Event Η Παράσταση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
spectaculum_melee_200px.png

Πρωταθλητές από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ακούστε τα νέα! Η Παράσταση επιστρέφει!
Για μία ακόμη φορά, ελάτε να παλέψετε για δόξα και τύχη!
Ελάτε στην Παράσταση!



Αγαπητοί παίκτες,


Η Παράσταση επιστρέφει! Βασιζόμενοι στα προηγούμενα σχόλιά σας, επανασχεδιάσαμε το event και έγινε καλύτερο από ποτέ! Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 23 Αυγούστου στις 12:00, θα διαρκέσει για 14 ημέρες, και θα λήξει στις 6 Σεπτέμβρη.

Πιο κάτω θα βρείτε μια επισκόπηση των αλλαγών που γίνανε στο event και μπορείτε να παρακολουθήσετε και το βίντεο που έχουμε ετοιμάσει!



Μπείτε στην Αρένα
Η Παράσταση είναι ένα τουρνουά στο οποίο ο κάθε παίκτης αναλαμβάνει έναν Πρωταθλητή. Ο στόχος σας είναι να ανταγωνιστείτε στις μονομαχίες και να βελτιώσετε τις ικανότητες του Πρωταθλητή σας, νικώντας τους ανταγωνιστές. Η μονομαχία ξεκινά μόλις επιλέξετε έναν από τους πιθανούς αντιπάλους που παρουσιάζονται στην Αρένα. Σε κάθε μονομαχία οι ικανότητες του Πρωταθλητή σας θα συγκρίνονται με αυτές του αντιπάλου του. Όποιος από τους δύο Πρωταθλητές νικήσει σε δύο από τις τρεις ικανότητες, νικά στην μονομαχία.

Η νίκη σε μία μονομαχία δίνει τρόπαια, τα οποία μπορείτε να τα ανταλλάξετε στο κατάστημα του event για αντικείμενα, όπως επίσης και έναν πόντο ικανότητας. Αυτοί οι πόντοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αύξηση των ικανοτήτων του Πρωταθλητή και κατ' επέκταση να είναι πιο επιτυχημένες οι επόμενες μονομαχίες. Για κάθε επιτυχημένη μονομαχία θα κερδίζετε και πόντους κατάταξης, οποίοι αντιπροσωπεύουν τη θέση του Πρωταθλητή σας στην Κατάταξη. Για να υπάρχει ισονομία μεταξύ των μαχών, οι αντίπαλοι των Πρωταθλητών θα επιλέγονται από την ίδια κατηγορία, προκειμένου όλοι να έχουν παρόμοιες ικανότητες. Κερδίζοντας μονομαχίες, ο Πρωταθλητής θα ανέβει σε μεγαλύτερη κατηγορία, με δυσκολότερους αντιπάλους, αλλά και μεγαλύτερα βραβεία, καθώς επιπλέον τρόπαια θα απονέμονται μία φορά τη μέρα, αναλόγως την κατηγορία στην οποία βρίσκεται ο Πρωταθλητής.

ds_spectaculum2_leagues.png


Οι μονομαχίες είναι σκληρή διαδικασία και οι Πρωταθλητές θα πληγωθούν και θα κουραστούν. Για να συνέλθουν μετά από κάθε μάχη, θα χρειαστούν χρόνο. Κάθε μάχη χρειάζεται ένα φιαλίδιο ενέργειας και μόλις αυτά τελειώσουν θα πρέπει να περιμένετε να αναπληρωθούν και αυτή η διαδικασία θα χρειαστεί χρόνο.

ds_spectaculum2_vitality.png


Κερδίστε Ανταμοιβές!
Για τη θέση σας στην κατάταξη όπως και για κάθε κερδισμένη μονομαχία, ο Πρωταθλητής θα κερδίζει τρόπαια. Θα υπάρξουν και δύο σειρές αποστολών από τις οποίες θα μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον τρόπαια, εφόσον ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια του event.Η μία απαιτεί την εκπαίδευση του Πρωταθλητή, ενώ η άλλη βασίζεται στις θέσεις της ημερήσιας κατάταξης. Τα τρόπαια που θα συλλέξει ο Πρωταθλητής μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κατάστημα του event και να τα ανταλλάξετε για πολύτιμα αντικείμενα. Μετά τη λήξη του event το κατάστημά του θα παραμείνει ανοικτό για 48 ώρες. Μετά και από αυτή τη διορία, το κατάστημα θα κλείσει και τυχόν τρόπαια που έχετε, θα χαθούν.

spectaculum_main_200px.png


Ελπίζουμε να σας αρέσει το event και ευχόμαστε σε εσάς και τον Πρωταθλητή σας καλή τύχη στο τουρνούα!
Θα θέλαμε την άποψή σας για το επανασχεδιασμένο event, την οποία και μπορείτε να υποβάλετε σε αυτό το θέμα.

Η Ομάδα των Φυλετικών Μαχών
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή