Ποιος έχει πάρει τα περισσότερα πρωταθλήματα στις πυξίδες?
Tribal Troubles Δεινόσαυρος του forum Βαθμολογία αντίδρασης 507 21. Ιουν 2018 #1 Ποιος έχει πάρει τα περισσότερα πρωταθλήματα στις πυξίδες?
-*Πικάντικο σουντζουκάκι Δεινόσαυρος του forum Βαθμολογία αντίδρασης 44 21. Ιουν 2018 #3 Πάντως εκεί στην Α.Α.Α. εχετε φάει μπόλικα βάρβαρα.
Tribal Troubles Δεινόσαυρος του forum Βαθμολογία αντίδρασης 507 21. Ιουν 2018 #4 Ο/Η -*Πικάντικο σουντζουκάκι έγραψε: Πάντως εκεί στην Α.Α.Α. εχετε φάει μπόλικα βάρβαρα. Κλικ για ανάπτυξη ... Παντως κάποια στιγμή πρέπει να μάθεις να διαβάζεις στατιστικά ,για να ξέρεις ποιος είναι που και τι κάνει και μετά να έχεις αξίωση να κλείσεις κόσμο..
Ο/Η -*Πικάντικο σουντζουκάκι έγραψε: Πάντως εκεί στην Α.Α.Α. εχετε φάει μπόλικα βάρβαρα. Κλικ για ανάπτυξη ... Παντως κάποια στιγμή πρέπει να μάθεις να διαβάζεις στατιστικά ,για να ξέρεις ποιος είναι που και τι κάνει και μετά να έχεις αξίωση να κλείσεις κόσμο..
-*Πικάντικο σουντζουκάκι Δεινόσαυρος του forum Βαθμολογία αντίδρασης 44 21. Ιουν 2018 #5 Άσε με εμένα,εσείς είστε στον αγωνιστικό χώρο, εγώ μιλάω σαν θεατής.Για πες μας ποιός είναι πρώτος στις πυξίδες?
Άσε με εμένα,εσείς είστε στον αγωνιστικό χώρο, εγώ μιλάω σαν θεατής.Για πες μας ποιός είναι πρώτος στις πυξίδες?
Tribal Troubles Δεινόσαυρος του forum Βαθμολογία αντίδρασης 507 22. Ιουν 2018 #6 Όταν είσαι τραπεζίτης και κουνέλι μαζί .
Tribal Troubles Δεινόσαυρος του forum Βαθμολογία αντίδρασης 507 28. Ιουν 2018 #8 Όταν είσαι σίγουρος ότι έρχονται φάπες.
Tribal Troubles Δεινόσαυρος του forum Βαθμολογία αντίδρασης 507 2. Ιουλ 2018 #9 Παιδια τι εγινε πεθαναμε ?Να ριξω λιγο χωμα πανω μας?Γιατι δεν μιλαει κανεις ,εχετε αλλεργια στα κουνελια?Να βαλω ποστ με αλλα ζωακια ?
Παιδια τι εγινε πεθαναμε ?Να ριξω λιγο χωμα πανω μας?Γιατι δεν μιλαει κανεις ,εχετε αλλεργια στα κουνελια?Να βαλω ποστ με αλλα ζωακια ?
-*Πικάντικο σουντζουκάκι Δεινόσαυρος του forum Βαθμολογία αντίδρασης 44 2. Ιουλ 2018 #11 Στηρίζω Α.Α.Α μόνο για εσένα elisisi.
Tribal Troubles Δεινόσαυρος του forum Βαθμολογία αντίδρασης 507 2. Ιουλ 2018 #12 Σε ευχαριστω αγαπημενε μου αλλα ειμαι Ε.Β. . Τελευταία επεξεργασία: 2. Ιουλ 2018
Tribal Troubles Δεινόσαυρος του forum Βαθμολογία αντίδρασης 507 3. Αυγ 2018 #14 Οταν πας να λογγαρεις κυριλε και διαπιστωνεις οτι εφαγες μπαν!!!!
Tribal Troubles Δεινόσαυρος του forum Βαθμολογία αντίδρασης 507 10. Αυγ 2018 #15 Προπελλα τον λενε ή Πυξιδα ,απο τις πολλες πυξιδες? Εχεις νευρα ομως,γιατι ?Χαλαρωσε το κορμι σου ,ουτως ή αλλως θα χασεις μην το κανεις τοσο οδυνηρο
Προπελλα τον λενε ή Πυξιδα ,απο τις πολλες πυξιδες? Εχεις νευρα ομως,γιατι ?Χαλαρωσε το κορμι σου ,ουτως ή αλλως θα χασεις μην το κανεις τοσο οδυνηρο
Tribal Troubles Δεινόσαυρος του forum Βαθμολογία αντίδρασης 507 16. Σεπτ 2018 #16 Ποιος ειναι ποιος απο τα παρακατω κουνελακια? braxnia ,tmavros,snow wolf ????