Προκηρυξη SOL MAFIA

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Καλησπερα,

Με λυπη μας ενημερωθηκαμε χθες για τη γελοια (αν οχι λυπηρη) κηρυξη πολεμου των B2P στη φυλη ΝΜ, που ακολουθησε την κηρυξη των ΜΑΟΜΑΟ στη φυλη boxeur. Αποφασιστε αν τελικα ειμαστε οι ΝΜ, οι Boxeur, ή γενικα οι εφιαλτες σας.

Kατ αρχας, να τονισουμε πως η φυλη μας δεν εχει ουδεμια σχεση με την boxeur ή την ΝΜ, ουτε καν προσκειται φιλικα σε αυτες. Το οτι παιζουν 2 λογαριασμοι σε αυτες δε σημαινει πως αυτοματα η boxeur ή η ΝΜ ειναι μια κρυφη SOL.

Ο Κοσμος 55 και η εισοδος των ΜΑΟΜΑΟ σε αυτον απεδειξε περιτρανα σε ολο τον server πως ο,τι πιστευαν γι' αυτην ειναι αληθεια: Πως ειναι η μονη φυλη που δεν εχει καταφερει ποτε να κλεισει κοσμο χωρις να κανει παραπανω απο 1 συμμαχια και 1 ενωση. Και ενω ολες οι φυλες ευελπιστουσαν πως μετα τα περσινα θα ειχαμε επιτελους σοβαρο κοσμο με σοβαρες φυλες, η ΜΑΟΜΑΟ απεδειξε περηφανα πως ειναι καλη φυλη μονο στο φορουμ. Καλουμε λοιπον τον αρχηγο αυτης της φυλης να αποσαφηνισει δημοσια τα εξης:

1. Ποιος ειναι υπευθυνος για αυτη την αστεια ανακοινωση των ΜΑΟ; Παρομοια κηρυξη πολεμου ειχε γινει στον 49 και οταν καταλαβατε οτι δεν παιζουμε εμεις κλαιγοσασταν και ζητουσατε συγγνωμη.

2. Εφοσον εσυ εκλαιγες στην κληση, παρακαλουσες τους αρχηγους της SOL να μην μπουν 55, αποκαλεσες τον εαυτο σου και τη φυλη σου "γερους συνταξιουχους, ανικανους να διαχειριστουν γρηγορο κοσμο και χωρις παρατηρητηρια" τι σε εκανε να πιστευεις πως θα χαλασουμε εστω και 1 ωρα απο τη ζωη μας για να ασχοληθουμε με τους παρασιτοκοσμους που επιλεγεις να παιξεις γιατι φοβασαι τον ανταγωνισμο;

3. Μετα το λουρακι που εβαλες στο σκυλι που μονο γαβγιζει και ξοδευει πρεμ για τα παρατηρητηρια και δεν γραφει εξτερναλ, εχεις τουλαχιστον το θαρρος να βγεις εσυ και να ζητησεις συγγνωμη απο τη SOL για τα ψεματα που ειπες;

4. Προς Vanblack: Καταλαβαινουμε οτι σε πονεσε πολυ που σε πηραμε εσωτερικο στον κ49, και ενω εβριζες, πηγες και εγλειψες για να σε παρουν οι εχθροι. Ειπες ποτε σε κανεναν πως αλλαξες φυλη; Μετα απο 1 μηνα κοσμου ειχες τεχνολογιες 2 δορυ 2 ξιφος 0 βαρυ και σου φαγανε με 1/5 επιθετικου 3/4 αμυντικου απο τον Da Vinci. Εχεις το θρασος να μας αποκαλεις λαμογια και αλλα επιθετα, χωρις καν να γυρισουμε βλεφαρο προς τη μιζερη παρουσια σου. Ασχολεισαι μαζι μας για να ακουστεις, αλλα το σκυλακι δεν βγαινει απο τη φωλια του λυκου. Εαν θες, μην κρυβεσαι. Η SOL ΘΑ ΜΠΕΙ Κ56 ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ.

Η προ(σ)κληση εξ' αρχης υπηρχε. Εαν θελατε να παιξετε μαζι μας μπορουσατε να μπειτε 56. Εκτος απο τον υπνο σας δεν χρειαζεται να μας βλεπετε 55.


Υ.Γ1 Συγχαρητηρια στον LaCasaDeFapel (aka Χρησταρας) για την εκπληκτικη πορεια του στον (ευκολο) Κοσμο 55, καθως και στον Νικολακη τον Ντα Βιτσα για την πορεία του με μηδενικο prem. Ειμαστε σιγουροι πως ειστε η σταγονα που ελειπε και πεφτοντας στα ματια τους ειδαν τα γνωστα φαντασματα.

Υ.Γ2 Εφοσον 2 λογαριασμοι SOL παιζουν αυτη τη στιγμη στον κ55 και λετε πως παιζετε με τη SOL, μπορει καποιος να υποθεσει πως στον κοσμο 53 εχασε η ΜΑΟ;

Υ.Γ3 Θα απαντησουμε μονο σε αυτον που βρει το θαρρος να πει πως εγραψε και εκανε αυτες τις κηρυξεις πολεμου.

SOL MAFIA
 

DeletedUser33703

Σε κάτι λιγότερο από 1 μήνα , οι εφιάλτες σας θα πάρουν μορφή και οι φόβοι σας θα ξυπνήσουν .
Η ψευδαίσθηση ότι σε τόσους κόσμους παίζεται με τη SOL , μπορεί να γίνει επιτέλους πραγματικότητα , αρκεί να το θέλετε .

Στον 45 νικήσατε τους sol , στον 48 παίξατε με τους sol, στον 52 χάσατε από τους sol,στον 53 παίξατε με τους sol , τώρα πάλι στον 55 παίζεται με τους sol .
Σε όποιο κόσμο και να παίζεται , σε όποια γωνιά του χάρτη και να είστε παντού βλέπετε τη sol
Δεν σας κατηγορώ όμως , μόνο αν κλείσεις τα μάτια σου δεν μπορείς να δεις τον ήλιο .

Ακούγονται κάποιες φυλές μα δεν μας αρκούν , προσκαλούμε ανοιχτά όλες τις φυλές να μπουν σε ένα κόσμο γεμάτο ενδιαφέρον
ΜΑΟΜΑΟ, Omg , aje, CxC, μυγες και όποια φυλή ακόμα σκέφτεται να μπει .

Και σας υποσχόμαστε πως θα καταλάβετε σύντομα πως είναι να παίζεις με τη sol για να τελειώσουν οι όποιες ψευδαισθήσεις έχετε.
 

DeletedUser33818

Θα κάνω εγώ την αρχή λοιπόν και θα πω πως αποδεχόμαστε την πρόσκληση/πρόκληση στον 56 θα μπει και η RIP.
 

DeletedUser35868

Τι έγινε αλάνια,δεν βρίσκετε άτομα και αρχίσατε τις ανοιχτές προσκλήσεις?
Αφού θα μπω εγώ και το κρου μου,τι τους θέλετε τους υπόλοιπους:)?
Όσο για την διπλωματία μας,ζητάω τώρα από την φυλή RIP συμμαχία και όλοι οι υπόλοιποι κόκκινοι..γατάκια έχετε ξαναδεί ποτέ κλείσιμο συμμαχίας 1 μήνα πριν ανοίξει ο κόσμος??
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
μεγαλη προκληση απο την ΣΟΛ και μπραβο της,
για να δουμε θα υπαρξει καμια απαντηση απο τις μεγαλες φυλες του gr
cxc και OMG

για την μαο δε χρειαζεται να μιλησουμε
γιατι το παιχνιδι το ξερουν αλλιως

smart-ways-to-spend-1K-373x261.jpg
 

Don Vito Corleone

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
68
Πολυ δυσκολο αυτο που ζητατε να μπουν φυλες μεγαλες να παιξουν εναντιον σας.......Ισως να ηταν πιο ευκολο να αντιμετωπισετε αυτες τις φυλες αν εσεις οι ΣΟΛ τους κυνηγουσατε να τους κερδισετe και οχι να τους ζητατε να μπουν σε κοσμο που εσεις ειστε ετοιμοι και οι ρυθμισεις στα μετρα σας!!!

Εξαλλου η ΣΟΛ ειναι που εφαε το ξυλο στον 49......γιατι να σας κυνηγουν......και για πιο λογο να αποδεκτουν την οποια προ(σ)κληση?
 

DeletedUser33818

Danny σε ευχαριστω για την προταση σου αλλά εμείς παίζουμε σολο.Ολοι τους και μονοι μας.
 

DeletedUser33818

Σε 1 κοσμο εχουμε παιξει ως RIP φιλε και ηταν ενας απο τους πιο βρωμικους.SOL STOP και τα σχετικα.Το να πεσεις σε ιδια ηπειρο με ΣΟΛ ο και καλα φοβος και τρομος των φυλετικων,να τους ριχνεις 2 φορες πορτα και να παραμενεις ακομα στην ηπειρο τους εγω το βλεπω σαν θετικο αποτελεσμα για μια φυλη που δημιουργηθηκε στον 42.
 

DeletedUser35868

Φίλτατε ripply,
Πρέπει να αρχίσεις να ζυγίζεις λίγο τα πράγματα και να κάνεις λίγη αυτοκριτική στο παιχνίδι,η οποία θα σε πάει ένα βήμα πιο μπροστά.Καταρχάς,δεν υπάρχει ''πέσαμε στην ίδια ήπειρο με την τάδε φυλή''.Δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα στη τύχη του καθώς αυτό δεν σε οδηγεί πουθενά.Δεύτερον,η διπλωματία είναι μέρος του παιχνιδιού.Δεν είναι ντροπή να έχεις συμμάχους,είναι κουτό να έχεις όλο τον χάρτη κόκκινο(εκτός κι αν η φυλή σου αποτελείται από λογαριασμούς που είναι 24/7 ον και παίζονται από παιχταράδες) και είναι ακόμα πιο κουτό να να σου δίνεται η ευκαιρία να εξασφαλίσεις το μέλλον της φυλής σου μέσω μιας συμμαχίας και να αρνείσαι επειδή ''παίζεις μόνος σου''.
Όσο για τον κ42,δεν ξέρω αν είχαν επικοινωνήσει μαζί σου και τους έριξες πόρτα,άλλα το σίγουρο είναι ότι ό,τι έκαναν το έκαναν για να κερδίσουν χρόνο.Πολλές φορες δεν χάνουμε επειδή ο αντίπαλος έκανε φουστιες,χάνουμε επειδή είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων!
 

DeletedUser33818

Κοιτα,εν μερη εχεις δικιο αλλα δεν μπορω και δεν θελω να κανω συμμαχιες με βρωμικες φυλες γιατι ξερεις τι λενε,δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι.Δεν ειπα να τα εχουμε ολα κοκκινα απλα δεν ειμαστε αγκαλιτσες που παρακαλαμε τους παντες ειτε για συμμαχια ειτε για ΣΕ.Οσο για τον 42 ας βγει καποιος απο ΣΟΛ να με διαψευσει για το αν μου εκαναν προταση πρωτα για να γινουμε ακαδημια τους και την 2η φορα για Συμμαχια.Δεν ειμασταν κατωτεροι απλα ατυχοι και απειροι δεν ξεραμε ο ενας τον αλλο ολοι βρεθηκαμε μαζι πρωτη φορα στον 42 λογικο και επομενο ειναι να μην κατσουμε μεχρι το τελος του κοσμου.
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
Πολυ δυσκολο αυτο που ζητατε να μπουν φυλες μεγαλες να παιξουν εναντιον σας.......Ισως να ηταν πιο ευκολο να αντιμετωπισετε αυτες τις φυλες αν εσεις οι ΣΟΛ τους κυνηγουσατε να τους κερδισετe και οχι να τους ζητατε να μπουν σε κοσμο που εσεις ειστε ετοιμοι και οι ρυθμισεις στα μετρα σας!!!

Εξαλλου η ΣΟΛ ειναι που εφαε το ξυλο στον 49......γιατι να σας κυνηγουν......και για πιο λογο να αποδεκτουν την οποια προ(σ)κληση?
Προφανως και ειναι πολυ δυσκολο να μπουν οταν το 90% της κοινοτητας των Ελληνικων φυλετικων αποτελειται απο πουλερικα.
Τι παει να πει ειναι οι ρυθμισεις στα μετρα μας? Ενας κοσμος χωρις παρατηρητηρια και χωρις οριο φεικ ευνοει ολους οσους ξερουν το παιχνιδι αρα ερχεσαι στα λογια μας. Οσο για τον κ49 οταν ενωνονται 3 ηπειροι και τουλαχιστον 30 λογαριασμοι τους βαζουν απο 3-4χιλιαρικα ευρω ο καθενας για να κερδισουν την μιση ΣΟΛ εγω το βλεπω σαν παρασημο.
Γενικα οποτε μπαινει η ΣΟΛ σε κοσμο ειναι η χαρα της εταιρειας με τα κερδη που βγαζει, απλα η διαφορα ειναι οτι στον 56 θα ειμαστε ολοι και πιο ετοιμοι απο ποτε. Οποτε περιμενουμε με χαρα να δουμε υπερσυμμαχιες και μικρους και μεγαλους κοκκινους δρακους στον 56. :)
 

Φυγας

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
62
Η μαομαο τα εχει παιξει που εχει μπει σαρωση...

κατα ταλλα εξαιρετικο το στησιμο...
 

DeletedUser32955

Εμείς σαν ΜΑΟ σας αγαπάμε όλους .
Βαρύγδουπες δηλώσεις και συκοφαντίες δεν αποτελούν μέρος του παιχνιδιού μας .
Και έχουμε μάθει να περνάμε καλά είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε .
Τα φαντάσματα τα βλέπουν μόνο όσοι τα πιστεύουν ... εμείς ζούμε την αλήθεια
 

Ο Τουριστας

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
33
Εσεις οι μαο τελικα οποτε γραφετε μας λετε οτι περνατε καλα ειτε κερδιζετε ειτε χανετε. Οπως παντα λογια του αερα χωρις καμια λογικη.
Ο καθενας εδω μεσα που δεν παιζει στην φυλη μαο μαο και σξς βλεπει καποιες κοτες να κυνηγαν τις αλλες κοτες στο κοτετσι.
 

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
Καλή επιτυχία σε όλους στον κόσμο 56, προβλέπεται ενδιαφέρον και με χαρά μου θα τον παρακολουθήσω από μια γωνιά του ριμ.

Όσο για προσκλήσεις/προκλήσεις κλπ είναι λογικό και παρακαλώ όσοι CxCίτες θέλουν να απαντήσουν σε αυτό εδώ το θέμα να δείξουν λίγη κατανόηση.

Όλες οι ομάδες του Γ' τοπικού έχουν σαν όνειρο να παίξουν με τη πανάξια πρωταθλήτρια Ελλάδας 2017-2018, την ΑΕΚ, αλλά δε κάθεται μια ευρωπαϊκή ομάδα που έχει αντιπάλους τη Μπαγερν τον Αγιαξ τη Μιλαν κλπ κλπ κλπ να ασχοληθεί με τον κάθε Αστέρα Ραχούλας. Όποτε Αν και Όπως εκείνη το θελήσει...

Φιλιά σε όλους καλό χειμώνα και ήρεμα με τα μεγάλα λόγια γιατί παραμονεύει ο φίλος μου ο Fumal.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή