15 χρόνια Φυλετικές Μάχες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
ds15_forum_announcement_GR.png


Πριν από 15 χρόνια, τρεις φίλοι είχαν την ιδέα να φτιάξουν ένα παιχνίδι για να περνάνε την ώρα τους. Στα χρόνια που ακολούθησαν, κι άλλοι παίκτες μπήκαν στο παιχνίδι και τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία. Τώρα, μετά από σχεδόν 10 χρόνια η ιδέα παραμένει το ίδιο δυνατή και συνεχίζει να εμπνέει την InnoGames και τους περισσότερους από τους 400 υπαλλήλους της. Είναι το ίδιο πάθος που οδήγησε αυτό το project από την ιδέα, στην παρουσίαση και συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Αλλά δεν θα υπήρχε επιτυχία αν δεν υπήρχατε εσείς! Τα εκατομμύρια αφοσιωμένων παικτών που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να παίζουν Φυλετικές Μάχες. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την υποστήριξη!

Όλα αυτά τα χρόνια οι Φυλετικές Μάχες επηρέασαν τις ζωές μας. Ένωσαν παίκτες, δημιούργησαν φιλίες και κάποιες φορές ακόμη περισσότερα.

Μιας και τα 15 χρόνια δεν είναι ένα τυχαίο επίτευγμα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιάσουμε περιεχόμενο σχετικά με τα γενέθλιά μας. Θα υπάρξουν events, δώρα, βίντεο, συνεντεύξεις και νέες προσθήκες στο παιχνίδι. Ας γιορτάσουμε λοιπόν όλοι μαζί για τις Φυλετικές Μάχες, το ταξίδι που μας έφερε εδώ, τους παίκτες που ένωσε και την επιρροή που είχε στις ζωές μας.

Για εμάς είναι αγάπη, όχι μόνο ένα παιχνίδι!

the_tribal_wars_team.png



Συνδεθείτε στις Φυλετικές Μάχες απ' όπου κι αν είστε:

 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211

15α γενέθλια Φυλετικών Μαχών



Αγαπητοί παίκτες,

Οι Φυλετικές Μάχες γίνανε 15 ετών! Για να ξεκινήσουμε τους εορτασμούς, το ατρόμητο κοράκι θα ανοίξει ξανά για λίγο το θησαυροφυλάκιο που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κερδίσετε σημαντικές ενισχύσεις για τις μάχες.
Οι πόρτες του θησαυροφυλακίου θα ανοίξουν στις 20 Ιουνίου στις 10:00 και θα κλείσουν στις 24 Ιουνίου την ίδια ώρα.
Το event θα είναι ενεργό σε όλους τους κόσμους εκτός classic, speed, non-premium.

ds15y_vault.png

Μια φορά τη μέρα, το θησαυροφυλάκιο θα αποκαλύπτει τα μυστικά του. Προτού κάνετε την επιλογή σας, τα αντικείμενα θα αλλάζουν θέση και θα κρύβονται πίσω από πλακίδια. Μετά το ανακάτεμα, θα μπορείτε να επιλέξετε πλακίδιο και να αποκαλύψετε το αντικείμενο που κρύβει.
Θα έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε ένα δωρεάν πλακίδιο ανά 24 ώρες. 12 ώρες αργότερα, θα σας δοθεί ακόμη μία δωρεάν επιλογή. Αυτές όμως θα είναι διαθέσιμες μόνο για την τρέχουσα ημέρα, επομένως φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές σας προτού λήξει ο χρόνος!

Δίπλα από τα αντικείμενα που μπορείτε να κερδίσετε, υπάρχουν 3 προσφορές του κορακιού. Αυτές φαίνονται και στην μπάρα κάτω από το μπάνερ. Η μία επιτρέπει το άνοιγμα του επόμενου πλακιδίου δωρεάν, η δεύτερη εμφανίζει τί κρύβεται κάτω από ένα τυχαίο πλακίδιο και σας διευκολύνει αν θέλετε να το αποκτήσετε και η τρίτη θα διπλασιάσει αυτόματα το επόμενο αντικείμενο που θα κερδίσετε.
Έχετε στα υπόψιν πως όλες οι επιλογές που θα εμφανιστούν χρησιμοποιούνται αυτόματα για την επόμενη επιλογή πλακιδίου. Μπορούν ακόμη και να μεταφερθούν την επόμενη ημέρα. Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να τα διαφυλάξετε για μελλοντική χρήση. Γι' αυτό διαλέξτε με σύνεση!

Μόλις ξεκλειδώσετε όλα τα πλακίδια, είτε θα πρέπει να περιμένετε έως ότου μηδενίσει ο μετρητής που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του event είτε θα αποφασίσετε να ανανεώσετε τα πλακίδια. Προσοχή όμως! Εάν αποφασίσετε να ανανεώσετε τα πλακίδια, τα αντικείμενα θα είναι ίδια με πριν και δεν θα αντικατασταθούν με καινούρια. Η ανανέωση των αντικειμένων με καινούρια θα γίνει όταν μηδενίσει ο μετρητής.

Καλή επιτυχία και μακάρι το κοράκι να σας φέρει τύχη!


- Η Ομάδα των Φυλετικών Μαχών
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή