Amore και ηγεσία

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser35557
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser35557

Εφόσον το να ανεβάσω φωτογραφία με την συνομιλία μου προσέφερε εναν αποκλεισμό θα αναφέρω το περιστατικό με λόγια.

Χθες λοιπόν στο σκαιπ υπήρξε ένα πραξικόπημα σε ρουμ μεγάλης φυλής του Κ52 (δεν ανέφερα όνομα ποτέ οπότε δεν παραβιάζω ακόμα κανέναν κανονισμό). Ο αρχηγός λοιπόν της φυλής (δεν είπα όνομα ούτε στοιχεία οπότε είμαι ακόμα νόμιμος) αποφάσισε ότι αυτό ήταν αρκετό για να μου απευθύνει 1-2 σκληρά ,θα έλεγε κανείς, λογακια.

Ακολουθεί η συζήτηση:

Αρχηγός φυλής: Τα λέμε σπίτι σου γαμ***** (ούτε βρισιά ούτε προσωπικά στοιχεία ακόμα νόμιμος)

Emperorphilip: εγινεε

Αρχηγός φυλής: καλά καλά νομίζεις πλάκα κάνω β*** ε β*** (ακόμα κανενα προσωπικό στοιχείο ούτε βρισιά όπως βλέπουμε οπότε κανένας λόγος για αποκλεισμό)

Emperorphilip: εγινεεε τρελεε

Αρχηγός φυλής: "*συνεχίζει τις βρισιές*




Ε λοιπόν ορίστε το επίπεδο αυτής της φυλής και του παίκτη (όποιος κατάλαβε κατάλαβε εγώ δεν θα πω τίποτα μην μπει κανένα Μπαν πάλι).

Υ.Γ. όποιος θέλει τα σκριν που διαγράφτηκαν χθες ας μου πει χΔ

Υ.Γ.2 ΣΑΣ ... ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΕΙ... (είμαι απόλυτα προσεκτικός με τις κακές λέξεις χΔ)

Υ.Γ.3 στο τέλος δεν μένουν τα λόγια αλλά οι praxis

Υ.Γ.4 έλα βγάλτε με και εμένα Ρουφ τώρα (δεν λέω όλη την λέξη μην πέσει κανένα Μπαν)
 

DeletedUser34912

Για να τα άκουσες εσύ έτσι δεν θα έγινε πραξικοπήμα.έκανες η έφτιαξες πραξικόπημα. :p.

2.Ειμαι περίεργος να μάθω ποιος.

3.το σκαιπ είναι ο χειρότερος εχθρός των φυλών ακόμα και από τους αντιπάλους στο παιχνίδι. Καταργήστε το τελείως. Χάνει το παιχνίδι το νόημα του.ότι ηλιθιότητα θες εκεί μέσα την βλέπεις.

4.η αλήθεια είναι ότι δεν αναφέρεις μεγάλη φυλή σίγουρα. Γιατι πολυ απλά στις μέγαλες φυλές δεν γίνονται τέτοιες παπάκιες.

Μιας λοιπόν και αποφασίσες να το κάνεις θέμα εδώ σου προτείνω να μας πεις την ιστορία ολόκληρη εν ολίγοις και τις 2 όψεις του νομίσματος να ξέρουμε χωρίς αυτο να σημαινεί ότι ο εν λόγω αρχηγός φυλής δικαιολογειται για τα λεγόμενα του.κάπου ομως και εσυ δεν μας τα τοποθετείς τα πράγματα ως πραγματικά έχουν πιστεύω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33515

3.το σκαιπ είναι ο χειρότερος εχθρός των φυλών ακόμα και από τους αντιπάλους στο παιχνίδι. Καταργήστε το τελείως. Χάνει το παιχνίδι το νόημα του.ότι ηλιθιότητα θες εκεί μέσα την βλέπεις.
Εγω θα διαφωνησω εδω. Φυλετικες χωρις το σκαιπ δεν αξιζουν. Ολο το ποιντ ειναι η παρεα, ακομα και οταν δεν ειμαι σε καποιον κοσμο.

Τωρα το να σε βριζει καποιος στο σκαιπ , δεν χανει το νοημα του το παιχνιδι, δινει νοημα στο παιχνιδι. Ευτυχως η δυστηχως εγω πιστευω οι φυλετικες εχουν ενα πολυ τρελλο κομμιουνιτι που δεν θα δεις αλλου και αυτο ειναι που μας κραταει ολους.

Σε μια συζητηση που ειχα με τον Μπλακο πριν μερικες μερες του ελεγα οτι καταφερνει οπου παει να μαζεφτουν σε αυτον ολοι οι "ηλιθιοι". Και δεν το λεω υβριστικα, απλα ολοι αυτοι που παιζουν εχουν πολλες ιδιορυθμιες , πολυχρομους χαρακτηρες πολλες παραξενιες και αυτο απο οτι καταλαβα ειναι σωστο σε ολες τουλαχιστον τις παρεες. Το κομμιουνιτι ειναι τρελλο και σε αρκετες περιπτωσεις εγω πιστευω οτι το μονο που κραταει πλεον αυτο το παιχνιδι στιν ζωη ειναι το σκαιπ, οι παρεες και οι διαμαχες.

Κατι αλλο που προσεξα , αναλογα σε πια παρεα εισαι και σε πιο σκαιπ ρουμ μιλας αποκτας και τον συγκεκριμενο τροπο ομηλιας. Δηλαδη με λεξεις που μπορει να χρησιμοπιιση καποιος μπορω να σου πω σε ποια φυλη επαιξε και σε ποιον κοσμο.

ΣΚΑΙΠ + ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ πανε μαζι.
 

DeletedUser35557

@*tameios.gr* όταν ανέβασα ακριβώς τι έγινε με σκριν και αποδείξεις έφαγα Μπαν. Αν θέλει μπορεί να πει και ο εν λόγο αρχηγός την οπτική του να δούμε τι έγινε.

Αν μιλήσω μόνος μου δεν είμαι 100% αντικειμενικός προφανώς οπότε καλύτερα να ακούσεις και τους δύο. Αν δεν μιλήσει όμως νομίζω φαίνεται ποιος λέει την αλήθεια ;)
 
Κορυφή