Αναβάθμιση Έκδοση 8.137

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Έκδοση 8.137

Αγαπητοί παίκτες,

Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που σας ενημερώσαμε για τις αλλαγές που γίνανε στο παιχνίδι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν εργαζόμαστε πάνω στο παιχνίδι! Από την αρχή του χρόνου η ομάδα ανάπτυξης έχει επιλύσει 378 tasks και έχει επιλύσει 85 bugs. Μεταξύ αυτών υπήρχαν ζητήματα που αφορούσαν λογαριασμούς παικτών, όπως το να μην μπορούν οι παίκτες να επιβεβαιώσουν τον λογαριασμό, να κάνουν επανεκκίνηση σε κόσμου ή να αλλάξουν το όνομα χρήστη, μέχρι και πιο σοβαρά ζητήματα όπως με σημαίες που δεν αφαιρέθηκαν σωστά από χωριά, εντολές με λανθασμένη σειρά άφιξης ή τη λανθασμένη απόδοση επιτευγμάτων.

Ταυτόχρονα εργαστήκαμε σε βελτιώσεις που τα αποτελέσματά τους δεν είναι εμφανή αλλά χρήσιμα, όπως η εφαρμογή ενός νέου συστήματος ειδοποιήσεων προκειμένου οι ειδοποιήσεις να στέλνονται με πιο αξιόπιστο τρόπο στις κινητές σας συσκευές αλλά και να γίνεται ευκολότερη η ανίχνευση πιθανών σφαλμάτων. Ταυτόχρονα υπήρξαν και προσθήκες που ήταν άμεσα ορατές σε εσάς, όπως οι βελτιώσεις μεταφράσεων. Τέλος, εφαρμόστηκαν και άλλες μικρότερες βελτιώσεις σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού που αποσκοπούν να κάνουν πιο χρηστικό το παιχνίδι. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε όλα τα χωριά από την οθόνη Αίτημα Βοήθειας στο Μέρος Συγκέντρωσης. Ή οι αυτόματες προειδοποιήσεις που σας ενημερώνουν για επικείμενες ενέργειες, όπως η αυτόματη απομάκρυνση των υποστηρίξεων εάν πρόκειται να εγκαταλείψετε τη φυλή.
Βελτιώσεις έγιναν και στην εφαρμογή για Android, καθώς διορθώθηκαν σφάλματα, βελτιώθηκε η χρηστικότητα και η σταθερότητά της και προστέθηκαν ορισμένες δυνατότητες που έλειπαν. Και παρά το γεγονός πως η εφαρμογή μας έχει βελτιωθεί αισθητά τους τελευταίους μήνες, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της.

Παρά τις μικρές αυτές αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην είναι άμεσα ορατές, έχουν γίνει και μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι. Επανασχεδιάστηκαν τα events "Το Θηρίο του Μαύρου Βουνού", "Ο Ταξιδιώτης 'Εμπορος" και "Η Παράσταση". Ενσωματώσαμε επίσης μία δυνατότητα μεταφοράς προς τον .net, προκειμένου να βοηθήσουμε τους παίκτες μικρών κοινοτήτων να συνεχίζουν να παίζουν στο παιχνίδι, αλλά στη γλώσσα τους. Τις επόμενες ημέρες θα ανοίξουν οι πρώτοι κόσμοι που θα έχουν το νέο σενάριο κλεισίματος, την "Μεγάλη Πολιορκία". Στον .beta υπάρχει ήδη (δείτε εδώ την ανακοίνωση) και ανυπομονούμε να ανοίξουν και οι υπόλοιποι κόσμοι για να μας πείτε την άποψή σας!

Καθώς οι Φυλετικές Μάχες γίνανε 15 χρονών εφέτος, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχόμενη υποστήριξή σας. Χωρίς εσάς δεν θα καταφέρναμε να φτάσουμε σε αυτή την τόσο σημαντική ημερομηνία ορόσημο! Η αφοσίωσή σας μας προτρέπει να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να βελτιώνουμε το παιχνίδι. Και ευελπιστούμε να έρθουν γιορτάσουμε μαζί σας ακόμη περισσότερα γενέθλια!

Με τις θερμότερες ευχές μας,
Η Ομάδα του Tribal Wars

Είναι αγάπη, όχι μόνο ένα παιχνίδι!


Αλλαγές και βελτιώσεις

Πληροφορίες ανίχνευσης στον Προσομοιωτή
Ο προσομοιωτής δείχνει μια επισκόπηση των πληροφοριών που μπορούν να πάρουν οι αντιχνευτές.

8137_scout.jpg


Δυναμικές Ομάδες Φίλτρων για τους Πόρους
Οι δυναμικές ομάδες σας επιτρέπουν να φιλτράρετε για διαθέσιμους πόρους είτε βάσει συγκεκριμένης ποσότητας είτε βάσει ποσοστού.

8137_filter.jpg


Βραβεία απωλειών
Προσθέσαμε τα στατιστικά υποστηρικτών. Επανασχεδιάσαμε τα γραφικά για τα βραβεία ως υποστηρικτής, επιτιθέμενος και αμυνόμενος. Οι δύο τελευταίες κατηγορίες ήδη είχαν καταγραφές, αλλά δεν είχαν γραφικά. Αυτά τα βραβεία μπορούν να αποκτηθούν αναδρομικά, αλλά μόνο για κόσμους που κλείσανε μετά την εφαρμογή του συγκεκριμένου στατιστικού.

top_player_supporter.png
top_player_attacker.png
top_player_defender.png


Φίλτρο ονόματος παίκτη για εισερχόμενες επιθέσεις
Το φιλτράρισμα του ονόματος παίκτη στην επισκόπηση των εισερχομένων επιθέσεων, πλέον έχει αυτόματη συμπλήρωση. Για να κάνετε αναζήτηση για έναν παίκτη, απλά μπορείτε να γράψετε μερικά γράμματα του ονόματός του, και τα αποτελέσματα θα φιλτράρουν τις επιθέσεις.

Βελτιώσεις απόδοσης αυτόματης συμπλήρωσης
Βελτιώσαμε την απόδοση της αυτόματης συμπλήρωσης ονομάτων σε διάφορε οθόνες του παιχνιδιού. Το φιλτράρισμα ονομάτων παικτών είναι παντού ταχύτερο.

Ταξινόμηση αναφορών στην οθόνη πληροφοριών χωριού
Στην οθόνη πληροφοριών χωριού οι αναφορές πλέον ταξινομούνται βάσει της ημερομηνίας δημιουργίας της αναφοράς. Οι παλιές διαβιβασμένες αναφορές δεν θα εμφανίζονται πλέον στην κορυφή της λίστας.

Βελτίωση του αναδυόμενου παραθύρου πληροφοριών χωριού
Το αναδυόμενο παράθυρο χωριού στον χάρτη, περιλαμβάνει την εμπιστοσύνη και το επίπεδο τείχους του χωριού.

8137_tooltip.jpg


Ειδοποιήσεις για τις αποστολές φυλής
Τα μέλη μιας φυλής θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις μόλις η φυλή λάβει νέες αποστολές.

Όνομα παίκτη στις αναφορές
Τα ονόματα παικτών στις αναφορές οδηγούν στο προφίλ του παίκτη.

Παλιές επαφές
Όταν ένας κόσμος κλείνει, τα μέλη της φυλής θα προστίθενται αυτόματα ως παλιές επαφές, για να μπορούν να προσκληθούν ευκολότερα σε έναν νέο κόσμο.

Περιορισμοί επιτηρητών που αφορούν τη Σάρωση
Οι επιτηρητές πλέον μπορούν να περιοριστούν από τη χρήση της Σάρωσης.

Feedback

Αυτό ήταν! Αυτές ήταν όλες οι αλλαγές που εφαρμόστηκαν με την έκδοση 8.137. Εάν έχετε το οποιοδήποτε σχόλιο για τα περιεχόμενα της αναβάθμισης, παρακαλούμε να το υποβάλετε στο Θέμα Συζήτησης.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή