Ανακοίνωση Αλλαγές στην λειτουργία του Ανταλλακτηρίου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Αγαπητοί παίκτες,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με μια σημαντική αλλαγή η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή από τον κ56 και στους επόμενους κόσμους μετά από αυτόν, και η οποία αφορά το Ανταλλακτήριο Premium. Ανέκαθεν η πρόθεσή μας ήταν η λειτουργία του Ανταλλακτηρίου να σας επιτρέπει να κερδίσετε πόντους premium. Όμως ένα μικρό αλλά σημαντικό ποσοστό παικτών χρησιμοποιεί τη λειτουργία του Ανταλλακτηρίου με σκοπό το προσωπικό κέρδος, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μαζικές αυτοματοποιημένες εγγραφές οι οποίες είχαν σημαντική επίδραση στους μέχρι τώρα κόσμους ή κάνοντας χρήση παράνομου λογισμικού να κερδίζουν τεράστιες ποσότητες πόρων ή/και πόντων premium.

Ένα πρόβλημα που παρατηρήθηκε στους πρόσφατους κόσμους, είναι τα μεγάλα κενά στον χάρτη που προήλθαν μετά τους αποκλεισμούς και την αφαίρεση των χωριών αυτών από τον χάρτη, σε όσους λογαριασμούς είχαν εγγραφεί μαζικά με αυτοματοποιημένες εγγραφές.

Παρ' ότι στο παρελθόν λάβαμε κάποια μέτρα στην προσπάθεια αντιμετώπισης αυτών ζητημάτων, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως πρέπει να αναθεωρήσουμε τον τρόπο λειτουργίας του Ανταλλακτηρίου. Συνεπώς, από τον κ56 και για τους επόμενους κόσμους, θα εφαρμοστεί μια αλλαγή η οποία θα κάνει τους πόντους premium που προέρχονται από το Ανταλλακτήριο μη μεταφέρσιμους. Καταλαβαίνουμε πως αυτό μπορεί να επηρεάζει αρνητικά όλους τους χρήστες και αυτός είναι ο λόγος που διατηρούσαμε αυτούς τους πόντους μεταφέρσιμους έως και σήμερα, αλλά καταλήξαμε πως αυτή είναι η μοναδική εφικτή λύση στο πρόβλημα.

Σημαντική διευκρίνηση: αυτή η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τους ήδη ανοιχτούς κόσμους. Πόντοι που προέρχονται από το Ανταλλακτήριο από τους ήδη ανοιχτούς κόσμους θα μπορούν να μεταφέρονται κανονικά, ακόμη και σε λογαριασμούς του κ56.

Ερωτήσεις και feedback στο Θέμα Συζήτησης.


- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή