Event Το θηρίο του Μαύρου Βουνού

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211

Το θηρίο του Μαύρου Βουνού


Για όσο θυμούνται την ύπαρξή τους, ο κάτοικοι του γειτονικού χωριού Caerbannog μαστίζονται από το μοχθηρό θηρίο που κατοικεί στην κορυφή του Μαύρου Βουνού, του οποίου η σκιά πέφτει βαριά πάνω στο χωριό τους.

Εδώ και πολλούς αιώνες, το θηρίο ταλαιπωρεί το χωριό, αφανίζοντας τα ζώα του και λεηλατώντας τις σοδειές του. Ταυτόχρονα όμως εξασφάλιζε πως το χωριό παρέμενε απομονωμένο. Τα ολόφρεσκα νερά που πηγάζουν από τις κορυφές του βουνού καθιστούν εύφορα τα χωράφια του χωριού, και έτσι οι κάτοικοί του εξασφαλίζουν τα απαραίτητα για το χειμώνα. Υπάρχουν επίσης και οι κρύσταλλοι στις σπηλιές του, που συλλέγονται από όσους οπλίζονται με θάρρος και αναρριχώνται στο βουνό. Πολλοί βέβαια δεν επιστρέφουν ποτέ πίσω. Αν και δεν πρόκειται για πολύτιμο εμπόρευμα, η σπανιότητά τους και οι ιστορίες που τους περιβάλλουν, τους κάνουν εξαιρετικά πολύτιμους έτσι ώστε να χαρίζουν ευημερία στο χωριό.

Καθώς ξεκίνησε ο πόλεμος, η ζωή έγινε πιο δύσκολη. Τώρα το χωριό δεν έχει μόνο να παράγει τα απαραίτητα για τον πληθυσμό του, αλλά και να πληρώσει πολεμικούς φόρους. Καθώς μειώθηκαν τα αποθέματα των κρυστάλλων, το ζωικό κεφάλαιο του χωριού ελαττώθηκε και οι καλλιέργειες μειώθηκαν, το θηρίο θεωρήθηκε πρόσθετη επιβάρυνση για την επιβίωση του χωριού. Με την πάροδο του χρόνου έγινε πιο επιθετικό και απελπισμένο, κάνοντας επιθέσεις σε αποθήκες και καραβάνια που προσπαθούσαν να εγκαταλείψουν ή να εισέλθουν στο χωριό. Σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς, η γερουσία του χωριού αποφάσισε πως το θηρίο δεν μπορεί πλέον να γίνεται ανεκτό.

Με ότι είχε απομείνει από την προηγούμενη περιουσία της, η γερουσία έστειλε κάλεσμα στους πιο τολμηρούς ήρωες.

Ένας που θα μπορούσε να αναρριχηθεί στο βουνό και να σκοτώσει το θηρίο.

Το Event

Αγαπητοί παίκτες,

Καλώς ήρθατε στο event "Το θηρίο του Μαύρου Βουνού". Σ' αυτό το event θα αναλάβετε τον έλεγχο ενός γενναίου τυχοδιώκτη και πρέπει να τον καθοδηγήσετε στην κορυφή του Μαύρου Βουνού προκειμένου να εξολοθρεύσει το θηρίο. Το event θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου και θα διαρκέσει για 5 ημέρες.

Έναρξη: 30.05.2018, 14:00
Λήξη: 03.06.2018, 14:00
Κόσμοι: ενεργό σε όλους εκτός HP, speed, non premium

Σημειώστε πως έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές από την τελευταία φορά που έτρεξε το event. Η πιο σημαντική εξ αυτών είναι πως ο εξοπλισμός που βρίσκετε θα περιέχει περισσότερους κρυστάλλους και δεν θα μειώνει περαιτέρω την αντοχή των συναντήσεων. Επίσης θα λαμβάνετε περισσότερους κρυστάλλους με την εύρεση κομματιών εξοπλισμού. Εφαρμόστηκε επίσης και κατάταξη, μέσω της οποίας θα κερδίζετε κάθε μέρα επιπλέον ανταμοιβές.

Το ταξίδι ενός Ήρωα

Ο ήρωας ξεκινά από τη βάση του βουνού και μπορεί να επιλέξει την διαδρομή που θα χρησιμοποιήσει για να φτάσει στην κορυφή. Κάθε εικόνα αντιπροσωπεύει μία δοκιμασία την οποία πρέπει να ξεπεράσει ο ήρωας. Κάθε δοκιμασία απαιτεί μία συγκεκριμένη ποσότητα αντοχής προκειμένου να προχωρήσει. Μόλις ο ήρωας ολοκληρώσει μία πρόκληση, μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του επιλέγοντας μία από τις όμορες εικόνες. Κάθε δοκιμασία θα ανταμείβει τον ήρωα με κρυστάλλους που θα βρίσκει στο δρόμο του.
Οι κρύσταλλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κατάστημα του event για να αγοραστούν πολύτιμες ανταμοιβές. Ο ήρωας θα μπορεί να βρει και νέα κομμάτια εξοπλισμού που θα του επιτρέψουν να λαμβάνει καλύτερες ανταμοιβές. Εάν ο ήρωας καταφέρει να φτάσει στην κορυφή του βουνού και να νικήσει το θηρίο, ως ανταμοιβή θα λάβει κρυστάλλους και το βουνό θα επανεκκινηθεί. Ο ήρωας τότε θα έχει στη διάθεσή του ένα νέο βουνό με νέες και πιο δύσκολες προκλήσεις, αλλά θα διατηρήσει τον εξοπλισμό που βρήκε μέχρι και εκείνη τη στιγμή.

Ο σοφός τυχοδιώκτης θα πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει να πάει απευθείας στην κορυφή για να λάβει πιο γρήγορα υψηλές ανταμοιβές ή να δαπανήσει περισσότερο χρόνο αναζητώντας καλύτερο εξοπλισμό προτού ξεκινήσει μία νέα σειρά περιπετειών.

botbm_challenge01_125px.png
botbm_challenge02_125px.png
botbm_challenge03_125px.png
botbm_challenge04_125px.png


Ισχυρός εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός των λιγότερο τυχερών τυχοδιωκτών μπορεί να βρεθεί σε ολόκληρο το βουνό. Σε κάθε βουνό μπορούν να βρεθούν όλα τα κομμάτια του εξοπλισμού, αλλά αυτό απαιτεί την επίλυση περισσοτέρων δοκιμασιών από όσες απαιτούνται για να φτάσετε στην κορυφή. Υπάρχουν έξι κομμάτια εξοπλισμού: Ξίφος, Κράνος, Πανοπλία, Γάντι, Ζώνη και Μπότες. Το καθένα από αυτά μπορεί να βρεθεί σε τέσσερα επίπεδα σπανιότητας. Η μεταφορά πιο σπάνιου εξοπλισμού θα έχει ως αποτέλεσμα ο ήρωας να βρίσκει περισσότερους κρυστάλλους, αλλά η εύρεση όλων των κομματιών του εξοπλισμού είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Η σπανιότητα του εξοπλισμού υποδεικνύεται με τα χρώματα πράσινο, μπλε, κόκκινο και μοβ προκειμένου να είναι εμφανής η αυξανόμενη σπανιότητα. Τα κομμάτια εξοπλισμού της επόμενης βαθμίδας σπανιότητας, μπορούν να βρεθούν μόνο εάν ο ήρωας έχει στην κατοχή του όλα τα κομμάτια της προηγούμενης βαθμίδας. Ο αριθμός κάτω από το σύνολο του εξοπλισμού υποδηλώνει το bonus που θα λάβει ο ήρωας με την ολοκλήρωση μιας δοκιμασίας.

botbm_helmet_blue.png
botbm_chest_red.png
botbm_gauntlet_green.png
botbm_sword_purple.png
botbm_belt_red.png
botbm_boots_blue.png


Θαυμαστοί Κρύσταλλοι

Οι κρύσταλλοι που βρίσκει ο ήρωας κατά τη διάρκεια των περιπετειών του, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κατάστημα του event για να αγοραστούν με αντικείμενα που θα ενισχύσουν τις πολεμικές σας προσπάθειες. Τα αντικείμενα που θα πάρετε από το κατάστημα του event θα παραμείνουν στον κατάλογό σας και μετά τη λήξη του event. Με τη λήξη του event, θα έχετε πρόσβαση στο κατάστημα του event για άλλες 24 ώρες, προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τους κρυστάλλους που σας έχουν απομείνει. Μετά την πάροδο και αυτού του 24ώρου, η οθόνη του event δεν θα είναι προσβάσιμη, οι εναπομείναντες κρύσταλλοι θα αφαιρεθούν και το κατάστημα του event θα κλείσει. Παρακαλούμε σημειώστε πως εάν μεταφερθείτε στον κόσμο Casual, οι κρύσταλλοι και η μέχρι στιγμής πρόοδός σας δεν θα μεταφερθεί στον συγκεκριμένο κόσμο.



botbm_mountain_400x100.png

Αναρριχηθείτε στην κορυφή και κατατροπώστε το θηρίο!

Παρακαλούμε υποβάλετε τα σχόλιά σας για το event, στο Θέμα Συζήτησης.

- Η Ομάδα των Φυλετικών Μαχών
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Το event θα είναι ξανά ενεργό:

Έναρξη: 12.09.2019 στις 14:00
Λήξη: 15.09.2019 στις 14:00
Κόσμοι: ενεργό σε όλους εκτός κ61, HP, speed, non premium
 

Deleted User - 7797293

Το event θα είναι ξανά ενεργό:

Έναρξη: 14.05.2020 στις 14:00
Λήξη: 17.05.2019 στις 14:00
Κόσμοι: ενεργό σε όλους εκτός κ65, HP, speed, non premium
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή