ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΟΣΜΟΥ Κ47

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33112
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser29736

ok εγώ είμαι φλούφλης. Εσύ τί είσαι; άγγελος;;;
Δεν μου προκαλεί καθόλου εντύπωση που κάνεις παρέα με τον πελιγκρόσο!!!
Τα βρίσκετε εύκολα. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
Καλά κρασιά...
( για τα υπόλοιπα δεν απαντώ, στην κοσμάρα σου είσαι)
χαιρετισμούς στο γιουσουφάκι σου, πες του θα του στείλω 10 δόρια για βοήθεια.
( καλά ρε, αυτός με τέτοιο τόπο καταγωγής , έπρεπε να έχει απέχθεια στα γιουσουφάκια, όχι να είναι ο ίδιος
 

DeletedUser12715

Λοιπον
Κοσμο 48 Trq-ducks καμια επαφη το υλικο των dab με αυτους
Κοσμο 49 ΜΑΟΜΑΟ αν και παιχτικα αθλιοι με το premium Που ριχνουν καμια επαφη με την dab
Κοσμο 50 STOP παλι καμια επαφη με την DAB
Κοσμο 51 CxC ας μην την συγκρινουμε με την dab
Κοσμο 52 praxis(trq-ducks) παλι καμια επαφη με την DAB

Η dab αν επαιζε 50-50 με καποια απο αυτες τις φυλες θα ξεφτιλιζοταν.

Στον κοσμο 51 ρε καραασχετε καναν συμμαχεια οι 2 απο τις 3 premade φυλες. Αρα πως γινεται να γινει 3vs1 ο κοσμος. Επισης αυτο με την SOL δεν το καταλαβα. Επειδη παιζαν 3-4 ατομα; Ας σου θυμησω πως στο kpap τον καλυτερο λογαριασμο της cxc επαιζε και ενας solιστας. Οποτε οτι λες για την sol στον 51 ειναι εντελως ακυρο.

Τσιρακι εισαι απο την στιγμη που κανεις μια συμμαχια με μια φυλη η οποια εχει παιχτες στην ηπειρο σου(ιουστινιανος,ντετλολ,κπαπ) που καναν πυρηνα στην ηπειρο σου ενω η φυλη σου δεν ειχε χωρια στην ηπειρο των αλλων. Οταν νικησατε τους ασχετους αντιπαλους σας εμαθα μεσα απο ατομο της CxC οτι αρχικα ψαχναν αφορμη να σας κανουν πολεμο αλλα τελικα για χψ λογους κλεισατε ετσι.Αν κανατε πολεμο θα τον χανατε σε 10μερες. Να σου πω γιατι; Γιατι σαν υλικο η φυλη σου ειναι αθλια.


Επισης λες οτι η φαμ επαιζε πολεμο εναντιων της μισης sol. Η fam απο σολ αντιπαλο ειχε μονο τον Uppercut.Απο την αλλη ηταν ο dtoxic(που εχει παιξει σολ μονο στον 49),klaus mikaelson,comandade vasko (που και αυτος εχει παιξει σολ εναν κοσμο) και τον δικαστη που οσο επαιζε εκει σας εδινε την μια φαπα μετα την αλλη που με 10 νουκ εχασε η cxc 8-9 χωρια.

Οταν καταλαβεις οτι εχεις παιξει σε εναν αθλιο κοσμο οπως ο 47 και στον 51 που ησουν τσιρακι ελα ξαναμιλα μου γιατι μεχρι εκει εισαι και εσυ και ολη η ΦΑΠ


Οτι και να λετε ο 47 εχει ενα απο τα χειροτερα υλικα που μαζευτηκαν ποτε,μεχρι να πατε πυξιδα δεν θα το καταλαβετε, κριμα που δεν σας εκανε πολεμο η cxc να σας ξεφτιλιζε σε 15μερες
με ****υς που νομιζουν οτι σε 15 μερες μπορουν να πανε πιξιδα μια φυλη...........που η νταπ στην αρχη του κοσμου ειχε απο τους καλητερους παιχτες.............παρακαλω τους διαχηρηστες να του ριξουν μπαν γιατι μας προτρεπει να γραψουμε για αλους κοσμους χαχαχαχαχαχαχα

ο κ47 ειναι ο καλητερος κοσμος γιατι τον κερδισε η νταπ χαχαχαχχαχαχαχαχα
 

DeletedUser12715

ok εγώ είμαι φλούφλης. Εσύ τί είσαι; άγγελος;;;
Δεν μου προκαλεί καθόλου εντύπωση που κάνεις παρέα με τον πελιγκρόσο!!!
Τα βρίσκετε εύκολα. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
Καλά κρασιά...
( για τα υπόλοιπα δεν απαντώ, στην κοσμάρα σου είσαι)
χαιρετισμούς στο γιουσουφάκι σου, πες του θα του στείλω 10 δόρια για βοήθεια.
( καλά ρε, αυτός με τέτοιο τόπο καταγωγής , έπρεπε να έχει απέχθεια στα γιουσουφάκια, όχι να είναι ο ίδιος
για τον ομηρο ειναι αυτο........τα βλεπεις ομηρε εχτος απο κουκος-σπιουνος κ.λ.π εισαι και γιουσουφάκι..........
ναι μην απαντας αστο παει και αυτος ο κοσμος στον επομενο......ναχαμε να λεγαμε δεν ξερουμε εμεις που εχουμε τοσους σπιουνους στην νοβους γιατι δωσατε το μυστικο θα μας πεις εσυ οτι θες????? ρε αντε στην γωνια να δεις αν ερχομαι και αν ερχομαι φερε μια μπουγατσα ........
 

DeletedUser12715

να γραψω και αυτο και ας φαω 10 ποντους μπαν.....

θα το γραψω αυριο ειναι αργα :)
 

DeletedUser34336

το οτι συνεργαστικε μαζι μου καλητερα απο οτι με εσας δεν τον κανει ρουφιανο...........απλα εκμεταλευτικα τα χωρια ποιο σωστα.......αμυντικα επιθετικα εχθρικα τα παντα.......δεν θελω να πω πολλα απλα παιξαμε καλητερα...

οι γερμανοι ειναι φιλοι μας
χαχαχαχαχαχαχαχαχα

ο αλλος ο γκιοζης ποιο πανω λεει οτι μαζευε τα εσωτερικα τους για να μην γινουν βαρβαρα και μας την λεει εμας γιατι περναμε εσωτερικα

δωστε κι αλλο γελιο μην σταματατε
 

DeletedUser34056

(Αυτό όμως που θα μείνει και θα καταγραφεί για ακόμα μια φορά είναι ο κομπλεξισμός σας γιατί ενώ σας παραδόθηκε το μυστικό, για να κλείσει ο κόσμος, εσείς κοιτάτε τώρα τη σειρά κατάταξης και δεν τον τελειώνετε...καημένα παιδάκια)

στεκομαι εδω μας λες κομπλεξικους επειδη θελουμε να σας πεταξουμε απο την καταταξη!!!καημενα παιδακια!!!
αν ρωτησουμε οσους παιζουν εδω απο ολους τους κοσμους καημενο θα πουν εσενα που νομιζες οτι με το να εδινες το μυστικο θα ειχες και ασυλια!!!
αμα ηθελες ασυλια ας πηγαινες στο survivor παρεα με τον μανατζερ ραγμπι!!!
εδω ειναι παιχνιδι παλικαρε!!!
και ναι δεν παραδοσατε τυχαια το μυστικο!!!
και θα σου πω και ενα πραγμα μετα το πλανο μας απο τα 12 -14 μελη μας ο μονος που εκατσε πισω ηταν ο ισκαντερ ολοι οι αλλοι μετα το πλανο διακοπες!!!
βλεπεις για κακη σου τυχη ο ισκαντερ που εκατσε αρχισε μονος του να αλλωνιζει πανω στον κλαρινο!!!αλλος ενας μεγαλος λογαριασμος ανενεργος!!!οποτε το δωσατε μπας και τελειωσει το μαρτυριο αν σκεφτεις οτι οσοι λειπαμε διακοπες στειλαμε απο κινητο οτι βρισκαμε απο τρενα σε κλαρινο ετσι για να δουμε αν ετυχε και αυτος τα εχασε ολα χωρις καν κοληματα σε νουκ!!!
Αυτό με τον κλαρίνο που είπες συνοψίζει την πορεία όλου του κόσμου για την νόβους. Είναι πραγματικά κρίμα, να έχεις όρεξη να παίξεις το παιχνίδι, να έχεις κοπιάσει να στήσεις μετωπικό λογαριασμό κλπ και να σου λέει ο άλλος θα λείψω ενάμιση μήνα διακοπές όπως και πέρσι και να πετάει μία επιτήρηση.Και να το λέει αυτό ένας λογαριασμός 250 χωριών! Από τότε που άρχισε ο τελικός πόλεμος κάθε βδομάδα (στις αρχές μιλάω) και ένας λογαριασμός 700+ χιλιάδων πόντων πέταγε μια επιτήρηση και έλεγε μοιράστε τα χωριά μου δεν εχω χρόνο βαρέθηκα κλπ. Είναι πραγματικά κρίμα και άδικο για αυτούς που είχαν όρεξη να παίξουν. Τουλάχιστον από τα λάθη μας μαθαίνουμε, και με συμπαίκτες που "βαρέηθηκαν, aka στα δυσκολα έφυγαν" δεν ξαναπαίζουμε μαζί. Χάσιμο χρόνου!
(Γιαννάκο, το να λες οτι δεν μπορουσε να συνεργαστει με εσας και συνεργαστηκε με εμας αυτο δεν τον κανει ρουφιανο, είναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει εδω μεσα!. Και κάποιοι "ελληνες" στην κατοχη δεν μπορουσαν να συνεργαστουν με άλλους έλληνες και συνεργάστηκαν με τους γερμανους, αλλα δεν ειναι ρουφιανοι, απλα ειδαν οτι συνεργαζοντουσαν καλυτερα με τους αλλους. Ελα τώρα ρε φιλε μη λεμε και οτι ναναι ας μιλησουμε λιγο σοβαρα :p )
 

DeletedUser33112

αυτο ειναι δικο σας θεμα αν τους ανεβασατε η οχι και σας παρατησαν!!!τον πολεμο τον χασατε επειδη εμεις ειχαμε παρα πολλα ενεργα μελη ενω εσεις ησασταν μετρημενοι στα δαχτυλα αν πιστευεις οτι ειμαι λαθος ισως τα βλεπω αλλιως!!!εσυ καλα τα λες απο τα λαθη μαθαινεις σε ολους εχει συμβει οπως και σε εμενα κ26 κ37 δεν ειναι κακο!!!
ξανα λεω καλα τα λες αλλα οχι να μιλανε παιχτες σαν τον φλουφλη και τον αλλον αν ειναι δυνατον να βγαινουν να κραζουν οι παιχτες που μια παιζαν μια ψαρευαν!!!

φλουφλη με τον δελτα δεν κανουμε παρεα ειμαστε στα μαχαιρια σχεδον απο τα μισα του κοσμου!!!του εχω ριξει μπινελικια και μου εχει ριξει ουυυυυυ αστα να πανε μπορουν να στο πουν πολλα μελη μας αλλα βλεπεις λιγο πισω εγω λιγο μπροστα ο δελτα (γιατι πισω δεν κανει ποτε ο νουμπας) αφηναμε τα δικα μας στην ακργ για το καλο της φυλης!!!
ρεμπελ η οπως σε λενε δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι για ******ιοζι αλλα οπου και να αναφερεσαι ουτε που μας νοιαζει κι ολας!!!σιγα μην παρουμε στα σοβαρα τουριστες του παιχνιδιου που παιζουν 3 μηνες!!!

φλουφλη ακομα περιμενω τα επιθετικα στατιστικα σου!!!καπου διαβασα οτι ειπες οτι ειχες πολυ παραπανω απο καποιους μας ολους μαζι!!!
τι γινεται?μπερδευεσαι με τους αριθμους και τις τελειες???καντο ενα κοπυ και στειλτο η ενα σκρινσοτ ρε παιδακι μου αιντε να σε δουμε τι εκανες σε αυτον τον πολεμο γιατι μονο μπλα μπλα εισαι!!!
 

DeletedUser12715

οταν το μυαλο ειναι κολημενο ειναι κολημενο με λογκο...επεξηγηση για σορυ............τον στακαρα και αναγκαστηκατε να εχετε αμυντικα κατω........αυτο κανει εμενα χιτλερ και τον σορυ γερμανοτσολιά? γιατι δεν λετε το ιδιο για τον σακη που οσες φορες προσπαθησε να παρη μικρους παιχτες...ε?ε? αυτα τα ξερετε? οχι βεβαία αυτα δεν τα γνωριζετε............και μια ανασκόπηση..βριζατε τον ασασην αλλα του δωσατε χωρια να σας κουβαληση......πιάστηκε η μεση του ρε παιδιά ........... στρατολογήσατε τον μαιτρ που βρίζατε και περιμένατε να σας κουβαληση............πιαστηκε και αυτος...........λετε οτι στο τελος δεν μπορουσαμε να σας παρουμε χωρια....ναι?μηπος λεω μηπος σας τρωγαμε αμυνες με τα διπλα πλανα ξερωντας ποιος εστελνε και τον ετοιμαζαμε????? το σκεφτήκατε ποτε αυτο? μπα απλα γινατε ξαφνικα παιχταραδες και εμεις νουμπαδες.............και αποφασίσαμε να σας παιξουμε λογο καλοκαιριου χαλαρα να κανουμε τα εσωτερικα μας να κανουμε αλλα 400 επιθετικα και να σας ξεκινησουμε εναν εναν ομορφα και ωραια..............το επομενο πλανο θα το ετρωγε ο μουστακαλης που σας εστελνε αμυνες.........θα μπορουσα να κανω πολλες αναλησεις και ηλικρινα βαρέθηκα τα μπλα μπλα και τα κλαματα..................... ησασταν καλύτερη και χασατε??????? ησασταν ποιο ενεργοι? ???? ναι παιξανε 3-4 ατομα και????? να μεινουμε και εμεις 4 να σας παιξουμε????μια κλαψα σε ολα ρε παιδια κατι καναμε ποιο σωστα απο εσας και κερδισαμε........κανατε συμβουλειο ποιος θα παιξει απο εσας βγαλε τα αποτελεσματα να γελασει και ο καθε πικραμένος.............
 

DeletedUser33112

ρε τι καθεσαι και τα γραφεις σε ποιον σε αυτους που ηταν τουριστες και μιλανε παλι θα σου πουν παπατζες!!!

βασικα για να μην σου πουν οτι λες παπατζες θα βαλω αυτο http://prntscr.com/kqziqn μιας και ειχε τελειωσει ο κοσμος μου εστειλε ο μουστακαλης για κατι που εγραψα στο εξτερναλ και με τα πολλα τα ειπαμε και του αποκαλυψα το αναμενομενο οτι βαραγα παντα εκει για να βαζει τις αμυνες του αυτος και ο φιλιππος που παντα αυτοι εβαζαν!!!επισεις του ειπα οτι το πολυ να καναμε 2 πλανα ακομα σε διπλανους του και μετα θα ηταν ο επομενος κατι που το ειχε καταλαβει και αυτος!!!δυστυχως εκει στην νοβους δεν ακολουθησατε απολυτως καμια τακτικη απο την αρχη του πολεμου!!!
 

