Premium αλλαγές

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser31857
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser31857

καλησπέρα, έπειτα από τις ανακοινώσεις της εταιρείας σχετικά με τις αλλαγές που γίνανε με το premium και το ανταλλακτήριο, θέλω να κάνω κάποιες σχετικές ερωτήσεις.
Θέλω να μου πείτε αν είμαι ακόμα επιτρεπτό να μπω σε έναν κόσμο με τον λογαριασμό μου να μαζέψω premium για να μπω στον επόμενο κόσμο να παίξω με αυτό. Διότι άμα αυτό απαγορεύτηκε να σας ενημερώσω πως δεν έχω ούτε τα λεφτά να κάθομαι να παίζω ανάλογα ούτε διατίθεμαι να το κάνω για να απολαύσω τις δυνατότητες του παιχνιδιού!!
 

DeletedUser35718

Kαλημέρα σας,

δεν αναφέρεται πουθενά πως δεν έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε πόντους premium που εσείς έχετε βγάλει απο το Ανταλλακτήριο σε άλλους Κόσμους. Μπορείτε κανονικά να συνδεθείτε σε έναν Κόσμο και να βγάλετε premium και μετά να το ξοδέψετε απο τον ίδιο λογαριασμό χωρίς περιορισμούς.
 

DeletedUser31857

Ίσως τώρα; Ίσως τώρα αναφέρθηκε;


ΥΓ βλέπω αριθμούς 5,17,21,28,40 στην κλήρωση του τζόκερ για τις 16 Δεκεμβρίου
 

DeletedUser35718

Ούτε τώρα αναφέρεται. Κανείς δεν σας απαγόρευσε να μπείτε με τον λογαριασμό που χρησιμοποιείτε και να χρησιμοποιήσετε τους πόντους Premium που βγάλατε σε προηγούμενους Κόσμους απο αυτόν τον λογαριασμό. Οτιδήποτε άλλο θα εναντιωνόταν στους Κανονισμούς τόσο πριν όσο και μετά την αλλαγή τους.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή