M.B. - E.B.

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34705
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser34705

ο χρήστης Teotsak έγραψε πρίν ακριβός 19 ημέρες .:
Εγω ως ο συντονιστης του πραξικοπηματος που εδιωξα τον κουμαν89 απο την ιδια του την φυλη και του την πηρα μπορω να σας ευχηθω καλες μαχες.

15ωρες χρειαστηκαν για να οργανωσω τα απελπισμενα και καταπιεσμενα μελη της φυλης κατα της τυραννιας και να δημιουργησουμε στην φυλη ενα νεο ειρηνικο και φιλικο καθεστως προς ολα τα μελη ωστε να περασουν ενα ομορφο καλοκαιρι.

Η τεως ηγεσια της φυλης εστελνε τα μελη της να νομπλαρουν 20 ωρες μακρυα σε κοσμο με εκκλησια υπο απειλες οτι θα πανε σωτερικο. Επισης απαιτουσαν να εχουν ολα τα μελη πολυ στρατο ενω ο ιδιος ο τεως αρχηγος ειχε 19αρι αγροκτημα

Ζητω οι Επαναστατημένες Βουβουζέλες

Θα μιλήσω για το παιχνίδι .

Δεν μπηκα σε διαδικασία να σου απαντήσω τοτε ηθέλα ο χρονος να δείξει περισσοτερα απο τα λόγια μου.
Εσυ ξανα "ΕΚΛΕΨΕΣ" οπως συνιθυζεις κάτι απο κάποιον άλλον , οπως τον λογαριασμο μου πρίν 1μιση χρόνο όπως και πολους άλλους.
Ετσι έπρεπε να ξεκινησεις , έτσι έχεις μάθει να παίζεις και αυτο δειχνει το επιπεδο σου στο παιχνιδι και το όνομα που σου έχουν βγάλει εδω μέσα.

Στην απο κάτω παράγραφο κοκορευεσαι οτι χρειαστηκες 15 ωρες για να πείς στους φίλους σου που είχαν προνομια να σου δώσουν το πάτημα να κανεις τα κόλπα σου ,
Με αναφέρεις τυράννο επειδη ζητουσα κάποια πράγματα για την βιωσημότητα της φυλής που δοιηκούσα , και "είπες" δημιουργησες ενα ειρηνικο καθεστος να περάσετε το καλοκαιρι ( χαχα ) θα το αναλυσω πιο κάτω.

Με κατηγορησες τοτε οτι στέλνω τους παίκτες μας να βαρεσουν μακρυά , αλλα οπως ειδα τις κινησεις μετα απο εμένα τα ίδια κάνατε ; μα γιατί ;
Οσο για τα εσωτερικά στην αρχη του κόσμου νομίζω πως όλες η φυλές κανουν ξεσκαρταρισμα για να μην τα βρουν στο μέλον μπροστά τους.
Αναφέρεις για το αγροκτημα μου σε συγκρηση με αυτα που ζητουσα απο τα μέλη της φυλής... Μπερδευεσαι όμως διοτι ποτε δεν επαιξα για τον λογαριασμο μου αλλα για την συντόνηση της φυλής γι αυτο και ηταν οι πόντοι μου εκει κάτω , ειδικα εσυ ξέρεις αν θέλω να παιξω τι αναπτυξη έχω.

Με λιγα λόγια για να αγαπιομαστε είδες μια φυλή που μπορει να κλεισει κόσμο με καλο υλικο που δεν κοπιασες δευτερολεπτο να μαζεψεις , το ηθελες έτοιμο , με ακομα μια φορα να βρίσκεις μια δικαιολογια επειδη τα φιλαράκια σου θα πηγαινανε εσωτερικο αν δεν επαιζαν οπως ζητουσε η φυλή.
Σε 19 ημέρες λοιπον απο το ΚΛΕΨΙΜΟ της φυλής και μετα , δλδ 2,5 εβδομάδες εχετε στειλει το 40% φυλης εσωτερικα νομπλαρισματα εχετε μπουσταρει μονο την παρέα σας και κάνατε ακρίβος τα ιδια και χειρότερα απο αυτα που λέγατε οτι έκανα εγώ.
Εγω τον χρόνο που ειχα διαθέσιμο γι αυτο το παιχνιδι πλέον τον διάθεσα γιατι μπηκε η βασικη παρέα μου απο το κόσμο κ10. αλλίως δεν θα εμπαινα και ο χρονος που σπατάλησα ηταν σημαντικοτερος .

Διπρόσωπα ατομα με όνομα στις Φ.Μ. ενω ηξεραν οτι πνιγομαι στην δουλεια και οτι μια μερα ολοκληρη αφιερωσα για να βγαλω πλάνο ενω ηξεραν οτι το επομενο πρωινο θα γινοταν ολο αυτο δεν μου ειπαν εστω ακυρωσε το πλάνο ωστε να μην χάσω μια μέρα απο την πραγματικη δουλεια μου.

Το παιχνιδι σαν παιχνιδι εχει χάσει την πραγματικη του αξια.
Ενα σκυπε θέλετε να βριζεστε μεταξυ σας , να τρολάρετε και να μαζευεστε 10 άτομα για να την βγείτε σε έναν , το μονο που σκεφτεστε αντι να το ευχαριστηθειτε είανι πως θα κάνετε φουστια στο παιχνιδι.

Εχω πει και το ξαναλεω δεν μπλέκω προσωπικη ζωή με παιχνίδι , οπως και ο ΖΕΝ ηρθε στο γραφείο μου και μιλησαμε 20 λεπτά χαλάρα ετσι θα κανω και με όλους και το ξέρει ο Τεότσακ αυτο.
Αλλα όσο αναφορα το παιχνιδι , δεν είναι αυτό που παίζετε εσεις , χανετε το νοημά.

Ό λόγος που μπηκα και εγραψα είανι για το το skype μου εδω και 1 εβδομαδα έχω δεχτεί πάνω απο 14 "συγνωμες" απο παίκτες που πηραν το μερός σας εκεινη την ημέρα και μου είπαν οτι είχα δικαιο τελικα , αλλα η απαντηση που τους εδωσα ειναι η ιδια που θα γράψω και εδω.

Στην ζωή κάνεις λάθη και μαθαίνεις απο αυτα , ας κρατησετε αυτό.

Δημήτρης/Kouman89 Μ.Β.κ10
 

-*Πικάντικο σουντζουκάκι

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
44
Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό το πραξικόπημα(ξερνάω) που συνέβη πριν από 20 μέρες είναι από τις σιχαμένες πράξεις που έχουν συμβεί στις φυλετικές εβερ..το να διώχνεις έτσι παίχτες(και ειδικά άτομα που αποτελούν τον βασικό κορμό μιας φυλης) επικαλούμενος πράξεις τις οποίες κάνεις ο ίδιος λίγο καιρό μετά είναι το λιγότερο υποκριτικό.Όποιος παίχτης δεν συμφωνεί με την πολιτική της φυλής του μπορεί ευχαρίστως να φύγει.


Τροφή για σκέψη αυτό που είπε ο βουβουζέλας για τα λάθη.Οι μετανιωμένοι τα αποφεύγουν,οι υπόλοιποι είναι καταδικασμέμοι να τα επαναλάβουν!
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Καλησπερα φιλε βοβουζελα. Για χιλιοστη φορα δεν ισχυει τιποτα απο οσα λες
Πρωτο ψεμα δεν σου εκλεψα τον λογαριασμο οπως λες. Δεν εχω κανεναν λογαριασμο Μανιασμενη Βουβουζελα. Επισης οτι εγινε δεν εγινε 1,5χρονο πριν αλλα 7 μηνες πριν.
Δευτερο ψεμα κανεις δεν μπορει να κλεψει μια φυλη. Ο λογος ειναι οτι η φυλη ειναι ενα συνολο παιχτων. Αν γινει λαθασμενο πραξικοπημα τοτε ολη η φυλη θα ακολουθουσε τον πρωην δουκα της. Εσενα σε γραψαν ολοι.
Τριτο ψεμαδεν επεισα κανεναν φιλο μου για τιποτα, 15 ωρες απλως με πηρε να συντονισω τα απελπισμενα μελη που τα εστελνες εντελως μη βιωσιμα για πρωτο νομπλαρισμα στις 20 ωρες μακρυα σε κοσμο με εκκλησιες
Τεταρτο ψεμαδεν εστειλα κανεναν που δεν ηθελε πατημα μακρυα. Αν δεις ολοι νομπλαρουν στους πυρηνες τους. Εσωτερικο βγαινουν οσοι δεν απαντανε στα κυκλικα και δεν προσαρμοζονται στους κανονες της φυλης,δεν βγαινει κανεις που δεν το αξιζει.
Πεμπτο ψεμα το οτι ειχες 19 αγροκτημα με ακαδημια και αριστοκρατες ηταν τουλαχιστον γελοιο. Το οτι ασχολεισαι με την φυλη δεν αναιρει το οτι πρεπει να σαι τυπικος σαν παιχτης.Ο σκοπος σου ηταν να στειλεις οσους δεν θες να φανε κοκκινες και μετα να πας με τον λιγοστο σου στρατο να τους νομπλαρεις
Εκτο ψεμα για πες ποια ειναι η παρεα μου η μπουσταρισμενη. Εγω που ειμαι δουκας στην φυλη και δεν ασχολουμαι με τον λογαριασμο μου οπως εκανες εσυ ειμαι θεση 31 ενω θα μπορουσε να ημουν τοπ 5 με τα εσωτερικα. Δεν το κανω γιατι καλοκαιριατικα βαριεμαι να ασχολουμαι με εναν λογαριασμο και δευτερον απο την στιγμη που δεν εχω ορεξη να ασχοληθω να ανεβασω πολυ εναν λογαριασμο δεν θα κατσω να παρω 500εσωτερικα για να ανεβω καταταξη.
Εβδομο ψεμα για πες μου την παρεα σου καθως απο οτι ειδα ησουν εσυ και αλλοι 2 ο τασος7 και ο νιμεχ και οχι 40 ατομα οπως ελγες
Ογδοο ψεμα την ημερα που εβγαλες το πλανο εσυ δεν ειχα μπει καν στον κοσμο. Αν αφου το εβγαλες σου λεγαμε ακυρωσε το θα μας εβγαζες εσωτερικο
Ενατο ψεμα η φυλη που την λες ετοιμη ηταν σε πολυ αθλια κατασταση. Απο τις χειροτερες που εχω δει. Απλωμενη σε 2 ηπειρους με την δυετερη ηπειρο να διεκδικειτε απο την φυλη μας και αλλες 3 (ΑΑΑ,ΝΑΝΙ,ΜΠΡΑΒΟΣ) και με μια διπλωματια αθλια. Συμμαχος με τα κουνελια που ειχαν συνενοηθει με τους μπραβος να σας βαρεσουν
Δεκατο ψεμα δεν εμπλεκεις την ζωη σου με το παιχνιδι. Το λες συνεχεια εδω και χρονια. Εσυ ο ιδιος ελεγες στον 36 οτι θα ερχινες μαχαιριες επειδη σου πηραν τα προνομια. Ησουν εσυ ο οποιος μετα το πραξικοπημα στον 53 ελεγες οτι θα βρεις εμενα τον ζεν να προσεχουμε και τετοια
Eντεκατο ψεμα ηρθε ο ζεν στο γραφειο σου μιλησατε και μετα απο 2 μερες ηθελε να τον βγαλει εσωτερικο επειδη ελεγες οτι ειναι μονο για τρολ.Εγω παντως αμα γνωριζα καποιον απο κοντα και ειδικα εναν που θα ερχοταν εκεινος στο μαγαζι μου να μου μιλησει το τελευταιο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να του την φερω στο παιχνιδι. ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ
Δωδεκατο ψεμα και το μεγαλυτερο οτι σου ζητησαν 14 ατομα συγγνωμη. Ποια ατομα; Ο μυρμιδονας777 ο οποιος ηταν ρουφιανος;


Βγαλε και αλλο κομπλεξ εναντιον μου μπορεις. Ολοι ξερουμε οτι απο τον 36 και μετα ολη σου η ιστορια μια φαπα επαναλαμβανομενη απο τα ιδια ατομα με αποκορυφωμα τις 2 πυξιδες του 42. Δεν εχω τιποτα εναντιον σου αλλα δεν μπορω να βλεπω να βγαζεις κομπλεξ και να εισαι επιθετικος απεναντι μου και να μην λαβεις την καταλληλη απαντηση και για να σου αποδειξω πως δεν εχω κατι απεναντι σου θα σου προεινω παλι να μπεις στον κοσμο να παιξεις εμας

Υ.Γ υπεγραψες τωρα ως Δημητρης/kouman89. Το βουβουζελας δεν το βαζεις επειδη εχει φαει πολλες πυξιδες;

Με εκτιμηση
Ξερεις ποιος
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Δημητρη παικτικα ησουν λαθος δεν μπορεις να βγαζεις πλανο και να στελνεις το ενα και πρωτο επιθετικο των μελων 20 ωρες μακρια ,στην αρχη του κοσμου και μαλιστα σε ενα κοσμο με εκκλησιες, που το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να καθαριζεις την εκκλησια σου, και ενω απέτυχε το πλανο την πρωτη φορα πηγες να κανεις το ιδιο λαθος και δευτερη .

Τα μελη δεν ηθελαν να ακολουθησουν αυτο το πλανο και συμφωνησαν με τον εταιρο δουκα .Δεν σου εκλεψαν την φυλη αφου ειχε και αλλο Δουκα, απλα ακουσαν τον αλλον Δουκα .


Επισης δεν ειχες χρονο, έλειπες συνεχεια κανεις δεν σε αναγνωριζε σαν Δουκα ,σε φουλ σεζον δεν παιζουμε φυλετικες .


Καλο καλοκαιρι και καλες δουλειες .
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
66
Δημητρη παικτικα ησουν λαθος δεν μπορεις να βγαζεις πλανο και να στελνεις το ενα και πρωτο επιθετικο των μελων 20 ωρες μακρια ,στην αρχη του κοσμου και μαλιστα σε ενα κοσμο με εκκλησιες, που το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να καθαριζεις την εκκλησια σου, και ενω απέτυχε το πλανο την πρωτη φορα πηγες να κανεις το ιδιο λαθος και δευτερη .

Τα μελη δεν ηθελαν να ακολουθησουν αυτο το πλανο και συμφωνησαν με τον εταιρο δουκα .Δεν σου εκλεψαν την φυλη αφου ειχε και αλλο Δουκα, απλα ακουσαν τον αλλον Δουκα .


Επισης δεν ειχες χρονο, έλειπες συνεχεια κανεις δεν σε αναγνωριζε σαν Δουκα ,σε φουλ σεζον δεν παιζουμε φυλετικες .


Καλο καλοκαιρι και καλες δουλειες .


Τι καλη και ηρεμη που εισαι στον 53 που σε παει καλα... ζω για τη στιγμη που θα αρχισεις να χανεις χωρια να δω παλι τα νευρα σου να τεντωνουν :D:D
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Oλοι οι κοσμοι που παιζω μου πανε καλα βρε νουμπακι . Σε ποιον κοσμο δεν ημουν ηρεμη? Επειδη σας λεω απο το πρωι μεχρι το βραδυ νουμπακια?Αφου είστε .


Εσενα σε περιμενω στο επομενο κοσμο να κλαψεις λιγο γιατι εχεις βγαλει πολυ γλωσσα
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
66
Ναι γλυκουλα μου, εσυ εχεις παντα δικιο ♥
 
Κορυφή