Να μας ξανά έρθεις γιατί είσαι μεγάλος αετός αδερφέ και τσίφτης .Σταματαω να απανταω γιατι ειστε χασιμο χρονου.Αν καθοσουν να ψαξεις το ιστορικο του ακκαουντ θα δεις οτι ουδεποτε υπηρξα σε συνεργασια με οποιοδηποτε μελος της CxC σε κανεναν κοσμο και ποτε δεν ειχα ασχοληθει αλλωστε σοβαρα με φυλετικες για να φτασω μακρυα.Οποτε φατε λιγο σανο οποιοι ειστε προβατα.Μπεεεε
Φιλακια elisisi
και καπως ετσι χαθηκαν αλλοι 2 παικτες απο το παιχνιδι μαγκες.. καταφερατε και τους διωξατε!
μαλακιες? δηλαδη αν ηταν καλοι παικτες δηλαδη και χρησιμοι θα επαιρναν και παλι το χωριο τους? αυτη ειναι η κυρια αιτια οτι αφου δεν ειναι χρησιμοι πρεπει να παει το χωριο τους σε εναν πιο αξιολογο παικτη!ναι ναι αραξε και εγω με το μερος σου ειμαι ξερω τι τους κανατε απλα σας αρεσαν τα χωρια τους και τα πηρατε χωρις απωλειες μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας και εγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα .. βασικα το εχω κανει οποτε αραξε! απλα δεν θελω να ακουω δικαιολογιες τυπου δεν εχει διαθεση να παιξει και μαλακιες γτ ειναι μπαρουφες.. παμε γερα!
Σε αυτο θα συμφωνησω, εχουν λογαριασμους που οι περισσοτεροι δεν ξερουν το παιχνιδι αλλα ουτε και εσεις ειστε πολυ καλυτεροιτο θεμα ειναι οτι ουτε αυτο μπορειτε να το κανετε σωστα...
Εγω χαρηκα για τη προσπαθεια να μου παρουν το χωριο που δεν τους βγηκε τελικα και το κρατησα μονος χωρις καμια βοηθεια.Παιχταρας δεν ειμαι ουτε το ειπα ποτε.Καποιοι τσουχτηκαν ομως και αυτο μου αρκει.Επισης elisisi τις ειρωνιες στη πατουρα σου κουκλαρα μουφιλικα παντα ετσι
Ένα μήνα εκτός φόρουμ.
Φιλικά πάντα, από aigokairos
Έπεσα από τον καναπέ!!. Χαχαχαχα.κλαιω στα αληθεια.ένα μήνα λέει φιλικά πάντα. Χαχαχα.ωχ παναγια μου να σαι καλά ρε αδερφέ αιγοκερε ότι περάσα σήμερα στην δουλειά τα ξέχασα ήδη κιόλας.