Kαταργηση παρατηρητηριων

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Εδω και εναν χρονο η εταιρια προσθεσε ενα βασικο κτηριο στο παιχνιδι που το αλλαζει ριζικα. Ενω παλιοτερα ο COMA μας ελεγε να μην προτεινουμε στις ιδεες πραγματα τα οποια θα περιεχουν νεα κτηρια,νεες μοναδες,ρεαλιστικες μαχες διοτι το παιχνιδι δεν ειναι εφικτο να αλλαξει ριζικα η εταιρια αποφασισε να βαλει ενα νεο κτηριο που το αλλαζει ριζικα καταργωντας στην ουσια τα fake πλανα και τον τροπο παιχνιδιου στην επιθεση και στην αμυνα ευνοωντας φουλ τον αμυνομενο , μετριο παιχτη (οχι εκεινον που ειναι νεος και εχει πολλα να μαθει αλλα παιχτες οι οπιοι φτανουν ως ενα ταβανι) καθως και την μεγαλυτερη μαζα μιας φυλης. Το μονο που εγινε ηταν να καταδικαστουν οι καλοι παιχτες και να ισσοροπιστουν με τους μετριους.

Παμε να δουμε λοιπον τα αποτελεσματα στον ελληνικο σερβερ `σε κοσμους που θα ηταν πιο ωραιοι και θα ειχαν αλλη ροη χωρις αυτη.

Κ44 Ενας κοσμος περιπου 50-50 με μερικους καλους παιχτες μεσα. Εγιναν συνολικα 4-5πλανα και παρθηκαν μονο 2-3 χωρια απο πλανα. Ο κοσμος εκλεισε απο βουτιες σε ανενεργους κυριως.
κ47 Ενας κοσμος σχεδον 50-50 με παικτικη υπεροχη της φυλης SAB η οποια σταματησε τον κοσμο επειδη δεν προχωρουσε παλι λογω των παρατηρητηριων
κ48 Ενας κοσμος εν ενεργεια οπου εδω και μηνες ειναι ισσοροπημενος σχεδον 60-40 και χωρια παιρνονται δυσκολα απο πλανα λογω παρατηρητηριων.

Αν τα βαλουμε κατω ολα αυτα και σκεφτουμε εναν κοσμο με 2 φυλες ιδιου επιπεδου με ενεργους παιχτες που εχουν διαρκεια θα συμπαιρανουμε οτι ο χωριο ειναι σχεδον αδυνατο να παρθει. Οποτε ουσιαστικα εχει καταργηθει το gameplay του παιχνιδιου που παιζοταν ετσι για 9-10 χρονια και μιλαμε για ενα εντελως διαφορετικο παιχνιδι που δεν νικα αυτος που το αξιζει αλλα εκεινον που τον ευνοουν οι συγκυριες.

Σαν ελληνικη κοινοτητα τι εχουμε να κανουμε για αυτο; Γινεται να ακουστει η φωνη μας στην εταιρια ωστε να διαπραγματευτει την ρυθμιση με τους παιχτες της; Αν δεν γινεται να καταργηθουν απο παντου ας γινουν δημοσκοπησεις σε καθε σερβερ και να βγουν απο εκει. Στον ελληνικο σερβερ που το επιπεδο ειναι ψηλα πιστευω πως η συντριπτικη πλειοψηφεια ειναι κατα αυτου του κτηριου. Θα ηθελα και την γνωμη απο κατω και αλλων ενεργων παιχτων που ολοι μαζι αποτελουμε την κοινοτητα του ελληνικου σερβερ των φυλετικων μαχων.
 

DeletedUser33515

Συμφωνώ, ο Αμυνόμενος έχει τόσα πολλά μπόνους που για να πάρεις χωριό σε πλάνο πρέπει να χορέψεις τον χορό της βροχής χτυπώντας παλαμάκια πίνοντας αίμα παρθενας που είχε συμπληρώσει 21 έτος ηλικίας και να είναι φοιτήτρια στην Πάτρα....
Παρθένα και φοιτήτρια Πάτρας? Μας τρολλαρει αυτός? Λαννιστερ πες του να πάει να πάρει άμυνες απο όλη την φυλή και να στακαρει αυτός και η κλίκα του τα μετωπικά.
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Το να αφαιρεθεί εντελώς το Παρατηρητήριο από το παιχνίδι, προς το παρόν δεν υπάρχει ως ιδέα. Αν αλλάξει κάτι στο μέλλον, δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτή τη στιγμή.
Αυτό όμως που μπορεί να γίνει, είναι να υπάρχουν κόσμοι που υπάρχει ενεργό και κόσμοι που δεν είναι ενεργό. Αυτό είναι εφικτό και θα γίνει.
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Μεγαλη CO-MA. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Αναμενουμε να δουμε
 

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
@Mad18

hqdefault-1.jpg
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Μεγαλη CO-MA. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο. Αναμενουμε να δουμε

Για όνομα δηλαδή. Δεν είμαι συνομήλικη της Ακρόπολης :p

Από το ποστάρισμα που έκανα όταν ανέλαβα, ήμουν ξεκάθαρη σε πολλά. Ίσως κάποιοι να μην το πήρατε στα σοβαρά, ίσως κάποιοι να το προσπεράσατε, ίσως κάποιοι να αδιαφορήσατε, ίσως κάποιοι να είπατε πως είναι ακόμα μία ανακοίνωση μαζί με τις υπόλοιπες, ίσως κάποιοι θεωρήσατε πως έγραψα κάτι για έπρεπε να το κάνω, κλπ κλπ κλπ.
Το κατά πόσο θα επιβεβαιωθώ ή όχι σε όσα έγραψα πριν 15 μέρες, θα φανεί στην πορεία.

Στην αναμονή λοιπόν όλοι :)
 

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
Γεια σου ρε φωτεινή :)

gl
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Στηρίζω @theotsak21. +1
Τα πλάνα πρέπει να τα δίνουν μόνο οι ρουφιάνοι και όχι τα παρατηρητήρια :p
(οχι οτι ξέρω ακριβώς τι κάνουν, νομίζω μπορείς να δεις τους αριστους και τη συνοδεία τους στις εισερχόμενες; Αν ναι απλά τραγικό και όντως δύσκολο να έχουν επιτυχία τα πλάνα σε ενεργούς παίχτες)

____________________

@noesis Καλή αρχή ;)
 

EristikosOPC

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
140
Δυστυχώς συμφωνώ με το ποστ του Teotsak :p:p:p και μπράβο στη Φωτεινή που ακούει τους παίχτες και τις προτάσεις τους.

Το παρατηρητήριο είναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ έχει μπει ποτέ στις φυλετικές και εύχομαι να έχει την κατάληξη των εκκλησιών (δλδ να εμφανίζεται κάθε 3-4 κόσμους) ή ακόμα καλύτερα την κατάληξη της ακαδημίας με τα πακέτα...
 

DeletedUser34056

Τα πε όλα ο teotsak, σε κόσμους που υπάρχουν 2 φυλές με πάνω κάτω ίδιο επίπεδο, και 50-50 χωριά είναι αδυνατον να παρθούν χωριά,ο κόσμος αυτός απλά δε θα κλείσει ποτέ ή θα κλείσει με αγκαλιές.
( Αυτο που λες για τον 47 ειναι λαθος, τα παρατηρητηρια βοηθησαν, αλλα μιλαμε για ιδια χωρια, η σαμπ επαιζε 2v1 δεν υπηρχε περιπτωση να κερδιζε ποτέ, το αποτέλεσμα θα ταν ίδιο απλά θα ερχοταν σε 3-4 μηνες, τι να τα κανεις τα παρατηρητηρια οταν σε οι αντιπαλοι εχουν τα διπλασια χωριά απο σένα;)
 
Κορυφή