Αναβάθμιση Σάρωση

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Αγαπητά μέλη,

με την έναρξη του νέου μας κόσμου 50 σας ανακοινώνουμε και την τελευταία μας προσθήκη τον: Καθαρισμό.

Αυτή η νέα επιλογή θα σας επιτρέψει να στείλετε μονάδες να καθαρίσουν μια προκαθορισμένη περιοχή για πόρους. Σε αντίθεση με τις επιθέσεις για farming, οι μονάδες στον καθαρισμό δεν μπορούν να πεθάνουν αφού δεν χρειάζεται να μπουν στη μάχη αλλά επίσης θα φέρουν λιγότερους πόρους πίσω. Όσο οι μονάδες σας είναι στο δρόμο, δεν θα είναι διαθέσιμες για εσάς. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείτε να τις ανακαλέσετε ή να αλλάξετε τις εντολές τους.


scavenging_001.jpg


TΗ επιλογή του καθαρισμού θα είναι διαθέσιμη στο Μέρος Συγκέντρωσης. Ξεκλειδώνοντας διαφορετικές επιλογές θα σας επιτραπεί να στείλετε πάνω από τέσσερις ομάδες καθαρισμού για διαφορετική διάρκεια, η οποία διαφέρει από την επιλογή και τον αριθμό των μονάδων στην ομάδα καθαρισμού.

Μόλις στείλετε έξω μια ομάδα καθαρισμού, η οθόνη επισκόπησης θα σας δείχνει το πότε γυρνάνε. Μπορείτε επίσης να δείτε τις ομάδες καθαρισμού στην επισκόπηση στρατού.Όταν γυρίσουν πίσω θα λάβετε επίσης και μια αναφορά με λεπτομέρειες για τους πόρους που λάβατε. Οι πόροι που θα λαμβάνετε θα είναι σε μια σχετική ισοροπία. Δεν είναι δυνατό να στείλετε καθαρισμό για έναν συγκεκριμένο τύπο πόρων.

Ετοιμάσαμε επίσης ένα σύντομο video με αναλυτικές πληροφορίες για την νέα προσθήκη.


Ελπίζουμε να σας αρέσει αυτή η νέα επιλογή. Σαν νέα προσθήκη, περιμένουμε να την σχολιάσετε και να μας πείτε τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας.



Ομάδα Φυλετικών Μαχών
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή