CxC ολη η αληθεια για μια φυλη ΚΟΤΑ

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Βλεπωντας πως κλεισατε κοσμο για αλλη μια φορα θα ηθελα να κανω μια ιστορικη αναδρομη της φυλης σας

Κοσμος 9: Κλεισιμο κοσμου με ενωση της CxC και της NAP. Ενωση των 2 καλυτερων φυλων του κοσμου
Κοσμος16:Στρατολογησατε παλι μια φυλη μεσα στον κοσμο αλλα καταφερατε να χασετε
Κοσμος21:Κλεισιμο κοσμου χωρις τελικο πολεμο,τον κλεισατε ουσιαστικα με τους συμμαχους σας
Κοσμος26:Μπορει να παινευεστε για το οτι η μιση φυλη σας πατησε restart και νικησατε ομως η αληθεια ειναι οτι δεν παιξατε εναντιων ολων οπως λετε αλλα ειχατε και συμμαχους. Και μαλιστα παιξατε με μια φυλη αντιπαλοι η οποια ειχε 1000 προβληματα και ποσους ρουφιανους μεσα.
Κοσμος37:Το μονο σχολιο μου ειναι οτι η ΜΑΟ μεσα της ειχε πιο πολλους CxC παρα ΜΑΟ
Κοσμος51:Οι 2 μοναδικες φυλες που ηταν premade κανουν συμμαχια απο την αρχη του κοσμου και στο τελος κανετε ενωση με ονομα CxC και κλεινετε κοσμο. Να ναι καλα ο αρχηγος της FAM που το δεχτηκε.

Εδω ειναι ολη η ιστορια σας.Εχετε νικησει λοιπον 3 κοσμους με ενωσεις,1 κοσμο με την αξια σας(κ26) αλλα εναντιον μιας κακιας φυλης και εναν κοσμο (37) εναντιον ανενεργων και μιας φυλης που οι μισοι παιχτες της ηταν ρουφιανοι σας.

Για να καταλαβω οχι μονο εγω αλλα και ο υπολοιπος server o οποιος σας αποκαλει κοτες με ποια κριτηρια εσεις θεωρειστε καλη φυλη;Ποια φυλη ηταν η καλυτερη που ειχατε για αντιπαλο; Εγω μπορω να σας πω 10 φυλες οι οποιες ηταν καλυτερες απο τις φυλες τις οποιες ειχατε για αντιπαλους.

Υ.Γ1 Μην βγει παλι καποιος απο εσας να μας πεισει πως ειναι μελος της καλυτερης φυλης του gr, σας εχουμε βαρεθει να λετε μονο λογια ενω ολοι ξερουμε ποσο κοταρες ειστε.

Υ.Γ2 Ολοι οι κοσμοι που εχετε κερδισει θυμιζουν τοπικο πρωταθλημα εκτος απο τον 26 που θυμιζει πρωταθλημα γ εθνικης
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Εσενα παλι σε βλεπω να γραφεις 3 χρονια εδω αλλα δνε ξερω καν ποιος εισια και που εχεις παιξει

Ανωνυμος θαυμαστης λογικα
 

Φυγας

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
62
της Demi Lovato ειναι θαυμαστης το παλικαρι, δε τον βλεπεις...
 

Φυγας

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
62
τι να μετρησουμε; τις ομοιοτητες και της διαφορες της cxc με ενα κοτετσι;
 

DeletedUser34056

Γιατί τόσο hate ρε μαν; Εσύ έχεις κλείσει περισσότερους κόσμους; ή οι κόσμοι που έκλεισες(δεν ξέρω ποιους έκλεισες), ήταν όλοι: η φυλή σου εναντίων του 70-80% του χάρτη; Δε νομίζω.
Από το να γίνονται τέτοια αστεία ποστ στο εξτέρναλ γιατί δεν περιμένεις να παίξεις αντιμέτωπος με την cxc και μετά να βγεις να μιλήσεις; Ο λόγος σου θα έχει πολύ μεγαλύτερο βάρος αν έχεις νικήσει την cxc και βγεις να μιλήσεις για κότες και διάφορους άλλους χαρακτηρισμούς παρά τώρα.
Και επειδή ή αναμενόμενη απάντηση είναι "εμείς τους έχουμε προκαλέσει αυτοί είναι κότες κλπ" εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν αργεί η ώρα που θα δούμε στον ίδιο κόσμο cxc & sol . Οπότε τότε θα μας λυθούν όλες οι απορίες.
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
23ent. Οταν μου πεις με ποιον λογαριασμο παιζεις και ποιος εισαι τοτε θα σου απαντησω σοβαρα, μεχρι τοτε μην περιμενεις οτι θα αφιερωσω 5λεπτα για να απαντησω σε καποιο troll
 

DeletedUser34056

Τι σημασία έχει; Βλέπεις το ποστ που έκανα να είναι τρολλ; Συζήτηση κάνουμε, και εγώ απάντησα σοβαρά σε αυτό που έγραψες. Δεν βρίσκω λόγο να μην απαντήσεις εξίσου σοβαρά και όχι με αερολογίες τύπου αν δεν μου πεις σε ποιον λογαριασμό παίζεις δεν σου απαντάω.
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Στον κ16 φαγανε πολυ ξυλο και ο vanblack επισης μονο απο εμενα ,μεγαλη ιστορια ,μολις ειχα μπει στο κ16 και μπαινω σε μια φυλη ΟΚ με δουκα τον vanblack
 
Κορυφή