Tribal Troubles
Δεινόσαυρος του forum
- Βαθμολογία αντίδρασης
- 507
δεν ήταν μαζί μας η Αγγελική ; ρε σ Αγγελική πότε θα κλείσουμε κόσμο στην ίδια πλευρά;
Θα μας χωρισουν τα ταιρια μας να ξερεις ΑΛΛΑ θα το ξεπερασουμε χαχαχαχαχαχαχα .
Ενταξει ναι ο Τασος ελεγε σε εμενα τι θα κανω που ειχα τα πενταπλασια χωρια απο αυτον και ημουν στην καλυτερη φυλη διπλα στους καλυτερους , ...τι λεμε μωρε τωρα? Το παιχνιδι δεν εξελίχθηκε αυτος εμαθε πεντε πραγματακια που αγνοουσε .
Ο τελευταιος κερδισμενος κοσμος μου ειναι πριν 2 χρονια και ηταν σκληρος κοσμος οχι νουμποκοσμος, αλλαξε απο τοτε πολυ?Αλλαξε ναι αλλα αλλαξε προς το χειροτερο γιατι δεν υπαρχουν παιχτες πια .Οποτε εχω χρονο και διαθεση θα παιξω προς το παρον παίρνω καμια επιτηρηση κοβω ,γελαω ,σπαμαρω και γενικα κανω οτι θελω γιατι μπορω να το κανω .Ξεφτυλλα ειναι να σου γινεται το παιχνιδι αυτοσκοπος οχι να μπαινεις να σπαμαρεις να παιρνεις επιτηρησεις να δινεις πριμιουμ στα ανηψια σου .Ξεφτυλλα ειναι να νομιζεις οτι θα καταξιωθεις μεσα απο τις φυλετικες .Εγω δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν γιατι εχω βρει αλλου τις ισσοροπιες μου .(Δωρεαν ψυχαναλυση σας κανω την επομενη φορα θα σας χρεωσω )
Χαιρομαι που εκλεισες κοσμο αλλα ειναι ξεφτυλλα κοσμος ,πως να το κανουμε? .Εδω μιλαει ο ανθουλης με 11 χωρια και μηδεν νομπλαρισματα εχθρικα .Ολες τις απωλειες σαν φυλη της εχω εγω μονη στον πρωτο μηνα παιχνιδιου .Δεν υπαρχει μετρο συγκρισεις νουμπαδες μια ζωη .Εχει ο ανθουλης 11 χωρια και λεει εκλεισα κοσμο αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχαχαχα ασε μας βρε νηπιαγωγείο .
Τελευταία επεξεργασία: