ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΟΣΜΟΥ Κ47

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33112
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser35341

Συγχαρητηρια στην DAB για την άξια νίκη της!
είχαν την υπομονη και επιμονή μετα το αρχικο 2v1 να αλλάξουν μέσω της πολύ καλής διπλωματίας των αρχηγών τους το σκηνικό και να οδηγηθούν τελικά εκει που τους αξίζει!!!!
Γενικά η DAB όσο έπαιξα μαζί τους ήταν μια ευχάρηστη παρέα με πολυ καλούς και έμπειρους παίχτες!!!
Θεωρώ πως η υπομονή και η εμπειρία κάποιων βασικών παιχτών τους, τους βοήθησαν να επέλθει αυτη τους η νίκη!!!
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Συγχαρητήρια στην DAB για την αξια νίκη.
Συγχαρητήρια και στη NOVUS για την αξια ήττα

Καλο χειμωνα να έχουμε!
 

kalogria

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
77
Λοιπόν μιας και τελείωσε ο κόσμος με νικητές τους νταμπ θα ήθελα να σας μεταφέρω μερικά πράγματα που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι..

O λογαριασμός 2nerds που έπεσε στα χέρια μου τον καλοκαίρι μιας και ο μεινερ έκανε διακοπές ήταν επιτήρηση 17μερες και τυχαία μπανοντας και διαβάζοντας το φόρουμ είδα ότι ήθελαν να ξεκινήσουν να μοιράζουν τα χωριά χωρίς ο άγγελος να έχει δώσει καμία τέτοια εντολή.
Πάμε παρακάτω τώρα ..
Ξεκίνησα λοιπόν το κράξιμο στον αρχηγό της νταμπ aggelodelta (κ. Γιάννη ) και σε όλη αυτή τη κατάσταση που επικρατούσε εκείνες τις μέρες βρήκα μόνο έναν σύμμαχο, και άλλους κάνα δυο που είπαν ότι μόνο αν ο 2nerds αποφασίσει να μοιραστούν τα χωριά ,θα τα μοιράσουμε .

Τα παιδιά από νταμπ με βάλανε στο σκαιπ Ρουμ της φυλής και εκεί προσπάθησα να ξεκινήσω μια συζήτηση για μια ποιο αντικειμενική κατάταξη στο κλείσιμο μιας και η νίκη ήταν σίγουρη γιατί οι αντίπαλοι ηταν ακόμα πιο άσχετοι από τους συμμαχους.Ολοι πέσανε πάνω να με φάνε και γύρισαν όλοι εναντίον Μ λέγοντας ότι ήρθα να σηκώσω επανάσταση και άλλα τέτοια Κούλα, και έβγαλαν και μια βρώμα ότι και καλά εγώ στις 1ό μαϊου σε μια κλήση με τον 2nerds του είπα χαριτολογώντας ότι αν εγώ έπαιζα στον κόσμο ότι εγώ δεν θα έπαιζα νταμπ ,υπονοησαν ότι ήρθα να πάρω τον λογαριασμό να τον πάω στους άλλους άσχετους τους νοβους.
Μετά από λιγες μέρες κανανε μια ομαδική κλήση και ψιλολυσαμε τα θέματα αφού φυσικά ο aggelosdelta είπα ότι εγώ είμαι δούκας ότι θέλω κάνω , και συμφωνούσαν όλοι ΟΛΟΙ όμως όπως και ο άλλος δούκας της φυλής ο gabriel , λέγοντας ο gabriel σε εμένα ότι όλοι θα είμαστε πάνω από αυτόν γτ δεν έχει άριστους και ότι δεν τον νοιάζει να βγει μέσα στην δεκάδα. Όπως επίσης είπε και ο πελιγκροσο ότι άτομα στην ηλικία του δεν ενδιαφέρονται για καριέρα...και δεν τους νοιάζει η κατάταξη..

Μετά από λίγο καιρό μπήκε και πάλι ο 2nerds αφού η διακοπές τελείωσαν και έκανε πανυγήρι περνώντας χωριά και ανεβαίνοντας και περνώντας όλη την κλίκα τοτε ήρθαν κάποια κυκλικά του τύπου μην περνεις χωριά γτ κκαι να πάρεις θα τα μοιράσεις μην σηκώνεις απωλειες μην μην μην.. για να μην σας τα πολυλογω ,πριν κλείσει ο κόσμος η φυλή διχάστηκε και έφυγαν 3 άτομα πριν το κλείσιμο ένας δούκας gabriel ένας πρώην δούκας που τσακώνεται όλη μέρα μόνος του (peligroso) και ένας ακόμα παίχτης ,2απο τους 3 ήταν που δεν ενδιαφέρονταν για την κατάταξη..

Κλείνοντας θα ήθελα να σας παραθέσω την δικιά μου κατάταξη όπως θα έπρεπε να βγει για να είναι δίκαια προς όλα τα μέλη που έπαιξαν και κάηκαν ένα χρόνο ..

1)intense
2)aggelosdelta
3)2nerdsnovillages
4)thelegend27
5)low77

Καλή συνέχεια και να ξέρετε όπου μπαίνετε θα τρώτε πυξίδα ασχετοι
 

DeletedUser33112

ειπα να μην γραψω αλλα οκ μην μας τρελανεις κι ολας!!!

καταρχας ο αδερφος σου ηταν αφαντος θα ελειπε μια βδομαδα και οπως ειπες φτασαμε στις 17 μερες σε πολεμο κι ολας να μην ξερεις τι θα κανεις με ενα μεγαλο λογαριασμο!!!
βρωμα δεν εβγαλε κανενας αυτα ηταν τα λογια σου οτι εσυ δεν θα επαιζες ποτε νταμπ αλλωστε το εχεις ξανα αναφερει εδω μεσα ψαξτο λιγακι!!!στην δευτερη κληση που μπηκα και εγω ησουν ξεκαθαρος οτι αμα θελεις περνεις τον λογαριασμο και πας νοβους!!!

για να μην τα κουραζω και εγω οταν τελειωσανε οι διακοπες του αδερφου σου ειχε τελειωσει και ο κοσμος και βαραγε ανενεργους και βαρβαρα για να περασει απωλειες τον σακη οπως ειπε!!!καλο παμε να περασουμε καποιον να το παιξουμε πρωτοι σε απωλειες βαροντας ανενεργα χωρια και βαρβαρα την ωρα που εν καιρο πολεμου η καταταξη σε επιθετικες απωλειες ηταν νουμερο 17-20 εχοντας πιο πολλες μεχρι και ο ακατανομαστος δελτα που ηταν αμυντικος λογαριασμος!!!ναιιιιιι παμε να γινουμε ηρωες!!!
τωρα για το μπαιρακι αν σηκωσες η οχι ασε το ξερουμε αλλοι!!!ταισες και λιγακι τον μαριο για να τον εχεις οπως αποδεχτηκε κοπλευ στον κ56 με σολ να σου τρεξει τον λογαριασμο!!!

θα κλεισω με την καταταξη σου!!
αληθεια με τι κριτηριο βαζειςτον λογαριασμο σου στην θεση 2 (γιατι στην ουσια ηταν και δικος σου) οταν ποτε δεν εβγαλες ουτε ενα πλανο και αφηνεις εξω γκαμπριελ που τα εκανε ολα???α ξεχασα το μονο που ελεγες για πλανο ειναι να βαραμε στην μερια σου!!!
επισεις πως βαζεις τον μαριο πρωτο ενα παιχτη καινουργιο και αφηνεις παλι αλλους εξω που ετρεχαν για να περνουμε εμεις χωρια???
επισεις πως βαζεις τον λογαριασμο σου νουμερο 2 ενω ειχες σηκωσει επανασταση γιατι αυτο εκανες και πηγες ξαφνικα να τα τιναξεις ολα με το αν θελω περνω τον λογαριασμο και παω νοβους???
θα στο πω ευθεως πες ευχαριστω γιατι μετα απο αυτα που εγιναν ολοι σε ειχαν για εσωτερικο!!!το οτι εμεινες και εκλεισε κοσμο και κανεις και παραπονα λεγεται αχαριστια!!!
ακατανομαστος (αγγελοςδελτα) ηθελε να σε φαμε ισως και πιο πολυ απο ολους!!!γκαμπριελ το ιδιο εγω το ιδιο λοου το ιδιο (αν και σε πεταξε εκτος φυλης οπως ειδες 1 μερα πριν το κλεισιμο αλλα σε εσωσε ο δελτα για να στο παιξει καλος μετα απο αυτα που εγιναν με εμενα και γκαμπριελ)επισεις υπηρχαν αλλοι 3 που θελανε να σε διωξουμε οποιος εχει τα παντελονια ας κατσει να το πει και επισεις αν ισχυουν αυτα που γραφω και αν λεω ψεμματα!!!!οπως καταλαβαινεις θελανε να σε φανε μετα απο αυτο που εγινε σχεδον η μιση φυλη οι υπολοιποι ηταν παιχτες με παθητικο ρολο και παιζει να μην διαβαζαν φορουμ αν διαβαζανε ανετα και αυτοι θα ηθελαν να φαγωθεις...
μεινει με την δικη σου καταταξη κανενα προβλημα θα μεινουμε εμεις με αυτη που βγηκε αν και τσαμπα ασχολουμε!!!
θα μου πεις οτι τσακωνομασταν και εμεις καθε μερα αλλα βλεπεις δεν φτασαμε σε σημειο να λεμε αν θελουμε παμε σε αλλη φυλη!!!

μια συμβουλη απο εναν πιο εμπειρο παιχτη απο εσενα(δεν λεω καλυτερο αλλα πιο εμπειρο σε χρονια)
αραξε και χαλαρωσε γιατι ολες οι φυλες και ολοι οι παιχτες δεν ειμαστε το ιδιο κ47 εκλεισες κοσμο τελικα με αλλους λογικα δεν θα γινοταν!!!

και επειδη και εμεις ξερουμε γενικα παιχτες φημες λενε οτι κ53 σε ειχανε και εκει για φαγωμα αλλα σε εσωσε ο μπλανκο επειδη σε ξερει προσωπικα!!!οποτε μαλλον υπαρχει θεμα!!!
 

kalogria

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
77
Αυτά που λες δεν έχουν βάση αρα δεν θα τα σχολιάσω , αυτό που θα σχολιάσω είναι το τελευταίο που είπες για τον κ53, ο Blacko δν πέρασε ποτέ από εκεί και δν με έσωσε όπως λες γιατί η διαφορά είναι ότι εκεί δν επαιξα και αν Μ ζητήσουν να δώσω τα χωριά Μ θα το κάνω. Καλό χειμώνα να έχεις και μπες σε κάνα κόσμο να σε κάνω κόσκινο ασχετε φίλε μου..
 
Κορυφή