DeletedUser35718
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τον νέο Διαγωνισμό με όνομα "Τ' Αστέρια οδηγούν στην Κορυφή"
Δεν θα γίνει αυτός ο διαγωνισμός.
Θα γίνει ο διαγωνισμός που θα προτείνει ο Κύριος που είπε πως έχουμε γίνει πρακτορείο στοιχημάτων γιατί στερέψαμε από ιδέες.
Επειδή είναι διπλοί οι αγώνες δεν θα ανοίξει το ματς στον πρώτο. Λογικά ενα 1-1 ειναι το πιο πιθανό σκορ. Και ο Ζιντάν δεν θα θέλει να ανοιχτεί γιατί πίσω ειναι χωνί αλλα και ο Έμερι θα πάει συντηρητικά αφου έχει τον επαναληπτικό στο Παρίσι.
Σκόρερ Νεϊμάρ με φάουλ και Ράμος με κεφαλιά.
Αρχικα καλη ιδεα ειναι αυτη,συνεχισε την αφου αρεσει στην πλεοψηφια
Μια αλλη ιδεα ειναι να πονταρουμε στο πια φυλη θα κλεισει τον κοσμο(με πρεμ)
Μπορώ άνετα να περιμένω και 6 μήνες και 2 χρόνια άμα χρειαστεί, έως ότου ωριμάσει η ιδέα και βρεθεί διαγωνισμός που είναι αποδεκτός από όλους.
Σαν εκείνη τη διαφήμιση ενός αλκοολούχου ποτού που πετάνε φελλούς μέσα σε βαρέλι μέχρι να ωριμάσει το απόσταγμα. Κάπως έτσι κι εγώ: θα πετάω φελλούς σε ένα βαρέλι μέχρι να αποφασίσετε οι παίκτες τι σας εκφράζει ως θέμα διαγωνισμού. Ελπίζω μόνο να μην ξεμείνω σύντομα από φελλούς, γιατί τότε θα "υποστείτε" διαγωνισμούς που δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των παικτών.
Αν πάει με ισοπαλία η Ρεάλ στο Παρκ ντε Πρενς, δε ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να πάρει και τον αγώνα.
Αλλά για ισοπαλία το βλέπω κι εγώ. Εκτός αν θυμηθούν να παίξουν.
Σόρρυ που θα το χαλάσω, αλλά ο διαγωνισμός παίρνει έγκριση από εμένα.Διαγωνισμός που παίρνει έγκριση απο μένα δεν χρειάζεται να είναι αποδεκτός και απο τους άλλους...![]()
Πότε έπαιζε αυτό σαν σύνθημα; Δε το θυμάμαι :/Εμένα αυτό που είπες μου θύμησε το σύνθημα για τις εκλογές φοιτητικής παράταξης που έλεγαν βουλιάξτε τους φελλούς![]()
Ο πενάλντο θα κουβαλήσει φέτος ομάδα; Δε νομίζω. Είναι κουρασμένος επειδή κουβάλησε πρόπερσι την Πορτογαλία μέχρι τον τελικό του Γιούρο και φέτος ξεκουράζεταιΤο έχουμε ξαναπει,ο Ρονάλντο θα κουβαλήσει σαν άλλος ΖΕΝ MASTER
ΤEΛΟΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ,ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΕΧΩ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!!!![]()