Η Ομάδα Διαχείρισης αναζητά μέλη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
213
Ως συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, χρειάζεται να βοηθήσετε και εσείς οι παίκτες ως μέλη της Κοινότητας. Με ποιον τρόπο; Να γίνετε εθελοντές στην Ομάδα Διαχείρισης. Να αφιερώσετε χρόνο για να βοηθήσετε άλλους παίκτες και το ίδιο το παιχνίδι. Κατανοώ πως ο χρόνος του καθενός είναι πολύτιμος. Όταν όμως μιλάμε για ένα παιχνίδι με το οποίο έχετε ζήσει καλές και κακές στιγμές, προσπαθήστε να κρατήσετε τις καλές και να βοηθήσετε την συνέχειά του.

Για νομοθετικούς λόγους της Ε.Ε. οι παλιές αιτήσεις που ίσως κάποιοι είχατε κάνει για την Ομάδα Διαχείρισης θα διαγραφούν τέλος του μήνα. Η απόρριψη ορισμένων αιτήσεων που έγινε σήμερα 18/01/2018, έγινε για τυπικούς λόγους.
Επειδή θέλω να κάνουμε μία "επανεκκίνηση" στα όρια του δυνατού, στο project που λέγεται Φυλετικές Μάχες, θα ήθελα όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στην Ομάδα Διαχείρισης, να κάνετε μία αίτηση μέσω αυτής της σελίδας.
Οι θέσεις δεν είναι έμμισθες, αλλά η Εταιρεία παρέχει κάθε μήνα προνομιακές δυνατότητες για τα μέλη της Ομάδας.

Οι βασικές προϋποθέσεις για να ενταχθείτε στην Ομάδα είναι:
- να είστε άνω των 18 ετών,
- όρεξη και διάθεση να βοηθήσετε,
- να διαθέτετε χιούμορ,
- η καλή γνώση Αγγλικών (γραπτά και προφορικά),
- σωστή ορθογραφία.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να γίνουν στα Ελληνικά (όχι Greeklish!) και να είστε αναλυτικοί και στα δύο πεδία (του κινήτρου που σας ώθησε να μπείτε στην Ομάδα και της εμπειρίας σας με το παιχνίδι). Αντιλαμβάνεστε πως το να γράψετε μία σειρά στο κάθε πεδίο, δεν είναι κίνητρο αλλά αγγαρεία.

Αυτή τη στιγμή, είναι ανοιχτές όλες οι θέσεις Game Supporter, Forum Mod και Facebook Coordinator.
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
213
Οι αιτήσεις για την Ομάδα Διαχείρισης είναι και πάλι ανοιχτές.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.