Σχολιασμο για την ανακοινωση των CxC

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser35280
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser35280

Kαθισα και διαβασα την ανακοινωση της cxc και μετα απο αυτην περιμενα την δηλωση του μαντ..εγω εχω να κανω καποια ερωτηματα που μου δημιουργηθηκαν.Ακομα και αν ο μαντ δεχοταν γτ περιμεναν 10-15 μερες πριν να ανοιξει ο κοσμος για να προτινουν ρυθμισεις.Επισης ολοι ξερουμε οτι το πιο πιθανο ολοι οι κοσμοι πλεον θα παιζονται με παρατηρητηρια αφου το παρουσιασαν οι admin σαν εναν τροπο να βοηθησει τους παιχτες και ως εξελιξη του παιχνιδιου.Οι επιλογες τους ηταν 2 τουλαχιστον οι ρεαλιστικες η να δεχτουν την προκληση η να βρουν τροπο να αρνηθουν αλλα να μην τους λενε ολοι οτι φοβηθηκαν οποτε θα το εριχναν στον μαντ και τις ρυθμισεις ειναι ξεκαθαρο ποια επιλογη διαλεξαν..τα φουμαρα περι αδικιας και καταστροφης του παιχνιδιου αλλου.Οι μεγαλες φυλες οπως θελετε να θεωρηστε η ακομα και η μεγαλυτερη προσαρμοζονται στις αλλαγες του παιχνιδιου.Επισης το υφος σας στην ανακοινωση μαλλον στημενο ηταν για να δεχτειτε μια αρνητικη απαντηση απο τον mad18 ωστε να την γλιτωσετε.


Επισης να προλαβω τους εξυπνακιδες εγω πρεμ θελω να βγαλω οποτε επιθυμω να μπουν οσες περισσοτερες καλες φυλες γινεται..δεν υποστηριζω καμια φυλη ουτε που με νοιαζει κιολας
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6091

Όχι όχι μην το κάνουμε αυτό τώρα. Είναι πολύ αστεία η "ανακοίνωση" για να μπούμε στη διαδικασία σχολιασμού της. Όποιος νοιώθει παίκτης, κάνει τις προτάσεις του στο θέμα που έχει ανοίξει για τον κόσμο 49 και που διαβάζω και ας μην απαντάω ακόμα γιατί ακόμα δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Από τη στιγμή που κάποιος θεωρεί τον εαυτό του ή την φυλή του κάτι ανώτερο και χρειάζεται νέο θέμα και όχι αυτό που γράφουν οι κοινοί θνητοί, τότε για μένα αυτομάτως χάνει όλη την αξία του.

Και για τα περί προτάσεων, η ελληνική κοινότητα αν δεν είναι η μοναδική, είναι σίγουρα από τις ελάχιστες που ζητάει από τα μέλη της την άποψη τους για ρυθμίσεις νέου κόσμου. Μην χάσουμε όμως το μέτρο...

Η ομάδα είναι εδώ για να παρέχει υποστήριξη στους παίκτες αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθεί όρους και ρήτρες. Οι ρυθμίσεις κόσμου είναι αυτές που ανακοινώνουμε και πραγματικά λυπούμαστε που δεν καταφέρνουμε να σας καλύψουμε όλους.

Κλειδώνει.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή