Μακάρι να τις επιτρέψουν αυτές τις ρυθμίσεις οι Γερμανοί, αλλά δυστυχώς θα αλλάξουν 2.Μακαρι να μπει κοσμος, γιατι οι ρυθμισεις μυριζουνε oldschoolια
Να φανταστω οτι έχυσες δάκρυα συγκινησης λόγω των ρυθμίσεων που θυμιζουν κάτι απτα παλιά η δάκρυα χαράς για τις ωραίες ρυθμίσεις;2:1 εχυσα..
Ακριβώς επειδη οι ρυθμίσεις θυμίζουν oldschool εποχές, πιστεύω το 2-1 ταχύτητα θα βοηθήσει και τους παλιούς νοσταλγούς των φυλετικών που δεν χώνουν πρεμ να ανταπεξέλθουν,κόντρα στα σημεια των καιρών και του αθέμιτου ανταγωνισμούΜακαρι να μπει κοσμος, γιατι οι ρυθμισεις μυριζουνε oldschoolια
Ο φίλος σας αν θέλει μπορεί να κάνει αίτηση και να εκφράσει εκεί τις όποιες αντιρρήσεις του. Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί που μπορούν να ισχυριστούν πως δεν με βρίσκουν στο Κέντρο Υποστήριξης.[...]Δεν καταλαβαίνω το λόγο να φάει μπαν ο φιλος beyonder, τέλος παντων το προσπερναω.[...]
Ελπίζω να μην υπάρξουν άκυρα,για να είναι ένας πολύ καλός κόσμος.Γενικά είμαι από αυτούς που δεν τους πολυνοιάζουν οι ρυθμίσεις και πιστεύω ότι δεν επηρεάζουν τον κόσμο που μπαίνει τις πιο πολλές φορές,αλλά με ρυθμίσεις:@iliasjames7 Μην βάλετε στοίχημα πως θα υπάρξουν άκυρα. Τουλάχιστον εγώ στη θέση σας δε θα έβαζα.