Roma1834 ο πυξιδιαρης και οι υπολοιπες σοκολατες

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33851
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser33851

Η μεταγραφη σας τα πηγε καλα παντως
δεν εχουμε αντιπαλο βαριομαστε και σας **********
ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ!!!!
 

DeletedUser35456

και οπως ηταν αναμενο κλεινω έναν ακομη κοσμο και οι πυξιδιασμενοι πειτε ότι θελετε
φιλακια
 

DeletedUser35456

ξεκινησαν τα επίτηδες μπανννννννννννν χαχαχαχαχα που εισαι ρε μπερετ ασχετη
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Dj εσυ μπορει να κλεισεις κανενα παραθυρο οχι κοσμο γιατι απλα σε κουβαλανε .Κλεισε κανενα παραθυρο που ξερεις πως γινεται για να μην μπαινουν τα κουνουπια γιατι και φιδακι να πας να αναψεις θα σου σπασει ,τοσο αμπαλος εισαι .
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser33515

Η καταντια των φυλετικων ειναι να το παιζουν προ παικτες σαν τον djparadise 13

Kαταντια τον φυλετικων ειναι να μιλας εσυ για τον Θαναση και να σου κανουν λαικ οι πυξιδιασμενοι. Ε ρε σουργελλα , κανανε κομμα οι Πυξιδειρος και βγηκαν στο εξτερναλ να μιλησουν με αρχηγο την Ελισισσι.

Ναι ναι ξερουμε , εσυ σε καθε κοσμο που πυξιδιαστικες επαιζες για πρεμ. Το πρεμ ειναι πιο πολυ και απο τα ψυχολογικα πλεον. Πισο στην σπηλια σου πλιζ.
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Ανθρουλι αγορι μου "Ποιος θανασης" ειναι εκφραση του ελληνικου κινηματογραφου το ειπα γιατι μου προκαλει το ιδιο γελιο με τον Βεγγο η ολη φαση και εσυ και ο dj εχετε παιξει σε 2 νουμποκοσμος και εισαστε στα προ-προνηπια των φυλετικων .Δεν φτανει που αυτος ο κοσμος δενειχε ατομα να παξουν κανατε και υπερσυμμαχια 5 φυλες ,τελικα ποιος εκλεισε κοσμο ρε νουμπαδες ??????????οι Πραχις ή Περου ή SMS h Xioni ή ο καθε τρεχαγυρευε που ειχατε κανει συμμαχια??????????? ουρερρεεε πριν βγουν οι ρουνοι κλεισατε κοσμο με αγκαλιες ,ντροπη ρειιιιιιιιιι.Αντε να παιξεις με τα playmobil σας που πας να βγαλεις και γλωσσα ανθουλι νουμπααααααααα


ΥΓ Συμφωνα με τα λεγομενα του djparadise κοσμο εκλεισε η SMS xaxaxaxaxaxaxaxax αργοτερα για να γελασουμε κι αλλο θα δουμε απωλειες φυλης .
 

DeletedUser33515

Πωωωω γιατι τοσο κλαμα? Τοσο πολυ σε πονεσαι που πας πυξιδα παλι? Επρεπε να το εχεις συνηθησει τοσα χρονια. Καλα καταλαβαινω ειναι κριμα οι ωρες σου να πανε χαμενες αλλα ξερω, ξερω εσυ παιζεις μονο για πρεμ.

Τωρα δεν θα κατσω να αναλυσω τις στρατιγηκες του δουκα μου στο εξωτερικο , ειπες απο οτι θυμαμαι οτι οταν ξαναπαιξεις σοβαρα θα παιξεις μονο ηγεσια, ισως χρειαστει να κατσεις λιγο με τον boss να μαθεις μερικα πραγματα απο αυτον. Οπως ξερουν ολοι η Διπλωματια ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα κομματια του παιχνιδιου. Τωρα αν οι αρχηγοι της Πραξεις εχουν διδακτορικο σε αυτο τον τομεα και εσυ ακομα εισαι στο δημοτικο, τι να σου εξηγησουν και τι να καταλαβεις.

Στο τελος Σοκολατες 1 πλανο
Αντετ 1 πλανο
Ινφεκτ 1 πλανο
Πουλια (birds) 1 πλανο
Λετζιον 1 πλανο
ΑΜΟΡΕ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΛΗ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

Απο την αρχη ο μεγαλος αρχηγος ειπε παμε να κλεισουμε εναν γρηγορο κοσμο για να παμε διακοπες και εκανε ολες τις απαραιτητες ΠΡΑΞΕΙΣ για να γινει αυτο. Τωρα για εμενα πες οτι θες, χαλαρα, σε γλενταω οποτε μπω στο εξτερναλ ,για πλακα,για τις κινησεις που κανουν Κεφαλια των φυλετικων δεν θα μιλας ομως γιατι δεν εχεις τα credentials που λεμε και εμεις οι Αγγλοι.

Τωρα δεξου την πυξιδα σου οπως εσυ ξερεις (θα κραξεις λιγο στο εξτερναλ, θα πεις οτι επεζες για πρεμ, δεν θα παραδεχτης ποτε οτι σε καμια περιπτωση δεν ησουν ανταξια τον ΠΡΑΞΕΙΣ) οσο περιμενεις την πυξιδα και στον 53 (ξερω ξερω και εκει για πρεμ μπηκες).
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Ρε ποια φυλη εκλεισε θα μας πεις και ασε τις εκθεσεις
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
ισως χρειαστει να κατσεις λιγο με τον boss να μαθεις μερικα πραγματα απο αυτον
Γιατι δεν του το λες να δουμε τι θα σου πει/ .Πες του 'αφεντικουλι κανε κανενα μαθημα στην lordi2 ;Eλα να μας πεις μετα τι σου ειπε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
 

MantisGM

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
40
δεν ήταν μαζί μας η Αγγελική ; ρε σ Αγγελική πότε θα κλείσουμε κόσμο στην ίδια πλευρά;
 

DeletedUser33515

Γιατι δεν του το λες να δουμε τι θα σου πει/ .Πες του 'αφεντικουλι κανε κανενα μαθημα στην lordi2 ;Eλα να μας πεις μετα τι σου ειπε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κ2 που ησουν με το αφεντικο και ακουγες τι σου ελεγε,εβαζες απειρες ωρες κ δεν υπηρχε το πρεμ με το τωρα καθεστως....ησουν σκυλος λεει οπως στη φωτο που ειχες.

Πλεον ουτε ακους γιατι νομιζεις οτι ξερεις....ενω πολλα δεν τα ξερεις.
Δεν μπορεις να βαλεις τις ωρες εκεινες που εβαζες και ταυτοχρονα δεω μπορεις λογω των παραπανω να βαλεις και πρεμ.Με δεδομενο οτι ο κ 48 δεν εχει καμια σχεση με κ2 και εχεις μεινει πολυ πισω παιχτικα,απλα παραμενεις δυνυτικα μια γραφικη ασχετη,ανενεργη πρωην παιχτρια που κανεις το κοσμο να γελαει στο εξωτερικο φορουμ,συνεχισε δεν εχουμε πολλους ******ιοζηδες,χωρας....ε θαναση???χαχαχαχαχα

κανεις καμια προσπαθεια λογγαροντας εδω και εκει βεβαια μπας και....αλλα σε μαθανε και σε αυτο και παλι πορτα τρως και καταληγεις με κατι γελοιες μορφες του παιχνιδιου(πρωταθλητες και σια) να περιφερεσαι και να μοιραζεσαι ρουμ αναπολωντας τα παλια ....χαχαχαχα απλα καταντια!

Το παιχνιδι εξελισσεται και εσυ νομιζεις επειδει καποτε εκανες μια εμφανιση οτι εισαι παιχτρια. Τελευταια φορα που το λεω αν και πλεον σου εχει μεινει παρατσουκλι. Εισαι παιχτρια του εξωτερικου φορουμ και τον εσωτερικον χωριον. Οταν αποφασισεις να εξελιχθεις και να εκμοντερνιστης μαζι με τις φυλετικες, να σκυψεις το κεφαλι να συκωσεις τα μανικια και να ερθεις για προπονηση. Μεχρι τοτε στο εξωτερικο και σε κανενα ρουμ να θυμασε τους παλιους καλους καιρους. Στο παιχνιδι πυξιδα οπως παντα και ναι ναι δεν ξεχασα, εσυ παιζεις μονο για πρεμ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΕΜ.
 
Κορυφή