Παλιρροιακό κύμα (tcunami CxC) τεραστιων διαστάσεων καταστρέφει την k44

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser18900
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser18900

Παλιρροιακό κύμα (tcunami CxC) τεραστιων διαστάσεων καταστρέφει την k44

Παλιρροιακό κύμα τεραστιων διαστάσεων κατέστρεψε το μέτωπο της GhostsGangsters στην k44 εχθές το πρωί και η καταστροφική ορμή του tcunami που ονομάστηκε CxC άλλαξε τον χάρτη μέσα σε ελάχιστες ώρες! οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι συνέπειες του προτού κύματος θα είναι καταστροφικές, μιας και ακόμα δεν είναι δυνατόν να εκτιμηθεί το μέγεθος της καταστροφής.

οι ειδικοί εκτιμούν ότι οι μετασεισμικές δονήσεις θα συνεχιστούν για μερικές ακόμα ημερες!

ο φόβος όμως παραμένει στους ταπεινούς υπηκοους τον GhostsGangsters που ανησυχούν για ένα μεγαλύτερο παλιρροιακό κύμα που θα σαρώσει την επικράτεια τους!

οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία έχουμε θα διακόψουμε το πρόγραμμα μας για να σας κρατάμε ενήμερους!
 

DeletedUser18900

break newz


νεότερες πληροφορίες από το tcunami CxC που σάρωσε την ήπειρο 44 αναφέρουν πως τα "αρχιγοφαντασματακια" συνεδριάζουν σε κλίμα έντονης ανησυχίας και φόβου λόγο του πλήγματος που δέχτηκε από την cxc

... όπως αποδεικνύεται οι συνέπειες του προτού πλήγματος εχθές το πρωί έχει προκαλέσει κύμα μικρότερων παλιρροϊκών κυμάτων που σαρώνουν ολόκληρο το μέτωπο τους!

πληροφορίες από έγκυρες πηγες, αναφέρουν έντονες αντιδράσεις κατά τις διοίκησις, και ακούγονται φωνές μέχρι και για διάλυση της φυλής και μεταφορά στον casual...

ανεξάρτητος του, τι θα αποφασιστεί, το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες...

άλλωστε κορυφαίοι αναλυτές ομιλούν πως στο άμεσο μέλλον ΔΕΝ αποκλείεται να δούμε ακόμα ένα μεγαλύτερο παλιρροιακό κύμα να σαρώνει την 44 καθώς όλα δείχνουν ότι το φαινόμενο CxC θα κυριαρχήσει!
 
Κορυφή