DAB Vs NOVUS

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser12715
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser16076

genlyn εδω, ειπα δεν θα ξανα γράψω στο εξωτερικο επειδη δεν εχει νοημα για το παιχνιδι και μονο κουτσομπολιο γίνεται, αλλά διαβάζω εδω και καιρο αρκετα ποστ και με διασκεδάζει.
θα πω δυο τρία πραγματάκια για τους δυο πρωταγωνιστές τον τάκη(φλούφλη) και τον γιάννη (aggelosdelta), πρώτα για τον τάκη,
είναι απο τους καλύτερους παίκτες που έχω δει στις φυλετικές και όσες φορές και να τον έιδα ειναι σε ψιλό επίπεδο και χάρικα που τον γνώρισα.
για τον γιάννη...
προσωπικά για εμενα, είναι ο καλύτερος αρχηγός στις φυλετικές, με διαφορά απο τον δεύτερο, έχει φοβερές ικανότητες σαν αρχηγός ,πανέξυπνος και είναι και πολύ καλός παίκτης,ήμουν τυχερός που γνώρισα ένα τετοιο άτομο και ακομη και ας με αποκαλουν "δασκαλο" απο τον γιάννη έμαθα αρκετά πράγματα.
αν ξόδευε το πρέμιουμ που χώνουν άλλοι αρχηγοί νομίζω ότι σε όποιον κόσμο έμπαινε θα τον έκλεινε κι όλας.
στον τάκη 'εχω να πω ότι ακόμη προσπαθει να καταλάβει τις φυλετικές σαν ένα παιχνιδι ηθικής και αλληλοσεβασμού, μεγάλο λάθος τάκη , είναι ένα παιχνιδι που όποιος μπορει να κάνει κάτι το κάνει για τον ιδιο και για την παρέα του χωρις ίχνος μεταμέλειας για ότι πουστιά και να κάνει.
ξέχασες τον 42 τι έπαθες απο τον ανύπαρκτο βουβουζέλα? αν έπαθες απο άτομο στην ίδια φυλή με εσένα αυτά τι περιμένεις απο έναν απλο σύμμαχο?
ο γιάννης είναι ντόμπρο άτομο αλλά τις φυλετικες τις παίζει ακριβός όπως πρέπει, αλλιως απλά δεν κερδίζεις ένα παιχνιδι στο οποίο όλοι έτσι παίζουν.
χάρικα που έπαιξα και με τους δύο, αν και λίγο και θα ήθελα να έπαιζα εναν κόσμο και με τους δύο απο την αρχή μέχρι τέλος αλλά το παιχνιδι εχει πολλά που δεν εξαρτούνται απο εμας(τους παίκτες).
δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει , καλη επιτυχία και στους δύο
 

DeletedUser35353

Λιγο υπερβολικο σε βρισκω για το παικτικο επιπεδο του φλουφλη,εκτος και αν μας το κραταει για εκπληξη,αλλα οταν δεν μπορεις να κανεις το κατι παραπανω σε ενα κοσμο οπως ο 47 ,δεν νομιζω να τιθεται θεμα "απο τους καλυτερους παικτες" .
Παμε στα του χαρακτηρα του φλουφλη.
Ηθικη...χμμμ
Αλληλοσεβασμος...χμμμ
http://prntscr.com/js3gsa
http://prntscr.com/js3hiq
http://prntscr.com/js3irw
Εχεις πεσει μεσα σε ολα οσα εχεις πει. Μαλλον καποιος προσπαθει να ανοιξει πορτες :oops:
 

DeletedUser35766

επί της ευκαιρίας τώρα που με θύμισες 2NerdsNoVillages

ένας από τους λογαριασμούς που χαρακτήριζε ο φλούφλης ως ''τυχαίο, πυξιδιασμένο, άσχετο, καημένο αγοράκι'' και επίσης έλεγε ότι θα τον ξεφτιλίσει (πριν καλά καλά αρχίσει ο πόλεμος εννοείτε..) χα χα χα

καθαρό +27 (χωρίς αυτούς που πέταγαν έξω πριν τους πάρουμε τα χωριά όπως πάνος555, daburas κλιπ κλιπ)
https://prntscr.com/js4fu2

τα 3 ''χαμένα'' είναι χωριά που δοκίμασαν να παίξουν με ρεκλάιμ στα πλάνα που δέχτηκαν αλλά δεν τους βγήκε..
like https://prntscr.com/js4mgh

λυπήσου μας αρκετά μας ξεφτίλισες είδη calm down μεγάλε..
https://prntscr.com/js4pm0

σχεδόν 4.5 εκατομμύρια γελοίοι λογαριασμοί
https://prntscr.com/js4qxt
https://prntscr.com/js4wr8

μέχρι και σε συνολικές απώλειες απο την αρχή του κόσμου ως υποστηρικτή τον περνάω (αλλά δεν το πόσταρα γιατί ο κ47 είναι ο 1ος μου κόσμος και μέχρι σεπτέμβριο έπαιζα από κινητό χαλαρά λόγο στρατού άρα τα στατιστικά πριν τον πόλεμο με νοβους δεν αρμόζουν στον λογαριασμό μου..)

τα καλύτερα έρχονται.. :cool:
 

DeletedUser16076

Λιγο υπερβολικο σε βρισκω για το παικτικο επιπεδο του φλουφλη,εκτος και αν μας το κραταει για εκπληξη,αλλα οταν δεν μπορεις να κανεις το κατι παραπανω σε ενα κοσμο οπως ο 47 ,δεν νομιζω να τιθεται θεμα "απο τους καλυτερους παικτες" .
Παμε στα του χαρακτηρα του φλουφλη.
Ηθικη...χμμμ
Αλληλοσεβασμος...χμμμ
http://prntscr.com/js3gsa
http://prntscr.com/js3hiq
http://prntscr.com/js3irw
Εχεις πεσει μεσα σε ολα οσα εχεις πει. Μαλλον καποιος προσπαθει να ανοιξει πορτες :oops:
αυτο που του έγινε ηταν πάρα πολυ άσχημο, ο λόγος που αντέδρασε έτσι, το ότι κάποιος αντιδράει έτσι μετά απο μια κινηση όπως αυτή που του έκανε ο γιάννης(aggelosdelta) εννοειτε πως προσωπικα θα τον δικαιωλογησω απόλυτα, είπαμε ο γιάννης ειναι γάτα αλλά αυτό δεν σημένη ότι δεν θα τρελαθει ο άλλος η ότι δεν έπρεπε να κάνει την κίνηση αυτή.
το τελευταιο προσπαθω να ανοιξω πόρτες? δεν το κατάλαβα, μάλλον δεν κατάλαβες ότι το παιχνιδι τελειωσε για εμενα, κλεινω τον κ50 με το εκτελεστης4 , με τους στοπ και τελος τα παντα για εμενα οτι εχει σχεση με φυλετικες.
πορτες με το ποστ που έκανα θα άνοιγα μάλλον για εσας και όχι για τον φλούφλι,διαβασε τα λίγο καλύτερα ότι γράφω,
κάτι ακόμη, μάλλον δεν ξέρεις ότι παραλίγο να ήμουν ένας απο τους αρχηγόυς σου αν δεχόμουν την πρόταση του γιάννη πέρσι , αν ηταν χειμώνας με εσας θα τελείωνα το παιχνιδι και όχι με τους στοπ, απλά καλοκαίρια δεν κάνω σταρτ.
υ.γ
για τον χαρακτηρα που λες δεν ανέφερα τον φλούφλη αλλά τον γιάννη, αλλά το ίδιο ισχυει και για τον φλούφλη
 

DeletedUser35353

Μαλλον δεν εχεις καλη εικονα για τον κ47 και για αυτο δικαιολογεις τον φλουφλη σαν θα ειναι το θυμα στην υποθεση.Αν εννοεις "κινηση οπως αυτη" το περιθωριο του ενος μηνα που τους δοθηκε + τους 2 μηνες που καναμε εμεις για να καθαρισουμε το ημισφαιριο μας και την κατακτηση βαρβαρων απο νοβους στη μερια μας πριν τη ημερομηνια εναρξης του πολεμου,τοτε εχεις δικιο.Καποιοι παικτες παρατουν το παιχνιδι εδω και 10 κοσμους και το γεγονος οτι ειχες προταση δεν σημαινει οτι θα επαιζες ακομα εδω,καθως "οι πολλοι" παρατησαν οταν πιστευαν πως ο κοσμος ειναι χαμενος
 

DeletedUser12715

ευχαριστω ολους ρουφιανους και μη, φιλους και εχθρους για τις τοποθετήσεις τους, ολες σεβαστες παιχτες εκατερωθεν ειπαν την αποψη τους....... οι αρχηγοι των νοβους δεν εχουν αποψη? να κανουν μια τοποθετηση....... να μας πουν οτι χανουν για αυτους τους λογους.....να ακουσουμε την αποψη τους για το ποιος φταίει ........ κατι ρε παιδια. να πουν καναμε λαθος............τζενλι κρύβε λογια εισαι απο τους λιγους που με παίρνουν επιτήρηση..........
 

DeletedUser12715

Όπως και να χει η νοβους μέχρι τώρα δεν τα χει παρατήσει και ακόμα και μετά από τόσες σφαλιάρες το παλεύει.Έχουμε δείξει επιμονή και θέληση για αυτόν τον πόλεμο και ας μας διασύρετε όσο θέλετε εμείς εδώ είμαστε να πέσουμε μαχόμενοι.
Πόσες φυλές έχουν πατήσει διάλυση πάνω στον μήνα...

μα δεν θελουμε να τα παρατησετε.........ποιος σας λεει τετοιες ανακρίβειες?????

σακη? σακη ελεος βρε μην τους λες τετοια.....
 

DeletedUser29736

aggelosdas.....

τα πριντ σκριν, που έβαλες είναι απλά αστεία και μάλλον εκθέτουν εσένα και όχι εμένα.
Αλλος χαρακτήριζε τον εαυτό του "παντελονάτο" και όλα τα υπόλοιπα, που δεν θα τα επαναλάβω, εγώ απλά επανέλαβα τις εκφράσεις , που χρησιμοποιούσαν κάποιοι από την φυλή σου ως επιχειρήματα εμπιστοσύνης.

Το "πυξιδιασμένος" είναι ένα γεγονός, δεν είναι προσβλητική έκφραση, εκτός κι αν κάποιος δεν έχει φάει ποτέ πυξίδα και εσύ τον αποκαλείς έτσι, ενώ δεν ισχύει. Αν όμως φάει την πυξίδα του ...είναι πυξιδιασμένος, πώς να το κάνουμε!

Η λέξη "άσχετος" είναι η πιο συνηθισμένη έκφραση στις φυλετικές, μετά τη λέξη "νουμπάς".
Εσύ έχεις ένσταση για τον χαρακτήρα μου γιατί χρησιμοποίησα τις λέξεις που υπογράμμισες στα πριντ σκριν;;; Άφωνος!

Επειδή προφανώς δεν ξέρεις, η ηθική στην οποία αναφέρεται ο Δημήτρης, είναι κάτι άλλο, πολύ διαφορετικό ως έννοια, που δεν εξαρτιέται από τον τρόπο που εκφράζεται κάποιος, όπως εσύ μάλλον νομίζεις ...δεν έχω την απαίτηση να καταλάβεις ακριβώς τι λέω, ούτε τι εννοεί ο Δημήτρης, προφανώς γιατί δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις.

Επίσης, καλά είναι, όταν προσπαθούμε να επικαλεστούμε τα λόγια κάποιου, πρώτα να διαβάζουμε προσεκτικά τι γράφει ο άλλος και αν μπορούμε ( μπορείτε) , να το επεξεργαζόμαστε λιγάκι στο μυαλό.
( το πρώτο πληθυντικό, για λόγους ευγένειας...)

Το "θα σας ξεφτιλίσω" δεν είχε να κάνει με τον αριθμό των χωριών, που θα πάρουμε ή θα μας πάρετε...και αρχίσατε να κάνετε την αριθμητική, αφορούσε άλλο πράγμα....αλλά πάλι δεν πειράζει, έχω συναντήσει άπειρες φορές την αδυναμία κάποιων να καταλάβουν και τις πιο απλές εκφράσεις.( δηλαδή σοβαρά τώρα, ούτε αυτό δεν καταλάβατε τι σήμαινε ;)

ΥΓ. Ο Δημήτρης, ξέρει πολύ καλά τι λέει (και δεν αναφέρομαι στον χαρακτηρισμό του ως καλό παίκτη) και μου είναι αδιάφορο αν το αποδέχεστε ή όχι.

ΥΓ2 Δημήτρη, όπως προφανώς έχεις καταλάβει, ούτε με ενδιέφερε ποτέ να κλείσω κόσμο, ούτε πρόκειται να αλλάξω τον τρόπο που παίζω, δεν είναι αυτοσκοπός μου...και όταν ξενερώνω, μοιράζω και φεύγω
ΥΓ3 Ενδιαφέρον σενάριο...να βγω για καφέ, εγώ με τον Oμηρο, τον illuzion και τον peligroso...αλλά και για να το απογειώσω, ακόμα πιο ενδιαφέρον, να βγουν οι τρεις τους για καφέ...και να κάθομαι στο διπλανό τραπέζι.
 

DeletedUser35766

μια χαρά κατάλαβα με το ''συνεχίστε το και θα σας ξεφτιλίσω'' τι εννοούσες απλά ταίριαζε γενικά πολύ και με το print screen και το έβαλα έτσι για πλάκα.. όσο για τα υπόλοιπα που είπες; και το τι θες να πεις κατάλαβα και τον τρόπο που τα είπες και το τι θες να καταλάβω εγώ και οι απομέσα και το τι θες να φαίνεται στα μάτια των απέξω.. τεσπα αρκετά συζητήσαμε αυτές τις ****μάρες αλλά δεν μας δώσατε και κάτι άλλο ως υλικό για να ασχοληθούμε μαζί του..

προς φλούφλη- αρκετά περιτριγύρισες τα κύρια θέματα περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να απαντήσεις για να αποφύγεις αυτά που ήθελες να αποφύγεις. Αφού θες ας μιλήσουμε την ίδια γλώσσα τότε. Αρκετά είδα να συνεχίστηκε το θέμα που δεν ήθελες να συνεχιστεί και έλεγες ότι αν συνεχιστεί θα μας ξεφτιλίσεις. Το μόνο που δεν είδα και δεν έκανες όμως μετά τη συνέχεια του θέματος είναι το να μας ξεφτιλίσεις. Βγάλε πράγματα στη φόρα τότε με αποδείξεις περί του θέματος να μάθουμε και εμείς που δεν ξέρουμε και όντως να μας ξεφτιλίσεις.

προς genlyn- θέλω να μου εξηγήσεις λίγο ποιο λεπτομερώς τι εννοείς με αυτό ''στον τάκη 'εχω να πω ότι ακόμη προσπαθει να καταλάβει τις φυλετικές σαν ένα παιχνιδι ηθικής και αλληλοσεβασμού, μεγάλο λάθος τάκη'' και αυτό ''αν έπαθες απο άτομο στην ίδια φυλή με εσένα αυτά τι περιμένεις απο έναν απλο σύμμαχο?'' γιατί απότι φαίνεται λάθος σε έχουν πληροφορήσει για τον κ47 και λες αυτά που λες δεν εξηγείτε αλλιώς..
 

DeletedUser29736

ψιτ, illuzion, το τερματίζεις, πρόσεχε.

Πάλι αδιάβαστος ποστάρεις. Κάνε μια επανάληψη, εν όψη και των πανελλαδικών , που αρχίζουν και ξαναέλα.
( αν ήξερα όταν σε πυξίδιασα, ότι θα το έπαιρνες τόσο στραβά, αλήθεια σου λέω δεν θα το έκανα. Πάντως, έχε υπόψιν σου, σχεδόν όλοι οι πυξιδιασμένοι του κ47 ήταν αξιοπρεπείς, εσύ αποτελείς κακή εξαίρεση.)
 

DeletedUser35766

ψιτ, illuzion, το τερματίζεις, πρόσεχε.

Πάλι αδιάβαστος ποστάρεις. Κάνε μια επανάληψη, εν όψη και των πανελλαδικών , που αρχίζουν και ξαναέλα.
( αν ήξερα όταν σε πυξίδιασα, ότι θα το έπαιρνες τόσο στραβά, αλήθεια σου λέω δεν θα το έκανα. Πάντως, έχε υπόψιν σου, σχεδόν όλοι οι πυξιδιασμένοι του κ47 ήταν αξιοπρεπείς, εσύ αποτελείς κακή εξαίρεση.)

αα ρε φλουφλη πάλι τα ίδια.. αυτό να ξέρεις το δικό σου επίπεδο ρίχνει όχι το δικό μου χωρίς πλάκα τώρα.. να στο ξαναπώ ακόμα μια φορά μπας και το εμπεδώσεις. έριξες πρεμ και πυξίδιασες ένα λογαριασμό ενός παίχτη που ήταν η αρχή στον 1ο του κόσμο.. ξεκίνησε το παιχνίδι όταν ήταν στρατιώτης και έπαιζε από κινητό όποτε έβρισκε χρόνο.. όταν με πυξίδιασες (και μπράβο σου μεγάλε παίχτη που το λες και το ξαναλές κιόλας σαν να είναι κανά κατόρθωμα χαχα) όταν απολύθηκα από το στρατό ξαναξεκίνησα και έπαιζα από pc.. το τερμάτισα το παιχνίδι μιλάμε ποιο πολύ κάψιμο δεν γίνετε.. 1ος μου κόσμος και εκτός από όλα τα άλλα που έχω κάνει έχω βγάλει και εντελώς μόνος σε λίγες ώρες ολόκληρο πλάνο με 2 ημισφαίρια πόλεμο και πέτυχε από κάθε άποψη. Αυτά που έχω μάθει και έχω κάνει σε ένα κόσμο (φαίνεται γενικά από τον πόλεμο) ούτε καν τα μισά δεν έχεις μάθει σε όλους που έχεις παίξει μαζί..

τεσπα δεν είναι αυτό το θέμα μας και καθόλου προσωπικά δεν το έχω πάρει απλά το αναφέρεις επανειλημμένα και με αναγκάζεις να σου απαντήσω.

απάντα στο θέμα μας.. σε αυτά που σας ζητάει να απαντήσετε ο Γιάννης από το 1ο μήνυμα αυτού του ποστ που λες ότι αν το συνεχίσεις το θέμα θα μας ξεφτιλίσεις και σταμάτα να πετάγεσαι σε άλλα θέματα με τέτοιο τρόπο προσπαθώντας να αποφύγεις αυτό που θέλουμε να συζητήσουμε ''και οι 2 μεριές..''
 

DeletedUser34439

εχετε πεσει σαν τα κορακια πανω στο φλουφλη :(
στον Ομηρο ειδα ειχατε διαφορετικη αντιμετωπιση ,πονηρουλιδες
νομιζω ο κοσμος τελειωσε
ο ΑγγελοςΔελτα παρεδωσε μαθηματα παλι
οπως ειπε και ο genlyn ειναι σπουδαιος αρχηγος
 

DeletedUser35354

εχετε πεσει σαν τα κορακια πανω στο φλουφλη :(
στον Ομηρο ειδα ειχατε διαφορετικη αντιμετωπιση ,πονηρουλιδες
νομιζω ο κοσμος τελειωσε
ο ΑγγελοςΔελτα παρεδωσε μαθηματα παλι
οπως ειπε και ο genlyn ειναι σπουδαιος αρχηγος

Μας τα εχεις κανει τσουρεκια ρε φιλε με τον Ομηρο , τοσο πολυ σου εχει βιασει τα ονειρα και ασχολεισαι συνεχεια μαζι του? Αν εχεις προβλημα μαζι του , βρες τον σε κοσμο και πυξιδιασε τον , το τι εχει κανει ο Ομηρος σε αλλους κοσμους δεν μας ενδιαφερει και δεν θα επρεπε να ενδιαφερει ουτε εσενα .
 

DeletedUser34439

Μας τα εχεις κανει τσουρεκια ρε φιλε με τον Ομηρο , τοσο πολυ σου εχει βιασει τα ονειρα και ασχολεισαι συνεχεια μαζι του? Αν εχεις προβλημα μαζι του , βρες τον σε κοσμο και πυξιδιασε τον , το τι εχει κανει ο Ομηρος σε αλλους κοσμους δεν μας ενδιαφερει και δεν θα επρεπε να ενδιαφερει ουτε εσενα .


εχω αρκετα αρνητικη,ασχημη γνωμη για τον Φωταρα και τον Ομηρο ως αρχηγους της Novus και ως παιχτες και απλα το γραφω
τωρα αν αναφερθηκα σε αλλο κοσμου δεκτο αλλα το εκανα πιο πολυ για να δειξω καποια πραγματα
τωρα αν σε κουρασα ,σε ενοχλησα ή αν εχεις αλλη αποψη ,πολυ ευχαριστως να την ακουσω.
παρεπιπτοντως εχω πολυ καλη γνωμη για τον αρχηγο της φυλης σου, και με αυτο διαφωνεις?
τεσπα για μην σε κουραζω δεν θα τον ξανακραξω :p
 

DeletedUser35354

εχω αρκετα αρνητικη,ασχημη γνωμη για τον Φωταρα και τον Ομηρο ως αρχηγους της Novus και ως παιχτες και απλα το γραφω
τωρα αν αναφερθηκα σε αλλο κοσμου δεκτο αλλα το εκανα πιο πολυ για να δειξω καποια πραγματα
τωρα αν σε κουρασα ,σε ενοχλησα ή αν εχεις αλλη αποψη ,πολυ ευχαριστως να την ακουσω.
παρεπιπτοντως εχω πολυ καλη γνωμη για τον αρχηγο της φυλης σου, και με αυτο διαφωνεις?
τεσπα για μην σε κουραζω δεν θα τον ξανακραξω :p

Ειναι απλα ενα παιχνίδι , δεν μπορουμε ολοι να ταιριαζουμε με ολους , απλα εδω μιλαμε για τον κ47 .. με καταλαβαίνεις νομιζω :)
 

DeletedUser35766

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ!! Παρακαλούνται τα μέλη της νοβους να ξυπνήσουν.. ξεκινάει το πλάνο τους όπου νάνε.. ΧΑΝΕΤΕ ΧΩΡΙΑ ΡΕΕ!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Y.Γ. Παρακαλούνται οι συμπαίκτες μου εκεί στην DAB να σεβαστούνε λίγο τον αντίπαλο. καλά ρε αλάνια δεν σας φτάνουν τα χωριά που παίρνετε στα πλάνα μας και τα καθημερινά έκτος πλάνων; Όταν κάνει πλάνο η νοβους δεν σας φτάνει το ότι δεν τους δίνετε κανα χωριουδάκι από καναν ανένεργο πλέον να κάνουν χαρά πρέπει να τους παίρνετε κιόλας; τστστσ κοράκιαα χαχα ΤΙΚΤΑΚΤΙΚΤΑΚ
 

DeletedUser9395

Για σας παιδες το ΣΤΑΤΣ απο το πλανο των ΝOVUS


Πλευρά 1:
Φυλές: DAB
Πλευρά 2:
Φυλές: NΟVUS

Timeframe: Τελευταίες 24 ώρες

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 4
Πλευρά 2: 3
Διαφορά: + 1 ---> DAB

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 38,969
Πλευρά 2: 29,289
Διαφορά: 9,680

chart
 

DeletedUser9395

Δεν ήθελα να το πω αλλα θα το πω.
Εαν τα πλανα σας εχουν παντα τέτοια επιτυχία εμεις δεν χρειαζετε να κανουμε πλανα καθόλου.
Εχει καταντησει γελοια η κατασταση πλεον.
Καλη μαχες να εχουμε...
.
 

DeletedUser12715

σημερα ειχαν πλανο η νοβους ας ξεκινησουμε μια συζήτηση με τα παιδιά θα περιμενουμε μερικες ωρες να τοποθετηθούν πρώτη για να μην λενε οτι ειμαστε εριστικοι
 

DeletedUser12715

τι να πω ενα απλο παιχνιδι ειναι.......αν κουβαλαμε τοσους κομπλεξισμους σε ενα παιχνιδι και δεν εχουν μουτρα να βγουν να εκφρασουν την αποψη τους οι διοικηση οι παιχτες καποιος τελος παντων ....... λες και ειμαστε τσακομενοι...αφου απο την αρχη ειπαμε οτι θα αποφασίσουν τα μελοι τις καθε φυλης πολεμο η κλείσιμο.........βαζω στοιχημα αν κερδιζαν θα γραφανε σελιδες ολοκληρες.......τωρα εξαφανισμένη ολοι......ακομα και τα μελοι δεν γραφουν............(λες να τους το απαγορευσε καποιος εμεσος πλην σαφος....)

τελος παντον ας κανουμε μια τοποθετηση εφοσον ο αντιπαλος μας ειναι αναξιος να πει ενα μπράβο στους παιχτες μας....(μιλαω παντα για την διοικηση τις νοβους)
1. απο τις 800 νιουκ που μαζεψανε αφησαμε να γυρησουν πισω η 54 +,- 4 δεν πηραν κανενα χωριο λογο τις αμεσης ενεργητικότητας ολον τον παιχτων μας πλην 2 που ειχαν δωση επιτηρηση και για αυτο αφησαμε να επιστρεψουν αυτα τα λιγα επιθετικα
2. η ενεργητικότητα dab σε συγκριση με τις νοβους ειναι τεραστια.......και για αυτο κερδιζουμε άλλωστε
3.η υγεσια τις νοβους με την σταση τις εχει κανει τα μελοι τις να ξενερωνουν και να αποχωρουν.......
4.ο aggelosdelta & gabriel περιμεναμε οτι θα καναμε εναν ωραιο πολεμο χωρισμενο σε δυο ημισφαίρια χωρις καμια αντιπαλότητα(για αυτο αλλωστε δωσαμε και το μυστικο)(4 διαφωρετικες φυλες με ειπαν ****** που σας το δωσαμε) και αντα φτου η νοβους δεν καταδεχετε να μας μιλήσει.....τη περιμενει αραγε?

κουρτινα 1 να τις δωσουμε και τα αλλα μυστικα
κουρτινα 2 να μηνουν 5 παιχτες και να μας πουν να ερθουν απο εδω να μας δωσουν το μυστικο και να κληση η dab τον κοσμο
κουρτινα 3 να τους βγαλει τα μυστικα το παιχνιδι και να τα μαζεψουν

μήπως ψαχνουν τον mister ζονκ

αχ αυτα τα παιδια ετσι που το πανε ζονκ θα τους βγει να το θυμηθουμε αυτο......

και για το φιναλε ας κατσουμε να δουμε ποιος φτεει για την dab που η νοβους χανουν και αμυντικα και επιθετικα και παιχτες..... η υγεσια τις νοβους και μονο

για την νοβους
1.η dab που δεν θελησε να κληση αγγαλιτσα
2.η dab που αρχησε τον πολεμο λιγες μερες ποιο νωρις και χαλοντας το ******ιοζιλίκι τον νοβους να χρησιμοποιούσουν τον μετρ και την φυλη του να διεισδύσουν μεσα μας σε βαρβαρα και αυτοι να τους εχουν στακαρισμενους τον μαιτρ και την φυλη του....:) να παμε να φαμε τα επιθετικα μας πανω στα κρυφά στακαρισματα τον νοβους :p:p:p:p
3.αφου περασε ο καιρος και δεν υπαρχη πλεον αυτη η καραμελα....ξεκηνησε να φταίει ο ενας και φανταστικος ρουφιανος.....την μια κατι πιτσιρίκια που τα εκαναν μαμ....μετα εφταιγε ο μαιτρ που πλεων ηταν αχριστος αμπαλος ασχετος κ.λ.π(αναρωτιεμε αυτον τον αχρηστο δεν μπορουσαν να φανε 1 μηνα?):):):):):)(ελεος ποιο απο τα δυο να πιστέψουμε? ποιος ειναι ποιο άχρηστος η νοβους η ο μαιτρ? ας αποφασίσουν και ας μας ενημερώσουν).
μετα ο ασσασιν ο οποιος και αυτος ηταν ρουφιανος μου, και αυτος ηταν ασχετος,. ασε που καπου ακουστικε οτι μας αδειασε τα χωρια του.....αλλος ενας κακος παιχτης.

ολοι λοιπον ειναι άχρηστοι και φταίνε εχτος απο την υγεσια και το παρεα κι ;);)

ο χρόνος χάριτος ελαβε τελος.....τα χωρια ειναι δανικα και πρεπει να επιστραφουν στον νομιμο δικαιουχο στην dab:cool::cool::cool::cool::cool:
 
Κορυφή