κ 50 και stop

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser16076
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser34887

Πρεπει να χαιρεσαι πολυ εσυ που εκλεισες τον 50 με αντιπαλη φυλη που δεν ηξερε ουτε τα βασικα. Οταν ειχες σοβαρη αντιπαλη φυλη απεναντι σου και υπερτερουσατε κατα 1000 χωρια πατησατε διαγραφες με 2 πλανα που εγιναν μεσα σε 13 μερες.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η STOP
καλησπερα. να μην ξεχναμε τους χαφιεδες που σας εδωσαν την νικη μεσα σε ενα βραδυ.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ UNΣΤΟΠΠABLE!
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Αυτους που στρατολογησατε στην φυλη σας; Ακομα και με αυτους εισασταν 500 χωρια +
 

DeletedUser16076

genlyn εδω, τελείωσε ένας κόσμος που η στοπ ήταν με διαφορά καλύτερη απο τον δεύτερο.
εδω κλείνει και ο κύκλος ο δικός μου στις φυλετικές, έχω να ευχαριστήσω πολλά άτομα που γνώρισα, θα αρχίσω απο αυτόν τον κόσμο και τους παίκτες της στοπ.
με σειρά προτεραιότητας (προσωπική και όχι φυλετική)
ευχαριστώ τον ηλία(prommanager) που μου πρόσφερε τον καλύτερο κόσμο(παικτικα) που έπαιξα και έτυχε να είναι και ο τελευταίος, χωρις να κοπιάσω καν , σαν να ήμουν διακοπές.
ενα απο τα καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει και ο πιο ηθικός, (ποτε δεν περίμενα ηθικό άτομο να κλεισει κόσμο και μάλιστα τοσο εμφατικά).
σαν παίκτης απο τους καλύτερους, σαν αρχηγός παλι απο τους καλύτερους και σαν πλάνα που έκανες ηλία σου βγάζω το καπέλο.
την γωγω , που αν δεν ηταν αυτή μπορει να τα παράταγα(ειχα βαρεθει το παιχνιδι και εκεινη την περιοδο ηταν που ανέβηκε πάνω στην 45 ήπειρο και κάναμε μερικά χτυπήματα και συνεργαστικαμε), την γνωρίζω πολύ καιρό , ακομη και σαν κοριτσάκι τις φυλετικές(κ20) τις ήξερε πολύ περισσότερο απο παραπολλους παίκτες
ελπίζω οι δυο σας παιδια να περάσετε καλή ζωή και να ευτυχήσετε .
s.g. πολύ καλός παίκτης και έπαιξε φοβερά , σάκη καλη σου συνέχεια σε ότι και να κάνεις ενας απο τους καλυτερους παίκτες μαζι με τον ErmisLiza στις φυλετικες (τους έχω δει και σε άλλους κόσμους και ηταν πάλι πολύ δυνατοι, χάρικα που έπαιξα με τοσο καλούς παίκτες)
ErmisLiza πολύ καλος παίκτης και συνεργαστήκαμε πολύ καλά στις αρχές που είναι και τα δύσκολα.
iason80 nikos No7 kai MockeR μια απο τα ίδια, πολύ καλοι παίκτες και στην αρχή ήταν αυτοί που τραβάγανε την ομάδα.
με τον νικο κάναμε καλό παιχνιδι ,μπράβω νίκο.
KSENIXTIS [URL='https://gr50.fyletikesmaxes.gr/game.php?village=4265&screen=info_player&id=805295']ROFIUS [URL='https://gr50.fyletikesmaxes.gr/game.php?village=4265&screen=info_player&id=7770515']tall*hero τρεις φίλοι που έπαιξα μαζι τους μέχρι τέλος και το χάρηκα, καλη συνέχεια παιδια στην ζωη σας[/URL][/URL]
0opsie ειναι ο πάικτης που τον πήραμε στην πορεία, έγινε και προσωπικός μου φίλος, παίξαμε πάρα πολύ μαζί ήταν πολύ σχολαστικός και ακριβης σε όλα, ποτέ δεν τον έψαξα ακόμη και βράδια, πάντα με απαντούσε και με βοήθησε αρκετές φορές ότνα τον χρειάστηκα.
ΕΛΠΊΖΩ να χωρέσει στην πρώτη ομάδα που θα κλείσει κόσμο, μάθαινε το παιχνιδι και ταυτόχρονα το έπαιζε πολύ καλά, ο λόγος φυσικά ότι μολις μπηκε σε εμας κάηκε στο παιχνιδι και έγινε ενας απο τους καλύτερους μας παίκτες.
The Dalton πιστεύω ο καλύτερος παίκτης στον κ50 με διαφορά απο τον δεύτερο, παικτικά έκανε τα ΠΑΝΤΑ , έπαιζε ακόμη και μόνος εναντίων των αντιπάλων όλων ητε επιθετικά ήτε αμυντικά,ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟ.
kokkinosdrakos νομιζω δεν χωράει κάτι να πω για τον χάρη, ηταν ο λόγος που ο κόσμος μας τελείωσε τόσο γρήγορα, ευχαριστούμε χάρη για την δυναμικη που έδωσες στην στοπ, τρομοκράτησες τους αντιπάλους και κερδίσαμε χαλαρά έναν κόσμο 1 vs 3 , αυτό και τόσο γρήγορα με τόσους δυνατούς παίκτες απο την άλλη μεριά κανεις δεν το κατάφερε, ούτε η dnd με χαμηλότερου δυναμικής αντιπάλους.
γράψαμε σε άλλο ποστ ακριβως τι έγινε και ποσο πρέμιουμ έριξαν και οι αντιπαλοι που μας κατηγορήσανε γι αυτο.
*House Targaryen* [URL='https://gr50.fyletikesmaxes.gr/game.php?village=4265&screen=info_player&id=711219']EAGLE58 πολυ δυνατοί παίκτες χάρηκα που σας ειχα συμπάικτες μου παιδια.[/URL]
σε όλους όσους έπαιξαν στην στοπ και βοήθησαν στην άνετη νίκη ενα ευχαριστώ απο εμένα και καλη σας συνέχεια
ξέχασα τον διάσημο...... σορυ φίλε ησουν εισαι και θα εισαι διάσημος η ψυχη της στοπ στα φορουμ στο σκυπε, οποιος δεν κατάλαβε....
ειναι ο [URL='https://gr50.fyletikesmaxes.gr/game.php?village=4265&screen=info_player&id=7762454']berk[/URL]
:)
χαρικα που έπαιξα αυτό το παιχνιδι, πέρασα απίστευτες στιγμες και όσοι λένε ότι ειναι απλα εικονικος κόσμος μάλλον δεν το μελέτησαν καλα.
για σε όλους τους παίκτες του κόσμου κ50 των φυλετικων.
 

DeletedUser34907

σε 2 μηνηματα εριξες 500 χωρια πριν την εναρξη του πολεμου ελεος
 

DeletedUser34907

Πρεπει να χαιρεσαι πολυ εσυ που εκλεισες τον 50 με αντιπαλη φυλη που δεν ηξερε ουτε τα βασικα. Οταν ειχες σοβαρη αντιπαλη φυλη απεναντι σου και υπερτερουσατε κατα 1000 χωρια πατησατε διαγραφες με 2 πλανα που εγιναν μεσα σε 13 μερες.

Αυτους που στρατολογησατε στην φυλη σας; Ακομα και με αυτους εισασταν 500 χωρια +
 
Κορυφή