ΆΝΑΡΧΟΙ

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser14915
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser14915

Καταρχήν να σας συστηθώ. Είμαι ο Πασχάλης(flik-flak) παλιός παίκτης του παιχνιδιού που επαναδραστηριοποιήθηκα στο παιχνίδι πριν 1 χρόνο. Έπαιξα Κ1, Κ4 & Κ13(σαν dreamer73). Αφού ξαναμπήκα στο παιχνίδι είδα τεράστιες αλλαγές που κατ' εμαί αλλείωσαν το gameplay αλλά και αρκετές γνωστές συμπεριφορές που κάνουν τους ανθρώπους να πέφτουν χαμηλά μόνο και μόνο για να κλείσουν έναν κόσμο(το είχα ξαναζήσει και όταν έπαιζα). Μετά από 1 χρόνο ενασχόλησης λοιπόν και έχοντας χάσει την συντριπτική πλειοψηφία των παλιών συμπαικτών μου μιας και όλοι παράτησαν το παιχνίδι βρέθηκα άγνωστος μεταξύ αγνώστων(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού) και μπορώ να πω ότι στην συντριπτική πλειοψηφία απογοητεύτικα με την λειτουργία των φυλών. Αποφάσισα λοιπόν στον καινούργιο αυτό κόσμο να κάνω μια φυλή η οποία νομίζω δεν θα έχει σχέση με τις φυλές που υπάρχουν στο παιχνίδι. Μιας και έχω χάσει όλους τους παλιούς συμπαίκτες μου αποφάσισα να δημοσιεύσω στο external την στρατολόγηση. Παρακάτω θα γράψω τα κρητήρια της φυλής. Όποιος ενδιαφέρεται καλοδεχούμενος όποιος πάλι δεν ενδιαφέρεται δεν πειράζει τουλάχιστον ας πει σε κάποιον φίλο του να μπει στο external να δει.

Φυλή : ΑΝΑΡΧΟΙ

1) Όλα τα μέλη της φυλής έχουν τα ίδια δικαιώματα. Δεν υπάρχει συμβούλιο παρά μόνο άτομα που θα απαρτήσουν νευραλγικούς τομείς της φυλής όπως παρακάτω :
Υπεύθυνοι Άμυνας
Υπεύθυνοι Επίθεσης
Οι αποφάσεις που θα πέρνοντε από τους εκάστοτε υπευθύνους θα ακολουθούντε πιστά από τα μέλη για να υπάρχει σωστή λειτουργία της φυλής. Μέλη που δεν θα ακολουθούν τις οδηγίες για πλάνα ή για στάλσιμο αμυνών απομακρύνωντε από την φυλή. Όλες οι αποφάσεις της φυλής(πλην άμυνας και επίθεσης όπως προείπα) πέρνονται από όλα τα μέλη με ίσο δικαίωμα ψήφου.

2) Δεν υπάρχει διπλωματία. Εξαρχής όλος ο χάρτης είναι κόκκινος. Μπαίνουμε για να παίξουμε και να γουστάρουμε. Δεν μας ενδιαφέρει να κλείσουμε τον κόσμο ούτε αν δούμε πυξίδα. Πάνω από όλα μπαίνουμε για να πολεμήσουμε και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι.

3) Απαγορεύεται δια ροπάλου το νομπλάρισμα βάρβαρων.Tα βάρβαρα είναι για farming όχι για νομπλάρισμα. Όποιος μέλος νομπλάρει βάρβαρο(εκτός κι αν είναι άνω των 3000 πόντων) αποβάλλεται από την φυλή. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ....

4) Πρέπει όλοι να μπορούν να συμμετέχουν στο skype. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Αυτό ενδυναμώνει το bond μεταξύ των παικτών και βοηθάει στην λειτουργία της φυλής.

5) Το μοναδικό προνόμιο που θα έχω θα είναι να είμαι ο μοναδικός δούκας(όχι για κανέναν άλλο λόγο απλά για να μην διαλύσει την φυλή κάποιος τρελάρας). Όλα τα υπόλοιπα μέλη θα είναι βαρώνοι.

6) Κανόνες που θα μπορούν να βοηθήσουυν την φυλή θα μπορούν να προτείνονται από οποιοδήπωτε μέλος και στην συνέχεια μετά από ψηφοφορία αν υπερψηφίζονται θα μπαίνουν στο καταστατικό της φυλής.

7) Τα χωριά ανείκουν στην φυλή και όχι στους παίκτες που τα έχουν.

8) Πριν αποφασίσεις ότι συμφωνείς με τα παραπάνω σκέψου καλά αν διαθέτεις χρόνο. Μιας και θα μπούμε για να πολεμήσουμε αυτό προϋποθέτει πολύ διαθέσιμο χρόνο μιας και θα είμαστε συνέχεια στα κόκκινα. Επειδή πάνω από όλα το activity είναι που δίνει νίκες είναι κρίμα να μπει κάποιος που δεν έχει τον χρόνο και να κρεμάσει τους υπόλοιπους που θα καίγονται.

Αυτά παιδιά, όσοι ενδιαφέρονται ας μου στείλουν ένα pm στον λογαριασμό μου στο external μέχρι και την Τετάρτη 18/7 που θέλουνε να μπούμε στον χάρτη και στο τέλος ανάλογα με το τι θέλουν οι περισσότεροι θα ενημερωθούν με pm που θα μπούμε. Και μην ξεχνάτε όλοι ίσοι μεταξύ ίσων(όσα χωριά και να έχει ο καθένας) και στόχος είναι να περάσουμε καλά, να ταιριάξουν τα χνώτα μας και η παρέα και δεν είναι αυτοσκοπός το κλείσιμο του κόσμου. Πάνω από όλα η διασκέδαση και τα τσεκούρια στα κόκκινα χωριά....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
§5 Επικοινωνία
διαβασε αυτο τον κανονα γιατι νομιζω οτι το ονομα ειναι αναρμοστο των κανονων


Καλη αρχη
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή