ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΟΣΜΟΥ Κ47

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33112
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser33112

μιλανε τα μελη της νταμπ για να κανουν το κοματι τους δεκτο νικησανε και θελουν να πουν το κατιτι τους

μιλαει ο αλλος ο μυστηριος μηπος βρει καποιον να τον παιξει σε αλλο κοσμο γιατι μαλλον δεν του δινει συμασια κανεις αντε πες δεκτο

να μιλαει ομως και ο ομηρος για τον 47 που ξεκινησε αρχηγος και χρειαστηκε να μοιρασουμε τα χωρια του 2 φορες!!!!!!!!!! λιγο τσιπα ρεεεεεεεεεεεεε


φαντασου να ξεραμε να παιζαμε και λιγο ουτε σε 5 χρονια θα τελειωνε


εμαθα οτι εισαι ο φλουφλης θα σταθω στο πρωτο σου σκελος!!!

(μιλαμε για να κανουμε το κομματι μας και να πουμε το κατιτι μας)

Εδω μιλαγες και εκανες το κομματι σου εσυ ενω επεφτε φαπα εμεις δεν θα μιλησουμε?
 

DeletedUser34336

1ον δεν ειμαι ο φλουφλης ειμαι ο rebel ο αρχηγος σας το ξερει ρε σεις

2on παπαδοπαιδι ολο θα σταματησεις να γραφεις λες και ολο ξυνεσε και γραφεις και να ελεγες τιποτα καλο αντε παει στο κορακα. και πως τα ξερεις ολα ρε συ με την τελευταια λεπτομερια ουτε ο καλχας να σουν

3ον ομηρε ????????????? ακομα γραφεις ρε συ ειπαμε λιγο τσιπα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser34056

gabriel το χωριο που πηρες, το πηρες οντως με τρενο αφου ηταν με 40 ηθικο και μαλιστα το διπλονομπλαρες κιολας, και ναι ενταξει ειπαμε δεν μπορουσα να κοψω στο 40 ηθικο :p
peli εγω ειχα χωρια στα 35 λεπτα αριστο, και δεν γινεται να ειναι αδεια ο λογαριασμος δεν ηταν 24/24 ενεργος 2 φοιτητες παιζουμε, και ο πιο ενεργος παιχτης στα 35 λεπτα βαζει 1μιση αμυντικο για να μην περασει η νιουκ χαλαρωσε λιγο, εσυ που ειχες ολα σου τα χωρια αδεια υπερπαιχταρα!
 

DeletedUser33112

υπερπαιχτης δεν ειμαι αλλα 1,5 αμυντικο σε πυρηνα μου δεν κρατησα ποτε


οσο για σενα φλουφλη αμα εχασες απο ασχετους εσυ που το παιζεις παιχταρας τοτε κλαινε και οι πιο νουμπαδες
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
το καιγατε και οι δυο παντως
και ο ρεμπελ και ο φλουφλις
οι ποιο ενεργοι λογαριασμοι
εσυ τι μιλας δηλαδη ρε ρεμπελ ποτε επαιζες εκτος απο το σταρτ απ?


εγω ειμουν παρων σε ολα τα αμυντικα πλανα που δεχοτανε η φυλη
καποιοι αλλοι ηταν απων

λιγο τσιπα εσεις ;)
 

DeletedUser33624

Θα μιλήσω μόνο για την δικιά μου φυλή, οι καβγάδες σας δεν με αφορούν και ούτε κανέναν άλλον που τα διαβάζει νομίζω.

Η SAB λοιπόν του 47 aka FAM/k51, ξεκίνησε από το απόλυτο 0, πιο λίγο ακόμα και από την DAB και κατάφερε να παίξει 1ν2 για 5 μήνες με 8 λογαριασμούς όλοι σόλο εκτός από 2. Αποχωρήσαμε λόγω κούρασης και όχι λόγω 3 πλάνων που φάγαμε σε 5 μήνες(τα οποία ήταν πολύ παραπάνω από 3 και κακώς μειώνεται την απόδοση σας), Και παρά την ήττα μείναμε παρέα και μπήκαμε στον 51 αρκετά πιο δυνατοί. Μια κουρασμένη όπως λέτε φυλή και με 0 πρεμ έφτασε να μπει στην ίδια εξίσωση με την σξς, χωρίς δικιά της ηπειρο καθώς στην 55 ηταν χωρισμένη στα 4 και με διπλάσιο ODD απο την σξς αμύνθηκε καλύτερα από οποιονδήποτε όταν χρειάστηκε και δεν μπήκε σε τελικό πόλεμο λόγω εντάσεων μεταξύ μας.

Όποιος μας γνώρισε από κοντά ξέρει αρκετά ώστε να μην μας υποτιμήσει, γιατί η σαμπ ήταν μια πολύ καλή φυλή που λόγω συγκυριών δεν έκλεισε κόσμο μόνη της. Δεν ήταν εύκολο να μπει είτε στον 47 είτε στον 51 οποιαδήποτε φυλή μόνη της και να κερδίσει είτε 1ν2 είτε την σξς.

Η novus ξαναμπήκε σαν παρέα που είχε γνωριστεί πιο παλιά, η σαμπ έκανε το ίδιο όταν μπήκε στον 51, ελπίζω και η DAB στο μέλλον να κρατήσουν επαφές και να μπούνε σαν premades σε κάποιον κόσμο και θα χαιρόμουν και εγώ να παίξω μαζί τους άμα βολέψει. Γιατί αυτό λείπει από το παιχνίδι και όσο πάει χάνεται. Οι παρέες. Μακάρι να φτάσει η νταμπ να συζητάει για τελικό πόλεμο με αξιώσεις με φυλές όπως οι σξς, οι σολ, οι μαο κλπ.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει πόσους κόσμους έχει κλείσει κάποιος ή σε τι φυλές ήταν αρχηγός. Για μένα το σημαντικό είναι παίζεις δίκαια, να κάνεις παρέες και είτε σύμμαχοι είτε εχθροί να σε θυμούνται για αυτό που έκανες στον κόσμο. Ξέρω ποιος είμαι, ξέρω την φυλή μου και τι μπορούμε να κάνουμε και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των τρίτων που δεν μας γνώρισαν από κοντά. Κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν άχρηστα όλα τα άλλα εκτός από τους ίδιους, ενώ άλλοι από τις πολλές τις ΦΑΠες που φάγανε έχουν ζαλιστεί και λένε ιστορίες για αγρίους, γιατί με τα τσεκούρια δεν κατάφεραν τίποτα. Με τα ΠΙΣΤΕΥΩ, τις ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, τα ΘΑ και τα ΑΜΑ δεν πας πουθενά. ότι θες να πεις ή να δείξεις κάντο στο game με πράξεις. Δεν είμαστε πολιτικοί να μαζεύουμε ψήφους από τις τρέλες που λέμε.

Ο κ47 ήταν ένας ωραίος κόσμος που κράτησε αρκετά με ανατροπές, με πλάνα συνεχόμενα και από τις 3 μεριές και με αργές ρυθμίσεις. Όλο αυτό θυμίζει παλιούς καλούς κόσμους, με παίκτες που δεν έφταναν μαγικά 150κ λεηλασίες την μέρα, ούτε κολλούσαν τρένα στα 5ms. Μερικές φορές να τα στέλνεις με το χέρι έχει μεγαλύτερη αξία και ευχαρίστηση από οτιδήποτε άλλο. Μερικοί θα το πούνε μέτριοι παίκτες, εγώ θα το πω σωστοί. Κάθε φυλή είχε καλούς παίκτες μέσα που ίσως τους αδικεί η τελική κατάταξη.

Σταματήστε να μαλώνετε για τα ηλιοβασιλέματα στις κυκλάδες, και κανονίστε να μπείτε σαν παρέα στους επόμενους κόσμους, μπας και καλυτερέψει λίγο το παιχνίδι που σιγά σιγά σβήνει. Γιατί οποιαδήποτε μεγάλη φυλή του κ47 θα κέρδιζε εύκολα αυτό το συνονθύλευμα παικτών που υπάρχει στον κ54, καθως και αρκετές από τις νικήτριες των κόσμων που ακολούθησαν.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με όσους μίλησαν προηγουμένως.
 

DeletedUser34336

το καιγατε και οι δυο παντως
και ο ρεμπελ και ο φλουφλις
οι ποιο ενεργοι λογαριασμοι
εσυ τι μιλας δηλαδη ρε ρεμπελ ποτε επαιζες εκτος απο το σταρτ απ?


εγω ειμουν παρων σε ολα τα αμυντικα πλανα που δεχοτανε η φυλη
καποιοι αλλοι ηταν απων

λιγο τσιπα εσεις ;)


ομηρακο εγω επαιξα μεχρι και το δεκεμβριο ( και σε εσενα ιδιος ειχα πει οταν ξεκινησα οτι δεν εχω χρονο αν θυμασε) εσυ οταν εγω σταματησα ξαναξεκινησες να παιρνεις εσωτερικα

ακομα γραφεις εεεεεε???
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Αρα αφου δεν ασχολησουν και δεν εχεις αποψη τι εγινε μετα τι ασχολησε?
Δεν γυρισα μονος μου πισω, για να γυρισω σημαινει υπηρχε μια συζητηση.
Τα παιδια εκτος φλουφλις κτλπ ξερουν ποσο επαιζα και τι αμυνα βγαζαμε στο σκαιπ ηταν αρκετα ατομα που μιλαγαμε εκτος διοικησης.
 

DeletedUser33112

θα ομολογησω οτι η σαμπ μας δυσκολεψε πολυ περισσοτερο απο τους νοβους!!!
 

DeletedUser34336

ασχοληθηκα κα αφιερωσα μερικα λεπτα απ το χρονο μου γιατι ειδα οτι γαρφουνε και ατομα που ασχοληθηκανε λιγοτερο απο μενα στον 47
και ειπα και εγω τοσες αερολογιες διαβασες γαρψε και εσυ κατι στο καφενειο η ΕΛΛΑΣ

για οσο επαιξα και οσο εβλεπα μετα, ενα μπραβο σε φωτη-σακη-γιωτα- φιλιππο και σε αλλα 6-7 ατομα απο την φυλη μας για οτι κανανε γι αυτην, παραπανω δεν πιστευω να παιζαμε οι αλλοι απλα βλεπαμε και καναμε χαβαλε και μερικοι πηγαν να την δυαλησουν
επισεις μπραβο και σε αλλους τοσους (μπορει να λεω και πολλα) αντιπαλους για το πως επαιξαν το παιχνηδι και απο τις δυο φυλες

και τον τιτλο του ποιο μεγαλου- μαυροματη-( στα τουρκικα) PELI τον κερδιζεις εσυ (για λιγο χασατε ψαρα και δελτα)

καλημερες και καλυνηχτες
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser4765

Καλημέρα παιδιά.

Βλέπω πάλι στο forum οι γνωστοί σχολιαστές της DAB και τα φιλαράκια τους εκτός Κ47 (σέβομαι τα παιδιά της DAB που έπαιξαν το παιχνίδι τους και κράτησαν χαρακτήρα μακριά από forum κτλ.).

Καταλαβαίνω ότι τα σχόλια στο forum είναι για εσωτερική κατανάλωση και μόνο. Άλλη μία παράσταση προς τα μέλη τους. Για να συντηρήσουν τον μύθο ότι η « υψηλή στρατηγική» τους έπιασε τόπο.

Όσο και αν δεν σας αρέσει-συμφέρει, η NOVUS ήταν αυτή που οδηγούσε τις εξελίξεις από την αρχή ως το τέλος του Κ47.

Η NOVUS αποφάσισε το τέλος της SAB (καλοί παίκτες, αλλά άφησαν την αλαζονεία και τον εγωισμό να τους καταστρέψει).

Η NOVUS αποφάσισε την διάρκεια του πολέμου με DAB. Η οποία έλεγε στα μέλη τους μέχρι το Πάσχα θα τους έχουμε νικήσει ( και ήταν και πολύ νωρίς φέτος το Πάσχα). Αρά υπολογίστε πόσο πολύ περισσότερο κράτησε.

Η NOVUS αποφάσισε το τέλος του πολέμου δίνοντας το μυστικό στην DAB. Γιατί όπως είναι οι ρυθμίσεις του κόσμού και οι 2 φυλές στημένες και ένα χρόνο να παίζαμε ακόμα πάλι στα ίδια θα ήμασταν.

Επειδή όλα αυτά τα χρόνια έχω παίξει με όλους (με αυτό το όνομα ή άλλα) και γνωρίζω πολύ καλά ποιος είναι ποιος, είναι λίγο οξύμωρο να βλέπω αυτές τις συμπεριφορές στο forum.

Επίσης δεν μπορώ να βλέπω μέσα στον Αύγουστο συνομιλία DAB με αρχηγό NOVUS που του λένε: γιατί βρε παιδιά τραβήξατε τόσο τον πόλεμο και θα έπρεπε κάπως να τον είχαμε τελειώσει νωρίτερα και να μην πάρει τέτοια τροπή και έκταση.

Και όταν μια βδομάδα μετά αποφασίσαμε το τέλος του πολέμου και δώσαμε το μυστικό. Είμαι σίγουρος πως οι ίδιοι που έγραφαν τα παραπάνω λίγες μέρες πριν, έτρεξαν στα μέλη τους όλο χαρά να τους ανακοινώσουν ότι «η υψηλή στρατηγική τους» έπιασε τόπο. «Οι κακοί NOVUS φοβήθηκαν ξαφνικά και τρέχουν να σωθούν».

Ο κόσμος τελείωσε όταν σας δώσαμε το μυστικό και εσείς οι ίδιοι τρέξατε στο εξωτερικό forum να το ανακοινώσετε.

Αλλά σας στενοχώρησε που ο κόσμος έκλεισε με την NOVUS πρώτη σε επιθετικές απώλειες και τους 3 πρώτους παίκτες στην κατάταξη πάλι από NOVUS (συν το ότι από τις 7 πρώτες θέσεις οι 6 καλύπτονται από παίκτες τις NOVUS).

Και όταν σαν το επεσήμαναν κάποιοι, λέτε τι κάνουμε τώρα?

Τα μικρά παιδιά τα πείθουμε εύκολα, αλλά την κοινότητα των φυλετικών όχι.

Κάτι πρέπει να σκεφτούμε. Το βρήκαμε, θα ξεκινάμε το χρονόμετρο των μυστικών συνέχεια από την αρχή, μέχρι να περάσουμε πρώτοι στα στατιστικά.

Δυστυχώς επιβεβαιώνετε για ακόμα μία φορά ότι η ματαιοδοξία και ο εγωισμός των ανθρώπων δεν έχει όρια.

Γενικά μιλώντας: εύχομαι οι ηγεσίες των φυλών να έχουν το θάρρος να μιλούν την αλήθεια στα μέλη τους. Και να επιζητούν να έχουν μέλη λιοντάρια και όχι πρόβατα που εύκολα τα πείθουν.

Τίποτα από τα όσα γράφτηκαν παραπάνω δεν είχε την πρόθεση να προσβάλλει, παρά μόνο να πληροφορήσει την αλήθεια σε όσους έχουν το θάρρος να την ακούσουν.

Όλα τα παιδιά που έπαιξαν μέχρι το τέλος για εμένα είναι νικητές. Επέδειξαν αντοχή, υπομονή, πειθαρχεία και προσήλωση στο στόχο τους.

Εύχομαι σε όλα τα μέλη και των δύο φυλών του Κ47, υγεία, χαρά, ευτυχία στους ίδιους και τις οικογένειες τους.
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Συγχαρητηρια στους ασχετους που νικησαν τους αλλους ασχετους, τον κοσμο φυσικα και θα τον νικαγε η SAB πανευκολα αν δεν υπηρχαν παρατηρητηρια και το ξερουν ολοι αυτο.

Τωρα για αυτο που ειπε ο κιλερ αοε θελω να του πω οτι η dab ειναι απο τις χειροτερες φυλες που κλεινουν κοσμο και οτι δεν αξιζει για τελικο ουτε με μια μετρια προς καλη φυλη

Υ.Γ Εσεις της SAB μην το παιρνετε πανω σας αυτο που ειπα το οτι στον κοσμο 51 γινατε τσιρακι της CxC δεν σας τιμα και αν παιζατε εναντιον τους θα χανατε απο τον 1ο μηνα.Λεει πολλα το οτι η καλυτερη φυλη του κοσμου 47 ειναι φυλη τσιρακι και δειχνει την κακη ποιοτητα του κοσμου
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Δηλαδη ρε φιλε ehtelaios περιμενες νικητρια φυλη να αφησει απο την ηττημενη φυλη λογαριασμους να παρουν της πρωτες θεσεις απο εσωτερικα νομπλαρισματα??

η κατι αλλο
Δηλαδη αν κλεισει 1ος ο σακις πχ σε ηττημενο κοσμο θα εχει αξια να το λεει οτι εκλεισε 1ος ?
 

DeletedUser32716

Συγχαρητηρια στους ασχετους που νικησαν τους αλλους ασχετους, τον κοσμο φυσικα και θα τον νικαγε η SAB πανευκολα αν δεν υπηρχαν παρατηρητηρια και το ξερουν ολοι αυτο.

Τωρα για αυτο που ειπε ο κιλερ αοε θελω να του πω οτι η dab ειναι απο τις χειροτερες φυλες που κλεινουν κοσμο και οτι δεν αξιζει για τελικο ουτε με μια μετρια προς καλη φυλη

Υ.Γ Εσεις της SAB μην το παιρνετε πανω σας αυτο που ειπα το οτι στον κοσμο 51 γινατε τσιρακι της CxC δεν σας τιμα και αν παιζατε εναντιον τους θα χανατε απο τον 1ο μηνα.Λεει πολλα το οτι η καλυτερη φυλη του κοσμου 47 ειναι φυλη τσιρακι και δειχνει την κακη ποιοτητα του κοσμου

H dab δεν ειναι απο τις χειροτερες φυλες που κλεινει κοσμο αμα ειδες τις φυλες στους επομενους κοσμους . Εισαι τελειως εκτος πραγματικοτητας . Ουτε αυτο που ειπες με τα παρατηρητηρια δεν εχει σχεση , η Sab θα εκλεινε τον κοσμο αμα οι υποτιθεμενοι "καλοι-παλιοι-εμπειροι" παιχτες που ειχε δεν τραβαγαν καλοδιο σε πλανο που τρωγαν ενω εχει τρεξει ολοι η φυλη γι'αυτους και ξεραν πραγματικα να παιζουν το παιχνιδι σωστα ,αλλα δεν ηξεραν .. τοσα χρονια παιζαν και ειναι ακομα καρα ασχετοι ( μελη της cxc τωρα μιλαμε ).

Υ.Γ. Μιλας για τσιρακια στον 51 αλλα η αληθεια ειναι οτι τα σολακια θελαν τον κοσμο 3β1 εναντιον τους cxc . Οποιος κανονιζει 3β1 κοσμους και τους παιζει κιολας ειναι ασχετος , οπως ο 49,οπως ειναι τωρα σχεδον ο 54 και δεν ξερω ποιος αλλος κοσμος ηταν. Και τι εγινε τελικα στον 51 ? Ειπαμε να παιξουμε τον κοσμο 50-50 που δεν ηταν ακριβως ετσι γιατι η 55 στην αρχη του κοσμου ανηκε η μιση στην Fam και ειχε μεσα 3 φουλ φυλες κοκκινα . Τα πραγματικα τσιρακια της ιστοριας.

Και η φυλη οχι δεν ηταν τσιρακια των cxc στον 51 γιατι σχεδον ολοι οι ενεργοι/δυνατοι παιχτες ειχαν κανει μεταφορα συνορα 55/54 για μετωπο εναντιον cxc αλλα αυτα που να τα καταλαβετε ειναι ψηλα γραμματα για εσας!o_O

Η cxc κινουσε τα νηματα της φαμ μεσω μερικων μελων της διοικησης μας προς οφελος της εν αγνοια των υπολοιπων μελων . Στην ουσια η φαμ επαιζε πολεμο εναντιον βρωμικων φυλων ( που οι μισοι ηταν σολ) και ειχε και βρωμικους συμμαχους . Ποτε δεν θα εβλεπε ασπρη μερα η φαμ μεσα σε τετοιο σεναριο . Τουλαχιστον η φαμ ποτε δεν εχασε μετωπικα χωρια σε πλανο που το ειχε καταλαβει 1 μερα πριν (και παρατηρητηριο 20ρι) που το τρωει και παρολα αυτα τα αφησε στην τυχη τους τα χωρια. Απο εκει καταλαβαινεις και την λειτουργεια της καθε φυλης και ποια διοικηση παιζει για την παρτη της και ποια κοιταζει τα μελη της πρωτα.


theotsak21. εχεις γραψει 7 σειρες μπλα μπλα και οι 7 σειρες ειναι φαουλ.

Στην τελικη 1 φυλη θα κλεισει τον 47 και 1 εκλεισε τον 51 .
Ολες οι υπολοιπες να ειχαμε να λεγαμε. :rolleyes:
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Λοιπον
Κοσμο 48 Trq-ducks καμια επαφη το υλικο των dab με αυτους
Κοσμο 49 ΜΑΟΜΑΟ αν και παιχτικα αθλιοι με το premium Που ριχνουν καμια επαφη με την dab
Κοσμο 50 STOP παλι καμια επαφη με την DAB
Κοσμο 51 CxC ας μην την συγκρινουμε με την dab
Κοσμο 52 praxis(trq-ducks) παλι καμια επαφη με την DAB

Η dab αν επαιζε 50-50 με καποια απο αυτες τις φυλες θα ξεφτιλιζοταν.

Στον κοσμο 51 ρε καραασχετε καναν συμμαχεια οι 2 απο τις 3 premade φυλες. Αρα πως γινεται να γινει 3vs1 ο κοσμος. Επισης αυτο με την SOL δεν το καταλαβα. Επειδη παιζαν 3-4 ατομα; Ας σου θυμησω πως στο kpap τον καλυτερο λογαριασμο της cxc επαιζε και ενας solιστας. Οποτε οτι λες για την sol στον 51 ειναι εντελως ακυρο.

Τσιρακι εισαι απο την στιγμη που κανεις μια συμμαχια με μια φυλη η οποια εχει παιχτες στην ηπειρο σου(ιουστινιανος,ντετλολ,κπαπ) που καναν πυρηνα στην ηπειρο σου ενω η φυλη σου δεν ειχε χωρια στην ηπειρο των αλλων. Οταν νικησατε τους ασχετους αντιπαλους σας εμαθα μεσα απο ατομο της CxC οτι αρχικα ψαχναν αφορμη να σας κανουν πολεμο αλλα τελικα για χψ λογους κλεισατε ετσι.Αν κανατε πολεμο θα τον χανατε σε 10μερες. Να σου πω γιατι; Γιατι σαν υλικο η φυλη σου ειναι αθλια.


Επισης λες οτι η φαμ επαιζε πολεμο εναντιων της μισης sol. Η fam απο σολ αντιπαλο ειχε μονο τον Uppercut.Απο την αλλη ηταν ο dtoxic(που εχει παιξει σολ μονο στον 49),klaus mikaelson,comandade vasko (που και αυτος εχει παιξει σολ εναν κοσμο) και τον δικαστη που οσο επαιζε εκει σας εδινε την μια φαπα μετα την αλλη που με 10 νουκ εχασε η cxc 8-9 χωρια.

Οταν καταλαβεις οτι εχεις παιξει σε εναν αθλιο κοσμο οπως ο 47 και στον 51 που ησουν τσιρακι ελα ξαναμιλα μου γιατι μεχρι εκει εισαι και εσυ και ολη η ΦΑΠ


Οτι και να λετε ο 47 εχει ενα απο τα χειροτερα υλικα που μαζευτηκαν ποτε,μεχρι να πατε πυξιδα δεν θα το καταλαβετε, κριμα που δεν σας εκανε πολεμο η cxc να σας ξεφτιλιζε σε 15μερες
 

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
Θα μιλήσω μόνο για την δικιά μου φυλή, οι καβγάδες σας δεν με αφορούν και ούτε κανέναν άλλον που τα διαβάζει νομίζω.

Η SAB λοιπόν του 47 aka FAM/k51, ξεκίνησε από το απόλυτο 0, πιο λίγο ακόμα και από την DAB και κατάφερε να παίξει 1ν2 για 5 μήνες με 8 λογαριασμούς όλοι σόλο εκτός από 2. Αποχωρήσαμε λόγω κούρασης και όχι λόγω 3 πλάνων που φάγαμε σε 5 μήνες(τα οποία ήταν πολύ παραπάνω από 3 και κακώς μειώνεται την απόδοση σας), Και παρά την ήττα μείναμε παρέα και μπήκαμε στον 51 αρκετά πιο δυνατοί. Μια κουρασμένη όπως λέτε φυλή και με 0 πρεμ έφτασε να μπει στην ίδια εξίσωση με την σξς, χωρίς δικιά της ηπειρο καθώς στην 55 ηταν χωρισμένη στα 4 και με διπλάσιο ODD απο την σξς αμύνθηκε καλύτερα από οποιονδήποτε όταν χρειάστηκε και δεν μπήκε σε τελικό πόλεμο λόγω εντάσεων μεταξύ μας.

Όποιος μας γνώρισε από κοντά ξέρει αρκετά ώστε να μην μας υποτιμήσει, γιατί η σαμπ ήταν μια πολύ καλή φυλή που λόγω συγκυριών δεν έκλεισε κόσμο μόνη της. Δεν ήταν εύκολο να μπει είτε στον 47 είτε στον 51 οποιαδήποτε φυλή μόνη της και να κερδίσει είτε 1ν2 είτε την σξς.


Αν εξαιρέσεις αυτό το κομμάτι τα είπες πολύ καλά. Στη παρομοίωση της SAB/ΦΑΠ που κάνεις ωστόσο, βλέπω 2 τσιρακοφυλές που ποτέ δεν στάθηκαν στα πόδια τους, έκαναν συμμαχία με premade φυλές(NOVUS,CXC) απτις αρχές του κάθε κόσμου και στο τέλος δεν κατάφερε και να τους κλείσει δείγμα της μετριότητάς σας.

Στο τέλος εδώ λες οτι δεν ήταν εύκολο να μπει στον 47 η στον 51 και να κερδίσει μόνη της 1v2 κόσμο είτε τη cxc. Και στις 2 περιπτώσεις είχατε επιλογές καθώς εσείς είχατε το πάνω χέρι στον 47(συμμαχία με novus) και κάνατε λάθη για να το χάσετε, όσον αφορά τον 51 και πάλι είχατε την επιλογή να πάτε ενάντια στη cxc στην αρχή του κόσμου ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ,τα άλλα για εντάσεις μεταξύ σας είναι αστεία απτη στιγμή που σας είχαμε πει οτι ο ιμμόρταλς είναι τσιράκι της cxc..



Και η φυλη οχι δεν ηταν τσιρακια των cxc στον 51 γιατι σχεδον ολοι οι ενεργοι/δυνατοι παιχτες ειχαν κανει μεταφορα συνορα 55/54 για μετωπο εναντιον cxc αλλα αυτα που να τα καταλαβετε ειναι ψηλα γραμματα για εσας!o_O

Η cxc κινουσε τα νηματα της φαμ μεσω μερικων μελων της διοικησης μας προς οφελος της εν αγνοια των υπολοιπων μελων . Στην ουσια η φαμ επαιζε πολεμο εναντιον βρωμικων φυλων ( που οι μισοι ηταν σολ) και ειχε και βρωμικους συμμαχους . Ποτε δεν θα εβλεπε ασπρη μερα η φαμ μεσα σε τετοιο σεναριο . Τουλαχιστον η φαμ ποτε δεν εχασε μετωπικα χωρια σε πλανο που το ειχε καταλαβει 1 μερα πριν (και παρατηρητηριο 20ρι) που το τρωει και παρολα αυτα τα αφησε στην τυχη τους τα χωρια. Απο εκει καταλαβαινεις και την λειτουργεια της καθε φυλης και ποια διοικηση παιζει για την παρτη της και ποια κοιταζει τα μελη της πρωτα.

Η CXC κινούσε τα νήματα της ΦΑΠ μέσω μελών της διοίκησης; Σοβαρά; Όταν σας είχαμε ενημερώσει οτι αυτό γίνεται γιατί το κάνει πάντα δεν ακούγατε, η μόνη βρώμικη φυλή του 51 ήταν η CXC και εσείς ήσασταν απλά τα κορόιδα.

Τουλάχιστον εσύ στο τέλος επέλεξες να πας πυξίδα και ο Κίλερ αοε άφησε το ακκ του στον Νούλη,δείξατε οτι έστω και αργά πήρατε χαμπάρι τι έγινε ;)

Όσον αφορά το αν είναι καλή η DAB ή όχι, και μόνο που είναι non-premade φυλή και κλείνει το κόσμο ενώ σε κάποιο σημείο βρισκόταν 1v2 το αξίζει 100%


Επισης λες οτι η φαμ επαιζε πολεμο εναντιων της μισης sol. Η fam απο σολ αντιπαλο ειχε μονο τον Uppercut.Απο την αλλη ηταν ο dtoxic(που εχει παιξει σολ μονο στον 49),klaus mikaelson,comandade vasko (που και αυτος εχει παιξει σολ εναν κοσμο) και τον δικαστη που οσο επαιζε εκει σας εδινε την μια φαπα μετα την αλλη που με 10 νουκ εχασε η cxc 8-9 χωρια.

Ξέχασες τον μεγάλο ηγέτη :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΥΓ. Κίλερ αοέ, κ45 δεν έπαιξες τελικό πόλεμο,βέβαια δεν μπορούσες και αλλιώς δεν ήσουν διοίκηση, κ47 την κοπάνησες μετά απο 1 μήνα, κ49 πήγες νωρίς πυξίδα, κ51 πάλι έκανες το λαγό, καλα το πας :D:D:D
 

kalogria

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
77
Ο κοσμος για εμενα ηταν αρκετα καλος μιας και οι τρεις φυλες ηταν κατω του μετριου, τωρα οσο για τον αν η σαμπ οπως λετε μερικοι ηταν καλύτερη από τις άλλες δυο όσοι έπαιξαν τον κόσμο το είδαν , τωρα όσων αφορά την νοβους κακιστοι και κομπάρσοι σε όλη την διάρκεια και στο 2vs1 προς νταμπ και στο 2vs1 προς σαμπ.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους παίχτες της νταμπ και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού...
 

DeletedUser9395

Δεν μου αρέσει καθόλου το να διαβάζω άσχετος εδώ, άσχετος εκεί κλπ.
Χαρικα τον 47. Τα παρατηρητηρια κάνουν τον κόσμο πιο προβλέψιμο και μερικές φόρες βαρετό αλλα δίνουν την δυνατότητα στα παιδιά που δεν είναι 24/24 πάνω σε εναν υπολογιστή να παίξουν και αυτοι. Δύστυχος για τους φουλ ενεργούς είναι ενα μεγάλο εμπόδιο τα παρατηρητηρια.

1. Δεν μπορείς να πεις τουλάχιστον κανέναν απο του 10 πρώτους της κάθε φυλής οτι είναι άσχετοι. Απλα λες ψέματα στον εαυτό σου και προσβάλλεις κόσμο.
2. Δεν εχει νόημα να αναλύσουμε τι έγινε σε άλλους κόσμους γιατί απλά η DAB δεν υπήρχε σε κανέναν άλλον κόσμο.
3. Αρέσει δεν αρέσει τον 47 τον κλείνει μια φυλή που πάλεψε απο την αρχή μέχρι το τέλος και δεν βρέθηκε τυχαία στον τελικό.
4. Όπως στους πιο πολλούς κόσμους η φυλή με την μεγαλύτερη αντοχή κέρδισε και τα κατάφερε να νικήσει.
5. Η νοβους το έδωσε το μυστικό επιδη είδε οτι ο τροχός δεν γυρίζει πίσω. Η DAB είχε λόγο να παλέψει γιατί θα έκλεινε τον κόσμο άλλα η Νοβους δεν είχε κανένα κίνητρο να συνεχίσει και κάλος έπραξε κατά την άποψη μου. Ο καλός παίχτης ξέρει να παραδεχετε και την ήττα.

Καλή συνάντηση σε άλλους κόσμους.
 

DeletedUser35354

Καλησπερα σε ολους , σχετικους και ασχετους με τον κ47 .

Για αρχη θα ήθελα να μιλησω στους περαστικους , τους <<παικταραδες>> των αλλων κόσμων που εχουν σχηματισει γνωμη για τον κ47 χωρις να υπαρξουν εστω και μια μερα στον κοσμο . Σε εσας τους επικριτές και παικταραδες θα ηθελα να πω οτι ειστε τραγικοι που βγαζετε ευκολα γνωμη για εναν κοσμο που δεν συμμετειχατε , αληθεια δεν νομιζω κανενας απο εσας να καθοταν να επαιζε δυο χρονια εναν κοσμο με τοσο αργες ρυθμισεις , συνήθως μπαινετε και χανετε στο δίμηνο και παρατατε για να παιξετε αλλο κοσμο μπας και τον κλεισετε για να βγαινεται εξω στα φορουμ και να γραφεται εγω ειμαι παικταράς εκλεισα κ47 κ48 κ49 και λοιπα . Στο θεμας μας τωρα , εμεις ευχαριστηθηκαμε αυτον τον τοσο δυσκολο και μακρύ πόλεμο των 2 χρονων , γιατι οποιος πει οτι ήταν ευκολος απο την αρχη ως το τελος ειναι ψευτης και να ξερετε πως φτιαξαμε μια πολυ καλη παρεα που κάποιοι απο εσας Δυστυχώς δεν θα φτιαξετε ποτε , άλλωστε δεν ηταν τυχαια η αντοχη . Η φυλη μας (dab) ειχε μαχητες .

Να χαιρετήσω και τα παιδια του κοσμου που συμμετεχουν εδω λοιπον ...

Αρχικα ειναι αστειο και γελοιο να βλεπω κάποια παιδια της νοβους να βγαίνουν και να λενε για πολεμο που τους καναμε στο φορουμ , επειτα διαβασα και το αλλο που λεει κάποιος οτι τις εξελίξεις στον κοσμο τις ορισε η νοβους , ναι τα εκανε ολα ανω κατω βεβαια παρεωλεψες το γεγονος οτι την εξελιξη στον πολεμο νταμπ-νοβους τον ορισε η νταμπ μιας και σου εδωσε την δυνατοτητα να παιξεις τελικο πολεμο και ας ειχε ολα τα μυστικα . Δεν θελω να κατακρινω κανέναν , πιστευω οτι σαμπ και νταμπ ηταν πολυ ισοδύναμες φυλες ενω η νοβους σαφως κατωτερη . Στη συνεχεια διαβασα οτι μας ποναει που η πρώτη τριαδα ηταν παικτες της νοβους , ΝΑΙ φυσικα και μας πειραζε για τον ευλογο λογο οτι ολοι οι ποντοι ηταν εσωτερικα , αλλωστε υπαρχουν και τα στατς . Τελος για τις επιθετιμες απωλειες αλιμονο αν δεν ειχατε παραπανω , παιζατε σε ολα τα διαστηματα 2v1 προφανως και θα ειχατε παραπανω πλανα ..

Υ.Γ να δωσω για τελευταια φορά συγχαρητήρια σε ολους , κερδισμενους και ηττημενους , ένας κοσμος γεματο ανατροπες εφτασε στο τελος του , δεν ειναι κακο να παραδεχομαστε την ηττα μερικες φορες ... υγεια δυναμη και ευτυχια σε εσας και τις οικογενειες σας
 
Κορυφή