DeletedUser12715

εσυ ασχολησε μαζι τους εγω τους βαζω στην θεση τους................με ειπες ξεροκέφαλο ρε θα σε σκισω
Τα εν οίκω μη εν δήμω αυτο ειναι για ολοι την νταμπ ακου ξεροκέφαλος εγω εχω δημοκρατική συνείδηση ρε......
 

DeletedUser33112

πως να μην ασχολησε οταν ακους παιχτη να σου λεει ειχα περισσοτερες απωλειες απο πολλους σας μαζι!!!
τωρα θα μου πεις σκαλωνεις εκει???
οχι δεν σκαλωνω απλα ρε παιδακι μου θελω να δω τι καταφερε να κανει αυτος ο παιχτης στο πολεμο μιας και μας λεει οτι φοβομασταν να τον ακουμπησουμε στην αρχη!!
θελω να δω αυτος ο ενεργος λογαριασμος και ο παχταρας τι απωλειες ειχε πανω στον πολεμο
 

DeletedUser12715

κανεις δεν εχει λιγο τσιπα να μας ενημερωση ποσοι θα συνέχιζαν να παιζουν απο νοβους?????? για να μην ακουω χαζα μας δωσατε το μυστικο και μπλα μπλα κλαψ κλαψ.........με το που καταλαβατε οτι την πεσαμε στον κλαρινο και οτι κανεις δεν θα επαιζε για να σας κουβαλήσει......... δωσατε το μυστικο και τελος.....πολλες φορες ειναι καλύτερα αυτο που εκανε ο φωτης -(βουντου) απο το να λετε οτι παιζετε και να μην παιζετε........με απλα λογια πέταξε λευκη σημαία και τελος......ειναι καλυτερο απο την διαγραφη και αξιοσεβαστο προς τον αντιπαλο......αυτο που εχω αποκομηση απο την νοβους θα επαιζα ανετα με 8 παιδια παρεα σε αλλο κοσμο μετα απο ενα καλο διάλυμα που μου χρειάζεται γιατι ποιο πολλη με κουραζε ο πελη παρα το αμυντικό στήσιμο της φυλης.
 

DeletedUser34336

παπ.....ρολογιες γραφω γιατι παπ...ρολογιες διαβαζω

δελτα αλλαξε το σε Πηνελοπη για να δικαιολογουνται και λιγο τα μπλα μπλα μπλα σου ποιο πανω
και τους μονους που μπορεις να βαλεις στη θεση τους ειναι καποιοι σαν το αλλο το απροσαρμοστο που γραφει ποιο πανωι οτι του κατεβει

πελι οσο διαβαζω τι γραφεις τοσο πιστευω στην εξελιξη
και εσυ πρεπει να εχεις προγονο τον μακακα
 

DeletedUser33112

κατσε κλαψε λιγο ακομα!!!σαν να βλεπω τον βασιλακη τον καηλα!!!
παρτε εδω αρχηγο που επαιζε για παρτυ του και πουθενα αμυνες δεν εδινε αν και που και που εβαζε καμια σφηνα!!!
παρτε εδω αρχηγο που μεχρι και τα μελη του τον φωναζανε παρτακια
 

DeletedUser12715

παπ.....ρολογιες γραφω γιατι παπ...ρολογιες διαβαζω

δελτα αλλαξε το σε Πηνελοπη για να δικαιολογουνται και λιγο τα μπλα μπλα μπλα σου ποιο πανω
και τους μονους που μπορεις να βαλεις στη θεση τους ειναι καποιοι σαν το αλλο το απροσαρμοστο που γραφει ποιο πανωι οτι του κατεβει

πελι οσο διαβαζω τι γραφεις τοσο πιστευω στην εξελιξη
και εσυ πρεπει να εχεις προγονο τον μακακα
εγω σε προκάλεσα αλλα εσυ κο-κο-κο απο που βγενει το αυγο???? εφοσον ξερεις να διαβαζεις....στον λογαριασμο του βουντου παιζεις, αρχεια κρατα ο φωτης ,βγαλε ρε φιλε και τάπωσε με ποσοι θα παιζατε???? ολο να ειχαμε να λεγαμε ειστε αρχιζω και σας βαριεμαι.....
 

