Φυλές/παίχτες κόσμου 56

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser25720

Λοιπόν επειδή πολύ έχει κουράσει αυτό το παραμύθι με το πρεμ κλπ.
Το παιχνίδι όπως και κάθε παιχνίδι με τον καιρό αλλάζει , μπαίνουν νέες ρυθμίσεις για να σπάσει η μονοτονία , να γίνει πιο εύχρηστο και ευκολο σε νεους παικτες . Πολλοί απο εσάς γκρινιάζετε για το πρεμ . Πράγματι είναι μια ρύθμιση που ευνοεί κατα μία έννοια όσους εχουν τα χρηματα και την θεληση να τα ξοδέψουν εδώ.

Δεν είνια απαραίτητο όμως.

Η ρύθμιση για το πρεμ ομως στην ουσια ευνοει τον πιο καμμενο. Αυτον που θα χει τη διαθεση να βγαλει πρεμ σε 2-3-4 κοσμους οσους θελει για να ευχαριστηθει 1 server που θα μπει και να πρωταγονιστησει και δίνει ίσες ευκαιριες σε ολους.

Στο ότι εσείς αποφασίζετε μετά από 2-3-4 χρόνια να μπείτε στο παιχνίδι και απαιτείτε όλα να είναι όπως παλια , χωρίς να ερευνήσετε τις νέες ρυθμισεις και πως αξιοποιούνται δε σας φταίει κανείς. Απλά πλέον είστε άσχετοι και πρέπει να το αποδεχτείτε.Η διαφορά άλλωστε του nooba με τον έμπειρο είναι η γνώση πανω στις ρυθμισεις του παιχνιδιού.

Όσον αφορά για τον απερκατ στον 51.Ξέρουν πολύ καλά και οι συμπαίκτες και όσοι ηταν απεναντι ότι το ολο σκηνικό ξεκίνησε από τρολ. Αν πάτε και στο αναλογο φορουμ μπορειτε να δειτε τα post μας τι χαρακτήρα είχαν . Στο ότι τρολλαρωντας οι απεναντι μας ειδαν σαν ανταγωνιστες , δε φταιμε εμεις. Τα ακκαουντ απερκατ επαιξε σοβαρα 3 μηνες μεχρι τα καρναβαλια και απο εκει και μετα εμεινε μονο του 1 ατομο με ο,τι κουραγιο και ορεξη ειχε.

Εγω προσωπικα δεν επαιξα γιατί δεν είδα το αναλογο μυαλο και την ορεξη απο τη συμμαχικη φυλη και απο τα μελη μου . Τα ζυγισα και δεν ηθελα να θυσιασω τοσα πραγματα rl για να αποδειξω κατι στο game και επομενως εχασα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Equalizer

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
269
Ασχημο πραγμα το ψεμα. Σου κανω το χατιρι για μια και τελευταια φορα να σου δωσω σημασια.

https://www.fyletikesmaxes.gr/page/speed/round/1598/ranking/player
https://www.voyna-plemyon.ru/page/speed/round/3300/ranking/player

2ος βγηκα σε κοσμο που εφαγα μπαν; 2 φορες πηγα στη Ρωσσια ως παικτης, και 1 ως αρχηγος. Εφυγα νικητης. Εσυ ουτε μελος, ουτε σε ονειρο.

Καλη συνεχεια, καλες πυξιδες, ΜΟΝΟ SOL.
 

DeletedUser34056

Το sol vs all έγινε "σας άφησα 3 ηπειρους". που πάλι με μια γρήγορη ματιά στην διπλωματία σου βλέπω να μας εχεις αφησει 2,5 ηπειρους να παιξουμε διπλωματικα. τι πάλι όχι; .... :rolleyes: κύριε μπλάκο σεβαστή η προπαγάνδα σας αλλά υποτιμάτε πρώτα εσάς όταν μας υποτιμάτε τόσο πολύ :)
Καλά ο άλλος ο κύριος νταβίνσι (μη τα ξαναλέμε, η προσωπική μου φάρμα στους σπιντ, βεβαια δεν το λέω υποτιμητικά, όταν εγώ τελείωνα το γκέημ εσύ πρωτοξεκινούσες, όπως ειπώθηκε και παραπάνω όλοι μαθαίνουμε στην αρχη <3 ), μου παραθέτει εναν ΗΡ σέρβερ αν δεν κάνω καλά, νομίζοντας ότι εγώ είμαι ο κύριος συνοριακός φύλακας. Εχεις μία δόση δίκιου γιατί εγώ έπαιξα το συγκεκριμένο ακκ και σε εκείνον τον ΗΡ και στον Κ12. Αλλά το συγκεκριμένο ακκ ανήκει στον Στέλιο (amyalos) που παιζει και στον 56 αυτή τη στιγμή απλά σε άλλον λογαριασμό. Πάντως δεν ξέρω που αποσκοπει η εικόνα που μας παραθέτεις γιατί εγώ βλέπω στο ίδιο λινκ, ότι είχα ένα χωριουδάκι ασήμαντο και εσείς ήσασταν 5 κοπλευ λογαριασμοί γύρω μου με 5 χωριά ο καθένας και ωωω μα τι λες, βλέπω καλά; α ναι νομίζω είδα ένα νομπλάρισμα από τον λογαριασμο συνοριακος στον λογαριασμο Heavenly Demon. ρε τι λες. αν θυμαμαι καλά κιόλας, η πυξιδα σας (ο συνοριακος ντε) σας εκοψε 7 ή 8 τρένα , σας έστειλα βτ και σας πετυχε μεσα επιθετικο και τελικα νομπλαρε κιολας; που για να χασει χωριο τελικα του στειλατε απο μια νιουκ με αριστο ο καθενας; τελικά κύριε νταβίνσι δεν καταλαβαίνω, για καλό βγαίνεις και μιλάς στο φόρουμ; ή είσαι βαλτός να βγαίνεις να σας κάνεις ρεζίλι και να παίρνεις λεφτά μετά; εγώ δεν έχω να σου δώσω αλήθεια, τα ξόδεψα όλα σε σφουγκαρίστρες για να μαζέψω τα δάκρυα σας όλα αυτά τα χρόνια και τα σαλάκια μερικών μερικών(no offence kritigiannis, απλά μου ξύπνησες παλιές καλές αναμνήσεις). Πάντως θα χαρώ να ξαναβγεις να πεις κάτι στο εξτερναλ, είσαι η χαρά των φυλετικών μαχών, χωρίς κάτι τέτοιους τύπους σαν εσένα δεν θα υπήρχε νόημα, δεν βρίσκεις;

Α και μη ξεχάσω, τόση ώρα μιλάτε μέ κάποιον που το μόνο μπαν που έχει φάει είναι στο εξτέρναλ, ούτε **ακια ούτε τίποτα. Πόσο μάλλον σε speed.Σε φιλικό.Με την ρωσία. (Με την ρωσία, που ο καλύτερος παίχτης που έχουν να επιδείξουν θα μπορούσε να είναι αρχηγός στη μαο ή στην φαμ.Καλά στην σολ θα έκανε καριέρα δεν το συζητάω)
 

Equalizer

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
269
Πρωτη φορα διαβαζω 15 σειρες με 0 αληθεις, keep going!
 

DeletedUser34056

Στο ρωσικό σέρβερ λέω, και ο άλλος μου βάζει λινκ από ελληνικό. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά έχουμε παίξει 3 φορές στον ρωσικό σέρβερ. Εσύ 1μιση βέβαια. Ξέρεις... Απευθυνεσαι σε κοινό που ο πρωτος κόσμος που παιξανε ηταν ο 30 και δεν προλαβανε καν τους speed gr, αλλά μη ξεχνάς κάπου κάπου βλέπουν και κάποιοι που θυμούνται 2 πράγματα παραπάνω και γελάνε φυσικά με αυτά που λέτε. Για να σου δώσω να καταλάβεις. Είναι σαν ο potidea να βγαίνει στον κόσμο 90 και να λέει μονο αρης και να την εχει δει καλος. φυσικά και δεν ξεχνιεται οτι ειναι παντα ενας κακος παιχτης. Απλά η εταιρία σκέφτεται και εσάς. Είπε να δώσει μια ευκαιρία στους λάτρεις της πυξίδας να κάνουν και αυτοί κάτι. Και boom, ήρθε το ανταλλακτήριο. Που ξέρεις μπορεί πιο μετά να πέσει μία ιδέα που να λέει: Όποιος έχει τον πιο λίγο στρατό και στέλνει τα πιο πολλά μηνύματα κλείνει τον κόσμο.boom Κ90 ο potidea θα φωνάζει "είστε όλοι ασχετοι, μονο αρησ". Μην παρεκτρέπεσαι. Ήσουν είσαι και θα είσαι ένας μέτριος παίχτης.Σε ευνοούν οι συγκεκριμένες συνθήκες για να μπορείς αυτή τη στιγμή να μιλάς εδώ.
Καλή συνέχεια, δεν ξέρω καν γιατί κάθομαι και μιλάω με παίχτες που έχουν πιο πολλά μπαν για **ακια παρά ελαφρά στο χωριό τους. (Και απο ότι είδα έχεις πολλά ελαφρά μέσα :( )
 

DeletedUser34056

Πρωτη φορα διαβαζω 15 σειρες με 0 αληθεις, keep going!
Το μόνο ψέμα που ίσως είπα και έχεις δίκιο, είναι ότι ήταν η προσωπική μου φάρμα στους speed.Ντάξει μερικές φορές τον άφηνα να παίξει, επειδή μου στελνε πρεμ, τότε που αυτό γινόταν χωρίς να τρως μπαν μιας και ο Μάριος μας χρειαζόταν για να κατεβάσει ομάδα στο τουρνουά και να μην ξεφτυλιστούμε τελείως. Και επειδή δεν ξέρω για τι μιλάς, εγώ πρόλαβα μανιασμενη βουβουζελα αρχηγο σε αγωνα της εθνικης με την γαλλια και να ανεβαζει ποραδικα σε ν3 παιχνιδι με επιθετικο χωριο......
 

DeletedUser34638

Εγώ ένα πράγμα βλέπω, ΣΟΛ σχεδόν με διπλάσιους πόντους από τους 2ους BRAVOS και 1m διαφορά στις επιθετικές απώλειες ως φυλή, ο βανμπλακ ακόμα ψάχνει τρόπο για το πώς θα κάνει την κωλοτούμπα να τα παρατήσει και γενικά δεν βλέπω κάτι αξιόλογο στον κόσμο. Το παικτικό επίπεδο στις φυλετικές έχει πέσει, ίσως γιατί οι μπότες ανιχνεύονται (βλέπουμε λιγότερα κολλήματα στα 2μς συγκριτικά με παλιά). Ο κόσμος έχει καταπληκτικές ρυθμίσεις, 2 ταχύτητα και χωρίς παρατηρητήρια (που ηταν η χαρά του ανενεργού) , απλά θέλει πού κάψιμο και πολύ χρόνο. Όσο και να βρίζετε την ΣΟΛ είναι μία από τις καλύτερες φυλές του gr αυτή τη στιγμή (κατά τη γνώμη μου η καλύτερη). Και όλα αυτά χάρη ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΑΡΑ μας, τον blacko μας, τον ηγέτη της καρδιάς μας, που με παρακάλια στις αρχές του κάθε κόσμου για να μπούμε σε κλήσεις και να γνωριστούμε, τα κατάφερε. Έκανε μία πολύ δυνατή , ενεργή φυλή με πιστά μέλη, αν παίξεις ΣΟΛ θα κατάλαβεις, αλλά για να παίξεις πρέπει ή να έχεις βύσμα (όπως εγώ) ή να είσαι καλός. Τώρα για τον 23ent που δεν σταματά να αναπολεί τους παλιούς κόσμους, δεν λέω είχαν άλλη γλύκα αλλά επαναλαμβάνω πως εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις οι περισσότεροι δεν ξέρανε να παίζουμε. Ακόμα θυμάμαι ότι έπρεπε στα μηνύματα να γράψω στον κ1 χειροκίνητα το [player]/[player] , και αν δεν το έγραφα με κράζανε και με το δίκιο τους. Τότε ούτε βοηθοί ούτε τίποτα, ΑΛΛΑ πάρτο απόφαση ότι δεν έχουμε 2010 και έχουμε 2018, τώρα οι κόσμοι είναι 4 ήπειροι και δεν μπορέις να παίξεις μόνο στακ (και ευτυχώς δεν χρειάζεται να ρίχνεις επιθετικά από 15 ηπείρους μακριά όπως ο κ1).

Προτροπή , κάτσε φάρμαρε πρεμ, βρες ένα παρεάκι που να γουστάρεις να παίζεις και μπες premade, να κράζεις την ΣΟΛ που ξόδεψε ελάχιστα σε σχέση με τους ΜΑΟ ΜΑΟ και δεν έβαψε και τον χάρτη γαλάζιο το βρίσκω ****. Εγώ είχα να παίξω από κ40 και δεν είχα πρεμ , μεγάλο λάθος.Η ΣΟΛ σας πονάει, ας είχαν και άλλες φυλές τα κάκαλα να μπουν κ56, ο βανμπλακ μάταια παρακαλούσε κόσμο της CxC. Τον φου φου φου φουμαλ ακόμα τον ψάχνουμε, που έχει χαθεί αυτή η ψυ ψυ ψυχαρα?
 

Equalizer

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
269
Και επειδή δεν ξέρω για τι μιλάς, εγώ πρόλαβα μανιασμενη βουβουζελα αρχηγο σε αγωνα της εθνικης με την γαλλια και να ανεβαζει ποραδικα σε ν3 παιχνιδι με επιθετικο χωριο......

Αυτο παει highlight για αρχειο... Oλα τα αλλα ειναι ανεκδοτα. Σου εβαλα και συνδεσμο απο τον ρωσικο, μαλλον σκοπιμως δεν το ειδες ομως. Με λιγη τυχη, η υπευθυνη των τοτε speed στη ρωσια @noesis που ηλεγχε τα μελη των αγωνων μπορει να σου απαντησει αν εφαγα μπαν. Τα λεμε fanboy.
 

DeletedUser34056

Αυτο παει highlight για αρχειο... Oλα τα αλλα ειναι ανεκδοτα. Σου εβαλα και συνδεσμο απο τον ρωσικο, μαλλον σκοπιμως δεν το ειδες ομως. Με λιγη τυχη, η υπευθυνη των τοτε speed στη ρωσια @noesis που ηλεγχε τα μελη των αγωνων μπορει να σου απαντησει αν εφαγα μπαν. Τα λεμε fanboy.
Το "αυτό πάει για αρχείο" ελπίζω να το λες για καλό. Γιατί όντως έγινε αυτό που σου λέω. Βέβαια αν δεν σε είχαν πετάξει από την εθνική λόγω παρανομιών θα ήξερες κάποια πράγματα παραπάνω. Δεν χρειάζεται να βγεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Τα προβ εε εννοώ οι συμπαίκτες σου εσένα θα πιστεύουν. Στο ξανα ειπα. Απλά μη τα λες εδώ γιατί που και που μπαίνω και διαβάζω τα ******ιοζιλίκια που λέτε και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Καλή τύχη μαθητή μου στον κ56. Ελπίζω να μην φας κανα μπαν χωρις λογο. Ξέρεις εσύ...
 

Equalizer

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
269
Μαθητης σου;

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Φυλετικες μου εμαθε ο @chessknight και ο @louisk1. Εσυ ουτε για να τους σκουπιζεις τα παπουτσια δεν κανεις. Οσο για τις φαρμες σου στους speed, να σου θυμισω πως εχεις λιγοτερα κλεισιματα speed απ οτι εχει ο λολομπα κοσμους. Τα αβασιμα και χωρις αποδεικτικα στοιχεια ψεμματα που λες ειναι αναξια απαντησης. Οπως αναξιος απαντησης ησουν στον hp που σε μαζεψαμε για 3 ωρες απο καποια ακαδημια και μετα σε βαρεσε μονος του ο da και σε πηγε πυξιδα. Μεχρι και στα εγγονια σου θα λες οτι του εκοψες τρενο και εκανες ενα backtime. Τα υπολοιπα ειναι ιστορια, ή καλυτερα twstats, στα οποια δεν μπορεις να βασιστεις γιατι δεν εχεις υπαρξει παρα μονο ως past player.
 

DeletedUser34056

Μαθητης σου;

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Φυλετικες μου εμαθε ο @chessknight και ο @louisk1. Εσυ ουτε για να τους σκουπιζεις τα παπουτσια δεν κανεις. Οσο για τις φαρμες σου στους speed, να σου θυμισω πως εχεις λιγοτερα κλεισιματα speed απ οτι εχει ο λολομπα κοσμους. Τα αβασιμα και χωρις αποδεικτικα στοιχεια ψεμματα που λες ειναι αναξια απαντησης. Οπως αναξιος απαντησης ησουν στον hp που σε μαζεψαμε για 3 ωρες απο καποια ακαδημια και μετα σε βαρεσε μονος του ο da και σε πηγε πυξιδα. Μεχρι και στα εγγονια σου θα λες οτι του εκοψες τρενο και εκανες ενα backtime. Τα υπολοιπα ειναι ιστορια, ή καλυτερα twstats, στα οποια δεν μπορεις να βασιστεις γιατι δεν εχεις υπαρξει παρα μονο ως past player.
Εγω θυμαμαι οτι βαρεσαν 4-5 ατομα και αναγκαστηκατε να στειλετε απο μια νιουκ με αριστο για νομπλαρετε :D τα tw stats δειχνουν οτι καταφερατε 5 ατομα να χασετε και χωριο. Για αυτό σας λέω μέτριους. Και δεν μπορείς να φανταστείς πόση επιείκια βάζω σε αυτό. Έχω πιο πολλά κλεισίματα speed από ότι εσύ μπαν, και αυτό και μόνο δείχνει οτι θες 2 ζωές για να με φτάσεις. Επίσης κόψε τα ψέμματα, αν σε είχε μάθει ο Κώστας να παίζεις, θα μπορούσες να κάνεις δυο πράγματα. Όταν έπαιζε ο Κώστας δεν υπήρχε το "πατάω F5 στο ανταλλακτήριο--->βγαίνω και φωνάζω μονο σολ--->λέω στην κοπέλα μου πόσο επιτυχημένος άνθρωπος είμαι--->θυμάμαι τα μπαν που εφαγα γιατι δεν μπορουσα να παιξω δίκαια και είχα την ανάγκη της επιβεβαίωσης από τα προβ εεε αντε παλι.. απο τους φιλους μου---> ξαναρχίζω το κλάμα" (επαναλαβετε σε διαστημα 1/2t).Οπότε πάλι αβάσιμο και λάθος το "εμένα με έμαθαν να παιζω αυτος και αυτος" :rolleyes::rolleyes:
 

Equalizer

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
269
Εγω θυμαμαι οτι βαρεσαν 4-5 ατομα και αναγκαστηκατε να στειλετε απο μια νιουκ με αριστο για νομπλαρετε :D τα tw stats δειχνουν οτι καταφερατε 5 ατομα να χασετε και χωριο. Για αυτό σας λέω μέτριους.

Ώπα Ώπα μισό λεπτό γιατί λέγονται πολλά εδώ και δεν βλέπω κανέναν να τα σχολιάζει:
4) Διαφωνώ ξεκάθαρα με τον κινγκ σίλβα σε όσα λέει για τον σπίντ σχετικά με τον equalizer. Επειδή ήμουν μαζί του, ο τύπος ήξερε υπερβολικά πολύ το γκέημ (τουλάχιστον όσον αφορά τους σπιντ). Ούτε τον κουβαλήσανε ούτε τίποτα. Και αν θυμάμαι καλά τον πέταξαν έξω επειδή τσακώθηκε με τον Μάριο σχετικά με το κακό υλικό που είχαμε τότε σαν ομάδα και είχαμε χάσει κάποιους αγώνες.


Έχω πιο πολλά κλεισίματα speed από ότι εσύ μπαν, και αυτό και μόνο δείχνει οτι θες 2 ζωές για να με φτάσεις.

Αρα εχεις κλεισει μονο 2 speed; παικταρα


Όταν έπαιζε ο Κώστας δεν υπήρχε το "πατάω F5 στο ανταλλακτήριο--->βγαίνω και φωνάζω μονο σολ--->λέω στην κοπέλα μου πόσο επιτυχημένος άνθρωπος είμαι--->θυμάμαι τα μπαν που εφαγα γιατι δεν μπορουσα να παιξω δίκαια και είχα την ανάγκη της επιβεβαίωσης από τα προβ εεε αντε παλι.. απο τους φιλους μου---> ξαναρχίζω το κλάμα" (επαναλαβετε σε διαστημα 1/2t).
1. Το τι θα κανει ο καθενας με τα λεφτα του, δεν ειναι, δεν ηταν και δεν θα ειναι κατι που σε αφορα. Το τι εκανα εγω και οι co play μου σε προηγουμενους κοσμους παλι δεν σε αφορα. [...] Εχω κλεισει περισσοτερους κοσμους (.gr και .net) απ οτι εχεις κλεισει εσυ speed.


Καμια αποδειξη υπαρχει για οτι πηρες απο 5 ατομα 1 χωριο (που δεν ξερω πως γινεται), για το οτι εχω φαει μπαν, για τον σπιντ στον οποιο το εφαγα κλπ. Εγω τον σπιντ που παιξαμε στη ρωσια στον εβαλα απο πανω fanboy.
 

DeletedUser34056

Το έναν απο τους ενάμιση που έπαιξες εσύ προσωπικά έβαλες. μη ξαναλέμε τα ίδια. εκτίθεσαι. και δεν θέλω να λένε κακά λόγια για τους μαθητές μου μετά. εκτιθέμαι εγώ.Είπα να σε καλύψω στην αρχή για να μην μου λενε μετά διάφορα του τυπου "μα καλα τους διδασκες τοσα χρονια για να τρωνε μπαν;" παρολα αυτα αυτο που εγραψα πιο πανω ισχυει. τοτε στους σπιντς ησουν καλος, αρκετα καλος. το οτι επελεξες να βαζεις **κια για να δειχνεις ακομα πιο καλος ειναι δικο σου θεμα.το οτι το εκανες σε φιλικο αγωνα ανευ σημασιας με κακους παιχτες για αντιπαλους δειχνει το ποσο πολυ σου κοβει γενικα. γύρνα πίσω στο παιχνίδι. πολλά έγραψες για σήμερα.
 

Equalizer

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
269
https://www.fyletikesmaxes.gr/page/speed/round/1598/ranking/player
https://www.voyna-plemyon.ru/page/speed/round/3300/ranking/player

1 γυρο σε 2 link πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω. Αναιρεθηκες σε 2 ωρες. Πολυ πειραχτηκες παντως για καποιον που επαιζε για prem, μπηκε co play στον king silva, εχει μεγαλυτερο επιτευγμα ενα κομμενο τρενο στον da vinci και ενα reclaim και πανω-κατω 20 μερες επιβιωσης στον κ56, ελπιζοντας οτι η cxc θα μπει να παιξει στον 57, χωρις καν να βρισκεται σε room cxc περαν του fb.

Τα λεμε fanboy.
 

Ash Ketchum

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
29
Κλειδώστε το το γαμ.... θρεντ,αν είναι δυνατόν μια συζήτηση δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς να πάει το θέμα στο ποιος είναι καλύτερος.


Τελευταίο ποστ από εμένα και ζητώ να κλειδώσει μιας και είμαι ο δημιουργός του.Λέτε ότι το επίπεδο έχει ανέβει στον gr σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αλλά ΌΛΟΙ ξεχνάτε κάτι βασικό.Μεγάλος παίχτης δεν είναι αυτός που κόβει τρένα σε 200ms, μεγάλος παίχτης δεν είναι αυτός που θα χαλάσει το πρεμ του θεού για να κλείσει κόσμο,ούτε αυτός που θα κάνει όλο τον χάρτη γαλάζιο.

Με την μείωση των παίχτων χάσαμε πολλούς ηγέτες,αυτούς που θα τραβήξουν κουπί στα δύσκολα,αυτούς που θα εμπνεύσουν εμπιστοσύνη και θα δώσουν κουράγιο στους συμπαίχτες τους,αυτούς που θα κάνουν την διαφορά.

Ξεκίνησα το γκειμ ξανά πριν ένα μήνα περίπου και μπήκα στο τρυπάκι των ρυθμίσεων.Μέγα λάθος μου.Οι ρυθμίσεις δεν καθορίζουν τους κόσμους,η καλή παρέα,ο χαβαλές,τα γέλια,η όρεξη και οι σπουδαίες προσωπικότητες κάνουν τους κόσμους αξιομνημόνευτους,κόσμους που αξίζεις να αναπολείς.


Οπότε συγχαρητήρια σε όσους έχουν κάνει τις φυλετικές επάγγελμα, συγχαρητήρια και στη σολ όπου εκτός μεγάλης εκπλήξεως θα κλείσει τον κόσμο ,αν και δεν θα τους προσφέρει αυτό που κυνηγάνε έντονα έως και απεγνωσμένα,δηλαδή την αποδοχή από την υπόλοιπη κοινότητα ως τη καλύτερη φυλή του σέρβερ.(Αλάνια πραγματικά αν περνάτε καλά παίζοντας παρέα και σας αρέσει να παίζετε ξύλο τότε στα κομμάτια να πάει η γνώμη όλων των υπόλοιπων.)


Στη σόλ πάντως,από όσα έχω δει τώρα,δεν έχω δει καμία σπουδαία προσωπικότητα που μπορεί να κάνει τη διαφορά(μπορεΙ να είμαι λάθος σε αυτό) αλλά ένας ''ηγέτης'' έχει γράψει σε αυτό το θρεντ.Σάκη τον λένε;)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή