ τι άλλο να μην γραψουν έδω, η φυλή λέγεται Ε.Β. ,αφήστε τα κόμπλεξ σας και το τι θελετε να βλεπετε σε καθε κοσμο :cool::cool::cool:.


ΥΓ. “I came like a hero, left like a legend.”
YΓ.1 Καλή συνέχεια σε όλους,εχθρούς και συμμάχους σε οτι και να κάνουν, για τα παιδιά απο τη Bravos ραντεβού στον κόσμο 56 όπως έγραψαν και στο προφίλ τους,για τους υπόλοιπους Thanks for the memories...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ΥΓ.2 Συγνώμη για όποιον ξέχασα,αν σας απαριθμούσα όλους θα έπρεπε να αναφέρω πολλά ονόματα και βαριόμουν :p:p:p
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Σαν αρχηγος των βουβουζελων θα ηθελα να κανω μια αναδρομη στον κοσμο 53 και για ολα οσα διαδραματιστηκαν εκει.

Αρχικα λογκαρα στον κοσμο 2-3 βδομαδες μετα το ανοιγμα του. Ηταν 7 ιουνιου περιπου 2 το βραδυ οταν λογκαρα στον λογαριασμου ενος φιλου μου του Spell. Ενας λογαριασμος ο οποιος εξ αιτιας του @Μανιασμένη Βουβουζέλα του τοτε αρχηγου ειχε χασει το επιθετικο του χωρις λογο στο χειροτερο πλανο της ιστοριας των φυλετικων. Μπαινωντας κληση ακουσα παραπονα απο ολους και ετσι αποφασισα να δρασω. Στις 9 και 5 το πρωι ο Cyfitilas96 μου περνα προνομια δουκα και διωχνω απο την φυλη τον @Μανιασμένη Βουβουζέλα και τους φιλους του και πηρα εγω τα ηνια της φυλης. Οπως ηταν φυσικο τον Δημητρη(Βουβουζελα) δεν τον ακολουθησε κανεις οταν εκανε νεα φυλη.

Η καταστση της φυλης ηταν αθλια καθως αριθμουσε 120 μελη απο τα οποια πολλοι ενεργοι ειχαν μεινει χωρις επιθετικο απο την αρχη εξ αιτιας του Δημητρη, αλλοι απο τους 120 δεν ηξεραν τα βασικα και αλλοι ηταν ανυπακουοι και εκαναν οτι ηθελαν μεχρι που τους φαγαμε (axilleas-myrmidonas,Ανεμελες διακοπες). Η διπλωματια και το στυσιμο ηταν αθλιο.Ο δημητρης ειχε συμμαχια με τα κουνελια τα οποια σκοπευαν να του γυρισουν τον κοσμο 3vs1. Οι βουβουζελες επικρατουσαν στην ηπειρο 45 και ειχαν μελη διασπαρτα στην 44 που ειμασταν τριτη φυλη σε δυναμικοτητα. Μεσα σε λιγες μερες τα 2/3 της 44 γιναν δικα μας με την καταλληλη διπλωματια και με το στυσιμο μερικων καλων παιχτων εκει χωρις να υπαρξουν στρατολογησεις.

Μετα απο ολα αυτα ο χαρτης κατεληξε να ειναι μοιρασμενος 50-50 οπου γινοντουσαν πλανα απο μεριας βουβουζελων μονο στην δεξια ηπειρο και των κουνελιων στην αριστερη οπου ηταν η σταρ οι οποιοι ηταν δικη σας φυλη και δισπαστηκαν απο σας και το εκμεταλευτηκαμε αυτο για να ασχολειστε με αυτους. Ηταν μια φυλη που το 95% δεν ηξερε να κοβει.Σε ολα τα πλανα των βουβουζελων τα κουνελια χαναν σημαντικο αριθμο χωριων ενω απο μερια μας δεν χανοταν τιποτα. Η για την ακριβεια χανανε χωρια η σταρ και τα κουνελια νομιζαν χαναμε χωρια εμεις. Για την ακριβεια κανεις λογαριασμος που ηταν βουβουζελες δεν εχανε χωρια(Τα χωρια των παιχτων των Ε.Β που χαθηκαν ηταν μετρημενα στα δαχτυλα).

Τα καλυτερα πλανα του κοσμου ηταν αυτο στον branxia και στον lemonito. Δυο wannabe καλοι παιχτες οι οποιοι απεδειξαν για αλλη μια φορα οτι δεν εχουν ιδεα. Ο branxia εχασε περιπου 25 χωρια καθως ειχε διασπαρτες αμυνες σε ολα του τα χωρια και δεν εκανε κολωνες και ο lemonito ηταν ακομα πιο αστειος.Να τονισω οτι στο lemonito ειχε μπει ο @ταραχη ο οποιος ειχε βαλει προκλητικα ονοματα χωριων και ελεγε οτι φοβομαστε να τον χτυπησουμε. Οταν χτυπηθηκε ειχε 7-8 κολωνες που σπαγανε με 50+ nukes και καταφερε και εχασε 25 χωρια και αυτος. Τωρα πως το καταφερε αυτο να σας το πει ο ιδιος.


Θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα μελη της φυλης για το αποτελεσμα του κοσμου.

O αρχηγος των Επαναστατημενων Βουβουζελων Dapper Don
 

Φυγας

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
62
Ενας αρκετα καλος κοσμος σε μερικα διαστηματα του.
Ας μη ξεχναμε οτι ηταν καλοκαιρινος και αν αναλογιστουμε πως παραδωθηκε η φυλη απο τον κουμαν, εγινε μια αξιοπρεπεστατη προσπαθεια.
Λιγοι παικτες εδειξαν πραγματα απο πλευρας των αντιπαλων και αυτοι ηταν μονο στην δεξια πλευρα οι οποιοι εφαγαν ολο το ξυλο.
Απο πλευρας των αντιπαλων εγιναν καποιες προσπαθειες να κρατησουν τον κοσμο (βαρβαροφαγομα και αναλογια αμυντικων επιθετικων χωριων 2.5:1) αλλα η ελαχιστοι βοηθεια τον μπραβος καθορισε την συνεχεια του κοσμου.
Η φυλη μας ειχε παικτες με ποιοτητα και ο κοσμος θα μπορουσε να κλεισει πιο γρηγορα, ομως λογω καλοκαιριου πολλα πλανα γινοντουσαν απλα για να μη ανενεργοποιηθουμε. Σε δυο πλανα καλα οργανωμενα που εγιναν φανηκε η μεγαλη διαφορα.
Πιο αστειο πλανο στο κοσμο ηταν αυτο που εκαναν τα κουνελακια στον Τουριστα (το οποιο ηταν απο τα μοναδικα πλανα που εκαναν) στο οποιο βαρεσαν γυρω στα 50 χωρια του παικτη και καταφεραν να....χασουν 6-7 χωρια αποτι θυμαμαι (μπορει και περισσοτερα).
 

DeletedUser35834

Ακομη ενας κοσμος εφτασε στο τελος του...Συγχαρητηρια και μπραβο στις βουβουζελες για την νικη σας, το αξιζατε.
Ενα ομως μεγαλυτερο μπραβο στα παιδια που επαιξαν απεναντι (εμας δηλαδη κουναλια και bravos) για την προσπαθεια οσο και αυτη κρατησε. Αγνωστα ατομα ολοι μεταξυ τους για πρωτη φορα να παιζουν μαζι και ιδιαιτερα μπραβο στα παιδια της Bravos για την ψυχραιμια και την συνεργασια οταν τα πραγματα σκουρευαν καθε φορα. Παμε τωρα πιο ξεκαθαρα στον κ56, καλες μαχες να εχουμε και εκει.
 

DeletedUser35904

Συγχαρητήρια στους ΕΒ για την νικη τους και ευχαριστούμε τον φίλο ΖΕΝ που ανάφερε ξεχωριστά τους ΒΡΑΒΟΣ καθως στο παιχνηδη η παρεα εχει πιο πολυ σημασια παρα το ποιος κερδιζει.
Ηταν ενας πολυ ωραιο κοσμος που διαρκησε 7 μηνες αν δεν κανω λαθος!
Όπως και να'χει συγχαρητηρια και παλι, και θα τα πουμε σε επομενους κοσμους (συμμαχοι/εχθροι κ.τ.λ.)
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Oχι δεν διερκησε 7 μηνες. Το αποτελεσμα ειχε κριθει απο τον Ιουλιο ηδη και ο κοσμος θεωριτικα εχει τελειωσει απο τον Σεπτεμβρη απλως βαριομαστε να μπουμε
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Ενας κοσμος ακομα φτανει στο τελος του.Παλιοι και νεοι φιλοι βρεθηκαμε καταλαθος και παιξαμε.Ενας και ενας ολοι τους ειναι μορφες.Wass Up, η εκπληξη για εμενα,πολυ καλος παικτης ,Theotsak21 το golden boy της φυλης,oZen η προσωποποιηση της χαλαροτητας και της ψυχραιμιας .Ο pouthenas ακουραστος νομπλαρει χρονια τωρα.Ο Τουριστας κουβάλησε ολο το μετωπο σε καποιες φασης .Ο Ομηρος ειναι απο τα καλυτερα παιδια εδω μεσα.Βανδαρος family 24 ωρες μεσα ,ο Zacro ,ο Λεφο και τοσοι αλλοι που θα με παρει το πρωι αν συνεχιζω να γραφω .Ωραια περασαμε και περναμε και ελπιζω να το ευχαριστηθηκαν ολοι .
Οι αντίπαλοι ειχαν τα νευρακια τους σε ολη την διαρκεια του κοσμο ,ορμονικο ηταν ,ειχαν ελπιδες οτι θα ανοιξει αλλος κοσμος και θα φυγουμε και θα κλεισουν?Δεν ξερω τι εφταιγε ,παντως ηταν ολοι θυμωμενοι , εκτος μερικων εξαιρέσεων που μιλουσαν κανονικα χωρις να βριζουν και να προσβαλουν κτλ.
Καλη συνεχεια σε ολους.
 

DeletedUser30115

Μπραβο στις βουβουζελες για το αξιο κλεισιμο του κ53 και μπραβο στο φιλαρακι τεοτσακ και στην ομαδα του πλην της Μπερετ που ειναι λιγο σκουπιδακι για το παιχνιδακι αυτο!!! :cool:
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.
Αφού ο υπόκοσμος των φυλετικών μαχών παίρνωντας προνόμια δούκα και πέταξε εκτός νομισματοκοπείου τον Δων Αρτουρίτο κατάφερε και έκλεψε τον κόσμο 53 από τα χέρια πολλών τυχάρπαστων πλέον τραγουδάμε με υπερηφάνεια το Bella Ciao!
 
Κορυφή