Μάχη Οδοφραγμάτων

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211

Μάχη Οδοφραγμάτων



Αγαπητοί παίκτες,

στις 12 Απριλίου θα ξεκινήσει το νέο μας event "Μάχη Οδοφραγμάτων". Θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Απριλίου.

Σε αυτό το event πρέπει να ανακτήσετε τον έλεγχο τις πόλης από τον Βαρώνο του Bollwerk, ο οποίος μαζί με τους ακολούθους του λεηλατεί το θησαυροφυλάκιο της πόλης. Αυτή η προδοσία δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη!


Το κυνήγι του Βαρώνου του Bollwerk

Στην αρχή του event θα εμφανιστεί ο χάρτης της πόλης, όπου θα φαίνονται τα οδοφράγματα που έφτιαξε ο Βαρώνος με τους ακολούθους του. Σε αυτό το event θα έχετε στη διάθεσή σας ειδικές μονάδες, που φαίνονται πάνω από τον χάρτη.

Επιλέγοντας ένα οδόφραγμα φαίνονται οι μονάδες που το υπερασπίζονται και μπορείτε να επιλέξετε τις μονάδες που θα στείλετε στη μάχη.
Το αποτέλεσμα της μάχης εξαρτάται από τα δυνατά και αδύνατα σημεία των μονάδων που θα σταλούν. Περισσότερες πληροφορίες για την κάθε μονάδα μπορείτε να λάβετε είτε πατώντας στην εικόνα ή για μια γρήγορη επισκόπηση απλά περάστε το ποντίκι πάνω της. Εάν χάσετε σε μια μάχη, οι μονάδες θα τραυματιστούν και δεν θα είναι διαθέσιμες έως ότου φτάσει ο Γιατρός και αναλάβει την ίασή τους. Όσες εχθρικές μονάδες νικήσεις θα χαθούν, καθώς δεν έχουν Γιατρό για να τις θεραπεύσει. Αυτό επιτρέπει την εκκαθάριση των οδοφραγμάτων με πολλά κύματα επιθέσεων.

bb_announcement_units.png


Μόλις καταλάβετε ένα οδόφραγμα, θα ανταμειφθείτε με Δουκάτα, τα οποία και μπορείτε να ανταλλάξετε για αντικείμενα στο κατάστημα του event. Εφόσον νικήσετε σε συγκεκριμένα οδοφράγματα, θα λάβετε ένα ειδικό αντικείμενο. Τα βραβεία που θα λάβετε απεικονίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης της μάχης. Μόλις νικήσετε τα στρατεύματα του οδοφράγματος, θα μπορείτε να επαναλάβετε ξανά τη μάχη του, αλλά κάθε επανάληψη θα είναι και πιο δύσκολη.

Για να συνεχίσετε χρειάζονται περισσότερες μονάδες, τις οποίες και θα λαμβάνετε παίζοντας στο παιχνίδι. Κάθε μέρα θα έχετε 10 πιθανότητες να βρείτε επιπλέον τυχαίες μονάδες εκτελώντας συγκεκριμένες ενέργειες του παιχνιδιού, όπως επιθέσεις, άμυνα, στρατολόγηση ή κατασκευή κτηρίων. Κάθε φορά που λαμβάνετε μονάδες κατ' αυτόν τον τρόπο, θα λαμβάνετε και μία αναφορά στην οποία θα αναφέρετε ποιες μονάδες πήρατε.

Μπορείτε επίσης να λάβετε επιπλέον Δουκάτα με βάση την ημερήσια κατάταξη ή ένα μεγάλο bonus στο τέλος του event. Σημειώστε πως τα Δουκάτα της συνολικής κατάταξης θα προστεθούν στο τέλος του event και πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε στο κατάστημα του event, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό για άλλες 24 ώρες μετά τη λήξη του event. Από το ιστορικό του event θα μπορείτε να δείτε μια επισκόπηση των Δουκάτων που λάβατε κάθε μέρα.


Συγκεντρώστε τα στρατεύματά σας και πάρτε πίσω την πόλη!

Θα θέλαμε την άποψή σας για το νέο μας event, την οποία και μπορείτε να υποβάλετε σε αυτό το θέμα.


- Η Ομάδα των Φυλετικών Μαχών
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή