Αποχώρηση από τον κόσμο.

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser35035
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser35035

Το παρακάτω μήνυμα προσυπογράφουν, συνολικά, τα μέλη της διοίκησης της SAB.

Οι ουσιαστικοί λόγοι που μας ώθησαν στην παρακάτω ανακοίνωση δεν χρειάζεται να αναφερθούν και να αναλυθούν περαιτέρω, αρκεί που τους γνωρίζουμε όποιοι και όσοι πρέπει.

Από την αρχή του πολέμου μας με την συμμαχία DAB-NOVUS, βασικοί παίχτες και μεγάλοι λογαριασμοί μας ξεκίνησαν να αποχωρούν από τον κόσμο. Άλλοι λόγω κούρασης/έλλειψης ενδιαφέροντος, άλλοι επειδή άνοιξαν νέοι κόσμοι και αναλώθηκαν εκεί. Το πρόβλημα έγκειται, στο ότι οι αποχωρήσεις αυτές έδειχναν να μην έχουν τελειωμό. Ακόμα και μέχρις ότου αποφασίσουμε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια, οι αποχωρήσεις συνεχίζονταν. Τα άτομα που είχαν την διάθεση να ασχοληθούν και να αφιερώσουν τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεται για να κλείσει μια φυλή κόσμο, δυστυχώς, δεν ήταν αρκετά.

Η φυλή SAB έκανε μια αξιοπρεπέστατη πορεία στον κόσμο. Έπαιξε στα ίσα εναντίον ενός μεγαλύτερου όγκου, τόσο ατόμων όσο και χωριών και κατάφερε να δείξει χαρακτήρα. Για μια φυλή που συγκροτήθηκε μέσα στον κόσμο και δεν συστάθηκε πριν το άνοιγμα του, η πορεία της κρίνεται επιτυχημένη. Λάθη έγιναν αρκετά. Κάποια διορθώθηκαν και κάποια άλλα συνέχιζαν να μας ταλανίζουν μέχρι τώρα. Το σίγουρο είναι, οτι μάθαμε απο αυτά.
Για αυτό, θεωρώντας την κατάσταση μη αναστρέψιμη, αποφασίσαμε απο κοινού τα μέλη της ηγεσίας, να αποχωρήσει η φυλή απο τον κόσμο. Δεν είναι μια παρορμητική απόφαση, αλλά μια απόφαση που απορρέει απο τα παραπάνω και θεωρήθηκε αναπόφευκτη.

Παρόλα αυτά, αξίζει ένα τεράστιο μπράβο σε όλα τα παιδιά της SAB που έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον, που ξενύχτησαν και που έχασαν άπειρες ώρες απο την προσωπική τους ζωή, προκειμένου να φτάσει η φυλή στο σημείο που έφτασε (ονόματα δεν θα αναφερθούν, προς αποφυγή παρεξηγήσεων).

Κλείνοντας, θέλουμε να πιστεύουμε, οτι ήμασταν άξιοι αντίπαλοι, όπως αντίστοιχα θεωρούμε για ένα μεγάλο ποσοστό των αντίπαλων λογαριασμών. Συγχαρητήρια και σε σας για την νίκη σας στον πόλεμο και για το - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - κλείσιμο του κόσμου.

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους.
Με εκτίμηση,
Η ηγεσία της SAB.
 

* n00bing p0wεr

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
25
Αρχικα να ευχηθω χρονια πολλα και καλες γιορτες τοσο στα παιδια της sab οσο και στους συμπαικτες μου.
Να προσθεσω επισης, οτι ηταν ενα σχετικα ωραιος κοσμος οσο κρατησε(τοσο οταν ο πολεμος ηταν dab vs novus-sab οσο και οταν εγινε sab vs novus-dab) και με λυπεί η αποφαση σας αυτη.
Καλη συνεχεια ευχομαι :)
 

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
Καταρχάς Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους,

στο κομμάτι των φυλετικών τώρα, με θλίβει λίγο που ο κόσμος 47 θα κλείσει με αποχωρήσεις παιχτών απο τη μία πλευρά και ουσιαστικά παράδοση όπως τώρα διαβάζω απο τον φίλτατο iLLuz καθώς είχε προοπτικές να παιχτεί ωραίο ξύλο


Η αποχώρηση της φυλής SAB είναι ουσιαστικά παράδοση,λευκή πετσέτα, δεν έδειξε σε κανέναν σημείο του κόσμου οτι είχε καλύτερο παικτικό υλικό απο τις άλλες φυλές απλά με στρατολογήσεις στην αρχή κατάφερε να έχει μεγάλο όγκο..

Συγχαρητήρια πιστεύω αξίζει να δώσω μόνο στη DAB των πρώτων μηνών για την αμυνά της,καθώς παικτικά τίποτα άλλο δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Φυσικά δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια του 47, σχολιάζω όσα μας ανέφερε ο iLLuz

Πάντως όσο κράτησε ήταν καλός κόσμος και όπως ξανατόνισα είχε καλές προοπτικές.

Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή σε όλα τα παιδιά παρόλαυτά απο όλες τις φυλές.

ΥΓ. Άλλος ένας κόσμος με παρατηρητήρια που παίχτηκε επι ίσοις όροις φαίνεται οτι λήγει με αποχωρήσεις και όχι με τελικό πόλεμο.Το εχουμε πει,το ξαναλέμε οτι κόσμος μεταξύ ισοδύναμων φυλών με παρατηρητήρια θα λήγει είτε με ρουφιανιές,είτε με διαγραφές είτε με αποχωρήσεις...Το λέμε και το ξαναλέμε δεν βάζουν μυαλό οι υπεύθηνοι...Αν τους αρέσει να τελειώνουν έτσι οι κόσμοι κομπλε ;)

ΥΓ.2 Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία!!!
 

DeletedUser33988

Αρχικά θέλω να ευχηθώ στους αντιπάλους μας αλλά και στα δικά μας παιδιά, καλές γιορτές και να έχετε ένα ευτυχισμένο έτος εσείς και οι οικογένειες σας,με υγεία και κάθε ευτυχία!

Δεν κρύβω ότι δεν ήθελα να φύγουμε έτσι απλά αλλά δεν γινόταν και αλλιώς για διάφορους λόγους όπως είπε o illuz.
Ελπίζω τουλάχιστον να δούμε έναν καλό πόλεμο για το κλείσιμο και όχι αγκαλίτσες.Υπάρχουν παίκτες που αξίζουν αν παίξουν ένα καλό παιχνίδι,χαραμίζονται με αγκαλίτσες....Αμολήστε τα κτήνη σας λοιπόν ;)
Καλές μάχες να έχετε :)
 

DeletedUser12715

καλες γιωρτες καλη συνεχεια στους αλλους κοσμους........στα ιδια και χειρότερα ημασταν και εμεις στην αρχη του κοσμου.....παρα πολλοι καλοι παιχτες μας δεν αντεξαν την πιεσει και την ενταση και τα παρατησαν (ορισμενοι δεν αντεξαν και εμενα) αλλα κατσαμε βρήκαμε τα πατηματα μας γνωριστήκαμε καλυτερα και καταφεραμε να φτασουμε μεχρι εδω.........λυπαμαι που αποχωρείτε τοσο σύντομα...........
 

gabriel

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
51
το 2 vs 1 ειναι ψυχοφθορο οντως. το γνωριζουμε πολυ καλα. περασαμε απο αυτο το σταδιο. η διαφορα μας με την σαμπ ειναι οτι εμεις αντεξαμε

καλες γιορτες σε ολους κ καλη συνεχεια στη σαμπ οπου επιλεξει να ξαναπαιξει.
 

DeletedUser35354

Καλησπερα και καλα Χριστούγεννα σε ολους με υγεία , η πιεση για την σαμπ ηταν αναπόφευκτη , ηταν θεμα χρονου να γινει αυτο , για μενα ησασταν αξιοι αντιπαλοι και σας ευχομαι καλη συνεχεια στο παιχνίδι , σε οποιον κοσμο επιλέξετε να παίξετε .


Υ.Γ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ . ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΖΕΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΛΟΓΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ
 

DeletedUser34100

Καλησπερα και απο εμενα συνηθως δεν γραφω εδω γιατι δεν μαρεσει να μιλαω πισω απο μια οθονη θα σου κανω αυτο θα σου κανω το αλλο θα φας πυξιδες και μπλα μπλα μπλα


Καταρχας αγγελε ειμαι ακρως αντιθετος με αυτο που ειπες οτι ξερετε τι ειναι το 2χ1 , δεν ξερετε σε βαθος για 3 βασικους λογους:
1. Το 2χ1 ειναι 2 φυλες εναντια 1 την ιδια στιγμη , εμεις οταν ειχαμε συμμαχια με το φωτακο μια φορα δεν βαρεσαμε μαζι οπως κανατε τοσους μηνες εσεις αλλα χωριστα τωρα ποιος φταιει καθε πλευρα υποστιριζει τα δικα της
2. Το 2χ1 το τοτε δεν παιζαμε ουτε εμεις ουτε εσεις γενικα ηταν πολυ νεκρος ο κοσμος και θα μιλησω απο τη πλευρα της σαμπ που το καλοκαιρι ειχαν περασει και 3μιση βδομαδες χωρις να ειχε κανει πλανο πραγμα που οφειλετε σε μπανια-διακοπες-δουλειες που υπηρχαν απο ολους
3. Το 2χ1 τοτε που το ειχατε εσεις απλα παιζατε σε δυο μετωπα αλλα οχι την ιδια στιγμη και η διαφορα επιθετικων ειναι μεγαλη πλεον σε σχεση με 4 μηνες πριν που παιζαμε, ειμαστε 7 μηνες μετα το ανοιγμα του κοσμου και τα επιθετικα ειναι πολλα και αφου ειναι 2χ1 ειναι μακραν περισσοτερα απο τα αμυντικα μας , για να γινω πιο συγκεκριμενος εμεις τρωγαμε σε μια μερα κατα μηκος του χαρτη 500+ νιουκες και απο τις 2 φυλες μαζι (μπορει να υπερβαλω λιγο στον αριθμο αλλα εκει νομιζω ηταν, η εστω να πω 400-500 νιουκες να ειμαι μεσα) και στο τελος χασαμε 3-4-5 χωρια και οταν βαραγαμε πλανο το καλοκαιρι η λιγο μετα τα επιθετικα μας δεν ξεπερναγαν τα 70-80.

****** Με αλλα λογια στο 2χ1 σας δεν παιζαμε ουτε εμεις ουτε νοβους ενω στο 2χ1 παιζατε και εσεις και οι νοβους ******


Δεν το λεω για να κλαφτω ουτε τιποτα τετοιο απλα για να δειξω στον γκαμπι οτι πηρατε μια μικρη γευση απο το 2χ1 τι ειναι σε αυτον τον κοσμο και οχι πως πραγματικα ηταν, (γνωμη μου παντα μπορει να ειμαι και λανθασμενος εννοειται)



Οπως και να εχει , παμε παρακατω παιξαμε χασαμε , ετσι ειναι αυτα τα πραγματα δεν μπορεις παντα να νικας υπαρχουν και οι ηττες, που μαθαινεις απο εκει και επιστρεφεις δυνατοτερος.


Θα ηθελα να πω ενα μεγαλο μπραβο στους αντιπαλους μου που καταφεραν και μας νικησαν και ουτε θα μπω στην διαδικασια να πω αυτοι βοηθησαν πιο πολυ στην ηττα μας η αυτοι λιγοτερο. Ηταν ενας πολυ δικαιος κοσμος και ωραιος -πραγματικα δεν εχω ιδεα για τον ρουφιανο που λετε ολοι σαν καραμελα αλλα θα ηθελα να μου στειλει καποιος π.μ στο σκυπε μου η ιν γκαμε να το συζητησουμε- και δεν μετανιωνω τις ωρες που εριξα πανω απο το πισι γιαυτο το παιχνιδι γιατι γνωρισα πολλα αξιολογα ατομα που θα ηθελα να παιξω μαζι τους σε μελλοντικους κοσμους και οσο αναφορα αυτον τον κοσμο απλα θα ηθελα να πω οτι υπαρχουν πολλα παιδια σε αυτον τον κοσμο που τους αξηζει να κλεισουν τον κοσμο πολυ παραπανω απο μια αγκαλια, αλλα η αποφαση εννοειται δικια σας..


Κλεινοντας θα ηθελα να ευχηθω σε ολους σας καλες γιορτες με υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας, πολλες επιτυχιες και παντα χαμογελα !!!


Με εκτιμηση
ReScreaM
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Μην γραφεις με μπλε ,με μπλε γραφει η Ο.Δ. Επισης ποια ειναι η SAB ? εγω την ΦΑΠ ξερω.

Υ.Γ Η gzps ηταν ρουφιανα του τονυ


Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το ήξερε, στο 48 μάλιστα έπαιζαν ταυτόχρονα co-play
Και το χειρότερο, co-play και του αρχηγού της sab rescreem
 

gabriel

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
51
πεστε κ εμας να καταλαβουμε ρε παιδια...:)
 

DeletedUser33624

Τώρα κακώς απαντάω σε άτομα που ο ένας δεν έπαιξε καν Κ47 και ο άλλος που έπαιξε έκανε αναφορά τον εαυτό του για διπλό λογαριασμό, με σκοπό να φάει μπαν. Αλλά θα κάνω μια εξαίρεση.

Η Στέλλα ήταν και είναι μέλος της παρέας μας, ως συνήθως γράφετε χωρίς να ξέρετε τίποτα. Επειδή ακούσατε 2 βλακείες μας το παίζετε φωστήρες. Εμείς που παίξαμε μέχρι τέλους ξέραμε την αλήθεια αυτό μας φτάνει, τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις δικές σας.

Υ.Γ. Συνεχίστε την προπαγάνδα στον Κ51 καιρό έχετε να γράψετε.
 

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
ως συνήθως γράφετε χωρίς να ξέρετε τίποτα. Επειδή ακούσατε 2 βλακείες μας το παίζετε φωστήρες. Εμείς που παίξαμε μέχρι τέλους ξέραμε την αλήθεια αυτό μας φτάνει, τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις δικές σας.

Υ.Γ. Συνεχίστε την προπαγάνδα στον Κ51 καιρό έχετε να γράψετε.

Τώρα κακώς σου απαντάω γιατί ούτε έπαιξες μέχρι τέλους(πάτησες διαγραφή/έφαγες πυξίδα, όπως θες πες το) ούτε συνηθίζουμε να γράφουμε ασυναρτησίες όπως λες.

Λες να κάνουμε προπαγάνδα στον κ51...Το ποιοι κάνουν προπαγάνδα ασε εμάς να το ξέρουμε καλύτερα,ούτως η άλλως δεν σε αφορά,κομπάρσος είσαι,η κατάληξη σου στον κ51 θα είναι κάτι αναμεσα σε κ45 και κ47.

Δηλαδή είτε θα γλύψεις να σε στρατολογήσουν μπας και κλείσεις κόσμο είτε θα πας πυξίδα-διαγραφη.

Το πρώτο μονοπάτι,της στρατολόγησης,θα γίνει εφόσον χάσουμε και βαρεθούν οι cxc να σας πυξιδιάσουν

Το δεύτερο μονοπάτι της πυξίδας περιλαμβάνει 2 παρακλάδια:
1)Άμεση πυξίδα απο εμάς
2) Πυξίδα λίγο καιρό αργότερα αν χάσουμε και παίξετε πόλεμο με τη cxc

Απο αυτά που σου έγραψα πιστεύω να κατανοείς το ρόλο σου στον κ51,ή ξεκίνα να γλύφεις ή μέτρα αντίστροφα ;)

Γιαυτό άσε τα υστερόγραφα με τα κρυφά νοήματα και απάντα σε αυτό που σε αφορά,το θέμα της Στέλλας στη προκειμένη περίπτωση...
 

DeletedUser33988

Τώρα πως συνδυάζετε τον κ40,τον κ47 και τον κ48...Μόνο εσείς τα ξέρετε αυτά. Το που ήμουν στον 48 ή στον 49 ή στον 12345432 δεν αφορά τα φόρουμ άλλων κόσμων. Από κει και πέρα δεν χρειάζονται καν πριντ για το τι έκανα ή όχι στον 40.Η ηγεσία της σαμπ ήξερε ανέκαθεν το τι έκανα σε όσους κόσμους αναφέρατε,Όπως ήξεραν και το τι επαφές είχα με τον Τόνυ,όχι από τον κ40 μόνο,άλλα από τον κ36 που παίξαμε μαζί. Τώρα το τι έκανα και τι όχι στον κ47,νομίζω πάλι η ηγεσία το ξέρει καλύτερα,επίσης αν ίσχυαν οι ασυναρτησίες του Γιάννη νομίζω όλο και κάποιος από νταμπ θα το ήξερε...Εγω βλέπω τη διοίκηση της νταμπ πάντως να μην έχει ιδέα για το τι λετε για τον 47.
Καλό θα ήταν να μην μπερδεύεται τα φόρουμ. Αν έχετε να πείτε κάτι γράψτε στον σωστό κόσμο.Εδώ δεν γράφει 40 αλλά 47. Και τα σκηνικά του 40 αφήνουν παγερά αδιάφορα τα άτομα του 47.Λυπάμαι που σας το χαλάω αλλα πρέπει να βρείτε κάτι αλλό να ασχοληθείτε. Πέρασαν 11 κόσμοι
 

DeletedUser33624

Μιας και το ποστ αφορά αποκλειστικά την SAB, στην οποία ήμουν ο αρχηγός τότε ναι έπαιξα μέχρι το τέλος. Όταν σταμάτησαν οι φίλοι μου, σταμάτησα και εγώ από κει και πέρα δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν στον κ47.

Άμα μου πεις από τώρα ότι ο κ51 θα έχει την κατάληξη είτε του 45 είτε του 47 εγώ το δέχομαι από τώρα.

Είτε δηλαδή να κλείσω τον κόσμο με από κοινού συμφωνία των 2 φυλών εξαρχής, ως ένας από τους καλύτερους παίκτες (1ος στο ODA 2ος στο overall).

Είτε να χάσω παρέα με τους φίλους μου και να δώσω τα χωριά μου οικειοθελώς σε άτομα που εκτίμησα ως εχθρούς μέσα από το παιχνίδι, κρατώντας φιλικές σχέσεις και στο μέλλον και να αποχωρήσω ως ο καλύτερος στον κόσμο(1ος στο ODA, 1ος σε ODD, 2ος σε ODS).

Τα υπόλοιπα για μονοπάτια και κοντορεβυθούληδες είναι φαντασιώσεις σαλιγκαριών. Μια κατάληξη έχει ο κ51 CXC και FAM μόνες στον κόσμο. Το τι θα κάνουμε μετά είναι δική μας υπόθεση, εσείς δεν θα υπάρχετε για να σας ρωτήσουμε. Για την Στέλλα απάντησα, αλλά έχετε ήδη χαζέψει από τις ΦΑΠες.

Υ.Γ. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ
 

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
Είτε δηλαδή να κλείσω τον κόσμο με από κοινού συμφωνία των 2 φυλών εξαρχής, ως ένας από τους καλύτερους παίκτες (1ος στο ODA 2ος στο overall).

5ος ήσουν στο ODA και 7ος συνολικά απότι βλέπω στα στατιστικά

Άμα μου πεις από τώρα ότι ο κ51 θα έχει την κατάληξη είτε του 45 είτε του 47 εγώ το δέχομαι από τώρα.

Είτε δηλαδή να κλείσω τον κόσμο με από κοινού συμφωνία των 2 φυλών εξαρχής

Τα υπόλοιπα για μονοπάτια και κοντορεβυθούληδες είναι φαντασιώσεις σαλιγκαριών. Μια κατάληξη έχει ο κ51 CXC και FAM μόνες στον κόσμο. Το τι θα κάνουμε μετά είναι δική μας υπόθεση, εσείς δεν θα υπάρχετε για να σας ρωτήσουμε.

Λογικό να το δεχτείς αφού μόνο σου είσαι άσχετος και δεν καταφέρνεις να φτιάξεις μια σοβαρή φυλή,στον 47,όπως λες τώρα οτι στο τέλος θα υπάρχουν μόνο η CXC και η ΦΑΠ ,έλεγες οτι θα υπάρχει η NOVUS και η SAB νυν φαπ

ΑΡΑ ΑΣΧΕΤΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΣΤΟ 50-50 ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ,ΣΤΟΝ 47 ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΝ 51..

Λες για σαλιγκάρια και ιστορίες ενώ προετοιμαζόσουν να μπεις με φυλή στον κ51 τόσο καιρό και ενώ μου έλεγες πάμε να φάμε τη cxc μετά τα γύρισες και ζήταγες συμμαχία γιατί δεν μπορούσες να κλείσεις ούτε ήπειρο άσχετε

Είσαι ενας μέτριος παίχτης,κακός αρχηγός,καλός γλύφτης,παίξε το παιχνίδι σου,παίζω το δικό μου και είδωμεν...

ΥΓ.ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ,ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ
 

* n00bing p0wεr

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
25
Πειτε κανα προγνωστικο για 47(o_O) και αφηστε τον 51..


Υ.Γ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣΤΕ. :D
 

DeletedUser33624

Εγώ σου έλεγα??? Που ακριβώς στα έλεγα στον ύπνο σου?? σκαιπ δεν έχουμε μιλήσει ποτέ.. 10 μηνύματα ανταλλάξαμε μια φορά πριν κάνα τρίμηνο που σε δούλευα για τον 49.

Άσε να ξέρουν όσοι έχουν παίξει στον ίδιο κόσμο με μένα ποιος είμαι και τι είμαι. Εσύ είχες την τύχη να μην πέσεις πάνω μου μέχρι τώρα. Μπήκατε σε ποστ στον 47 και μιλούσατε για ΦΑΜ και ρουφιάνους. Ούτε πως λένε την νουμποφυλή σου δεν ξέρω στον 51. Εσύ αντίθετα σε κάθε μήνυμα αναφέρεσαι 2-3 φορές στις ΦΑΠες που τρως, εμάς μας φτάνουν τα χωριά σας, δεν ασχολούμαστε με την πλέμπα, αλλά προσβάλλατε τον συμπαίκτη μας δημόσια και έπρεπε να δοθεί μία απάντηση.

Μόλις άνοιξε ο κόσμος μπήκα σκαιπ με τον βασκο και τον απερκατ(εσενα δεν σε υπολόγιζαν μαλλον) και τους ανακοίνωσα την απόφαση που πήραμε όσων αφορά τους CxC. Κάντε το παιχνίδι σας λοιπόν και θα περιμένω σε κανα δίμηνο στον 51 να βγεις και να αναλύσεις τους λόγους που χάσατε και που δυστυχώς θα πρέπει να αποσυρθείτε.

ΥΓ. Τον Κ47 θα τον κλείσει η φυλή που 2 μήνες μετά έχει κρατήσει τα περισσότερα μέλη ενεργά και με όρεξη. Άμα παίξουν όλοι όπως όταν έπαιζε η SAB θα κρατήσει αρκετούς μήνες ο πόλεμος.
 

DeletedUser34504

Οντως για ρωτα λιγο την Στελλα εαν στον 40 εκανε την ρουφιανα στον τονυ ;) . Εχε χαρη που αλλαξα σκαιπ να σου εστελνα και τα prnt σου μεσα απο την φυλη μπετε.

Υ.Γ ΦΑΠ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΦΑΠ(Α) ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ,ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ NOVUS ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΜΙΑ

Κανονικά δεν θα έπρεπε να μπω στον κόπο να απαντήσω καν στον κάθε άσχετο αλλά επειδή πας να το παίξεις έξυπνη θα σου διευκρινήσω 2-3 πράγματα για να καταλάβεις το πόσο άκυρη είσαι.
1ον το ακκάουντ του τόνυ στον κ47 το έπαιζα εγώ και όχι ο λέφος. Ο λέφος έμπαινε απο ελάχιστα εώς καθόλου
2ον Στον κ40 δεν χρειαζόμασταν καμία Στέλλα να ρουφιανεύει ο κόσμος είχε τελειώσει πριν καν αρχήσει ο πόλεμος
3ον Στον κ40 μιας και αναφέρθηκες ο λέφος ( τόνυ) είχε 30 χωριά πίσω στο ριμ της γκέττο, δεν ασχολούταν με κανέναν και δεν ασχολιόταν κανείς μαζί του.
4ον τα χωριά τα τελευταία της Στέλλας στον κ40 τα πήρα εγώ και όχι ο τόνυ. Μήπως άλλαξες γνώμη και τώρα πιστεύεις ότι ρουφιάνευε σε μένα?
5ον "Θα" έστελνες τα πριντ "ΑΝ" δεν είχες αλλάξει σκυπε.....άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
6ον και τελευταίο το ότι άτομα που εξαφανίστηκαν τον Αύγουστο και εμφανίστηκαν πάλι ξανά τον Οκτώβριο με μηδαμινή συμμετοχή η άτομα που δεν μπήκαν καν στον κόσμο έχουν άποψη για τον κ47 είναι απλά για γέλια. Αφήστε αυτούς που παίξανε να μιλήσουν για τον κόσμο είτε κέρδισαν είτε έχασαν είτε τα παράτησαν
 

DeletedUser35354

Η ωρα της κρισης πλησιαζει , το σχεδιο του Φωταρα δεν επιασε (να κλεισει αγκαλια με την DAB ) και ετσι παμε σε πολεμο , εμεις παλι ειμαστε εδω για να αποδειξουμε πιο ειναι το φαβορι και να παρουμε εκδικηση για το 2 vs 1 που μας επαιζε novus και sab στις αρχες του κοσμου . Φυσικα δεν ξεχναμε ποτε , οι αγκαλιτσες δεν μας αρεσουν και στον κοσμο υπαρχει ενας κυριαρχος . Ας παιξουμε μεχρι τελικης πτωσεως ... ;)

Τελος , θα ηθελα να σας ευχηθω καλες ΦΑΠΕΣ εε μαχες ηθελα να πω . :eek:

Υ.Γ ΩΧΧ ΛΑΘΟΣ ΡΟΥΜ :cool:
 
Κορυφή