DeletedUser34336

τωρα αρχισες να μας βαριεσε?

εγω σας βαρεθηκα εδω και τοσους μηνες

και ποιος σου ειπε οτι παιζει καποιος οταν μπορει ο καθενας μπαινει και κανει το χαβαλε του
 

DeletedUser34336

ο αλλος ποιο πανω ακομα να καταλαβει οτι ο αρχηγος εχει σταματησει απο την μερα που εδωσε το μυστικο

αλλα ξεχασα το πηρε πρεφα οτι δωσαμε το μυστικο καμια εβδομαδα αργωτερα
 

DeletedUser12715

περιμενω να μου πεις ποσοι θα παιζατε???? οταν καταλαβατε οτι κανουμε επιθεση σε κλαρινο και θα μαζευαμε ανετα 200 χωρια
 

DeletedUser33112

ο αλλος ποιο πανω ακομα να καταλαβει οτι ο αρχηγος εχει σταματησει απο την μερα που εδωσε το μυστικο

αλλα ξεχασα το πηρε πρεφα οτι δωσαμε το μυστικο καμια εβδομαδα αργωτερα


παλικαρι στον λογαριασμο του αρχηγου επαιζες οποτε δεν εχεις ελαφρυντικα!!!

τουλαχιστον ο φωτης εφυγε οταν παρεδωσε το μυστικο εσυ εφυγες μια νυχτα με φεγγαρι πριν κατι μηνες!!!

και γιατι να μην την κανει σε ρωταω???αφου ειδε οτι μπηκες και κουβαλας εσυ,καλα εκανε να ξεκουραστει!!!

τι να σου πει ρε γιαννη ο φωτης ο σακης ο μουστακαλης και ο φιλιππος παιζανε και ετσι οπως πηγαινε το θεμα ο μουστακαλης μετραγε το πολυ 2 μηνες!!!

απλο ειναι ο κλαρινο πηγε για μπουζουκι και φτασαμε σχεδον διπλα στον πυρινα του νταμπουρα το ειδαν καταλαβαν οτι θα μπουμε πιο μεσα δεξια οπως και επισεις απο αριστερα μιας και ειχε πιασει μονο τις ακρες!!!

ασε που τοτε ηταν βαση χρονου οτι θα κανανε πλανο!!!δεν κανανε πλανο μιας και ειχαν ανενεργους και ειπαν να πανε παραλια και καλα εκαναν
 

DeletedUser34336

παλικαρι στον λογαριασμο του αρχηγου επαιζες οποτε δεν εχεις ελαφρυντικα!!!

τουλαχιστον ο φωτης εφυγε οταν παρεδωσε το μυστικο εσυ εφυγες μια νυχτα με φεγγαρι πριν κατι μηνες!!!

και γιατι να μην την κανει σε ρωταω???αφου ειδε οτι μπηκες και κουβαλας εσυ,καλα εκανε να ξεκουραστει!!!

τι να σου πει ρε γιαννη ο φωτης ο σακης ο μουστακαλης και ο φιλιππος παιζανε και ετσι οπως πηγαινε το θεμα ο μουστακαλης μετραγε το πολυ 2 μηνες!!!

απλο ειναι ο κλαρινο πηγε για μπουζουκι και φτασαμε σχεδον διπλα στον πυρινα του νταμπουρα το ειδαν καταλαβαν οτι θα μπουμε πιο μεσα δεξια οπως και επισεις απο αριστερα μιας και ειχε πιασει μονο τις ακρες!!!

ασε που τοτε ηταν βαση χρονου οτι θα κανανε πλανο!!!δεν κανανε πλανο μιας και ειχαν ανενεργους και ειπαν να πανε παραλια και καλα εκαναν

βουλωμενο γραμμα διαβαζεις
 
Κορυφή