Τοποθέτηση της Triquetra

DeletedUser16076

εγω αυτα έβλεπα, η δικη σας χτυπούσε και η unknowns ειχε με εσας σ.ε. νομιζω, αν κάνω λάθος ενημερωσε με καλύτερα και φυσικα αν δω κατακτήσεις απο unknowns εναντιων nom θα πω εχεις δικιο, με την δικη ομως είχατε πόλεμο.
με unknowns συνεργαστήκατε σχεδόν αμέσως εναντιων του κορυδαλου.
στις πολυ αρχες οταν ειχε η δικη με τον κορυδαλο σ.ε. δεν θυμάμε, αλλα αυτά για 1-2 εβδομαδες, γιατι μπηκα 1 εβδομαδα νομιζω ποιο αργα, γινανε κατι καρναβαλιες και ανακατέματα.
ολες η φοβερες κινησεις του μπλακου(rosa negro) που ηταν και η αιτια που η δικη διάλυσε, κατάφερε να κάνει όλον τον κόσμο εχθρο με την δικη.
:D:D:D:D:D:D:D:D
περα για περα αληθεια ειναι αυτο που γράφω.
η δικη ξεκινησε σ.ε. με 55, με σ.ε. με κορυδαλο, μονο εσας ειχε να τελειωσει και λογο ογκου θα το έκανε εύκολα,
κατάφεραν να κανουν εχθρους την 55 και τον κορυδαλο,
και φυσικα με εσας που συνέχισε.
έτσι να άφηνα τη φυλη καλύτερα θα πήγαινε. χωρις δηπλωμάτη
χαχαχχαχαχ
μεγας αρχηγος ο rosa negro
 

DeletedUser16076

Ακόμα και με wws είχαμε πόλεμο(και συμμαχία), δεν ξέρω τι λες, αλήθεια. Μην ξαναπιασεις τον φραπεδια γιατί ο συγκεκριμένος παίχτης είναι χειρότερος και απο τον Μανώλη και μας πρόδωσε κιόλας. Δεν ξέρω αν το θυμάσαι. Μπες και κοίτα κατακτήσεις, τότε είχαμε και συμμαχία με wws πριν σπάσει και συνεργαζομουν με τον Ιορδάνη στενά να φαμε τον εμπειρο (που απο αυτον έφαγα bt) και outlaw. Θες και άλλα?
για φραπεδια θα συμφωνησω, μαλιστα εσεις ολοι (ολος ο κοσμος)τον σωσατε και ο βρανχια που εκανε πολυ παιχνιδι και ο γιαννηςμ με την φυλη του συν τους difa,
αλλιως δεν γλύτωνε με τιποτα την πυξιδα.
και τα αλλα που συνεργαστήκατε με wws το εχω πει και εγω, σε ρωτάω κάτι που δεν εχω πει. μηπως με διαφευγει.
αλλα ενω η δικη ηταν εχθρος με εσας τους δυο(wws syn nom) , η unknowns ηταν εχθρος με wws και σ.ε. με Nom.
σου λεω επειδη μπορει και να κανω λάθος, δειξε κανα αρχειο παικτη που πηρε χωρια απο unknown η nom.
δεν σου λεω κατι δύσκολο, εγω δεν θυμάμε, αν θυμάσε κανενα παικτη σας να πήρε χωρια απο unknown γράψτω να το δω, επειδη απο unknown δεν θυμάμε κανεις να πήρε απο nom, και απο αυτά που θυμάμε δεν χτυπιόσασταν, δεν είπα πουθενα οτι ειμαι 100% σίγουρος, τα θυμάμε όμως επειδη οταν τα ειδα με παραξένεψαν, να ε΄χει ο μπλακο εχθρους τον κορυδαλο και ο ναϊτ εχθρους εσας.....
και το κοροιδευα με τους φιλους μου, γιατι λέγανε ότι unknown και δικη πηγαιναν μαζι.
 

DeletedUser16076

Κοίτα ιστορικό του Αντώνιο και βρανχια που ήταν γείτονες μου και έχουν πάρει χωριά, είμαι για καφέ τώρα και να ψάχνω κάτι το αυτονουσιο βρμ
ο βρανχια έπερνε χωρια απο dikh,δεν λεω με δικη λεω με unknown.
οι Unknown ηταν στην 44 ηπειρο, εκει δειξε μου.
μην λες αυτονοητο και μου λες για 54 ηπειρο που ηταν η δικη και ειπα, οτι με την δικη ησασταν εχθροι, διαβασε τι γράφω ακριβως να καταλάβεις τι κάνανε τα καρναβάλια, σε μπερδευει επειδη η λογικη ειναι εφοσον ηταν ιδιες φυλες είχατε ίδια διπλωματια , αλλά ΄ακριβως το αντίθετο ηταν.
η δικη είχε τους wws σ.ε. και εσας εχθρους, μεχρι που ο ασχετος ο ροζα νεγκρο τους έβαλε να χτυπηθουν και με αυτούς.
η δικη στο τελος πριν τα παρατησει ο τραμπακουλας ο ναιτ(γιωργος, οτι ποιο άσχετο εχω δει απο παικτη, και αδιάφορο) η δικη ειχε εχθρους ΟΛΟΝ τον κοσμο, εκτος τους unknown.
 

Ο Τουριστας

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
33
1 βδομάδα ο καθένας

αμα εισαι ****ς και σε βολευει ετσι ναι μια βδομαδα. Α ναι παιξατε και 7 μηνες πολεμο, α ξεχασα κουραστηκατε και η αγκαλια ηταν τιμια....Μηπως στα πλανα σας περνατε χωρια ? Μηπως στα αμυντικα πλανα κρατουσατε χωρια ? μαλιστα μαλιστα

Ναι όντως, παίξανε πάρα πολλοί Σολ σε μας, αν δεν ήταν αυτοί θα μας πηγαίνανε πυξίδα. Εκτός από τους 3 που ανέφερε ο ανθουλης, το μεγαλύτερο κάψιμο το έριξε ο τεοτσακ? Που κάηκε για κάνα 6ωρο συνεχόμενα.

Α και Ρένο, ξέρω ότι θα μάθεις για αυτό, μιας και εισαι απο αυτους που λενε αν σεν ηταν σολ θα τρωγατε ολοι πυξιδες ξέρεις το που σε γράφουμε ε?


(Στο σημειωματαρειο παιδιά, μην πάει κάπου το μυαλό σας)
αφηνω αυτο εδω δεν θα το σχολιασω γιατι απο το πολυ ΦΑΠ ΦΟΥΠ εγινες παθητικος και λες οτι ακους. Γαβ γαβ θα κανεις!!
 

MantisGM

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
40
καλα εσυ εισαι ότι να είναι, σου είπα στον καθρέφτη, δεν ειναι ο λοσπουλος ο τονυ σολ? και ο μαντις? δεν ηταν στην ΔΙΚΗ?
ρε αγορίνα, ΔΕΝ είμαι sol και δεν ήμουν ποτέ, μη με προσβάλεις, εγώ είμαι Rest In Peace, αυτή που έπαιξε Κ2 και τίποτα άλλο.
Το ότι μπήκα 2 εβδομάδες Δίκη δεν σημαίνει ότι είμαι sol, ούτε σήμερα έχω καταλάβει ποιοι είναι sol και τι ρόλο βαράνε, ούτε με νοιάζει..

όσο για σένα, ο προδότης είσαι του Κ48 όσο με αφορά εμένα και τίποτα παραπάνω..
αυτά αγορίνα
 

MantisGM

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
40
αλλά ξενερώσαμε όλοι μας και δεν ειχαμε άλλο ενδιαφέρον
στις φυλετικές κερδίζουν όσοι ξενερώνουν και συνεχίζουν...
οι υπόλοιποι είστε νεκροί και οι νεκροί πρέπει να κάνουν ησυχία
 

DeletedUser16076

ρε αγορίνα, ΔΕΝ είμαι sol και δεν ήμουν ποτέ, μη με προσβάλεις, εγώ είμαι Rest In Peace, αυτή που έπαιξε Κ2 και τίποτα άλλο.
Το ότι μπήκα 2 εβδομάδες Δίκη δεν σημαίνει ότι είμαι sol, ούτε σήμερα έχω καταλάβει ποιοι είναι sol και τι ρόλο βαράνε, ούτε με νοιάζει..

όσο για σένα, ο προδότης είσαι του Κ48 όσο με αφορά εμένα και τίποτα παραπάνω..
αυτά αγορίνα
τρελιτσα το αγορακι, που δεν εφησε τον μπλακο που ηταν παρεα στο σκυπε, ότι 2 εβδομαδες αλλα μηνες..
οκ απο ψεμα καλα το πατε, άλλο φρούτο.
ρε αν ειναι να λέτε βλακείες μην τα γράφετε η βρείτε κάτι καλύτερο, υπάρχουν αποδειξεις που σας ξεμπροστιάζουν.
απο τα @@ του μπλακου κρεμοσασταν .
μαλιστα ενω μας πηρε την φυλη εσεις αντι να ακολουθησετε αυτους ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ SOL, επιλέξατε εν γνώση σας να το κάνετε, μας λέγατε κι όλας να μην χαλάσουμε την φυλη, ποια φυλή ρε τραχανάδες που ο μέγας τραχανάς την έδωσε στα σολάκια?
ταγαρια και ύπνοι μαζεμένοι όλοι εδω, που ούτε μια απόδειξη , άχρηστοι, δεν μπορειτε να βρήτε έστω και ψεύτικια να υποστοιρήξετε ότι λέτε.
 

DeletedUser16076

Πες τα βρε Παντελή. Δεν καταλαβαίνει το παιδί
ρε τραχανα , ταγάρι, ότι να είναι λες και νομίζεις ότι λες και κάτι.
ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΠΡΙΝΤ με κατάκτηση απο την nom χωριο της unknown η το αντίθετο
ΤΑΓΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
 

DeletedUser16076

στις φυλετικές κερδίζουν όσοι ξενερώνουν και συνεχίζουν...
οι υπόλοιποι είστε νεκροί και οι νεκροί πρέπει να κάνουν ησυχία
εισαι τοσο ****ς που δεν καταλαβαίνεις και τι γράφεις...
για δες τι έγραψες ρε άχρηστε...
 

DeletedUser16076

Έχω βάλει, αλλά είσαι τόσο ανίδεος που δεν μπορείς να καταλάβεις ότι τώρα κλείνουν αυτές οι δύο φυλές με το ίδιο ονομα
εβαλες πριντ που να δειχνει κατάκτηση , της nom απο την unknown η το αντιθετο?
πλάκα κάνεις έτσι?
εγω είδα μερικα πριντ που έβαλες που ήταν απο δικη,
http://prntscr.com/ipz2zv
http://prntscr.com/ipz3hb
απαντας όπως να είναι η απλα εμεις το νομιζουμε και εσυ άλλα?
κοιτα και τι λέω συνέχεια όμως?
http://prntscr.com/ipz3xf
αλλη μια να δω αν θα το εμπεδώσεις.
με την ΔΙΚΗ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ.
με την unknown ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ.
τα καταλαβαίνεις η θέλεις ιδαίτερη ανάλυση?
η δίκη και η unknown πήγαιναν μαζί..
ο μαντις ήταν στην δίκη.
Η ΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΛ ΦΥΛΗ ΤΗΣ SOL. αρα? ο μαντις εκ των πραγμάτων ηταν μέλος της sol , αφού τα μέλη της unknown Και της δικη που μείνανε ήταν σχεδόν όλα της σολ.
εμεις που δεν είμασταν της σολ και είδαμε τι έγινε, ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.:p
και με όλα σχεδον τα σολακια σε πολλα ακάουντ να λέτε δεν έπαιζε η sol? ναι δεν έπαιζε με αυτό το όνομα αλλά με τα τρολ ονοματα.
αντε να δουμε θα βγάλουμε κανενα νομημα? η εχω να κανω με άτομα με μαθησιακες δυσκολίες? εχει κέντρα να σας βοηθήσουν παιδια να καταλαβαίνεται αυτά που απλά σας τα γράφω.
αλλο δεν το αναλύω αν δεν καταλαβαίνεται και τώρα στον καθρεφτη σας που τα πάτε και πολύ καλά με αυτόν.
σας τον μάθανε τα σολάκια , όπως και πως να κάνετε πλάνα να κλείσετε τον κοσμο,χαχχαχαχχαχ .
 

DeletedUser33515

Τζενλυν δεν γίνετε φιλε, τρολλαρεις. Έπεσες στην παγίδα της σολ και σε κάνανε με τα ψυχολογικά, πλέον βλέπεις σολ παντού.

Όσοι ηταν Δίκη ,όπως ήμουν και εγω , όταν έσπασε η δίκη διάλεξαν στρατόπεδο. Μερικοί ήρθανε με εσένα, άλλοι πήγανε με τον Μπλακο και άλλοι πήγανε ΝΟΜ. Εσύ να υπενθυμίσω ότι ήσουν σε μια απο τις 5 wws. 2 υπήρχαν στην 44 και 3 στην 54, εσυ αν θυμάμαι καλά ήσουν στην μητρική που ηταν στην 54. Μαζί σου πήρες και τα παιδιά που έγραψες πιο πριν και τα παιδιά που στρατολόγησα εγώ στην ακαδημία της Δίκης που κρατούσα.

Στο τέλος φίλε εμείς που διαλέξαμε να παίξουμε με τον Μπλακο δεν το κάναμε γιατί ειμαστε ΣΟΛ. Το καναμε γιατι ειναι ισως ο καλύτερος αρχηγός φυλής στον ΓΡ. Όπως είπα όμως και πιο πριν οι μονοί 3 ΣΟΛ που παίξανε στην ΤΡΚ και αξίζει να σημειωθούν τα ονόματα τους είναι Παταλας Ζεν και Μπλακο. Περάσαν αρκετοί απο ακκαουντς αλλα δεν επεξαν αρκετα για να σημειωθούν η δεν βοήθησαν. Να κάνω ένα σπεσιαλ ευχαριστήριο στον Τεοτσακ και Ντα βιντσι που παίξανε λίγο στο ακκαουντ του μπλακο όταν ητανε στρατό αυτός και έπαιξαν ενα αμυντικό πλάνο. Άλλα τα παιδιά είχαν τον 49 και δεν ασχολήθηκαν με τον 48.

Τώρα φυσικά με καποια άλλα που έγιναν στο σκαιπ ΣΟΛ και ΤΡΚ ειναι στα μαχαίρια εκτος απο τις 3 εξαιρέσεις παίχτες που ειπα πριν που είναι στην μέση και μιλάνε και στις δυο πλευρές. Οι 2 φυλές , αν και φυλες του Μπλακο και οι δυο , διάλεξαν πολύ διαφορετικους δρόμους και ιδεολογίες σαν φυλές. Εμείς που ξέρουμε τη έγινε απο μέσα ξέρουμε οτι δεν υπάρχει κάτι κοινό πλέον μεταξύ ΤΡΚ και ΣΟΛ εκτος απο 3 κοινούς παίχτες.
 

DeletedUser4596

Πραγματικά αυτός ο κόσμος ήταν για γέλια, βέβαια δεν έχω παίξει πολλούς, αλλά όσους έπαιξα τους έπαιξα κανονικά και παντελονάτα, γιατί σκοπός είναι το παιχνίδι και οχι το κλείσιμο με οποιονδήποτε τρόπο... Δλδ μαζεύτηκαν 2 παρεούλες που πολεμούσαν λίγες μέρες έβαλαν απο 20 άτομα η κάθε μία και έφτιαξαν μια μεγάλη φυλή για να κλείσει τον κόσμο... αχαχαχαχα πραγματικά δεν ξέρω ποιοί το αποφάσισαν αυτό, αλλά αυτοί δεν είναι για αυτό το παιχνίδι, για κανα τέτρις είναι καλοί, ακόμα γελάω με εσάς και σε όποιον το λέω αυτό απο τους παλιούς παίχτες γελάνε και λένε οτι καλά έκαναν και σταμάτησαν...
 

Lannister1988

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
194
Πραγματικά αυτός ο κόσμος ήταν για γέλια, βέβαια δεν έχω παίξει πολλούς, αλλά όσους έπαιξα τους έπαιξα κανονικά και παντελονάτα, γιατί σκοπός είναι το παιχνίδι και οχι το κλείσιμο με οποιονδήποτε τρόπο... Δλδ μαζεύτηκαν 2 παρεούλες που πολεμούσαν λίγες μέρες έβαλαν απο 20 άτομα η κάθε μία και έφτιαξαν μια μεγάλη φυλή για να κλείσει τον κόσμο... αχαχαχαχα πραγματικά δεν ξέρω ποιοί το αποφάσισαν αυτό, αλλά αυτοί δεν είναι για αυτό το παιχνίδι, για κανα τέτρις είναι καλοί, ακόμα γελάω με εσάς και σε όποιον το λέω αυτό απο τους παλιούς παίχτες γελάνε και λένε οτι καλά έκαναν και σταμάτησαν...

Όταν κάτσεις και παίξεις πολλούς κόσμους έλα να μιλήσεις και αν θεωρείς 180 συνεχόμενες μέρες πόλεμο λίγες ημέρες που έχει να γίνει τέτοιος από Κ37 τι να πω απλά πάνε άκου τους παλιούς παίχτες που σταμάτησαν προπολου και λένε τις ιστορίες τους όπως λέμε ιστορίες από το στρατό...
Άντε βγαίνει ο κάθε άσχετος εδώ μέσα και κρίνει και κατακρίνει και μόλις έρθει κάνας σοβαρός παίχτης δίπλα του θύμαται ότι έχει προσωπική ζωή και πετάει επιτήρηση για μοίρασμα.
 

DeletedUser4596

Όταν κάτσεις και παίξεις πολλούς κόσμους έλα να μιλήσεις και αν θεωρείς 180 συνεχόμενες μέρες πόλεμο λίγες ημέρες που έχει να γίνει τέτοιος από Κ37 τι να πω απλά πάνε άκου τους παλιούς παίχτες που σταμάτησαν προπολου και λένε τις ιστορίες τους όπως λέμε ιστορίες από το στρατό...
Άντε βγαίνει ο κάθε άσχετος εδώ μέσα και κρίνει και κατακρίνει και μόλις έρθει κάνας σοβαρός παίχτης δίπλα του θύμαται ότι έχει προσωπική ζωή και πετάει επιτήρηση για μοίρασμα.

έχω παίξει και έχω καεί πάνω απο 180 μέρες (προφανώς δεν έχεις ακούσει καν τι έγινε στον 1 και στον 13) και χωρίς σκριπτάκια που υπάρχουν τώρα.... μην την βλέπεις τόσο και αν δεν αντέχεις όπως είπες, παίξε κανα τέτρις και μην ξεκινάς έναν κόσμο αν έχεις σκοπό να τον κλείσεις με αυτόν τον τρόπο...
 

Lannister1988

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
194
έχω παίξει και έχω καεί πάνω απο 180 μέρες (προφανώς δεν έχεις ακούσει καν τι έγινε στον 1 και στον 13) και χωρίς σκριπτάκια που υπάρχουν τώρα.... μην την βλέπεις τόσο και αν δεν αντέχεις όπως είπες, παίξε κανα τέτρις και μην ξεκινάς έναν κόσμο αν έχεις σκοπό να τον κλείσεις με αυτόν τον τρόπο...

Κατάλαβα αν λες κόσμο 1 κόσμο 13, είσαι άτομο που δεν υπάρχεις 40 κόσμους φυλετικά πιστεύεις ότι έχεις δικαίωμα άποψης?
Ακόμα συνεχίζω να πιστεύω ότι είσαι από τα άτομα που μνημονεύουν τα παλιά και μόλις έρθει σοβαρός λογαριασμός δίπλα σου στην εβδομάδα επιτήρηση και μοίρασμα δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος και στο λέω αυτό γιατί το έζησα εδώ και από τις 2 μεριές, όταν κάθε εβδομάδα τα παρατάει κάποιος επειδή του έρχεται δίπλα του κάποιος δεν υπαρχει νόημα να συνεχίσεις να φθηρεσε σε έναν κόσμο. Και θυμηζει ξανά καμία φυλή δεν ήταν πρεμεντ οπότε αυτήν την καραμέλα με τους παλιούς που έτσι και αλλιώς και αλλιωτικα κοφτει.
 

DeletedUser33515

Αυτός πρέπει να έπαιξε 48 και να πήγε πυξίδα. Έγγραφη από το 2008 και γράφει τώρα πρώτη φορά στο φόρουμ.

Σε ποιο ακκαουντ είσαι πονεμένο και ξέθαψες τόσο παλιό ακκαουντ να πεις τον πόνο σου?
 
Κορυφή