Ανακοίνωση Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Αγαπητοί παίκτες,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια στις Φυλετικές Μάχες. Γι' αυτόν το λόγο θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές στην Πολιτική μας περί Απορρήτου.


Γιατί γίνονται αυτές οι αλλαγές;
Οι νέοι Νόμοι περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζονται εφέτος σε όλο τον κόσμο, σε συνδυασμό με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θέτουν νέες απαιτήσεις για την ενίσχυση της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Η ενημέρωση της Πολιτικής μας περί Απορρήτου αντανακλά όλες τις αλλαγές που έχουμε κάνει, προκειμένου να διασφαλίσουμε πως τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.


Τι είναι αυτές οι αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου; Πότε θα τεθούν σε ισχύ;
Η επικαιροποίηση της Πολιτικής Απορρήτου αποσκοπεί στο να καταστήσει σαφές σε όλους τους χρήστες μας, ποια δεδομένα τους αποθηκεύονται και γιατί αυτά χρειάζονται για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες των παιχνιδιών μας.
Η νέα μας Πολιτική Απορρήτου τίθεται σε ισχύ σήμερα, 25 Μαΐου 2018, και είναι διαθέσιμη εδώ. Προς το παρόν τα κείμενα της Πολιτικής Απορρήτου είναι διαθέσιμα μόνο στα Αγγλικά και τα Γερμανικά. Σύντομα θα είναι διαθέσιμα και στην τοπική γλώσσα. Θα ενημερωθείτε με μήνυμα εντός του παιχνιδιού μόλις τα κείμενα γίνουν διαθέσιμα για την τοπική γλώσσα.


Τι άλλο αλλάζει για εμένα; Χρειάζεται να κάνω κάτι από μέρους μου;
Η κύρια αλλαγή για εσάς είναι πως έχετε πλέον περισσότερο έλεγχο στα δεδομένα που αποθηκεύονται για τους λογαριασμούς του παιχνιδιού και του forum. Εάν επιθυμείτε να ελέγξετε και να προσαρμόσετε τις Επιλογές Χρήσης Δεδομένων, μπορεί εύκολα να γίνει από τις Ρυθμίσεις του λογαριασμού (για το παιχνίδι και το forum). Αυτό είναι εντελώς προαιρετικό και παραμένει διαθέσιμο όποτε το επιθυμείτε.

Για τυχόν ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Κέντρο Υποστήριξης.


Η Ομάδα του Tribal Wars
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Αγαπητοί παίκτες,

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, σας ενημερώνουμε πως έχει προστεθεί η ελληνική μετάφραση της Πολιτικής Απορρήτου του παιχνιδιού και είναι προσβάσιμη από εδώ: https://legal.innogames.com/staemme/el_GR/privacy


Για την Εταιρεία,
noesis
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή