Ανακοίνωση για τον κ53

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Για να λήξει μια και καλή το πανηγυράκι που ορισμένοι έχετε ξεκινήσει να στήνετε στον κ53, έχετε παρακαλώ στα υπόψιν σας τα παρακάτω:

Αν για τον οποιονδήποτε λόγο κάποιος θέλει να σταματήσει από συγκεκριμένο κόσμο, Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Διαγραφή λογαριασμού.
Αν για τον οποιονδήποτε λόγο κάποιος θέλει να μην ξαναπαίξει με συγκεκριμένο λογαριασμό, πάει εδώ: https://goodbye.innogames.com/login?locale=el_GR εισάγει το email που χρησιμοποίησε κατά την εγγραφή του λογαριασμού, ακολουθεί τις οδηγίες που θα λάβει με mail και ο λογαριασμός θα διαγραφεί οριστικά από τη βάση δεδομένων του παιχνιδιού εντός 10 εργάσιμων ημερών από την Εταιρεία, σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Αυτά που έχουν σκαρφιστεί ορισμένοι για να αποκλειστούν ή/και να πάρει global ο λογαριασμός, είναι γελοιότητες. Το μόνο που θα κερδίσετε από τέτοιες κινήσεις, είναι αποκλεισμός από το Κέντρο Υποστήριξης. Αυτό γιατί κανένας από τη Διαχείριση δεν είναι υποχρεωμένος να ακούει τα εξ αμάξης από άτομα που για να αποκλειστούν κατεβάζουν τα καντήλια της μητρόπολης και αφού αποκλειστούν ζητούν συγγνώμη και ρωτούν αν τώρα μπορούν να μπουν με διαφορετικό λογαριασμό στον κόσμο χωρίς να κινδυνεύει να αποκλειστεί και αυτός.

Αν τώρα βρείτε άλλον, διαφορετικό, τρόπο για ηρωική έξοδο από τον κ53, μετονομάζοντας τα χωριά ή αναρτώντας στο προφίλ τα καντήλια που ρίχνετε στο Κέντρο, να ενημερώσω πως ούτε έτσι θα αποκλειστείτε. Θα γίνεται διαγραφή προφίλ/μετονομασία χωριών και ο λογαριασμός θα συνεχίσει να υπάρχει κανονικά στον κόσμο. Ούτε διάλυση φυλής θα γίνεται στην περίπτωση που κάποιος με προνόμια αναρτήσει στο προφίλ της φυλής αντί για το δικό του προφίλ τα ευχολόγια. Αν κάποιοι επιλέξουν τα μηνύματα, ούτε αυτό θα έχει αποτέλεσμα.
Αυτό για να καταλάβουν/συνειδητοποιήσουν και οι υπόλοιποι (εχθροί και συμπαίκτες) πως πήγατε να ρίξετε τον αποκλεισμό στην Ομάδα παίζοντάς το ταυτόχρονα καμπόσοι του στυλ "θα μπορούσα να σου πάρω τα χωριά/να σε κοκκινίσω, αλλά η ^!%@#%*^@$# Διαχείριση με απέκλεισε γιατί βοηθάει δικούς της".
Όπως επίσης για να (απο)δείξουν αυτοί που έχουν προνόμια στις φυλές, με τι είδους παίκτες θέλουν να συνεργάζονται και να υπερηφανεύονται πως αποτελούν το δυναμικό της φυλής τους.

Γελοιοποιηθείτε σε ολόκληρο τον κ53 με αυτήν σας την συμπεριφορά και όχι να βγείτε από πάνω ρίχνοντας την ευθύνη αλλού, μόνο και μόνο γιατί ντρέπεστε οι μεν να πείτε πως βαριέστε να συμμετέχετε στο πλάνο της φυλής σας και οι δε πως δεν θέλετε να χάσετε χωριά.


Εννοείται πως το link της συγκεκριμένης ανακοίνωσης θα συνοδεύει όλες τις καταγγελίες που θα γίνονται στο Κέντρο Υποστήριξης και θα αφορούν τον κ53, όπως επίσης θα σταλεί με κυκλικό σε όλους τους παίκτες του κόσμου.



Άντε και καλές βουτιές :)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή