Halloween Event

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6091

Αγαπητά μέλη,

οι τρομακτικές εορταστικές εκδηλώσεις είναι εδώ! Για να γιορτάσουμε αυτή την εποχή του χρόνου, το κοράκι θα ανοίξει τον θησαυρό δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία να αποκτήσετε μυθικά αντικείμενα για να σας βοηθήσουν στις Μάχες!
Το event θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 έως τις 4 Νοεμβρίου την ίδια ώρα.


Μια φορά την ημέρα ο θησαυρός θα γεμίζει ξανά. Πριν να διαλέξετε, τα αντικείμενα θα ανακατεύονται και θα κρύβονται. Τώρα μπορείτε να διαλέξετε ένα κουτάκι και το αντικείμενο που κρύβεται πίσω του θα γίνει δικό σας.
Θα μπορείτε να ανοίγετε ένα κουτάκι ανά 24 ώρες δωρεάν. Δώδεκα ώρες αργότερα, ένα ακόμα θα γίνεται δικό σας. Αλλά αυτά είναι μόνο για εκείνη τη μέρα οπότε σκεφτείτε καλά πως θα τα χρησιμοποιήσετε!



Δίπλα από τα αντικείμενα που μπορείτε να κερδίσετε, υπάρχουν 3 χάρες που μπορούν να κάνουν τα κοράκια σε εσάς. Αυτές επίσης φαίνονται στη μπάρα πιο κάτω. Η μια σου επιτρέπει να ανοίξεις το επόμενο κουτάκι δωρεάν, η άλλη θα αναστήσει ένα αντικείμενο δείχνοντας σου πίσω από πιο κουτάκι θα πάει κάνοντας έτσι την επιλογή σου πιο εύκολη και το τρίτο θα διπλασιάσει αυτόματα την επόμενη σου επιλογή. Να θυμάστε πως όλες οι χάρες που θα επιλέξετε θα επηρεάσουν την επόμενη σας επιλογή και μπορούν να ισχύουν και την επόμενη μέρα. Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να τις επιλέξεις για άλλη μέρα. Οπότε επέλεξε σοφά!

Όταν έχεις ξεκλειδώσει όλα τα κουτάκια είτε θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να μηδενίσει ο μετρητής είτε να γεμίσεις μόνος σου τα κουτάκια. Αλλά να προσέχεις! Τα αντικείμενα θα είναι ίδια με πριν. Δεν θα έχεις νέες επιλογές. Τα αντικείμενα θα ανανεωθούν μόνο όταν λήξει ο χρόνος!

Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο τρομακτικό μας event!

Ομάδα διαχείρισης Φυλετικών Μαχών
ds_halloween_pumpkin_50px.png
 
Κορυφή