Απάντηση σε ανακοίνωση cxc

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser33703

Σε όλους υπάρχουν ρυθμίσεις που μας αρέσουν και δεν μας αρέσουν , από την στιγμή που έχετε αποδεχτεί και παίζεται το παιχνίδι σημαίνει ότι αποδέχεστε και τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού , δεν θα μιλήσω όμως για τα παρατηρητήρια που αναφέρθηκα γιατί όντως είναι μία ρύθμιση που δεν αρέσει σε κανέναν για πολλούς και διάφορους λόγους ούτε για τις επιπλέον ρυθμίσεις με το πρεμ που δεν σας είδα να σας ενοχλούν γιατί μάλλον υπάρχουν γερά πορτοφόλια εκεί πέρα .

Μιλήσατε για ταχύτητα , μιλήσατε για εκκλησίες που είναι ρυθμίσεις που υπάρχουν από την αρχή του παιχνιδιού που αποδεχτήκατε και μπήκατε .
Και αναφέρομαι στις συγκεκριμένες ρυθμίσεις γιατί είναι 2 τεχνικές ρυθμίσεις και οχι 2 κακές ρυθμίσεις .
Οι κόσμοι με ταχύτητα 1 είναι πολύ ποιο τεχνικοί κόσμοι από τους γρήγορους κόσμους για τον λόγο ότι μία φυλή πρέπει να είναι ποιο προσεκτική στα πλάνα της , ποιο προσεκτική στο στήσιμο των αμυνών της , θέλει farming μιας και δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο τα ποράδικα και γενικά είναι κόσμοι περισσότερο τεχνικοί .
Όπως και οι ρύθμιση με τις εκκλησίες που δίνει σε μία φυλή περισσότερες δυνατότητες για πλάνα και αλλάζει το σκεπτικό στο παιχνίδι .

Γνωστή η τακτική της cxc να αποφεύγει να μπαίνει σε κόσμους με καλές φυλές και σε κόσμους που έχει πιθανότητες να χάσει μιας και δεν έχει συναντηθεί στο παρελθόν ούτε με qq ούτε και με nobles .

Για εμένα μία καλή φυλή και ένας καλός παίκτης ξέρει να προσαρμόζεται στις εκάστοτε ρυθμίσεις κάθε κόσμου , οι φυλές που επιλέγουν τους κόσμους που θα μπούνε είναι μονοδιάστατες και δεν ταιριάζουν στο game .
Τώρα από εκεί και πέρα επειδή έχετε μπει στο παρελθόν σε αργούς κόσμους και δεν θυμάμαι και αν εχετε μπει σε κόσμους με εκκλησίες όλο αυτό το φιάσκο που βγάλατε για ανακοίνωση που φαίνεται ξεκάθαρη δικαιολογία μιας και αποκλείσατε 5-6 ρυθμίσεις του παιχνιδιού με το σκεπτικό 'του ****** δεν θα μπει μία ρύθμιση από αυτές που αποκλείσαμε για να βρούμε δικαιολογία και να μην μπούμε'

Εγώ ξέρω ότι η sol θα ήταν ανοιχτή σε οποιαδήποτε τέτοιου είδους πρόσκληση με οποιοσδήποτε ρυθμίσεις

καλή επιτυχία από εμένα στην καλύτερη φυλή του παιχνιδιού , την sol στον κ49
μετά από αυτή την ανακοίνωση πέσατε στα μάτια πολλών .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6091

Ναι σταματήστε το όμως αυτό γιατί θα βγάλουν ανακοίνωση πάνω στην ανακοίνωση και θα απαιτήσουν να ρίξω στην πυρά όποιον δεν τους κάνει. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ξαναμπούν ούτε στο φόρουμ :p

Κλειδώνει και όντως σταματήστε το γιατί αλήθεια θα αρχίσω τους αποκλεισμούς.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή